Keystone logo
© VIT
Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Εισαγωγή

Στο VIT , είμαστε κάτι περισσότερο από ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα – είμαστε μια ακμάζουσα κοινότητα αφοσιωμένη στην προώθηση της αριστείας και της ενδυνάμωσης. Με την κληρονομιά της παροχής ποιοτικής εκπαίδευσης και καινοτόμων μαθησιακών εμπειριών, έχουμε γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος των ακαδημαϊκών επιτευγμάτων. Η διακεκριμένη σχολή μας, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα δυναμικά μας μαθήματα δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές μπορούν να ευδοκιμήσουν και να μετατρέψουν τις φιλοδοξίες τους σε πραγματικότητα. Με ρίζες στις αξίες της συμμετοχικότητας και της καινοτομίας, προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε όχι μόνο πτυχιούχους, αλλά ηγέτες που θα διαμορφώσουν το μέλλον. Καλώς ήρθατε στο VIT , όπου ξεκινά το ταξίδι σας προς την επιτυχία.

VIT είναι εγγεγραμμένος πάροχος εκπαίδευσης στην Αυστραλία με μια σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Τεχνολογία Πληροφορικής και Συστήματα. Είναι εγγεγραμμένος ως πάροχος εκπαίδευσης από τη ρυθμιστική αρχή της Αυστραλιανής Κυβέρνησης TEQSA (Ο Οργανισμός Τριτοβάθμιας Ποιότητας και Προτύπων) και παρέχει διαπιστευμένα μαθήματα εντός του Αυστραλιανού Πλαισίου Προσόντων (AQF). Το MBA που παρέχεται στο VIT αναγνωρίζεται ως μεταπτυχιακό πτυχίο υψηλής ποιότητας που επικεντρώνεται στην ενίσχυση της φοιτητικής εμπειρίας και στην παροχή υψηλού επιπέδου ικανοποίησης των φοιτητών. Στο VIT , είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Στόχος μας είναι να κάνουμε τη μελέτη σας να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά και να σας δώσουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Για άλλη μια φορά, σας καλωσορίζουμε και ανυπομονούμε να δούμε VIT να σας βοηθήσει να αλλάξετε τη ζωή σας με ένα από τα περίφημα προγράμματα MBA μας. Το πρόγραμμα MBA μας έχει χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν σε έναν μαθητή όπως εσείς. Η εστίασή μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πτυχίο MBA και διεθνείς επιχειρηματικές γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στο χώρο εργασίας σας. Η επένδυσή σας θα ανταμειφθεί με την απόκτηση ενός πτυχίου που μπορεί να αλλάξει τη ζωή. Παρακαλούμε διαβάστε τις πληροφορίες που παρέχονται και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε στην καριέρα σας.

Τα πλεονεκτήματα VIT

Ιδρύθηκε το 1998 VIT είναι ένας αναγνωρισμένος Οργανισμός Εκπαίδευσης (RTO από το 2000). Παρέχει διαπιστευμένα, εθνικά αναγνωρισμένα προσόντα πλήρους και μερικής απασχόλησης και σύντομα μαθήματα σε τεχνολογίες αιχμής όπως η βιομηχανία πολυμέσων, ψηφιακής παραγωγής, τεχνολογίας πληροφοριών, διοίκησης επιχειρήσεων και φιλοξενίας. VIT διαθέτει άρθρωση, μεταφορά πιστώσεων και προηγμένες διακανονισμούς με κορυφαία πανεπιστήμια στην Αυστραλία.

VIT είναι μέλος του προγράμματος SAP University Alliance, μέλος του προγράμματος Microsoft IT Academy Microsoft Certified Partner και Oracle Gold Partner

Καλύτερες στιγμές

 • 23-24 χρόνια ως RTO (Εγγεγραμμένος Οργανισμός Εκπαίδευσης)
 • 20 χρόνια στην επιχείρηση
 • Εξαιρετικές τοποθεσίες στο κέντρο της Μελβούρνης
 • Μεγάλη γκάμα μαθημάτων
 • Εγκρίθηκε για Προγράμματα Εκπαίδευσης που Χρηματοδοτούνται από την Κυβέρνηση

Αποστολή

Παρέχετε στους ανθρώπους υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση, δίνοντάς τους γνώσεις και δεξιότητες που αλλάζουν τη ζωή

Οραμα

VIT στοχεύει στη δημιουργία εκπαιδευτικών δικτύων αριστείας για τη δια βίου μάθηση. όπου οι άνθρωποι έρχονται για να μάθουν, να αναπτυχθούν και να επιτύχουν

Τι σημαίνουν για εμάς οι αξίες μας

Πρώτα οι μαθητές

Εστιάστε πρώτα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους μαθητές μας. Βάζουμε τη μαθητική εμπειρία στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε

Ακεραιότητα

Κάντε το σωστό ανά πάσα στιγμή και σε όλες τις περιστάσεις, ανεξάρτητα από το αν κάποιος παρακολουθεί ή όχι

Ομαδική εργασία και ιδιοκτησία

Ενεργήστε για λογαριασμό ολόκληρης της εταιρείας. Συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά για να επιτύχουμε την επιτυχία VIT

Καινοτομία και απλοποίηση

Κοιτάτε προς την καινοτομία και βρίσκετε πάντα τρόπους για να απλοποιήσετε. Να έχετε εξωτερική επίγνωση και να αναζητάτε νέες ιδέες

Εστίαση στην ποιότητα

Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αξίας στους μαθητές μας, οι οποίες διασφαλίζουν την ικανοποίησή τους και το μέλλον μας

Εισαγωγές

Τρόπος υποβολής αίτησης (Διεθνείς φοιτητές)

Οι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για μια θέση στο VIT ( Victorian Institute of Technology ), μπορούν να το κάνουν επιλέγοντας μία από τις ακόλουθες επιλογές:

Εάν είστε Διεθνής Φοιτητής, κάντε αίτηση τώρα συμπληρώνοντας, είτε

Έντυπο αίτησης διεθνών φοιτητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (PDF)

Ή

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα διεθνούς αίτησης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Ηλεκτρονική διεθνής φόρμα αίτησης (υποβάλετε τα στοιχεία της αίτησής σας μαζί με τα δικαιολογητικά.)

Έντυπο Αίτησης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ή Αγγλικών Διεθνών Φοιτητών (PDF)

Ή

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα αίτησης επαγγελματικής ή αγγλικής γλώσσας

Online Επαγγελματική ή Αγγλική Διεθνής Φόρμα Αίτησης (υποβάλετε τα στοιχεία της αίτησής σας μαζί με τα δικαιολογητικά.)

Εάν είστε Διεθνής Φοιτητής, κάντε αίτηση τώρα συμπληρώνοντας, είτε

(α) Εκπαίδευση Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Πιστοποίησης Προμηθευτών (Σύντομα μαθήματα) Έντυπο αίτησης (PDF)

Μαθήματα μέσω VTAC

Μπορείτε να κάνετε αίτηση απευθείας για μαθήματα/προγράμματα που αναφέρονται στον Οδηγό VTAC στο VIT ( Victorian Institute of Technology ) εάν είστε:

 • ΔΕΝ σπουδάζει επί του παρόντος το Έτος 12 στην Αυστραλία και
 • Πρόθεση υποβολής αίτησης μόνο για το VIT ( Victorian Institute of Technology )

Τρόπος υποβολής αίτησης (Εσωτερικοί φοιτητές)

Οι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για μια θέση στο VIT ( Victorian Institute of Technology ), μπορούν να κάνουν τα εξής:

 1. Διαβάστε τις πολιτικές και τις διαδικασίες του VIT στο Εγχειρίδιο φοιτητών εσωτερικού
 2. Ελέγξτε τη σελίδα του μαθήματος για τα κριτήρια εισαγωγής
 3. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης
 4. Ανεβάστε την παρακάτω τεκμηρίωση με την αίτησή σας
  1. Επικυρωμένο αντίγραφο των πιστοποιητικών ολοκλήρωσης και των ακαδημαϊκών μετεγγραφών
  2. Επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας π.χ. άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή πιστοποιητικό αυστραλιανού πολίτη
  3. Υπογεγραμμένη συστατική επιστολή εργοδότη που περιλαμβάνει καθήκοντα και ημερομηνίες απασχόλησης.
   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 5. Μονάδες και Αναγνώριση Προηγούμενης Μάθησης: Οι σπουδαστές μπορεί να είναι επιλέξιμοι να έχουν τις προηγούμενες σπουδές τους ή/και την εργασιακή τους εμπειρία να υπολογίζονται ως πίστωση για τα προσόντα VIT τους. Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για πίστωση θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από ορισμένες από τις ενότητες που αναφέρονται στο σχετικό μάθημα και να μπορούν να ολοκληρώσουν τα προσόντα τους σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Melbourne

  Queen Street, 123, 3000, Melbourne

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις