Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Εισαγωγή

Ποιοι είμαστε

UP Learn Business School LTD έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες φοιτητών, επαγγελματιών και εταιρειών που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα στοχευμένο μάθημα αγγλικής γλώσσας ή μαθήματα μάρκετινγκ online.

Προσφέρουμε επιχειρηματικά μαθήματα για όλα τα επίπεδα όπως το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ, το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Business Coaching . Προσφέρουμε επίσης Business English και προετοιμασία για επίσημες εξετάσεις Cambridge ESOL, IELTS, CV & Job Interview. Τα ζωντανά και μικτά μαθήματά μας είναι επίσης διαθέσιμα για εταιρείες είτε διαδικτυακά είτε πρόσωπο με πρόσωπο στην περιοχή του Λονδίνου.

Από το 2022 προσφέρουμε επίσης το νέο μας "Μάθημα Bootcamp για επαγγελματίες και εταιρείες" , το οποίο συνοδεύεται από 9 ζωντανές συνεδρίες στρατηγικής μάρκετινγκ για να σας βοηθήσουμε με την επιχείρησή σας και να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ πολύ γρήγορα.

Επί του παρόντος προσφέρουμε επίσης ένα μεταπτυχιακό στο Διαδίκτυο στη Διοίκηση Ψηφιακού Μάρκετινγκ για αποφοίτους και επαγγελματίες στα αγγλικά και στα ιταλικά, παρέχοντάς σας τη βελτίωση των δεξιοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ για θέσεις εργασίας και πανεπιστήμια.

Διαθέτουμε μια επαγγελματική ομάδα καθηγητών Αγγλικής γλώσσας που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε 100% επάρκεια αγγλικών απευθείας από το σπίτι σας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω Skype/Zoom ή σε ώρες που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου.

Ποιο σχολείο?

UP Learn Business School LTD ιδρύθηκε στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου το 2018 ως Σχολή Αγγλικής Γλώσσας και στη συνέχεια ειδικεύτηκε το 2019 σε ένα πλήρες Business School με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου, υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε επαγγελματίες, φοιτητές και εταιρείες.

Διατίθεται μεγάλη ποικιλία μαθημάτων, όπως το μεταπτυχιακό στο ψηφιακό μάρκετινγκ, το οποίο ήδη παραδίδεται με τη μορφή διαδικτυακής πλατφόρμας και με τη συμμετοχή ξένων φοιτητών από όλο τον κόσμο και εκείνο στο Social and Influencer Marketing με στόχο την παροχή τόσο γενικών και πρακτικές γνώσεις για το πώς να γίνεις πραγματικός ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεπώς Influencer στη βιομηχανία της μόδας αλλά και σε άλλους τομείς όπως το λιανικό εμπόριο, η εστίαση και πολλοί άλλοι τομείς της αγοράς. Τώρα το Influencer είναι η πιο κοινή θέση εργασίας και θα γίνεται όλο και περισσότερο στο μέλλον, επομένως ο UP Learn Business School LTD , έχει σκεφτεί μια γρήγορη, αποτελεσματική και υψηλού επιπέδου φόρμουλα για να εκπαιδεύσει πόρους σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα.

Το μάθημά μας μερικής απασχόλησης, διάρκειας 4 μηνών, σας επιτρέπει να συνδυάσετε δουλειά και μελέτη τις απογευματινές ώρες για να διαχειριστείτε τα πάντα με πιο ευέλικτο τρόπο. Για όσους έχουν ειδικές ανάγκες, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να φτιάξουν ένα tailor-made Master για τις ανάγκες τους.

Προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις για τους μαθητές μας τόσο σε επίπεδο πληρωμής όσο και σε επίπεδο διδακτικής οργάνωσης με μαθήματα μερικής και πλήρους φοίτησης, ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες. Τα μαθήματά μας είναι πολύ διαδραστικά και πρακτικά, βασισμένα στην πραγματική ζωή και στον κόσμο του Digital και Influencer Marketing.

Οργανώνουμε επίσης εσωτερικά μαθήματα κατάρτισης για τους υπαλλήλους σας και για μεγαλύτερη επαγγελματική ανέλιξη.

Τι κάνουμε - Με ζουμ

Ο σημερινός πολυάσχολος τρόπος ζωής δεν σας επιτρέπει πάντα να αφιερώσετε τον εαυτό σας στη μάθηση, στα χόμπι σας ή στα ενδιαφέροντά σας.

Ο χρήστης UP Learn Business School LTD βρήκε τη σωστή λύση για εσάς. Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε online μαθήματα και να μαθαίνετε Αγγλικά ή Μάρκετινγκ απευθείας από την άνεση του καναπέ ή του κρεβατιού σας στο χαλαρωτικό περιβάλλον του σπιτιού σας.

Θα λάβετε υψηλής ποιότητας μαθήματα από γηγενείς καθηγητές αγγλικών. Ο δάσκαλός σας θα είναι διαθέσιμος μέχρι αργά το βράδυ, ακόμη και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ιδανικό για άτομα που έχουν περιορισμένο χρόνο και προτιμούν διαδικτυακά μαθήματα ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου.

Τα μαθήματα Zoom είναι συνήθως η πρώτη επιλογή για εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν μαθήματα αγγλικών την καθημερινή. Επομένως, παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία μέχρι τις 10 το βράδυ.

Χρησιμοποιούμε την αποκλειστική μας πλατφόρμα LMS για όλα τα διαδικτυακά μαθήματα και για να σας επιτρέψουμε να κατεβάσετε όλο το υλικό που χρειάζεστε, όπως εργασίες για το σπίτι, εγχειρίδια και εργασίες και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Τα μαθήματά μας διδάσκονται από ομιλητές της αγγλικής γλώσσας που έχουν μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση διαφορετικών επιπέδων και συγκεκριμένων αιτημάτων. Τα μαθήματα είναι διαδραστικά με όλα τα θέματα που καλύπτονται, συμπεριλαμβανομένων, της Αγγλικής Γραμματικής, της συνομιλίας, της ακρόασης, του λεξιλογίου και της παρακολούθησης βίντεο, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τις κοινωνικές καταστάσεις. Δεν θα απογοητευτείτε καθώς οι δάσκαλοί μας θα σας βοηθήσουν να μάθετε αγγλικά γρήγορα και θα σας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για διαδικτυακά μαθήματα, θα χρειαστείτε μια ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο και έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή iPad. Τα μαθήματα είναι δυνατά σε smartphone, αλλά δεν είναι ιδανικά. Τα ακουστικά ή τα ακουστικά και ένα εξωτερικό μικρόφωνο μπορεί να είναι πλεονεκτικά. Θα χρειαστεί να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zoom ή μια παρόμοια εφαρμογή.

Τοποθεσίες

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Ερωτήσεις