Keystone logo
Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Εισαγωγή

The Business School στο WPI: For Engineers, Scientists, and Changemakers

Το WPI Business School είναι ένα σχολείο που εστιάζει στο STEM που γεφυρώνει τον κόσμο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας για να αναπτύξει προσαρμοστικούς ηγέτες που επηρεάζουν τον κόσμο. Είμαστε η σχολή επιχειρήσεων για μηχανικούς, επιστήμονες και δημιουργούς αλλαγής.

WPI: Ένας παγκόσμιος ηγέτης της εκπαίδευσης

Η WPI ιδρύθηκε το 1865 για να δημιουργήσει και να μεταφέρει την πιο πρόσφατη γνώση της επιστήμης και της μηχανικής με τρόπους που είναι πιο ωφέλιμοι για την κοινωνία. Σήμερα, το WPI διατηρεί σταθερή την ιδρυτική του αποστολή να παρέχει μια εκπαίδευση που εξισορροπεί τη θεωρία με την πράξη. Μεταξύ των αποφοίτων μας είναι οι εφευρέτες τεχνολογιών όπως οι πύραυλοι με υγρά καύσιμα, ο ανοξείδωτος χάλυβας και το Siri.

Το πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου διαθέτει ένα ευέλικτο, αυστηρό πρόγραμμα που βασίζεται σε έργα και δεσμεύεται παγκοσμίως, με στόχο την ποιοτική εμπειρία και θετικό αντίκτυπο για τις κοινότητες με τις οποίες συνεργάζεται. Τα μέλη ΔΕΠ του WPI συνεργάζονται με φοιτητές σε διεπιστημονική έρευνα αναζητώντας λύσεις σε σημαντικά και κοινωνικά σχετικά προβλήματα, τόσο στην πανεπιστημιούπολη όσο και σε περισσότερα από 50 κέντρα έργων σε όλη την Αμερική, την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό και την Ευρώπη.

Η αποστολή του WPI

Το WPI μεταμορφώνει ζωές, μετατρέπει τη γνώση σε δράση για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων και φέρνει επανάσταση στο STEM μέσω της χαρακτηριστικής και χωρίς αποκλεισμούς εκπαίδευσης, έργων και έρευνας.

Τιμές μας

Σεβασμός: Αντιμετωπίζουμε τους άλλους με αξιοπρέπεια ανά πάσα στιγμή. Αγκαλιάζουμε την τεχνογνωσία, συμπεριλαμβανομένης αυτής που αποκτήθηκε μέσω της εκπαίδευσης και της βιωμένης εμπειρίας. Ως παγκόσμιοι πολίτες, σεβόμαστε το φυσικό μας περιβάλλον και αναγνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε όλοι να αναπτύξουμε και να διαδώσουμε βιώσιμες πρακτικές διαχείρισης για τον πλανήτη μας. Δεσμευόμαστε να οικοδομήσουμε έναν χώρο εργασίας και μια πανεπιστημιούπολη όπου όλοι μπορούν να συνεισφέρουν, όπου εκτιμώνται όλες οι φωνές και όπου συμμετέχουμε και επικοινωνούμε με φροντίδα και επαγγελματισμό.

Κοινότητα: Εργαζόμαστε με συλλογικό όραμα και σκοπό για να σπάσουμε τα εμπόδια για την προώθηση της αποστολής μας. Αγκαλιάζουμε ευκαιρίες να εργαστούμε συνεργατικά σε κλάδους, υπόβαθρα και οργανισμούς για να δημιουργήσουμε καλύτερες λύσεις σε παγκόσμιες και τοπικές προκλήσεις. Συμμετέχουμε σε διάφορες προοπτικές για να προωθήσουμε το πανεπιστήμιο σε μεγαλύτερα ύψη. Αγκαλιάζουμε ένα αληθινό πνεύμα συνεργασίας για να προωθήσουμε την κοινή μας αποστολή, αναζητώντας ενεργά συνεργάτες σε όλη την πανεπιστημιούπολη μας και πέραν αυτής, καθώς δεσμευόμαστε να αυξήσουμε τον αντίκτυπό μας.

Συμπερίληψη: Αναζητούμε μια πανεπιστημιούπολη όπου όλοι νιώθουν ότι ανήκουν και όλοι μπορούν να ευδοκιμήσουν. Σεβόμαστε τις διαφορές και τις σύνθετες ταυτότητες κάθε μέλους της κοινότητάς μας. Είμαστε θαρραλέοι στις προσπάθειές μας να μειώσουμε τα συστημικά εμπόδια στην επιτυχία για τις μειοψηφικές ομάδες. Προωθούμε και υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα ενώ εργαζόμαστε ενεργά για την προώθηση της ισότητας στην πανεπιστημιούπολη μας και πέρα από αυτήν.

Καινοτομία: Δεσμευόμαστε να δημιουργούμε αξία σε ό,τι κάνουμε. Προσεγγίζουμε τις προκλήσεις με τη δημιουργικότητα και την ανθεκτικότητα για να κάνουμε την αλλαγή όπου χρειάζεται. Λειτουργούμε ως καταλύτες για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Αγκαλιάζουμε και γιορτάζουμε τη μάθηση για όλους. Ενεργούμε δεοντολογικά, αναγνωρίζοντας πώς η καινοτομία επηρεάζει διαφορετικούς πληθυσμούς δημιουργώντας περιβάλλοντα μάθησης που αντικατοπτρίζουν μια ευρεία ποικιλία εμπειριών, προοπτικών και ταυτοτήτων.

Επίτευγμα: Είμαστε σκόπιμα στη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών και αποτελεσμάτων για όλους τους μαθητές, ενώ ενστερνιζόμαστε τη σημασία της ισορροπίας και της ευημερίας. Εστιάζουμε στα αποτελέσματα και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε θετικές κοινωνικές αλλαγές μέσω της δουλειάς μας. Αντιμετωπίζουμε τα μεγάλα προβλήματα του κόσμου με καινοτόμες λύσεις που γεννιούνται από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αναγνωρίζουμε και γιορτάζουμε τις επιτυχίες και διδασκόμαστε περήφανα από τις αποτυχίες.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Worcester

    Institute Road,100, 01609, Worcester

    Ερωτήσεις