Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Wyoming

University of Wyoming

University of Wyoming

Εισαγωγή

Το University of Wyoming προσφέρει μια παγκόσμια εκπαίδευση στην μικρή κοινότητα της Laramie, Wyoming. Ιδρύθηκε το 1886, το πανεπιστήμιο κάθε χρόνο χαιρετίζει περισσότερους από 14.000 φοιτητές από τα 50 κράτη και 90 χώρες . Ως πανεπιστήμιο γης-επιχορήγησης, είμαστε αφιερωμένοι στην εξυπηρέτηση του κράτους του Ουαϊόμινγκ και στην παραγωγή αποφοίτων που συνεχίζουν να είναι παγκόσμιοι ηγέτες. Εδώ μπορείτε να μελετήσετε τα πάντα, από τη γεωπονία μέχρι τη ζωολογία, την ποινική δικαιοσύνη στο θέατρο και το χορό.

Η ζωή στο Laramie

Όταν εγγραφείτε στο University of Wyoming , δεν εγγράφεστε μόνο για σπουδαία εκπαίδευση σε προσιτή τιμή. γίνετε επίσης μέρος μιας κοινότητας που υπερηφανεύεται για την αμφισβήτηση, την άνοδο και την αγκαλιά του τοπικού περιβάλλοντός μας. Θα βρείτε ατελείωτες υπαίθριες περιπέτειες τεσσάρων εποχών, τέχνες και πολιτισμό, ένα ζωντανό κέντρο της πόλης και μια φιλόξενη κοινότητα πανεπιστημιουπόλεων.

Είμαστε αυθεντικοί

Η University of Wyoming ιδρύθηκε το 1886 και είναι αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο ερευνητικό ίδρυμα με εξειδικευμένες σχολές, κορυφαίους ακαδημαϊκούς και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης.

Είμαστε συνδεδεμένοι

Επωφεληθείτε από τα μικρά μεγέθη τάξεων, τους υποστηρικτές καθηγητές και την τοπική και κρατική υποστήριξη που απολαμβάνει το μοναδικό τετραετές πανεπιστήμιο της Wyoming. Και, κάποτε ένας καουμπόι, πάντα ένας καουμπόη σημαίνει ότι θα κερδίσεις δια βίου συνδέσεις με τους αποφοίτους, ανεξάρτητα από το πού θα σε οδηγήσει το ταξίδι σου.

Είμαστε παγκόσμιοι

Βιώστε τον κόσμο ως την τάξη σας με τη μεγαλύτερη προσφορά υποτροφιών σπουδών-εξωτερικού σε οποιοδήποτε αμερικανικό τετραετές πανεπιστήμιο κρατικών επιχορηγήσεων. Οι φοιτητές του UW μελετούν σε περίπου 50 χώρες κάθε χρόνο σε 400 εγχώριες και σπουδές στο εξωτερικό .

Είμαστε περιπετειώδεις

Βρείτε το Wyoming σας στα 30 μίλια από περιποιημένα μονοπάτια σκι αντοχής, 300 μίλια μονοπατιών snowmobiling και πάνω από 100 μίλια μονοπατιών ποδηλασίας βουνού, καθώς και ψάρεμα, αναρρίχηση σε βράχους, 2,9 εκατομμύρια στρέμματα εθνικών δασών και πολλά άλλα. Το εξωτερικό περιοδικό αναγνώρισε το UW ως ένα από τα κορυφαία υπαίθρια σχολεία του έθνους .

10 λόγοι για να είσαι καουμπόι

 1. Ένας χαμηλός λόγος φοιτητών / σπουδαστών 15: 1.
 2. Εθνικό αναγνωρισμένο ερευνητικό ίδρυμα.
 3. Ένα ασύγκριτο πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό.
 4. 200 φοιτητικές οργανώσεις και ευκαιρίες εθελοντισμού.
 5. Παγκόσμιες εκπαιδευτικές και ερευνητικές εγκαταστάσεις.
 6. Ανταγωνιστικά τμήματα IA αθλητικά προγράμματα.
 7. Κάντε παγκόσμιες συνδέσεις μέσω του δικτύου UW των αποφοίτων.
 8. Προώθηση και υποστήριξη σε κάθε γωνιά του Wyoming και πέραν αυτού.
 9. Αναγνωρίστηκε ως κορυφαία υπαίθρια σχολή περιπέτειας.
 10. Εκπαίδευση ανώτερης βαθμίδας σε εξαιρετική τιμή.

Brooke Cagle / Unsplash

126849_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Καλώς ήλθατε στο Laramie

Η πόλη πολύτιμων λίθων του Ουαϊόμινγκ

Φωλιασμένο ανάμεσα σε οροσειρές στα 7.200 πόδια, αυτή η σιδηροδρομική πόλη του 1860 φιλοξενεί σήμερα περίπου 32.000 κατοίκους, πολλά σεβαστά μουσεία και αμέτρητα μοναδικά καταστήματα και εστιατόρια. Μια ντουζίνα ζωντανές τοιχογραφίες, ζωγραφισμένες από ντόπιους καλλιτέχνες, φέρνουν το ιστορικό κέντρο της Laramie στη ζωή, ενώ η βουλιμία των τρένων θυμίζει αυτή τη δυτική πόλη με τις ρίζες της. Είτε πηγαίνετε στον ποταμό Laramie είτε στις λίμνες της χιονοδρομικής γραμμής για να ψαρέψετε, ή χρησιμοποιώντας τα 2,9 εκατομμύρια στρέμματα των κοντινών εθνικών δασών για πεζοπορία, ποδήλατο, κατασκήνωση ή σκι, επική περιπέτεια περιμένει προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ιστορικό UW

Το University of Wyoming ιδρύθηκε το 1886 όταν το Ουαϊόμινγκ ήταν ακόμα έδαφος. Τον Σεπτέμβριο του 1887, η UW άνοιξε τις πόρτες της σε 42 φοιτητές και πέντε μέλη ΔΕΠ - όπως και το πανεπιστήμιο του "The Equality State" τόσο οι φοιτητές όσο και η σχολή περιλάμβαναν γυναίκες από την πρώτη μέρα. Χτισμένο στις παρυφές της πόλης στο πάρκο της πόλης Laramie, το Old Main ήταν το πρώτο κτίριο της UW και διοργάνωσε μαθήματα, τη βιβλιοθήκη και τα διοικητικά γραφεία κατά τα πρώτα χρόνια της ύπαρξης του πανεπιστημίου.

Ο πρώτος πρόεδρος του πανεπιστημίου, John Wesley Hoyt, δημιούργησε ένα πρόγραμμα σπουδών επικεντρωμένο στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες και δημιούργησε ένα μεταπτυχιακό και κανονικό σχολείο. Επιπλέον, ως πανεπιστημιακό ίδρυμα του Wyoming, το πανεπιστήμιο διδάσκει μαθήματα γεωργίας, μηχανικής και στρατιωτικής τακτικής.

Η UW από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό πανεπιστήμιο διδασκαλίας και έρευνας με περίπου 13.500 φοιτητές και περισσότερους από 700 διδάσκοντες. Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, η UW ήταν το μοναδικό τετραετές πανεπιστήμιο στην πολιτεία του Wyoming, αν και διατηρεί στενή σχέση με τα κοινοτικά κολέγια του κράτους.

Προγράμματα όπως ο αθλητισμός, η γεωργική επέκταση, οι κρατικές και ομοσπονδιακές εταιρικές σχέσεις - και πιο πρόσφατες πρωτοβουλίες, όπως η Σχολή Ενεργειακών Πόρων και το NCC-Wyoming Supercomputing Centre - έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή πολλών κατοίκων και κοινοτήτων του Wyoming για σχεδόν 125 χρόνια.

Το Πανεπιστημιακό Αρχείο του Αμερικανικού Κέντρου Πολιτιστικής Κληρονομιάς είναι ένας μεγάλος πόρος για την πρόσβαση σε ιστορικά υλικά για σημαντικά γεγονότα και χιλιάδες φωτογραφίες στις ηλεκτρονικές συλλογές του.

Σημεία υπερηφάνειας

Το UW Pride είναι κάτι περισσότερο από πολύχρωμα ρούχα - είναι μια τολμηρή στάση που βασίζεται σε μια πλούσια κληρονομιά της εκπαίδευσης, της εξερεύνησης και της επιχειρηματικότητας και συμβολίζει το πνεύμα της Δύσης . Το UW γιορτάζει τα επιτεύγματα των ατόμων που εκπροσωπούν το ίδρυμά μας, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών, των διδασκόντων, του προσωπικού, των αποφοίτων και των χορηγών βοήθειας, καθώς και του μοναδικού δεσμού του με τον κόσμο του Wyoming.

Το UW Pride προβάλλει επίσης τη δέσμευσή μας για την αριστεία στις εγκαταστάσεις και τα προγράμματα που υποστηρίζονται από δημόσιες και ιδιωτικές συνεισφορές, από τη διευκόλυνση STEM Michael B. Enzi και το Κέντρο Τέχνης Buchanan για την Πρωτοβουλία Επιστημονικής Πρωτοβουλίας Top-Tier Science and Educational Initiative.

Μάθετε σκληρά, παίζετε σκληρά. Για περισσότερα από 100 χρόνια, οι οπαδοί του Pokes επευφημούσαν τις αγαπημένες τους αθλητικές ομάδες UW ενώ αγωνίζονταν για το καλύτερο Brown και Gold. Οι εκπληκτικοί μαθητές-αθλητές μας ανταγωνίζονται τόσο στο τμήμα NCAA Division IA όσο και στο αθλητικό σωματείο και αγωνίζονται για την αριστεία στο χώρο και εκτός του χώρου. Πήγαινε το Pokes!

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Laramie

  East University Avenue,1000, 82071, Laramie

Ερωτήσεις