Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

Εισαγωγή

Ξεκινά μια ζωή αντίκτυπου

Watson Institute είναι ένα μέρος όπου οι επιχειρηματικοί ηγέτες της επόμενης γενιάς μπορούν να βρουν την κοινότητά τους, να ανακαλύψουν τις κλήσεις τους και να επιταχύνουν τη σταδιοδρομία τους. Παρέχουμε τα εργαλεία, το δίκτυο, τη νοοτροπία και το θάρρος για την επόμενη γενιά για την επίλυση των πιο δύσκολων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος, για την έναρξη επιτυχημένων σταδιοδρομιών και για την ζωή με επιπτώσεις.

Watson Institute έχει τοποθεσίες στο Boulder του Κολοράντο, στο Πανεπιστήμιο Lynn στο Boca Raton της Φλόριντα και στο Universidad Francisco Marroquín (UFM) στην πόλη της Γουατεμάλας της Γουατεμάλας.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Το Watson Accelerator στο Boulder του Κολοράντο κυκλοφόρησε το 2013 για να προωθήσει τις επιχειρήσεις και τη σταδιοδρομία των επιχειρηματιών επόμενης γενιάς με επίκεντρο τον αντίκτυπο. Το πρόγραμμα Accelerator περιλαμβάνει βραβευμένη εκπαίδευση, εντατική καθοδήγηση και μια παγκόσμια κοινότητα από συνομηλίκους.

Χτίζουμε τώρα συνεργασίες με καινοτόμα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Κίνα για την προώθηση προγραμμάτων που επιταχύνουν τη σταδιοδρομία των επιχειρηματικών ηγετών επόμενης γενιάς.

Οι 223 μελετητές και οι απόφοιτοι του Watson Institute από 53 χώρες έχουν συγκεντρώσει πάνω από 77,2 εκατομμύρια δολάρια, δημιούργησαν πάνω από 500 θέσεις εργασίας μερικής ή πλήρους απασχόλησης και επηρέασαν 150.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσω πρωτοβουλιών που βοηθούν να οδηγήσουν. Οι απόφοιτοι του Watson έχουν επιλεγεί για το Y Combinator, το Echoing Green Fellowship και τέσσερις έχουν χαρακτηριστεί ως 30 κάτω από τις 30 λίστες του Forbes. Οι Alums συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, μεταξύ άλλων.

Watson Institute , Boulder

Το Watson Semester Accelerator στο Boulder του Κολοράντο είναι ένα πρόγραμμα για φοιτητές πανεπιστημίου, πρόσφατους αποφοίτους και φοιτητές με χρονικά διαστήματα με κοινωνικό εγχείρημα πρώτου σταδίου που στοχεύει στην επίλυση των πιο δύσκολων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Watson Institute : Romain Vakilitabar απλώς. στούντιο στο Vimeo.

Η εμπειρία του Watson Institute

Διαθέτουμε για να χρησιμεύσουμε ως πλατφόρμα για την επόμενη γενιά ηγετών, επιχειρηματιών και καινοτόμων για την οικοδόμηση επιτυχημένης σταδιοδρομίας και επιπτώσεων.

Κάθε στοιχείο του προγράμματος του Watson Institute είναι προσαρμοσμένο για να παρέχει στους επιχειρηματίες ηγέτες επόμενης γενιάς την εντατική εκπαίδευση, το παγκόσμιο δίκτυο, τη δέσμευση καθοδήγησης και την πρακτική εμπειρία για να ξεκινήσει μια σημαντική καριέρα.

Αυτοί είναι οι κύριοι πυλώνες κάθε προγράμματος του Watson Institute :

Mentorship

Η καθοδήγηση καταλύει την προσωπική ανάπτυξη, την ανάπτυξη ηγεσίας και την επιχειρηματική επιτυχία επεκτείνοντας σε μεγάλο βαθμό το δίκτυο των μαθητών μας. Για το λόγο αυτό, το Πρόγραμμα Mentor είναι ένας πυλώνας της εμπειρίας Watson και κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του προγράμματος μας.

Στο Watson Institute , οι μαθητές συνδυάζονται με αποδεδειγμένους τοπικούς επιχειρηματίες, καινοτόμους και ηγέτες με βάση το πόσο καλά ευθυγραμμίζονται με την αποστολή και την τρέχουσα δεξιοτεχνία τους. Οι μέντορες προπονούν τους μαθητές στο ταξίδι τους και τους προκαλούν να αυξήσουν τον αντίκτυπό τους προσθέτοντας προοπτική, επεκτείνοντας το δίκτυό τους, αμφισβητώντας τις υποθέσεις τους και ενισχύοντας την κοσμοθεωρία τους.

Καθηγητές Master Course

Οι καθηγητές Watson Master Course είναι οι κορυφαίοι ηγέτες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κόσμου που υπηρετούν ως βραχυπρόθεσμοι επιχειρηματίες στην κατοικία. Κάθε εβδομάδα ένας Δάσκαλος Μεταπτυχιακού Μαθήματος προσκαλείται στην πανεπιστημιούπολη για να μοιραστεί το επιχειρηματικό του ταξίδι, να παρέχει έναν προς έναν καθοδήγηση και να διευρύνει το παγκόσμιο δίκτυο των μαθητών.

Τα μαθήματα μάστερ κυμαίνονται από μια οικεία συνομιλία στο διαδίκτυο έως ένα διαδραστικό εργαστήριο και περιστρέφονται γύρω από την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, καθώς και με τα διδάγματα και τις αποτυχίες. Αυτός ο πυλώνας της εμπειρίας Watson τοποθετεί τους μαθητές δίπλα-δίπλα καταξιωμένους ηγέτες και επιχειρηματίες για να χρησιμεύσουν ως πρότυπα έμπνευσης και οδηγός πεδίου για την επιτυχία.

Εντατική εκπαίδευση

Η εκπαίδευση του Watson Institute αναπτύσσει τις σκληρές και μαλακές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαμόρφωση μιας επιτυχημένης καριέρας και μιας μεγάλης επιρροής ζωής, συμπεριλαμβανομένης της μετασχηματιστικής επικοινωνίας, της ηγεσίας, της συγκέντρωσης χρημάτων, της χρηματοδότησης, του grit, της ενσυναίσθησης και της ανθεκτικότητας. Οι αποδέκτες είναι το αντίστοιχο του Watson Institute από τους καθηγητές που οι ίδιοι είναι προσεκτικά επιλεγμένοι ασκούμενοι, ηγέτες και επιχειρηματίες που διδάσκουν το πρόγραμμα σπουδών του Watson, αντλώντας από έναν πλούτο προσωπικής εμπειρίας και μεμονωμένα μαθητές.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Τοποθεσίες

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Προγράμματα

     Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

     Ερωτήσεις