Read the Official Description

59930_recording-buttons-720.jpg

Καλώς ήλθατε στο Αυστραλιανό Μουσικό Ίδρυμα Online (AOMI), την πύλη σας για online μουσικά προσόντα, εκπαίδευση και μάθηση. Είμαστε μια ομάδα από αφοσιωμένους επαγγελματίες του κλάδου που μοιράζονται το πάθος να προσφέρουν ακαδημαϊκά προσόντα βασισμένα στη μουσική της Αυστραλίας. Δεν έχει σημασία το πού ζείτε ή ποιο είναι το πρόγραμμά σας, εάν έχετε πάθος για τη μουσική και έχετε την επιθυμία να αποκτήσετε τα προσόντα σας και να αυξήσετε τη βάση της γνώσης σας, η AOMI μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να πραγματοποιήσει τους στόχους σας.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ

Οι βασικές αξίες του AOMI είναι αυτό που ενημερώνει την τρέχουσα πρακτική μας και προωθεί την πρόοδό μας στο μέλλον. Αυτές οι βασικές αξίες περιλαμβάνουν τρία βασικά φιλοσοφικά στοιχεία: «Πάρτε την Εκπαίδευση στον Άνθρωπο», «Καινοτομία και Δημιουργία» και «Άριστη».
Πιστεύουμε ότι καθώς η AOMI μεγαλώνει και διευρύνεται, οι βασικές φιλοσοφίες μας θα μας κρατήσουν κεντρικό, διασφαλίζοντας ότι ενεργούμε τόσο με ακεραιότητα όσο και με αριστεία.

 • Πάρτε την εκπαίδευση στους ανθρώπους

Η βασική φιλοσοφία της AOMI είναι ότι η μουσική εκπαίδευση είναι κάτι που πρέπει να έχουν πρόσβαση όλα τα άτομα, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση, το πρόγραμμα εργασίας ή άλλως. Η καινοτόμος διάρθρωση των μαθημάτων μας και το περιβάλλον μάθησης έχουν γεννηθεί από αυτή τη φιλοσοφία και θα συνεχίσουν να ενημερώνουν την πρακτική και τη μεθοδολογία μας στο μέλλον.

 • Καινοτομία και δημιουργία

Το να σκέφτεσαι έξω από το κουτί είναι αυτό που έχει γεννήσει το AOMI. Για να παραμείνουμε στο προσκήνιο και στην πρωτοπορία της μουσικής εκπαίδευσης, θα προσπαθήσουμε να αγκαλιάσουμε νέα μοντέλα και αναδυόμενες τεχνολογίες και να δημιουργήσουμε καινοτόμα μονοπάτια, διατηρώντας πάντα τη φιλοσοφία μας "Take Education to the People" στην πρωτοπορία της συλλογικής μας συνείδησης.

 • Να είστε άριστοι

Η επίτευξη της αριστείας στους μαθητές μας είναι το τρίτο βασικό δόγμα της AOMI. Αυτή η φιλοσοφία ισχύει όχι μόνο για το περιεχόμενο του μαθήματος, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν το προσωπικό και οι μαθητές μας, τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουμε τον εαυτό μας και πολλά άλλα. Το "Be Excellent" είναι το θεμέλιο της AOMI και ενημερώνει τις αξίες μας, τη δεοντολογία μας και την πρακτική μας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

 • Η AOMI χρησιμοποιεί μια σειρά τεχνολογιών ηλεκτρονικής μάθησης, προκειμένου να προσφέρει το περιεχόμενο του μαθήματος με έναν ελκυστικό και ευέλικτο τρόπο, απευθυνόμενος σε ένα ευρύ φάσμα μαθητών μαθητών. Αυτές οι τεχνολογίες περιλαμβάνουν τα εξής: LMS (σύστημα διαχείρισης μάθησης) ήχου, βίντεο, blogs / chats / forums, εκπαιδευτικές κάμερες webcam, χύτευση οθόνης και πολλά άλλα. Πιστεύουμε ότι το περιεχόμενο του μαθήματος πρέπει να είναι συναρπαστικό, συναρπαστικό, ψυχαγωγικό και φυσικά εκπαιδευτικό!
 • Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις μεθόδους και τους πόρους μας. Στο τέλος της ημέρας, πιστεύουμε ότι η μουσική εκπαίδευση θα πρέπει να είναι κάτι που όλοι έχουν πρόσβαση, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική σας θέση ή το πρόγραμμα εργασίας σας.

"Πρέπει να φέρουμε τη μάθηση στους ανθρώπους αντί των ανθρώπων στη μάθηση". Elliot Masie, Masie Center

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ

Το προσωπικό μας έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στη βιομηχανία, αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά προσόντα και τεχνογνωσία της πραγματικής μουσικής βιομηχανίας. Από τη διαχείριση δίσκων, τις ζωντανές εμφανίσεις (τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο) σε σεμινάρια στούντιο και ζωντανής ηχογράφησης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε το καλύτερο όταν μελετάτε με την AOMI.

Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Diploma

Australian Online Music Institute

Το δίπλωμα της βιομηχανίας μουσικής που παραδίδεται από την AOMI είναι προσαρμοσμένο στη σύγχρονη μουσική σύνθεση και παραγωγή με έμφαση στη δουλειά μέσα σε περιβάλλον DA ... [+]

Το δίπλωμα της βιομηχανίας μουσικής που παραδίδεται από την AOMI είναι προσαρμοσμένο στη σύγχρονη μουσική σύνθεση και παραγωγή με έμφαση στη δουλειά μέσα σε περιβάλλον DAW (ψηφιακό ηχητικό περιβάλλον). Οι σπουδαστές καλύπτουν τη μουσική την τέχνη και την τέχνη της σύγχρονης μουσικής σύνθεσης και παραγωγής, ανάμειξης, ροής σήματος, επεξεργασίας ήχου και MIDI, θεμελιώσεων ψηφιακού ήχου, σύνθεσης και δειγματοληψίας, και πολλά άλλα. Οι σπουδαστές εκτίθενται επίσης σε θεμελιώδεις νομικές και εργασιακές απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, των εκδόσεων, της νομοθεσίας, των συμβάσεων και της τιμολόγησης. Η προετοιμασία και η προώθηση υλικών μάρκετινγκ, όπως το EPK (ηλεκτρονικό έντυπο τύπου) και τα δελτία τύπου, διδάσκονται επίσης και διερευνούνται ως μέρος του μαθήματος.... [-]

Αυστραλία Brisbane
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Αυστραλία
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Brisbane
    )

)
1
January 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 χρόνια
Διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά