Keystone logo

3 Σε σύνδεση Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Μελέτη των Φύλων
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (3)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

    Σε σύνδεση Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων

    πτυχίο σε απευθείας σύνδεση πλοιάρχου είναι ένα πρόγραμμα σπουδών που συνήθως λαμβάνει χώρα εντελώς on-line. Ορισμένα προγράμματα μπορεί να είναι ασύγχρονη, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος για την τάξη, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να λάβουν την πορεία για το δικό τους πρόγραμμα. πτυχίο σε απευθείας σύνδεση πλοιάρχου μπορεί να χρειαστεί δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

    Τι είναι ένα online Master στις Σπουδές Φύλου; Ένα μεταπτυχιακό που καλύπτουν τις σπουδές φύλου μπορεί να πάρει και τα δύο συγκριτικά και ολοκληρωμένων προσεγγίσεων για το θέμα, το οποίο μπορεί να δώσει στους σπουδαστές μια καλύτερη κατανόηση των θεμάτων ισότητας των φύλων του σήμερα. Οι φοιτητές μπορούν να είναι σε θέση να πάρει μια εστίαση, όπως το φύλο και η-εθνικότητα, τη θεωρία των δύο φύλων, πολιτισμικών σπουδών και διεθνή πολιτικά κινήματα γύρω από το φύλο. Τα μαθήματα θα πρέπει να λάβουν μπορεί να ποικίλλει από το σχολείο, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει προχωρημένα θέματα σε μελέτες των δύο φύλων, τον κομμουνισμό και το φύλο, και την κρίσιμη μελέτες πολιτικής.

    Το όφελος από την απόκτηση ενός Master στις Σπουδές Φύλου έγκειται στις ευκαιρίες που μπορεί να συγκεντρώσει για τους μελετητές.Για παράδειγμα, ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα μπορεί να σας κάνει πιο επιλέξιμες για μια εκτελεστική θέση των διευθυντικών στελεχών ή raise.

    Το κόστος του πτυχίο σε απευθείας σύνδεση μάστερ μπορεί να ποικίλλει σημαντικά από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Συχνά, θα πρέπει να πληρώσετε για κάθε μάθημα που παίρνετε, έτσι ώστε το κόστος μπορεί ακόμη να διαφέρουν εξάμηνο σε εξάμηνο. Επικοινωνήστε με το πανεπιστήμιο σκέφτεστε να φοιτούν για να πάρετε μια εκτίμηση των διδάκτρων.

    Πολλοί μαθητές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο Master in Μελετών Κοινωνικού Φύλου ως θεμέλιο για διδακτορικές σπουδές. Ωστόσο, ο βαθμός αυτού του πλοιάρχου μπορεί επίσης να σας προετοιμάσει για να πάρετε μια μέσα σε διοικητική θέση υψηλού επιπέδου σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, την επικοινωνία, την οργανωτική διαχείριση και χάραξη της κοινωνικής πολιτικής. Μπορεί να είστε σε θέση να ξεκινήσετε ή να προωθήσει μια καριέρα στη δημοσιογραφία, την εκπαίδευση, το ανθρώπινο δυναμικό, διοίκηση ή την επαγγελματική κατάρτιση. Η ακριβής δουλειά που παίρνετε μπορεί να εξαρτάται από την προηγούμενη ιστορία εργασίας σας και οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση που μπορεί να έχετε.

    Μετά από κάποια έρευνα, μπορείτε να βρείτε ένα βαθμό που είναι σωστό για σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.