Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

Εισαγωγή

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Μόδας

Μάθετε online σχεδιασμό μόδας από επαγγελματίες

 • Η πρώτη και μεγαλύτερη διαδικτυακή βιβλιοθήκη σχεδιασμού μόδας και επιχειρήσεων στον κόσμο
 • Μάθημα από καθηγητές κολλεγίων μόδας και επαγγελματίες του κλάδου
 • Εγγραφείτε και απολαύστε απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 500 μαθήματα βίντεο που διδάσκουν όλες τις πτυχές του σχεδιασμού μόδας
 • Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Πανεπιστημίου της Μόδας στη διεύθυνση UniversityofFashion.com για να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες προεπισκοπήσεις για όλα τα μαθήματα και να δείτε τις πολλές ειδικές δυνατότητες του ιστότοπου

Πως δουλεύει

Δουλεύουμε με συνδρομή. Όταν εγγραφείτε στο Πανεπιστήμιο Μόδας, έχετε άμεση πρόσβαση κατόπιν αιτήματος σε όλα τα 500+ μαθήματά μας σε 13 διαφορετικούς κλάδους μόδας. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε. Τα περισσότερα σχολεία χρεώνουν ξεχωριστά δίδακτρα ανά μάθημα. Αυτά τα τέλη μπορούν να προσθέσουν έως και αρκετές χιλιάδες δολάρια προτού αποφοιτήσετε. Επιπλέον, πρέπει να ταξιδέψετε σωματικά στις τάξεις του σχολείου κατά τη διάρκεια αρκετών ετών για να μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε. Όμως, με το Πανεπιστήμιο της Μόδας, με μόνο $ 189 δολάρια, μπορείτε να απολαύσετε μια πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μαθήματά μας (πάνω από 500) και να μπορείτε να μάθετε το σχέδιο μόδας από οποιαδήποτε τοποθεσία τόσο γρήγορα ή όσο αργά θέλετε.

Μαθήματα επαγγελματικής παραγωγής

Η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Μόδας περιέχει εκατοντάδες μαθήματα που δείχνουν κάθε πτυχή της επιχειρηματικής μόδας και του σχεδιασμού μόδας, π.χ. κουρτίνες, σχέδια, τέχνη μόδας, ανάπτυξη προϊόντων, CAD, ράψιμο, επιχείρηση μόδας, πλεκτά, διαλέξεις και πολλά άλλα. Τα μαθήματά μας διοργανώνονται από αρχάριους, ενδιάμεσους και προχωρημένους για να εκπαιδεύσουν φοιτητές μόδας, καθώς και έμπειρους, επαγγελματίες σχεδιαστές μόδας και οικιακούς υπονόμους που θέλουν να επεκτείνουν τις ικανότητές τους.

Διδάσκονται από επαγγελματίες, ποτέ ερασιτέχνες

Τα μαθήματά μας διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές κολλεγίων μόδας και επαγγελματίες της βιομηχανίας μόδας.

Μαθήματα που ακολουθούνται εύκολα

Τα μαθήματα βίντεο μας εξηγούν πώς να τα κάνετε όλα μόνοι σας, βήμα προς βήμα. Μερικά από τα βίντεό μας είναι σύντομα, π.χ. 10 λεπτά περίπου. Αλλά, άλλοι τρέχουν για μιάμιση ώρα. Τα περισσότερα από τα μαθήματά μας διαρκούν κατά μέσο όρο 30-40 λεπτά.

Ρωτήστε μας για οτιδήποτε

Εάν έχετε ερωτήσεις ενώ παρακολουθείτε τα μαθήματά μας ή εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα ενώ εργάζεστε σε ένα από τα έργα μας, απλώς γράψτε μας! Ο ιστότοπός μας παρέχει μια απλή φόρμα επικοινωνίας. Σχεδόν πάντα απαντάμε στις ερωτήσεις των μαθητών μας εντός 24 ωρών, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.

Εργαλεία και αναλώσιμα

Όλα τα μαθήματά μας συνοδεύονται από μια λίστα με τα εφόδια και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το χαρακτηριστικό έργο αυτού του μαθήματος. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με ένα απαιτούμενο εργαλείο ή δεν έχετε κάποια ή όλα τα εφόδια που θα χρειαστείτε, έχουμε μια σελίδα Εργαλεία σχεδίασης μόδας που εξηγεί πώς μοιάζει και κάνει κάθε εργαλείο και παρέχει διάφορους τρόπους για να αγοράσετε αυτό χρειάζεσαι.

Σαφώς ορατές διαδηλώσεις

Τα μαθήματά μας παράγονται επαγγελματικά σε ένα μεγάλο, καλά φωτισμένο στούντιο χρησιμοποιώντας επαγγελματίες βιντεογράφους και τεχνικούς ήχου που λειτουργούν με κάμερα υψηλής ποιότητας, εξοπλισμό φωτισμού και εγγραφής. Όλα τα μαθήματά μας διδάσκονται από την οπτική του σχεδιαστή, δηλαδή κοιτάζοντας τη δουλειά σας όπως θα κάνατε όταν δημιουργούσατε κάτι, μόνοι σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να μάθετε από το να παρακολουθείτε μια επίδειξη μπροστά σας, όπου μπορείτε να δείτε μόνο τι κάνει ο δάσκαλος από μια οπισθοδρομική ή «ανεστραμμένη» προοπτική.

Κλειστές Λεζάντες και Μεταγραφές

Όλα μας τα βήμα προς βήμα μαθήματα περιλαμβάνουν μια πλήρη μεταγραφή, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς αυτό που είπε ο εκπαιδευτής στο μάθημα. Όλα τα βίντεό μας περιλαμβάνουν επίσης προαιρετικούς κλειστούς υπότιτλους για να γίνουν πιο κατανοητοί.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Όλα τα μαθήματά μας παράγονται με ξεχωριστό κομμάτι φωνητικής κλήσης, το οποίο αντιστοιχεί ακριβώς στις ενέργειες ενός δασκάλου στην οθόνη. Μπορείτε πάντα να ακούσετε και να κατανοήσετε κάθε βήμα σε ένα μάθημα Πανεπιστημίου Μόδας. Όχι μεγάλες, βαρετές παύσεις. Χωρίς λάθη. Χωρίς over-overs.

Πολλοί χρήσιμοι πόροι μόδας

Πολλά από τα μαθήματά μας έρχονται με χρήσιμα αρχεία με δυνατότητα λήψης για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τις βασικές έννοιες, να κάνετε περίπλοκους υπολογισμούς μέτρησης ή να προσαρμόσετε το έργο σας για μοντέλα διαφορετικού μεγέθους.

Πολλοί από τους Συνδρομητές μας είναι εγγεγραμμένοι σε σχολή μόδας

Είμαστε μεγάλος υποστηρικτής των σχολών μόδας. Εάν έχετε χάσει ποτέ ένα βασικό μάθημα, τότε ξέρετε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αναδημιουργήσετε αυτήν την επίδειξη, ακόμη και όταν δανείζεστε σημειώσεις ενός φίλου. Οι γραπτές λέξεις απλά δεν μπορούν να περιγράψουν όλες τις πολύπλοκες φυσικές κινήσεις που χρησιμοποιεί ένας εκπαιδευτής κατά την κατασκευή ενός ρούχου. Αλλά, το Πανεπιστήμιο Μόδας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει εδώ! Οι πιθανότητες είναι ότι έχουμε ένα μάθημα που πλησιάζει πολύ στο να δείξουμε ακριβώς αυτό που έδειξε ο καθηγητής σας στην τάξη.

Οι συνδρομητές μας λατρεύουν τη δυνατότητα να ξαναπαίρνουν τα μαθήματά μας ξανά και ξανά, παρακολουθώντας τι κάνει ο εκπαιδευτής και κάνοντας στη συνέχεια τα ίδια βήματα, οι ίδιοι, χρησιμοποιώντας τα υφάσματα και τα εργαλεία τους. Οι σοβαροί μαθητές μας επαναλαμβάνουν αυτό που έκανε ο εκπαιδευτής σε ένα από τα μαθήματά μας αρκετές φορές μέχρι να κατακτήσουν πραγματικά τη δεξιότητα που διδάσκεται. Αυτή μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της απόκτησης Α ή Γ όταν λήξει ο όρος. Πολλές χιλιάδες μαθητές από τα καλύτερα σχολεία μόδας στον κόσμο είδαν τα μαθήματά μας για να συμπληρώσουν την επίσημη εκπαίδευση μόδας και να τους βοηθήσουν να κάνουν τις εργασίες τους και τα ειδικά έργα τους.

Πιστοποιητικά και Πτυχία

Δεν απονέμεται πιστοποιητικά ή επίσημα πτυχία. Πολλοί από τους μαθητές μας εργάζονται ή φοιτούν σε σχολή μόδας, πλήρους απασχόλησης. Πολλοί από τους φοιτητές μας εγγράφονται στο Πανεπιστήμιο της Μόδας, ώστε να μπορούν αργότερα να εργαστούν για τον εαυτό τους στη δική τους επιχείρηση σχεδιασμού. Άλλοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μόδας ζουν πολύ μακριά από μια καλή σχολή μόδας για να μπορούν να την παρακολουθήσουν ή έχουν παιδιά να φροντίζουν και μπορούν να μάθουν μόδα μόνο τη νύχτα ή το Σαββατοκύριακο ή απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το κόστος της μετάβασης σε κανονικό σχολείο. Δίνουμε σε αυτούς τους μαθητές έναν πολύ πιο προσιτό, ευέλικτο τρόπο εκμάθησης του σχεδιασμού μόδας. Ωστόσο, οι συνδρομητές μας μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν την εκπαίδευσή μας για να βρουν δουλειά από παραδοσιακούς εργοδότες. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μόδας αποδεικνύουν την ικανότητά τους στους εργοδότες δείχνοντας στους εργοδότες τις παρτίδες ενδυμάτων που έχουν φτιάξει μόνοι τους χρησιμοποιώντας τα μαθήματά μας. Αυτή είναι μια πολύ καλύτερη απόδειξη ικανότητας από ένα κομμάτι περγαμηνής.

Περίληψη Οφέλη

 • Απολαύστε απεριόριστη πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη που περιέχει πολλές από εκατοντάδες μαθήματα βίντεο σχεδιασμού μόδας, όλα διδάσκονται από επαγγελματίες σχεδιαστές μόδας
 • Μάθετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, σε υπολογιστές, smartphone ή tablet, σε οποιαδήποτε τοποθεσία
 • Μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω τη μάθησή σας διαβάζοντας τις πλήρεις γραπτές μεταγραφές του μαθήματός μας
 • Λάβετε γρήγορα απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Έχουμε ένα προσωπικό έμπειρων σχεδιαστών μόδας έτοιμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να λύσει τα προβλήματά σας.
 • Λάβετε μια λίστα με τα εργαλεία και τα εφόδια που απαιτούνται για κάθε μάθημα και, για πολλούς, έναν εύκολο τρόπο αγοράς τους
 • Δημιουργήστε ορατή απόδειξη για τις νέες δεξιότητές σας για να δείξετε σε υποψήφιους εργοδότες και κολέγια μόδας
 • Απολαύστε πολυάριθμες διαλέξεις μόδας, συνεντεύξεις σχεδιαστών, περιηγήσεις σε εταιρείες και μουσεία και πολλά άλλα με τη συνδρομή σας.
 • Επωφεληθείτε από τους πολλούς πόρους μας δωρεάν με τη συνδρομή σας, π.χ. χρησιμοποιήστε το λεξικό ορολογίας μόδας, περιηγηθείτε στα προτεινόμενα βιβλία, περιοδικά και ιστολόγια και κατεβάστε δωρεάν κροκέτες

Κόστος

Η ετήσια συνδρομή μας κοστίζει μόνο 189 US $ ετησίως. Προσφέρουμε επίσης ένα επαναλαμβανόμενο μηνιαίο ποσοστό συνδρομής 19,95 $ ανά μήνα. Σε αντάλλαγμα, θα έχετε απεριόριστη, κατά παραγγελία πρόσβαση σε όλους τους πόρους και τα μαθήματα βίντεο. Τα παντα! Κοιτάξτε γύρω στον ιστό. Τα περισσότερα άλλα διαδικτυακά μαθήματα μόδας κοστίζουν πολλές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, δολάρια για μία μόνο τάξη! Δεν θα βρείτε ποτέ καλύτερη τιμή από το Πανεπιστήμιο Μόδας.

Η Ιστορία μας

Το Πανεπιστήμιο Μόδας ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε από τη Francesca Sterlacci. Η Francesca αποφοίτησε από το Fashion Institute of Technology (FIT) στη Νέα Υόρκη. Sheδρυσε τη Francesca Sterlacci Ltd, μια high-end σχεδιάστρια εταιρία στη Νέα Υόρκη που πωλήθηκε στους Saks, Nordstroms και πολλά άλλα πολυτελή καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια άρχισε να διδάσκει στο FIT και τελικά έγινε η έδρα τους στο σχέδιο μόδας. Η Francesca έχει γράψει πολλά βιβλία για τη μόδα, κυρίως "Fashion Leather Design", "Historical Dictionary of the Fashion Industry" και το 2019, μια σειρά 3 βιβλίων: "Sewing Techniques for Beginners", "Pattern Making Techniques for Beginners" και "Τεχνικές Draping για αρχάριους".

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Μόδας

Τοποθεσίες

 • New York

  220 Madison Ave. Suite PH-H

  Ερωτήσεις