Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Εισαγωγή

Πάνω από 100 χρόνια ακαδημαϊκής αριστείας

Το Πανεπιστήμιο Waldorf είναι μια φιλική, ιδιωτική σχολή φιλελεύθερων τεχνών που βρίσκεται στο κέντρο της όμορφης Forest City της Αϊόβα. Για περισσότερα από 100 χρόνια, ο Waldorf υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, θέτοντας τη σταθερή βάση για επιτυχία μεταξύ των μαθητών, των οικογενειών τους και της κοινότητας.

Από την αρχή του το 1903, ο Waldorf βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ακαδημαϊκής καινοτομίας, ακολουθώντας ένα δρόμο για τις μελλοντικές γενιές. Προσφέροντας μια σειρά από πιστοποιητικά, συνεργάτες, πτυχία και μεταπτυχιακά προγράμματα, ο Waldorf έχει την ευκαιρία για όποιον θέλει να βελτιώσει τη ζωή του ακαδημαϊκά, προσωπικά ή επαγγελματικά.

Στο Waldorf, πιστεύουμε ότι μια πραγματικά ολοκληρωμένη εκπαίδευση δεν περιλαμβάνει μόνο ακαδημαϊκές σπουδές, αλλά και συμμετοχή στις τέχνες, τη φυσική αγωγή και πολλά άλλα. Η ζωντανή πανεπιστημιούπολη μας είναι γεμάτη με μαθητές από όλο τον κόσμο που έχουν επιλέξει το Waldorf για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους.

Η σχολή και το προσωπικό μας συνεργάζονται με τους φοιτητές για να διασφαλίσουν ότι είναι σίγουροι και ικανοί να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, παρέχοντας ενθάρρυνση σε κάθε βήμα. Είτε προτιμάτε να μαθαίνετε σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον στην τάξη είτε την ευελιξία να κερδίσετε το πτυχίο σας στο διαδίκτυο, σας συνιστούμε για την απόφασή σας να προωθήσετε τη ζωή σας μέσω της εκπαίδευσης.

Καλώς ήλθατε στο Waldorf. Είμαστε πολεμιστές!

Οι τέσσερις πυλώνες

Αυτοί οι τέσσερις πυλώνες περιγράφουν την εμπειρία του Πανεπιστημίου Waldorf: Παράδοση, Πάθος, Κοινότητα και Επιτυχία. Είναι θεμελιώδεις για την ιστορία του Waldorf, αντανακλώντας το παρόν του Waldorf και φιλοδοξούν για το μέλλον του Waldorf.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ιδρύθηκε το 1903, τα βασικά πλεονεκτήματα του Πανεπιστημίου Waldorf είναι η ιστορία του και ένα ισχυρό σύστημα αξιών. Οι ιδρυτές μας εκτιμούσαν την υπηρεσία προς την κοινότητα - και αυτό δεν έχει αλλάξει. Η μακροζωία μας οφείλεται στην ακαδημαϊκή αριστεία, στις στερεές παραδόσεις στις καλές τέχνες και σε ένα ευρύ πρόγραμμα αθλητισμού. Αλλά το πιο σημαντικό, κατανοούμε αυτήν την εμπειρία ως δώρο του Θεού που συνοδεύεται από την ευθύνη να υπηρετούμε τον κόσμο.

ΠΑΘΟΣ

Παρελθόν και παρόν, οι φοιτητές μας κάνουν το Πανεπιστήμιο Waldorf αυτό που είναι σήμερα και τι θα είναι στο μέλλον. Με φοιτητές από κάθε πολιτεία και πολλές χώρες στην πανεπιστημιούπολη, το Πανεπιστήμιο Waldorf εκτιμά την ποικιλομορφία που φέρνουν οι μαθητές μας στην εκπαιδευτική μας κοινότητα και τον εμπλουτισμό που μας φέρνει σε όλους. Ενθαρρύνουμε τους κατοίκους μας να επιδιώκουν όλα τα πάθη τους - εξωσχολικά, βασισμένα στην πίστη, επικεντρωμένα στους ακαδημαϊκούς ή αλλιώς - επειδή γνωρίζουμε ότι οι καλοσυγκρατημένοι άνθρωποι υπερέχουν. Πολλοί από τους διαδικτυακούς μαθητές μας το γνωρίζουν αυτό αληθινό, καθώς έχουν ήδη ταχυδακτυλουργήσει την οικογένεια, τη δουλειά και τώρα το πάθος τους να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους.

Η σχολή και το προσωπικό μας είναι υπερήφανοι για τη διδασκαλία και την εξυπηρέτηση των μαθητών μας. Μεταφέρουν και ενσταλάζουν τις αξίες, τις παραδόσεις και την αποστολή του Πανεπιστημίου Waldorf. Μέσα ή έξω από την τάξη, στην πανεπιστημιούπολη ή στο διαδίκτυο, είμαστε πολύ περήφανοι που βοηθάμε τους μαθητές μας να ακολουθήσουν τα πάθη τους, να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους και να αφήσουν τον Waldorf με μια σταθερή βάση για να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Βρίσκεται στην καρδιά της Forest City, Αϊόβα, η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Waldorf είναι το θεμέλιο του Warrior Nation. Με παγκόσμια εμβέλεια πέρα από την πανεπιστημιούπολη, η κοινότητά μας αγκαλιάζει την ενότητα και την υποτροφία. Από ένα πρώτο βήμα στην πανεπιστημιούπολη ή μιλώντας με ένα μέλος του προσωπικού στο τηλέφωνο, οι μαθητές συναντούν αμέσως κάτι ιδιαίτερο που είναι η κοινότητα Waldorf. Χτίζοντας κοινές αναμνήσεις και γνώσεις, αναπτύσσουμε μια μοναδική πίστη στο μωβ και το χρυσό.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Επικεφαλής της χρέωσης για αλλαγή από την ίδρυσή της, το Πανεπιστήμιο Waldorf είχε πάντα τη βασική του σχολαστική καινοτομία. Η προσέγγισή μας συνδυάζει το παραδοσιακό περιβάλλον στην τάξη με τα πιο πρόσφατα διαδικτυακά μαθήματα, παρέχοντας σε όλους τους μαθητές μας - είτε βρίσκονται στο Forest City είτε όχι - με μια ακαδημαϊκή εμπειρία που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Οι μαθητές μας είναι Πολεμιστές από κάθε άποψη. Ορίζουμε την επιτυχία ως θρίαμβο του ανθρώπινου πνεύματος - και χρησιμοποιούμε τις επιτυχίες μας για να υπηρετούμε τους άλλους.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Forest City

    South 6th Street,106, 50436, Forest City

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις