Keystone logo
© Yan Krukau
Vedere Institute

Vedere Institute

Vedere Institute

Εισαγωγή

Στο Vedere Institute , πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι μεταμορφωτική, όχι απλώς ενημερωτική.

Προσπαθούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να γίνουν ηγέτες στους τομείς τους και να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Vedere Institute δημιουργήθηκε από προνοητικούς και καινοτόμους ηγέτες που αναγνώρισαν την ανάγκη για εξειδικευμένα μαθήματα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης. Οραματίστηκαν μια λύση που θα προσφέρει εξαιρετικά σχετικά, πρακτικά, τρέχοντα και εστιασμένα στο αποτέλεσμα προγράμματα μάθησης. Έχοντας αυτό κατά νου, ίδρυσαν Vedere Institute , για να γεφυρώσουν το χάσμα στον κλάδο της εκπαίδευσης και να παρέχουν στους μαθητές τις δεξιότητες που χρειάζονται για να διαπρέψουν στον τομέα που έχουν επιλέξει.

Στο Vedere Institute , πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση έχει τη δύναμη να αλλάξει ζωές και να εμπνεύσει την πρόοδο. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που μπορεί να διαμορφώσει τις κοινωνίες και δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους μαθητές μας τις καλύτερες δυνατές μαθησιακές εμπειρίες. Γι' αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε εξαιρετικές ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους. Είμαστε παθιασμένοι με την ενδυνάμωση των ατόμων μέσω της εκπαίδευσης και πιστεύουμε ότι τα προγράμματά μας μπορούν να αποτελέσουν καταλύτη για θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Πείτε γεια στο Vedere Institute

Vedere Institute ιδρύθηκε από καινοτόμους και φιλόδοξους ηγέτες που αναγνώρισαν την ανάγκη για εξειδικευμένα προγράμματα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης. Οραματίστηκαν μια λύση που να προσφέρει εξαιρετικά σχετικά, πρακτικά, τρέχοντα και εστιασμένα στο αποτέλεσμα προγράμματα μάθησης. Έχοντας αυτό κατά νου, ίδρυσαν Vedere Institute , για να γεφυρώσουν το χάσμα στον κλάδο της εκπαίδευσης και να παρέχουν στους μαθητές τις δεξιότητες που χρειάζονται για να διαπρέψουν στον τομέα που έχουν επιλέξει.

Εστιάζουμε στην παροχή εκπαίδευσης που ευθυγραμμίζεται με τους τομείς και τις δεξιότητες που απαιτούνται περισσότερο, διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές μας είναι καλά εξοπλισμένοι για να εκμεταλλευτούν οικονομικές ευκαιρίες. Πιστεύουμε ότι παρέχοντας εκπαίδευση που προετοιμάζει τους μαθητές για το μέλλον, βοηθάμε στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας που είναι ανθεκτική και έτοιμη να ευδοκιμήσει. Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στα άτομα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο μέσω της εκπαίδευσης.

Παρέχουμε προηγμένες δεξιότητες και γνώσεις σε έμπειρους επαγγελματίες και επίδοξους ηγέτες. Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν τη δυνατότητα στα άτομα να οδηγούν την αλλαγή και τον μετασχηματισμό στους οργανισμούς και τις κοινότητές τους. Το πρόγραμμα σπουδών μας βασίζεται στην πιο πρόσφατη ακαδημαϊκή θεωρία που διδάσκεται από κορυφαίους καθηγητές και κορυφαίους επαγγελματίες για πρακτικές λύσεις. Ένας μοναδικός συνδυασμός θεωρίας και πράξης προετοιμάζει τους αποφοίτους μας για τις σημερινές προκλήσεις και τις ευκαιρίες του αύριο.

Ως φοιτητής στο Vedere, θα επωφεληθείτε από:

 • Ένα πρόγραμμα σπουδών που έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να σας παρέχει γνώσεις, δεξιότητες και εργαλεία για να επιταχύνετε την καριέρα σας και να προωθήσετε την αλλαγή και τον μετασχηματισμό στον οργανισμό σας
 • Μια μορφή προγράμματος που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τις σπουδές σας με τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες
 • Μια υβριδική διαδικτυακή μορφή εκμάθησης που παρέχει την τέλεια ισορροπία ευελιξίας και δομής
 • Μια πρακτική προσέγγιση στη μάθηση που δίνει έμφαση σε προβλήματα και εφαρμογή του πραγματικού κόσμου

Σύνδεση, Ενδυνάμωση και Προώθηση: Η Προσέγγισή μας στην Εκπαίδευση

Αποστολή

Να αναπτύξουν εξαιρετικούς ηγέτες ικανούς να οδηγήσουν σε αλλαγές και μετασχηματισμούς στους οργανισμούς και τις βιομηχανίες τους.

Οραμα

Για να συνειδητοποιήσουμε ένα μέλλον στο οποίο οι εταιρείες θα αξιοποιήσουν το καλύτερο της καινοτομίας και της τεχνολογικής προόδου για να προσφέρουν θετικές αλλαγές για τα άτομα και την κοινωνία.

Βασικές αξίες μας

 • Υπεροχή
 • Καινοτομία
 • Ποικιλία
 • Ακεραιότητα
 • Συνεργασία

Εισαγωγές

Στο Vedere Institute , πιστεύουμε ότι η πρόσβαση στην εκπαίδευση πρέπει να είναι χωρίς σύνορα. Ως παγκόσμιος θεσμός, είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο στα δυναμικά και καινοτόμα προγράμματά μας.

Οι διεθνείς φοιτητές που δεν ομιλούν τη μητρική τους γλώσσα θα χρειαστούν εγκεκριμένο πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας, όπως το Duolingo, το IELTS, το ITEP και το TOEFL. Η ομάδα ειδικών εισαγωγών μας θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί σας σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Vedere Institute προσφέρει υποτροφίες σε εισερχόμενους φοιτητές με βάση συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών επιτευγμάτων και των οικονομικών αναγκών. Όλοι οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για αυτές τις υποτροφίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Τοποθεσίες

 • Clearwater

  13630 58th Street, North Suite 101, 33760, Clearwater

  Ερωτήσεις