Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Florida Online

University of Florida Online

University of Florida Online

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα Υγείας, το πιο ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό κέντρο υγείας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και μέρος ενός από τα κορυφαία 10 δημόσια ερευνητικά πανεπιστήμια της χώρας.

Η UF Health αντιπροσωπεύει τη δέσμευση περισσότερων από 26.500 υπαλλήλων να προσεγγίσουν υψηλότερα και μακρύτερα, και οι δύο μεταφράζουν τις επιστημονικές ανακαλύψεις σε προόδους φροντίδας ασθενών και τις εφαρμόζουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιστρέψουν στην καλύτερη δυνατή ζωή τους.

Σχετικά με την UF Health

Είμαστε μοναδικοί για τον ποικίλο αστερισμό των κολλεγίων υγείας, των κέντρων και των ινστιτούτων και των νοσοκομείων μας, των πρακτικών της σχολής και των προγραμμάτων φροντίδας ασθενών.

Τα ακαδημαϊκά κέντρα υγείας πραγματοποιούν ανακαλύψεις που οδηγούν σε καινοτομίες στη φροντίδα των ασθενών. Οι ασθενείς μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων που κάνουμε καθώς προσπαθούμε για τα καλύτερα δυνατά κλινικά αποτελέσματα, ποιότητα και ασφάλεια μεταξύ των ακαδημαϊκών κέντρων υγείας σε εθνικό επίπεδο. Προσφέρουμε παρηγορητική φροντίδα με έμφαση στα αποτελέσματα παγκόσμιας κλάσης για όλους, ανεξάρτητα από το πόσο απλό ή περίπλοκο είναι η ασθένειά τους και προσφέρουμε ελπίδα - και αποτελέσματα - για όσους έχουν πει αλλού ότι έχουν εξαντλήσει τις επιλογές.

Η αποστολή μας είναι να προωθήσουμε την υγεία μέσω εξαιρετικής και υψηλής ποιότητας περίθαλψης ασθενών. καινοτόμος και αυστηρή εκπαίδευση στα επαγγέλματα υγείας και τις βιοϊατρικές επιστήμες · και έρευνα υψηλού αντίκτυπου σε όλο το φάσμα των βασικών, μεταφραστικών και κλινικών ερευνών.

Ποιοι είμαστε

Η UF Health περιλαμβάνει τα κολέγια Οδοντιατρικής, Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Φαρμακείου, Δημόσιας Υγείας και Επαγγελμάτων Υγείας και Κτηνιατρικής. η οικογένεια νοσοκομείων UF Health Shands · Ιατρικό κέντρο UF Health Jacksonville; UF Health North; και μια ακαδημαϊκή πανεπιστημιούπολη στο Τζάκσονβιλ που φιλοξενεί το Κολέγιο Ιατρικής του UF - Τζάκσονβιλ και περιλαμβάνει προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από τα κολέγια Νοσηλευτικής και Φαρμακείου. Περιλαμβάνει επίσης πρακτικές πρωτοβάθμιας φροντίδας και ειδικότητας σε όλη τη Βόρεια Κεντρική και Βορειοανατολική Φλόριντα, καθώς και τη Νοτιοανατολική Γεωργία.

Η UF και η UF Health προσελκύουν ειδικευμένους επαγγελματίες υγείας και προσωπικό από όλη τη χώρα. Το δυναμικό πανεπιστημιακό περιβάλλον ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις, την καριέρα και την ανάπτυξη και ανάπτυξη της κοινότητας. Το δίκτυο νοσοκομείων και ιατρών της UF Health διαχειρίζεται πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέψεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς κάθε χρόνο και εξυπηρετεί ασθενείς και από τις 67 κομητείες της Φλόριντα, από όλο το έθνος και από περισσότερες από 30 χώρες.

Το UF Health Shands, το ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό νοσοκομειακό σύστημα της UF Health που εδρεύει στο Gainesville, περιλαμβάνει επτά νοσοκομεία:

 • Νοσοκομείο UF Health Shands
 • Το νοσοκομείο καρκίνου UF Health Shands
 • Παιδικό Νοσοκομείο UF Health Shands
 • UF Health Heart & Vascular Hospital
 • Νοσοκομείο Νευροϊατρικής Υγείας UF
 • UF Health Shands Rehab Hospital
 • Ψυχιατρικό Νοσοκομείο UF Health Shands

Αποστολή, όραμα και αξίες

Η αποστολή μας

 • Φροντίδα ασθενούς
 • Ερευνα
 • Εκπαίδευση
 • Κοινωνική εργασία

Το όραμά μας

Μαζί προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ασταμάτητη δυναμική προς τον στόχο της βελτίωσης της υγείας του ατόμου και της κοινότητας μέσω της ανακάλυψης, της κλινικής και της μεταφραστικής επιστήμης και τεχνολογίας, της εξαιρετικής εκπαίδευσης και της πρωτοποριακής, πρωτοποριακής, υψηλής ποιότητας υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή.

Αυτό είναι το όραμά μας καθώς αξιοποιούμε τη Δύναμη του Μαζί.

Τιμές μας

UF Health Values Flywheel Στην UF Health, οι βασικές θεσμικές μας αξίες επικεντρώνονται στη δέσμευσή μας για τους ασθενείς μας και στο ρόλο μας στην εξυπηρέτηση των κοινοτήτων μας:

 • Ευθύνη
 • Ποικιλία
 • Υπεροχή
 • Καινοτομία
 • Ακεραιότητα
 • ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
 • Εμπιστοσύνη

Η αποφασιστικότητά μας μας οδηγεί. Είμαστε επιλυτές προβλημάτων, συνεργαζόμαστε για να προχωρήσουμε το φάρμακο. Οι ερευνητές μας συμβάλλουν σε άμεσες ή μελλοντικές ανακαλύψεις που μεταφράζονται σε πρακτικές που βοηθούν τους ανθρώπους να επιστρέψουν σε μια ζωή γεμάτη ποιότητα. Στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο της κρατικής και ομοσπονδιακής χρηματοδότησης για προγράμματα UF που προωθούν βιοϊατρική, κλινική και πληθυσμιακή επιστήμη. να συνεργάζονται για διεπιστημονικές ευκαιρίες με συνεργάτες σε ολόκληρο το UF · φέρνει την επιστημονική ανακάλυψη και την τεχνολογία σε εμπορική χρήση για τη βελτίωση της υγείας των ασθενών.

Οι Ιατροί Υγείας του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, η μεγάλη εξειδικευμένη πρακτική του Πανεπιστημίου UF, προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 1.000 παρόχους σε πάνω από 100 ειδικές περιοχές. Εκπαιδεύουμε αποφοίτους που υπερέχουν και οδηγούν στην κλινική φροντίδα, την επιστήμη, τη διδασκαλία και την υγεία της κοινότητας. Στόχος μας είναι να είμαστε ένα εθνικό πρότυπο για την επαγγελματική ιατρική εκπαίδευση και να ενισχύσουμε την υπεροχή της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.

Όλα όσα κάνουμε περιστρέφονται γύρω από τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας για τους ασθενείς μας, τις οικογένειές τους και τις κοινότητές μας.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση ξεκινούν με τον τρόπο που υποστηρίζουμε και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον. Οι σχέσεις μας με τους συμπαίκτες μας και το προσωπικό σε άλλα τμήματα θέτουν τον τόνο για το πώς συμπεριφερόμαστε στους ασθενείς και τους επισκέπτες μας. Δεν θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξαιρετική φροντίδα των ασθενών εάν δεν αλληλοϋποστηριζόμαστε ως συνάδελφοι της UF Health. Η υγειονομική περίθαλψη μπορεί να είναι ένα περιβάλλον πολύ υψηλής πίεσης. Η συνεργασία με τους συναδέλφους μας σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον ομάδας είναι ζωτικής σημασίας για την ικανότητά μας να παρέχουμε ασφαλή, ποιοτική φροντίδα και προσεκτική εξυπηρέτηση. Κάθε μέρα, οι ατομικές μας ενέργειες συμβάλλουν στο ηθικό, την απόδοση και τα επιτεύγματα της ομάδας μας.

Επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι ο τρόπος με τον οποίο ανταλλάσσουμε πληροφορίες και κάνουμε μια προσωπική σύνδεση που οδηγεί σε εξαιρετική φροντίδα των ασθενών και μια θετική εμπειρία για όλους στο UF Health. Μέσω της επικοινωνίας μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι επιλυτές προβλημάτων, συνεργαζόμενοι για να προχωρήσουμε την ιατρική.

Επαγγελματισμός & Ευθύνη

Ως εκπρόσωποι της UF Health, είμαστε πρεσβευτές για έναν οργανισμό που αντιπροσωπεύει το καλύτερο φάρμακο που προσφέρει. Εξυπηρετούμε ασθενείς που έρχονται στην UF Health από όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το έθνος και πολλές χώρες. Όλη η εμπειρία τους - η υπηρεσία και η φιλοξενία που παρέχουμε - πρέπει να ταιριάζουν με την υψηλή ποιότητα της ιατρικής περίθαλψης που λαμβάνουν.

Οι ασθενείς μας έρχονται σε εμάς επειδή εμπιστεύονται τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τις κλινικές ομάδες μας για να παρέχουν την καλύτερη, προσεκτική και συμπονετική φροντίδα που υπάρχει.

Μέσα από τις δεξιότητές μας, τις γνώσεις, τις καλές αποφάσεις και τις ευγενικές συμπεριφορές, ο καθένας από εμάς εκπροσωπεί τον παγκόσμιο οργανισμό μας. Η αντίληψη των πελατών μας για εμάς διαμορφώνει την εμπειρία τους.

Κατάταξη

Φιλοξενία & Εξυπηρέτηση

Οι ασθενείς μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στο UF Health. Η κορυφαία προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υγειονομικής περίθαλψης και την καλύτερη δυνατή εμπειρία για κάθε ασθενή, μέλος της οικογένειας και επισκέπτη που περνάει από τις πόρτες μας.

Η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση είναι μια κατάσταση του μυαλού — μια προσέγγιση που αντικατοπτρίζεται σε όλες τις ενέργειές μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξεκινά με τον τρόπο που υποστηρίζουμε και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον ως συναδέλφους και εσωτερικούς πελάτες. Οι εσωτερικές μας σχέσεις δημιουργούν τα θεμέλια για το πώς εξυπηρετούμε αυτούς που μας εμπιστεύονται τη φροντίδα τους. Αυτή η εσωτερική δέσμευση τονίζεται από την αναγνώρισή μας στη λίστα του Forbes με τους «Καλύτερους Εργοδότες της Αμερικής». Η UF Health κατέλαβε την 21η θέση στο Indeed.com Κατάταξη 2017 «Best Places to Work» των νοσοκομείων ή συστημάτων υγείας των ΗΠΑ. Το 2018, το UF Health συμπεριλήφθηκε μεταξύ των 100 «Κορυφαίων Μερών για Εργασία στην Υγεία» από το Becker's Healthcare. Το UF Health, συμπεριλαμβανομένου του UF Health Shands Hospital, ήταν ένα από τα τέσσερα στη Φλόριντα που κατατάχθηκαν στις 25 πρώτες θέσεις.

Η δέσμευσή μας να παρέχουμε την υψηλότερης ποιότητας, ασφαλέστερη δυνατή φροντίδα ασθενών αντανακλάται στα κλινικά μας αποτελέσματα και στην εθνική αναγνώριση που κερδίζουμε σταθερά μεταξύ των κορυφαίων 50 καλύτερων νοσοκομείων για ενήλικες και παιδιά της χώρας, σύμφωνα με το US News & World Report. Το UF Health Shands Hospital έχει τα προγράμματα με τη μεγαλύτερη κατάταξη από οποιοδήποτε νοσοκομείο στη Φλόριντα. Η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εμπειρίας των ασθενών μας. Οι αφοσιωμένοι υπάλληλοί μας λειτουργούν με την πεποίθηση ότι μπορούμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο με κάθε αλληλεπίδραση για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι αισθάνονται ότι αναγνωρίζονται, κατανοούνται, ασφαλείς και εκτιμώνται.

Τοποθεσίες

 • Gainesville

  University of Florida Gainesville, FL, 32611, Gainesville

Ερωτήσεις