Keystone logo
© ©University of Hull
University of Hull Online

University of Hull Online

University of Hull Online

Εισαγωγή

172494_172346_button_read-more-about-hull-online-on-their-website.png

Αναζητάτε την έμπνευση και την πρόκληση για να πετύχετε στο πτυχίο σας; Το University of Hull Online είναι μια τέλεια επιλογή. Αποκτάτε τη διδακτική αριστεία και τις ευκαιρίες βελτίωσης της σταδιοδρομίας για τις οποίες είμαστε γνωστοί. Συν την ευελιξία της διαδικτυακής μελέτης.

Με το University of Hull Online , λαμβάνετε τη διδασκαλία των ειδικών, τις ευκαιρίες και την έμπνευση που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Προσαρμόστε τις σπουδές σας γύρω από την εργασία και άλλες δεσμεύσεις, καθώς αποκτάτε τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και γνώσεις που εκτιμούν οι εργοδότες.

Γιατί να συμμετάσχετε;

Βραβευμένο με ασήμι για τη διδακτική μας αριστεία το 2018*
*Βραβεύτηκε με Silver στο Teaching Excellence Framework που αναγνωρίζει την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση σε πανεπιστήμια και κολέγια του Ηνωμένου Βασιλείου

Ονομάστηκε στα 50 κορυφαία ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου για ερευνητική ισχύ από τους Times Higher Education

Το 95,9% των φοιτητών εργάζονται ή συνεχίζουν σπουδές έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους**
** Άτομα που εγκαταλείπουν το πρώτο πτυχίο πλήρους απασχόλησης με κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έρευνα προορισμών αποχωρούντων από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 που δημοσιεύτηκε από την Υπηρεσία Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης 2018.

Κάντε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας

Αναζητάτε την έμπνευση και την πρόκληση για να πετύχετε στο πτυχίο σας; Το University of Hull Online είναι μια τέλεια επιλογή. Αποκτάτε τη διδακτική αριστεία και τις ευκαιρίες βελτίωσης της σταδιοδρομίας για τις οποίες είμαστε γνωστοί. Συν την ευελιξία της διαδικτυακής μελέτης.

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για να γίνετε μέλος μας.

 • Κάντε ένα προβάδισμα στο ταξίδι της καριέρας σας . Όλα τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απασχολησιμότητα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, μαθαίνετε σχετικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες που εκτιμούν οι εργοδότες.
 • Κάντε το βιογραφικό σας να ξεχωρίζει . Έχουμε στενές σχέσεις με τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και άλλους εταίρους. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση στην τεχνογνωσία του πραγματικού κόσμου για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας.
 • Να είστε καλά συνδεδεμένοι . Τα διαδικτυακά μας μαθήματα σας συνδέουν με μια παγκόσμια κοινότητα ομοϊδεατών φοιτητών. Μπορείτε να μοιραστείτε πολύτιμες γνώσεις και προοπτικές με τους συνομηλίκους σας καθώς μελετάτε.
 • Κάντε δια βίου φίλους . Οι σχέσεις που χτίζετε ενώ μελετάτε μαζί μας δεν τελειώνουν όταν τελειώσετε το μάθημά σας. Μαζί μας, έχετε δια βίου επαγγελματικό προσανατολισμό. Και πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων μας με 85.000 άτομα.
 • Γίνετε μέλος της λίστας μας με επιτεύκτες, ηγέτες, επιρροές και ειδικούς . Οι απόφοιτοί μας περιλαμβάνουν τον Tom Watson, Αναπληρωτή Αρχηγό του Εργατικού Κόμματος. Jeremy Darroch, Διευθύνων Σύμβουλος της Sky UK. και η Dame Eleanor King, δικαστής του Εφετείου της Αγγλίας και της Ουαλίας.
 • Βοηθήστε να αλλάξει ο κόσμος . Στο Πανεπιστήμιο του Hull, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε την εξειδικευμένη διδασκαλία και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Γι' αυτό το μότο μας είναι «Lampadas Ferens» , που μεταφράζεται ως «Carrying the Light of Learning». Ελάτε μαζί μας!

Ευέλικτη διαδικτυακή μάθηση

Στο University of Hull Online , οι ειδικοί καθηγητές μας θα σας ενθαρρύνουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δεν χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα από εργασιακές ή προσωπικές υποχρεώσεις ενώ μελετάτε τα διαδικτυακά μας μαθήματα μερικής απασχόλησης.

Λόγοι για να σπουδάσετε διαδικτυακά μαζί μας

 • Μελετήστε με τους δικούς σας όρους . Έχετε εύκολη διαδικτυακή πρόσβαση σε όλο το υλικό των μαθημάτων σας από την επιφάνεια εργασίας ή το tablet σας, χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Διατηρήστε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής . Με διαχειρίσιμα εβδομαδιαία θέματα, μπορείτε να προγραμματίσετε τις σπουδές σας γύρω από την εργασία και τις προσωπικές σας υποχρεώσεις.
 • Γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας . Μοιραστείτε γνώσεις και προοπτικές με συνομηλίκους σε όλο τον κόσμο και δημιουργήστε παγκόσμια επαγγελματικά δίκτυα.
 • Αποκλειστική υποστήριξη . Έχετε πρόσβαση σε έναν ειδικό σύμβουλο σπουδαστών για να σας παρέχει υποστήριξη στις σπουδές σας όποτε τη χρειάζεστε.

Πως δουλεύει

 • Ασχοληθείτε όσο μαθαίνετε . Οι σπουδές σας περιλαμβάνουν έναν διαδραστικό συνδυασμό διαδικτυακών πινάκων συζητήσεων, διαλέξεων κατά παραγγελία και ζωντανών διαδικτυακών σεμιναρίων.
 • Λάβετε βοήθεια από τους καθηγητές σας όταν τη χρειάζεστε . Μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας εκμάθησης, έχετε εύκολη πρόσβαση στην υποστήριξη και τα σχόλια από τον καθηγητή σας.
 • Υποβάλετε τις εργασίες σας ηλεκτρονικά . Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα έξοδα ταξιδιού, τις βίζες ή την άδεια εργασίας. Όλες οι εργασίες υποβάλλονται και βαθμολογούνται ηλεκτρονικά.
 • Ξεκινήστε με τις βασικές απαιτήσεις υλικού και λογισμικού . Κάνουμε την διαδικτυακή σας εμπειρία εκμάθησης όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη.
 • Πληρώστε όπως πηγαίνετε ή πληρώστε προκαταβολικά . Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές πληρωμής, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.

Σκέφτεστε να αποκτήσετε το μεταπτυχιακό σας online με το Πανεπιστήμιο του Hull;

Μάθετε πώς είναι η ζωή ως φοιτητής μερικής φοίτησης εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια της Εικονικής Ανοιχτής Βραδιάς μας.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Hull

  Hull, Ηνωμένο Βασίλειο

Ερωτήσεις