Keystone logo
© BIMM University
University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες νομικής εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορούμε να εντοπίσουμε την προέλευσή μας μέχρι το 1876 με τη δημιουργία της κορυφαίας εκπαιδευτικής εταιρίας Gibson

Με πλούσια κληρονομιά και φήμη για την καινοτομία και τις σύγχρονες διδακτικές πρακτικές, επικεντρωνόμαστε συνεχώς στην ανάπτυξη των καλύτερων νομικών νοοτροπιών.

Τι μας κάνει διαφορετικά

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τα άλλα πανεπιστήμια είναι η κατευθυντήρια αρχή ότι οι τρέχοντες και οι μελλοντικοί δικηγόροι που διδάσκουμε θα πρέπει να μάθουν μόνο σε ένα ρεαλιστικό, επαγγελματικό και σύγχρονο πλαίσιο με πολλή πρακτική, διαδραστική δέσμευση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διατηρούμε τις ώρες επικοινωνίας μας υψηλές και οι διδακτικές μας ομάδες μικρές.

Καινοτομία και Σύγχρονες Διδακτικές Πρακτικές

Όλα τα μαθήματά μας - από τα προπτυχιακά μας νομικά πτυχία μέχρι τα κορυφαία μεταπτυχιακά μαθήματα και τα προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης - έχουν σχεδιαστεί με μια μοναδική, ποικίλη και καινοτόμο προσέγγιση μάθησης που αποδεδειγμένα παρέχει αυτοδύναμους δικηγόρους που μπορούν να ανταγωνιστούν στον κόσμο που αλλάζει γρήγορα των νομικών υπηρεσιών. Με επίκεντρο την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην επίλυση προβλημάτων, τη ζύγιση επιχειρημάτων, την κριτική σκέψη και την εμπορική ευαισθητοποίηση, τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για τις πραγματικές προκλήσεις του κόσμου εργασίας.

Ισχυρές συνδέσεις

Η επιτυχία μας στη μάθηση και την ανάπτυξη μας βοήθησε να δημιουργήσουμε παγκόσμιες συνδέσεις στην αγορά νομικών υπηρεσιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές κορυφαίες εταιρείες παροχής νομικών συμβουλών παγκοσμίως εργάζονται αποκλειστικά μαζί μας για να αναπτύξουν τους ανθρώπους τους και γιατί οι νόμιμοι εργοδότες όλων των τύπων θέλουν να συναντήσουν τους μαθητές μας. Είναι επίσης γιατί οι νομικές σχολές και τα επαγγελματικά σώματα σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να συμμετάσχουν σε στρατηγικές συμμαχίες μαζί μας.

Κατανόηση του νόμου

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου είναι διεθνώς αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του δικαίου. Αντί να εστιάζουμε στην ακαδημαϊκή έρευνα, ο στόχος μας είναι να σκεφτούμε τους ηγέτες στα θέματα που έχουν σημασία για το νομικό επάγγελμα και την επόμενη γενιά δικηγόρων. Τα μαθήματά μας εξετάζουν σε βάθος τους βασικούς τομείς του νόμου και παρέχουν μια ευρύτερη επισκόπηση του νομικού συστήματος για να διευκολύνουν καλύτερα το τι μαθαίνει.

Οι πιο έμπειροι εκπαιδευτές

Πάνω από 250 από τους δασκάλους μας είναι εξειδικευμένοι δικηγόροι, πολλοί ακόμα στην πράξη, και όλοι έχουν εκτεταμένη πρακτική εμπειρία που μπορούν να περάσουν στους μαθητές μας. Διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία με υψηλά επίπεδα χρόνου επικοινωνίας μεταξύ φοιτητών / καθηγητών και μικρών μεγεθών τάξεων - ένας από τους λόγους που πολλές δικηγορικές εταιρείες επιμένουν στους εκπαιδευόμενους να μελετούν μαζί μας.

Εστιάζεται στην Απασχολησιμότητα

Επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην πρακτική κατάρτιση και προσφέρουμε στους φοιτητές πρόσβαση στην υπηρεσία καριέρας που οδηγεί στην αγορά και τη νόμιμη βάση δεδομένων κενών θέσεων μόλις δεχτούν έναν τόπο μαζί μας. Οι σπουδαστές επωφελούνται επίσης από τα πρωτοποριακά και βραβευμένα προγράμματα pro bono, τα οποία τους επιτρέπουν να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία βοηθώντας τους πραγματικούς πελάτες από την τοπική κοινότητα.

Διεύρυνση της πρόσβασης

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να επεκτείνουμε σοβαρά την πρόσβαση στο νομικό επάγγελμα και να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υποτροφιών για να βοηθήσουμε τους ταλαντούχους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νομικών να χρηματοδοτήσουν τη νομική τους κατάρτιση και να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας.

Τοποθεσίες

  • London

    London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Ερωτήσεις