Keystone logo

3 Σε σύνδεση Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Σπουδές Διαχείρισης
  • Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διαχείρισης (3)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

    Σε σύνδεση Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

    Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι μια συνέχεια της εκπαίδευσης του πτυχιούχου σας και μπορεί να σας κάνει πιο ελκυστικό υποψήφιο για εργασία. Αυτό το προηγμένο μάθημα σπουδών θα επεκτείνει τις υπάρχουσες γνώσεις σας και θα σας προετοιμάσει για την επιτυχία της βιομηχανίας.

    Θέλετε να εργαστείτε στην επιχειρηματική πλευρά της υγειονομικής περίθαλψης; Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να είναι το πρόγραμμα για εσάς. Τι είναι το Master στη Διαχείριση της Υγείας; Είναι το επόμενο επίπεδο εκπαίδευσης που μπορεί να σας επιτρέψει να πετύχετε στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης. Ένα πρόγραμμα με επιχειρηματική έμφαση, μπορείτε να μάθετε πώς να αναλύετε τις αγορές υγειονομικής περίθαλψης, να μελετάτε τα θεμελιώδη στοιχεία των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης, να κατανοείτε τον νόμο και τη νομοθεσία περί υγειονομικής περίθαλψης, τις διαπραγματεύσεις πρακτικής στις ρυθμίσεις περίθαλψης και πολλά άλλα.

    Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας μπορείτε να μάθετε για τη διοίκηση επιχειρήσεων, η οποία μπορεί να σας εξοπλίσει με προηγμένες στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων. Εάν μελετάτε τεχνικές διαχείρισης του προσωπικού, μπορείτε να συνεργαστείτε ευκολότερα στην προσωπική σας ζωή. Οι δεξιότητες επικοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης και μπορείτε να τις βρείτε ευεργετικές για τις διαπροσωπικές σας επικοινωνίες.

    Πόσο θα σας κοστίσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξαρτάται από ένα φάσμα παραγόντων. Αυτά περιλαμβάνουν τη θέση του σχολείου σας, την ατομική του πορεία και τα δίδακτρα και πόσο καιρό παίζετε πριν αποφοιτήσετε.

    Μετά την αποφοίτησή σας με το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας και να ακολουθήσετε μια ποικιλία σταδιοδρομιών. Ορισμένες από αυτές τις σταδιοδρομίες μπορεί να περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας σε άλλους ως σύμβουλο υγειονομικής περίθαλψης, την επίβλεψη ενός οργανισμού υγειονομικής περίθαλψης ως διευθυντή νοσοκομείου και τη διατήρηση ζωτικών πληροφοριών ως διαχειριστής ιατρικών αρχείων.

    Όταν επιδιώκετε το Master in Health Care Management, θα συναντήσετε μια ποικιλία επιλογών. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και το σχολείο που επιλέγετε, μπορεί να είστε σε θέση να πάρετε σε πανεπιστημιουπόλεις ή online μαθήματα, ή ένα συνδυασμό των δύο. Ως φοιτητής πλήρους φοίτησης, πιθανόν να ολοκληρώσετε το μεταπτυχιακό σας δίπλωμα σε δύο με τρία χρόνια. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.