Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

Εισαγωγή

Στο UMass Amherst, σας καλωσορίζουμε να γίνετε μέλος της ποικιλόμορφης, περιεκτικής κοινότητας ονειροπόλων, καινοτόμων, δημιουργών και δραστών. Μάθετε πώς μπορείτε να εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να αναπτύξετε δεξιότητες για να αφήσετε το στίγμα σας στον κόσμο με μια εκπαίδευση UMass.

Αυτή είναι η στιγμή σας.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας.

Αυτό είναι το UMass.

UMass Με μια ματιά

Την τελευταία δεκαετία, το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης συνέχισε τη μετέωρη άνοδό του τόσο στη φήμη όσο και στην αριστεία. Από το 2010, το UMass Amherst έχει ανέβει στο #26 στον Οδηγό Καλύτερων Κολεγίων του US News & World Report, καθιστώντας το ένα από τα πιο βελτιωμένα ιδρύματα μεταξύ των κορυφαίων δημόσιων πανεπιστημίων στην Αμερική. Το UMass Amherst, που βρίσκεται στο Amherst της Μασαχουσέτης, βρίσκεται σε σχεδόν 1.450 στρέμματα στη γραφική κοιλάδα Pioneer της δυτικής Μασαχουσέτης, 90 μίλια από τη Βοστώνη και 175 μίλια από την πόλη της Νέας Υόρκης. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει ένα πλούσιο πολιτιστικό περιβάλλον σε ένα αγροτικό περιβάλλον κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα. Το University of Massachusetts Amherst είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας.

Μεγαλώνοντας από τις βαθιές ρίζες

Από την ίδρυσή μας το 1863 ως πανεπιστήμιο με επιχορήγηση γης γνωστό ως Γεωπονικό Κολλέγιο της Μασαχουσέτης, το University of Massachusetts Amherst είχε μια ακλόνητη δέσμευση για την κοινωνική αλλαγή και τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Έχουμε αφοσιωθεί στην εκπαίδευση του κοινού, στη δημιουργία νέας γνώσης και στην εφαρμογή ανακαλύψεων για τη βελτίωση της κοινωνίας—μια αποστολή για την οποία εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε σήμερα. Για περισσότερα από 150 χρόνια, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή μερικών από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην κοινωνία μας, από την υποστήριξη των δικαιωμάτων των γυναικών και τις σχέσεις μας με το πρώιμο κίνημα της κατάργησης έως τις κοινωνικές αναταραχές που έλαβαν χώρα στην πανεπιστημιούπολη μας και σε ολόκληρη τη χώρα σε όλη την 20ος αιώνας.

Σήμερα, βρισκόμαστε περήφανα ανάμεσα στα 200 κορυφαία προγράμματα παγκοσμίως σε 29 ακαδημαϊκούς κλάδους και συνεχίζουμε να κερδίζουμε παγκόσμια αναγνώριση για την αριστεία στην έρευνα, τις υποτροφίες και την επιχειρηματικότητα. Ο ακτιβισμός και η υπεράσπιση είναι ζωντανά και καλά στην πανεπιστημιούπολη του UMass. Συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τις βαθιές μας ρίζες στην κοινωνική αλλαγή μέσω της δέσμευσής μας για διαφορετικότητα, ισότητα και ένταξη για όλους τους μαθητές. Από την προσέγγισή μας προς τους ακαδημαϊκούς έως τις φοιτητικές οργανώσεις που ευδοκιμούν στην πανεπιστημιούπολη μας, η κοινότητα φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού του UMass συνεχίζει να αλλάζει τον κόσμο σε κάθε στροφή.

Είμαστε επαναστάτες

Στο University of Massachusetts Amherst , ένα επαναστατικό πνεύμα διατρέχει τις φλέβες μας. Επιδιώκουμε να απαντήσουμε σε νέες ερωτήσεις, να αμφισβητήσουμε τις παλιές συμβάσεις και να οικοδομήσουμε έναν κόσμο όπου ο καθένας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό του, έχει την ελευθερία να είναι ο εαυτός του. Ενδυναμώνουμε ο ένας τον άλλον για να τα πάμε καλύτερα, να φτάσουμε πιο μακριά και να επιτύχουμε περισσότερα στην επιδίωξή μας για αριστεία. Όταν πρόκειται για μια πρόκληση, βλέπουμε δυνατότητες, όχι προβλήματα. Όταν κάτι φαίνεται αδύνατο, εργαζόμαστε σκληρότερα, σκάβουμε βαθύτερα και δημιουργούμε καινοτομίες που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Γιατί στο UMass Amherst είμαστε επαναστάτες.

Breaking New Ground

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του, το UMass Amherst έχει επιδείξει μια ισχυρή θεσμική δέσμευση να επεκτείνει τον αντίκτυπο της έρευνας και των υποτροφιών του σε νέες κατευθύνσεις, με νέους συνεργάτες και μέσω δημιουργικών προσεγγίσεων συνεργασίας.

Στην πραγματικότητα, οι μελετητές του UMass σε πτυχία και κλάδους συνεργάζονται με τη βιομηχανία για να φέρουν τους καρπούς της έρευνάς τους στην αγορά. Από την Πρόκληση Καινοτομίας - έναν διαγωνισμό επιχειρηματικότητας τεσσάρων τμημάτων για φοιτητές και νέους αποφοίτους - έως τη διευκόλυνση κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών από συνεργάτες σε διάφορους τομείς, το UMass ενθαρρύνει το επιχειρηματικό πνεύμα που γεμίζει την κοινότητά μας με καινοτόμους.

Η δέσμευσή μας προς εσάς

Το University of Massachusetts Amherst έχει μια μακροχρόνια δέσμευση για την κοινωνική πρόοδο, μια βαθιά αξία για διαφορετικές προοπτικές και μια τάση για αριστεία χωρίς αποκλεισμούς.

Ως δημόσιο ίδρυμα επιχορήγησης γης, το UMass Amherst έχει μια ιστορική και σημερινή ευθύνη να παρέχει πρόσβαση και ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους. Καλλιεργούμε μια κοινότητα αμοιβαίου σεβασμού διασφαλίζοντας μια ασφαλή, προοδευτική και κατανοητή πανεπιστημιούπολη για όλους.

Εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης. Οποτεδήποτε οπουδήποτε.

Το UMass Amherst είναι ένα πραγματικό Πανεπιστήμιο Χωρίς Τείχη (UWW). Προωθώντας νέες προσεγγίσεις και καταρρίπτοντας τα παραδοσιακά εμπόδια στην εκπαίδευση, το UWW προσφέρει στους εκπαιδευόμενους ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλότερης ποιότητας - από την ολοκλήρωση πτυχίων έως τα μεταπτυχιακά προγράμματα έως την επαγγελματική ανάπτυξη - σε καινοτόμες και ευέλικτες μορφές. Πρωτοπορούμε στην πλήρη ενσωμάτωση πρόσωπο με πρόσωπο και εικονική εκπαιδευτική εμπειρία στο UMass Amherst, παρέχοντας επαναστατική πρόσβαση σε όλους τους μαθητές.

Εισαγωγές

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Amherst

    Amherst, Ηνωμένες Πολιτείες

    Ερωτήσεις