Read the Official Description

Το Πανεπιστήμιο Claremont Graduate University (CGU) έχει βραβεύσει πτυχία πλοίαρχος και διδακτορικό για σχεδόν 100 χρόνια. Μέσω της νέας μορφής ηλεκτρονικής εκμάθησης, τα εξειδικευμένα προγράμματα μεταπτυχιακού τίτλου και η παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκή σχολή της CGU είναι τώρα προσβάσιμα σε μια ευρύτερη κοινότητα σπουδαστών που αναζητούν ένα αυστηρό και σχετικό μεταπτυχιακό δίπλωμα.


Γιατί CGU


Εξειδικευμένα, αναγνωρισμένα προγράμματα

Τα προγράμματα online master's degree της Claremont Graduate University ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες των σημερινών εργοδότη και τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας, παρέχοντας στους φοιτητές πρακτικές γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν αμέσως στην καριέρα τους. Το CGU προσφέρει online μεταπτυχιακά σε Αξιολόγηση


Πανεπιστημιακοί επιστήμονες

Οι φοιτητές που κερδίζουν τα πτυχία Master's online από το Claremont Graduate University έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τους ίδιους διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές που διδάσκουν στην πανεπιστημιούπολη. Τα μέλη ΔΕΠ CGU είναι αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στους τομείς τους με συνδέσεις και πόρους που συνδέονται με βιομηχανίες και οργανισμούς ανά τον κόσμο. Φέρνουν τις επεκτατικές και κρίσιμες γνώσεις τους στην τάξη για να διδάξουν ενώ συνεχίζουν να διεξάγουν εφαρμοσμένη έρευνα που βοηθά στον αντίκτυπο στον κόσμο. Τα μέλη της ΔΕΠ είναι προσιτά και συνεργάζονται στενά με όλους τους μαθητές για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν και να επεκτείνουν τη δική τους επαγγελματική φήμη.


Εσώτερη, συνεργατική μάθηση

Το Claremont Graduate University δεσμεύεται για την πολιτιστική και πνευματική ποικιλομορφία, προωθώντας τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ φοιτητών και καθηγητών που οδηγούν σε καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις στα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία μας. Μέσα από μικρά μεγέθη τάξεων και εβδομαδιαία απαιτούμενα εικονικά ζωντανά σεμινάρια, οι φοιτητές CGU online μπορούν να εμπλακούν, να συνεργαστούν και να μάθουν από τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους με έναν ουσιαστικό τρόπο που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τα μαθησιακά αποτελέσματά τους και να οδηγήσει σε σημαντική σταδιοδρομία.


Ισχυρό δίκτυο

Ως φοιτητής του Πανεπιστημίου Claremont, θα γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας μαθησιακής κοινότητας που αποτελείται από τολμηρά άτομα που είναι ηγετικές οργανώσεις, επηρεάζουν την κοινωνία και κάνουν θετικές αλλαγές παγκοσμίως. Με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αποφοίτων από περισσότερα από 22.000 μέλη διεθνώς, οι απόφοιτοι της CGU έχουν τις γνώσεις και τις συνδέσεις για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους ενώ παράλληλα έχουν αντίκτυπο στον κόσμο.


Όλοι οι πτυχιούχοι, όλη την ώρα

Για σχεδόν 100 χρόνια, το Claremont Graduate University είναι ηγέτης στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Το CGU είναι το μοναδικό ερευνητικό πανεπιστήμιο του έθνους που αφιερώνεται αποκλειστικά σε μεταπτυχιακές σπουδές, απονέμοντας μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα σε 24 επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς κλάδους. Ενώ οι καθηγητές στα περισσότερα άλλα μεταπτυχιακά σχολεία χωρίζονται μεταξύ των προπτυχιακών και των μεταπτυχιακών φοιτητικών ευθυνών, στο CGU οι καθηγητές σας είναι "μόνο πτυχιούχοι", που σημαίνει ότι είναι αφιερωμένοι αποκλειστικά στους μεταπτυχιακούς φοιτητές και τα υψηλότερα επίπεδα διδασκαλίας, υποτροφιών και υπηρεσιών.


Καλώς ήλθατε στην εικονική μάθηση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη.

Ζήστε τη ζωή σας ενώ βελτιώνετε την εκπαίδευσή σας στο CGU. Μπορείτε να επιτύχετε τον ίδιο σεβαστό βαθμό σε ηλεκτρονική μορφή που συνδυάζει την ευελιξία της eLearning με την εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο και την εξατομικευμένη προσοχή από παθιασμένους επαγγελματίες.


Οι εβδομαδιαίες ζωντανές σύγχρονες διαλέξεις χρησιμεύουν ως η εικονική σας τάξη

Συμμετοχή σε εβδομαδιαία, ζωντανά, 90λεπτα μαθήματα. Γνωρίστε τους καθηγητές και τους συνομηλίκους σας μέσω της κάμερας web και συμμετέχετε σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχουν ακόμη και εικονικές αίθουσες ξεμπλοκαρίσματος για συσκέψεις one-on-one και ομαδικά προγράμματα.


Αφιερωμένοι και σεβαστοί καθηγητές με μεγάλη γνώση πεδίου

Παγκόσμια φήμη σχολή, φέρνουν την τελευταία εμπειρία στην τάξη μέσω εφαρμοσμένης έρευνας και βιομηχανικής εμπειρίας και χρησιμεύουν ως παθιασμένοι μέντορες.


Ασύγχρονη διδασκαλία και αναθέσεις για ευκολία και ευελιξία

Ανακαλύψτε το καλύτερο και των δύο κόσμων όταν δεσμευτείτε για εβδομαδιαία συγχρονισμένα μαθήματα και στη συνέχεια επιλέξτε ασύγχρονη εκμάθηση σε χρόνο και χώρο που σας βολεύει.


Πρακτικό πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο για άμεση πραγματική εφαρμογή

Χρησιμοποιήστε τη γνώση της τάξης για να χρησιμοποιήσετε αμέσως την καριέρα σας. Στη συνέχεια, φέρτε τις πραγματικές εμπειρίες σας πίσω στην τάξη ως διαδραστικές μελέτες περιπτώσεων.


Συνεργατικές ευκαιρίες με ομοϊδεάτες επαγγελματίες από ομοτίμους

Ξεκινήστε τη δικτύωση με καθηγητές και συμμαθητές στην τάξη και συνεχίστε καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας. Το CGU είναι συνδεδεμένο με ολόκληρη την Κοινοπραξία Claremont University και τις λεγεώνες αποφοίτων της σε όλο τον κόσμο.

Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Claremont Graduate University Online

Τα ΚΜ στα Πληροφοριακά Συστήματα ... [+]

Τα ΚΜ στα Πληροφοριακά Συστήματα

Επιλέξτε από μία από τις δύο συγκεντρώσεις στο Data Science και Analytics ή στην Καινοτομία και Σχεδίαση Πληροφορικής. Θα αναλάβετε συνεργατική, βιομηχανικά προσανατολισμένη έρευνα με τους καθηγητές των καθηγητών της CGU, οι οποίοι διακρίνονται για την ΕΣ

Σχετικά με το CGU

Για περισσότερα από 90 χρόνια, το Claremont Graduate University είναι ηγέτης στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Το CGU βασίστηκε στην αρχή ότι η εκπαίδευση ευδοκιμεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο οι σπουδαστές και η σχολή συμμετέχουν στενά στην υποτροφία και την έρευνα σε ένα επίπεδο που ενθαρρύνει την ευρεία συνομιλία και συνεργασία. Η CGU δεσμεύεται για μια παράδοση έρευνας και έρευνας σε διάφορους κλάδους που ασχολείται με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα με ακαδημαϊκή αυστηρότητα και προετοιμάζει τους αποφοίτους να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους για να πραγματοποιήσουν θετικές αλλαγές παγκοσμίως. Το πανεπιστήμιο επιδιώκει αυτόν τον στόχο με μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε ένα οικείο, ποικίλο και επικεντρωμένο στο φοιτητικό περιβάλλον που υπογραμμίζει τόσο τη θεωρητική όσο και την εφαρμοσμένη μάθηση και έρευνα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ηνωμένες Πολιτείες
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
3 - 5 εξάμηνα
Διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Claremont Graduate University Online

Το MS in Marketing Analytics (MSMKT) σε απευθείας σύνδεση προετοιμάζει τους μαθητές για απαιτητική σταδιοδρομία στην ανάλυση και την έρευνα μάρκετινγκ. ... [+]

Το MS in Marketing Analytics (MSMKT) σε απευθείας σύνδεση προετοιμάζει τους μαθητές για απαιτητική σταδιοδρομία στην ανάλυση και την έρευνα μάρκετινγκ.

Το πρόγραμμα σπουδών MSMKT είναι καλά στρογγυλεμένο και δίνει έμφαση στις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας έτσι ώστε το πρόγραμμα σπουδών να ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες του εργοδότη. Η MSMKT είναι ευέλικτη για να φιλοξενήσει πρόσφατους αποφοίτους κολλεγίων και επαγγελματίες που εργάζονται για να αυξήσουν τα σύνολα δεξιοτήτων τους. Θα μάθετε από τους διάσημους συμβούλους των καθηγητών της CGU, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι μελετητές αξιολόγησης και επαγγελματίες που συμβάλλουν σε κορυφαία περιοδικά, διαβουλεύονται με κορυφαίους οργανισμούς και κατέχουν πρωταρχικούς ρόλους σε παγκόσμια συνέδρια και διεθνή συμβούλια. Το υλικό του μαθήματος παρουσιάζεται από μια διαλειτουργική προοπτική, παρέχοντας στους μαθητές μια προοπτική 360 μοιρών. Οι φοιτητές της MSMKT αποκτούν πρακτικές γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στους τρέχοντες ρόλους τους, στις μελλοντικές θέσεις τους ή ακόμα και σε νέες επιλογές σταδιοδρομίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ηνωμένες Πολιτείες
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Part-time
4 εξάμηνα
Διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Claremont Graduate University Online

Τα κράτη μέλη στην αξιολόγηση ... [+]

Τα κράτη μέλη στην αξιολόγηση

Επιλέξτε μία από τις δύο συγκεντρώσεις στην Εκτίμηση Εκπαίδευσης ή στην Παγκόσμια Αξιολόγηση Υγείας. Θα διεξάγετε συνεργατική έρευνα με γνώμονα τη βιομηχανία, με εκπαιδευτές μέσων διδασκαλίας της CGU, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι μελετητές αξιολόγησης και επαγγελματίες που συμβάλλουν σε κορυφαία περιοδικά, διαβουλεύονται με κορυφαίους οργανισμούς και κατέχουν πρωταρχικούς ρόλους σε παγκόσμια συνέδρια και διεθνή συμβούλια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ηνωμένες Πολιτείες
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Part-time
4 εξάμηνα
Διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά