Keystone logo

2 Σε σύνδεση MBA Προγράμματα σε Μάρκετινγκ και Πωλήσεις 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Σπουδές Μάρκετινγκ
  • Μάρκετινγκ
  • Μάρκετινγκ και Πωλήσεις
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Μάρκετινγκ (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Σε σύνδεση MBA Προγράμματα σε Μάρκετινγκ και Πωλήσεις

    Πανεπιστήμιο φοιτητές που αποφοιτούν με το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια μελετώντας μια συγκέντρωση των μαθημάτων στον τομέα των επιχειρήσεων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αιτούντες πρόγραμμα πρέπει πρώτα να έχουν ένα πτυχίο πριν γίνουν δεκτοί.

    Τι είναι ένα on-line MBA στο Marketing και Πωλήσεων; Αυτός ο βαθμός δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να μάθουν κρίσιμες δεξιότητες που μπορούν να τους βοηθήσουν να μείνετε ενημερωμένο με τις σύγχρονες τάσεις στην επιχείρηση μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν μακροοικονομία, τα θεμελιώδη στοιχεία των πωλήσεων, τη διαχείριση μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, την ηγεσία, την έρευνα και ψηφιακό μάρκετινγκ. Για να αποφοιτήσουν επιστήμονες, μπορεί να απαιτείται επιστέγασμα ή άλλο έργο. Με τη μελέτη σε απευθείας σύνδεση, οι μαθητές έχουν την ευελιξία όχι μόνο στο καθημερινό πρόγραμμα τους, αλλά στη συγκεκριμένη συγκέντρωση που επιθυμούν να ακολουθήσουν.

    Κερδίζοντας ένα μεταπτυχιακό σε απευθείας σύνδεση, ένας φοιτητής μπορεί να απολαύσει πολλά οφέλη πέραν αυτών που έμαθαν από τα κείμενα.προγράμματα μάρκετινγκ και μεταπτυχιακών πωλήσεων μπορεί να διδάξει τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πώς να είναι πιο πειστική στην καθημερινή τους ζωή και πώς να έρθει σε δίκαιη συμβιβασμούς.

    Το κόστος για την ολοκλήρωση μιας online MBA στο Marketing και Πωλήσεων θα ποικίλει ανάλογα με το κολέγιο φοιτητής εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί στο. Είναι πάντα καλύτερο να επικοινωνήσετε με ένα σχολείο για την τελευταία δίδακτρα και τέλη ενημέρωσης καθώς και νέα σχετικά με τις υποτροφίες και οικονομική βοήθεια.

    Μπορεί να υπάρχουν πολλές επιλογές σταδιοδρομίας ανοιχτή σε αποφοίτους ΜΒΑ στο Marketing και Πωλήσεων πρόγραμμα. Πιθανές θέσεις εργασίας μπορεί να περιλαμβάνουν ειδικός μάρκετινγκ προϊόντος, διευθυντής προμηθειών, συνεργάτης εταιρικής στρατηγικής, ο διαχειριστής του λογαριασμού ή εξειδικευμένες λειτουργίες μάρκετινγκ. Αυτό το πεδίο είναι συνεχώς μεγαλώνει και αλλάζει, η οποία συνήθως κάνει ανταγωνιστική. Εκείνοι που έχουν κερδίσει ένα MBA μπορεί να τοποθετηθεί καλύτερα να προσγειωθεί το έργο της επιλογής τους.

    Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο μπορεί να είναι ένα σημαντικό βήμα στην εκπαιδευτική και επαγγελματική σταδιοδρομία του ατόμου.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.