Keystone logo

4 Σε σύνδεση Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ασφάλεια Τεχνολογίας Πληροφορικής (IT) 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Τεχνολογία της Πληροφορικής
  • Ασφάλεια Τεχνολογίας Πληροφορικής (IT)
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (4)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Σε σύνδεση Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ασφάλεια Τεχνολογίας Πληροφορικής (IT)

Μια σε απευθείας σύνδεση πλοιάρχου είναι σε προχωρημένο βαθμό που επιδιώκεται από πολλούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία υψηλού επιπέδου. Αποκτώντας ένα μεταπτυχιακό δίνει στους φοιτητές ένα πιο προχωρημένο skillset ό, τι πιο χαμηλότερους βαθμούς είναι σε θέση να προσφέρει. Ένα μεταπτυχιακό είναι συχνά απαραίτητη για τους φοιτητές που θέλουν να προχωρήσουν σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα.

Τι είναι ένα online Master in IT Security; Ένα online Master in IT Security είναι προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση που προετοιμάζει τους μαθητές για μια ποικιλία σταδιοδρομία διαχείρισης σε επίπεδο στον κλάδο της ασφάλειας IT. Οι συμμετέχοντες του Master στο πρόγραμμα IT Security μάθουν κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την ανάλυση κινδύνου, την ασφάλεια των πληροφοριών, την ταξινόμηση των πληροφοριών και την ασφάλεια. Οι μαθητές έχουν την εκπαίδευση και το φόντο είναι απαραίτητο για να μεταφέρει πληροφορίες με ασφάλεια και επαγγελματισμό.συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των μαθημάτων διαχείρισης εστιασμένη και τεχνολογίες εστιασμένη μαθήματα, ανάλογα με τις διαδρομές σταδιοδρομίας είναι πιο ενδιαφέρονται για την επιδίωξη.

Υπάρχουν πολλά οφέλη ένα master στον τομέα της ασφάλειας που προσφέρει στους αποφοίτους, συμπεριλαμβανομένων σε βάθος γνώση των διαδικασιών IT και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και τη διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να προσγειωθεί υπόσχεται θέσεις εργασίας στον κλάδο της ασφάλειας IT.

Το κόστος μιας online Master in IT Security θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από το ίδρυμα που προσφέρει αυτό. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να αναλύσουν προσεκτικά και την έρευνα διάφορα προγράμματα για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις τους στόχους και τις ανάγκες τους.

Οι απόφοιτοι που λαμβάνουν μάστερ στον τομέα της πληροφορικής ασφάλειας συχνά βρείτε μια ποικιλία από ευκαιρίες απασχόλησης στη διάθεσή τους, όπως διαχειριστές βάσεων δεδομένων, IT αναλυτές ασφαλείας, συστήματα ελεγκτές και διαχειριστές δικτύου.Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να θεωρηθούν για τους ρόλους διαχείρισης, όπως η πληροφορική πρόγραμμα ασφαλείας διευθυντής και διαχειριστής υποδομής.

Ένα online Master in IT Security είναι διαθέσιμη από μια ποικιλία των πανεπιστημίων. Μπορεί να είναι δυνατό για τους μαθητές να εγγραφούν σε διεθνή προγράμματα με την αξιοποίηση των online προγράμματα. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.