Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fairfax

University of Fairfax

University of Fairfax

Εισαγωγή

Το University of Fairfax Διάκριση

Το University of Fairfax είναι ένα διαπιστευμένο, σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακό ίδρυμα που ιδρύθηκε για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη έλλειψη ειδικευμένων επαγγελματιών του κυβερνοχώρου στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Οι κύριοι εργοδότες (συμπεριλαμβανομένων των Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC και Βετεράνων) μίσθουν και προωθούν τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας. Οι εργοδότες αναγνωρίζουν ότι οι σπουδαστές University of Fairfax μπορούν να εφαρμόσουν αμέσως αυτό που μαθαίνουν και να κάνουν συμβολές στην εργασία επειδή: (1) τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που προσανατολίζονται στον επαγγελματία στον κυβερνοχώρο διδάσκονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και 2) όλα τα μαθήματα επικεντρώνονται στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου και απαιτούν ολοκλήρωση έργων στον κυβερνοχώρο «πραγματικού κόσμου».

Ποιοι είναι οι μαθητές μας;

Ο τυπικός University of Fairfax είναι ο κυβερνοεπαγγελματίας ή ο επαγγελματίας στον τομέα της πληροφορικής που θέλει να μεταβεί σε ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ή που επιθυμεί να προχωρήσει στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, επιτυγχάνοντας ηγετική ή εμπειρογνωμοσύνη. Η μέση ηλικία ενός φοιτητή University of Fairfax είναι 46.

Γιατί εμάς?

Οι μαθητές μας αναφέρουν ότι το Πανεπιστήμιο είναι μοναδικό και ασύγκριτο. Συγκεκριμένα, επέλεξαν το University of Fairfax λόγω των εξής:

 • 100% εστίαση στον κυβερνοχώρο
 • Πρακτική εξειδικευμένη ιατρική σχολή
 • Αυστηρά προγράμματα σπουδών με προσανατολισμό σε προγράμματα, προσανατολισμένα σε επαγγελματίες
 • Προσβάσιμος διαδικτυακός κύκλος μαθημάτων
 • Οι επιτυχίες σταδιοδρομίας σπουδαστών και αποφοίτων
 • Απόλαυση φοιτητών και αποφοίτων

Διαπίστευσης και εγκρίσεων

Το University of Fairfax είναι διαπιστευμένο από την επιτροπή διαπίστευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (DEAC), που απαριθμείται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ως αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο υπηρεσία και είναι μεταδιδακτορικό μέλος του Συμβουλίου για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (CHEA).

Πρόσθετες πιστοποιήσεις, εγκρίσεις και πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν:

 • Επιτροπή διαπίστευσης της DEAC

Το University of Fairfax είναι διαπιστευμένο από την επιτροπή διαπίστευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (DEAC). Η Επιτροπή Διαπίστευσης της DEAC παρατίθεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ως αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο υπηρεσία διαπίστευσης και είναι αναγνωρισμένο μέλος του Συμβουλίου για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Διεύθυνση και τηλέφωνο για τη DEAC:
1101 17th Street NW, Suite 808, Ουάσιγκτον, DC 20036
Ρ 202-234-5100 F 202-332-1386

Επιπλέον, το University of Fairfax κατέχει κρατικές εγκρίσεις σε διάφορα κράτη και ως εγκεκριμένο ίδρυμα SARA (Συμφωνία αμοιβαίας εξουσιοδότησης), είναι σε θέση να εγγραφεί σε φοιτητές από όλα τα κράτη της Αμερικής εκτός από την Καλιφόρνια και τη Μασαχουσέτη καθώς και από διεθνείς φοιτητές.

 • Βιργινία

Το University of Fairfax έχει πιστοποιηθεί από το Κρατικό Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης για τη Βιρτζίνια σύμφωνα με τις διατάξεις του Τίτλου 23, Κεφάλαιο 21.1 του Κώδικα της Βιρτζίνια. Το University of Fairfax έχει λάβει το "Πιστοποιητικό για τη λειτουργία ενός ιδρύματος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης" που εξουσιοδοτεί το University of Fairfax να προσφέρει πτυχία, μαθήματα για πτυχίο ή προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε πτυχίο ή πιστοποιητικό στην Κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια. »Http://www.schev.edu

 • Οφέλη των βετεράνων

Οι βετεράνοι και τα επιλέξιμα άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις για εκπαιδευτικά οφέλη σύμφωνα με το νομοσχέδιο Post 911 / GI και άλλα κεφάλαια GI Bill Chapters ενδέχεται να είναι επιλέξιμα για εκπαιδευτικά οφέλη, ενώ εγγράφονται σε εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται από το University of Fairfax . Το UoF είναι υπερήφανος συμμετέχων στο Πρόγραμμα Κίτρινης Κορδέλας. »Http://www.va.gov

eLearning στο University of Fairfax

Εξασφαλίστε το μέλλον σας και προωθήστε την καριέρα σας στον κυβερνοχώρο, καθώς μαθαίνετε αποκλειστικά στο διαδίκτυο στο University of Fairfax . Το eLearning είναι βολικό για τους επαγγελματίες του κυβερνοχώρου που πρέπει να είναι κινητοί και να ανταποκρίνονται σε έναν απαιτητικό και γρήγορο ρυθμό.

Οφέλη προσβασιμότητας

Όλα τα διαπιστευμένα προγράμματα προσλήψεων με εξειδίκευση στον κυβερνοχώρο παρέχονται μέσω μιας προσβάσιμης, διαδραστικής, διαδικτυακής πλατφόρμας που σας παρέχει:

 • Ευκολία πρόσβασης 24 ώρες το 24ωρο στα μαθήματα σας από οποιαδήποτε τοποθεσία
 • Ευελιξία για να ζωντανέψετε καλύτερα τις δουλειές σας, τις οικογενειακές και εκπαιδευτικές δεσμεύσεις σας
 • Ευκαιρία για υποστήριξη ενός προς ένα
 • Δυνατότητα συνεργασίας και επικοινωνίας με τους επαγγελματίες των σχολών και των συναδέλφων τους

Εκπαιδευτικά οφέλη

Η διδακτέα ύλη μας με εξειδίκευση σε επαγγελματίες και επαγγελματίες θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε αυτό που μαθαίνετε αμέσως. Μέσα από αυστηρά, ελκυστικά, online μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο θα:

 • Μάθετε τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές από κορυφαίους καθηγητές ειδικών
 • Μοιραστείτε τις ιδέες σας και συνεργαστείτε με τους συναδέλφους και τους καθηγητές
 • Βελτιώστε τις ικανότητές σας για κριτική σκέψη και επίλυση προβλημάτων
 • Βελτιώστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες
 • Ολοκλήρωση έργων πραγματικού κόσμου, τα οποία ισχύουν για τον χώρο εργασίας σας

Επαγγελματικά οφέλη

Μέσα από τα συνεργατικά, διαδραστικά προγράμματα eLearning, θα δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο καθώς ολοκληρώνετε την εκπαίδευσή σας. Το διδακτικό προσωπικό που διδάσκει τα μαθήματά σας, καθώς και οι συνεργάτες στον κυβερνοχώρο με τους οποίους συνεργάζεστε online, θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος του επαγγελματικού σας δικτύου καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας όπως εσείς:

 • Αυξήστε την προβολή σας με τους συνομηλίκους στο πεδίο
 • Εφαρμόστε αυτό που μαθαίνετε στην εργασία και αναγνωρίζονται για τις συνεισφορές σας
 • Δίκτυο με καθηγητές και συμφοιτητές
 • Βρείτε εύκολες επαγγελματικές ευκαιρίες

Μια μοναδική προσέγγιση της σχολικής μάθησης στο διαδίκτυο

Χρησιμοποιούμε μια μοναδική προσέγγιση στην ηλεκτρονική μάθηση - η οποία συνδυάζει δύο τύπους μεθόδων online παράδοσης για να παρέχει την πιο αποτελεσματική εμπειρία εκμάθησης σε απευθείας σύνδεση για ενήλικες εκπαιδευόμενους. Για να βελτιώσουμε τη μάθηση, τα ηλεκτρονικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν ευκαιρίες για συγχρονισμένη και ασύγχρονη αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο.

Συζητήσεις με θέματα

Η ασύγχρονη αλληλεπίδραση πραγματοποιείται με τη συμμετοχή σε καθοδηγούμενες από εκπαιδευτές "συζητήσεις με σπείρες". Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε ώρες που ταιριάζουν καλύτερα στα χρονοδιαγράμματα τους.

Online Chat Rooms

Ο εκπαιδευτής σας κρατά "ώρες γραφείου" σε προκαθορισμένο χρόνο κάθε βράδυ. Αυτές οι περιόδους σύνδεσης δεν απαιτούνται αλλά είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν. Κάθε συζήτηση αρχειοθετείται αυτόματα και μπορεί να προβληθεί μετά από την υψηλή ταχύτητα.

SyncSessions ™

Αυτές οι συνεδρίες προγραμματίζονται κάθε δεύτερη εβδομάδα και παρέχουν ένα φόρουμ για συνεργατική μάθηση επιτρέποντας την αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ καθηγητών και φοιτητών. Καταγράφονται και αρχειοθετούνται για χρήση από φοιτητές.

Τεχνολογικές απαιτήσεις

Οι σπουδαστές πρέπει να έχουν προσωπική πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows με ελάχιστη μνήμη RAM 512 MB, σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο και την κατάλληλη σουίτα λογισμικού γραφείου για υποστήριξη των δυνατοτήτων επεξεργασίας κειμένου, παρουσίασης και υπολογιστικών φύλλων. Επιπλέον, απαιτείται webcam και μικρόφωνο / ακουστικό.

Υποστήριξη για Online Learning

Το University of Fairfax online πτυχίο ασφάλειας, τα πιστοποιητικά και τα προγράμματα πιστοποίησης σας παρέχουν τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε καθώς μαθαίνετε online. Αυτή η ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα είναι φιλική προς το χρήστη και εύκολη στην πλοήγηση. Για να εξασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές έχουν μια παραγωγική και ωφέλιμη εκπαιδευτική εμπειρία, όλοι οι νέοι σπουδαστές συμμετέχουν στον προσανατολισμό σχετικά με τον τρόπο χρήσης της online πλατφόρμας.

Επιπλέον, πολλές υπηρεσίες υποστήριξης ενισχύουν την ηλεκτρονική σας εμπειρία εκμάθησης, όπως:

 • Κινητή πρόσβαση σε μαθήματα μέσω τεχνολογίας smartphone, όπως Android, iPhone
 • Το Twitter τροφοδοτεί την έγκαιρη ειδοποίηση σημαντικών προθεσμιών και ανακοινώσεων
 • Help Desk για τεχνική βοήθεια διαθέσιμη 24/7
 • Διαθέσιμοι πόροι ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης για τη διεξαγωγή δευτεροβάθμιας έρευνας 24/7
 • Ηλεκτρονικός Βιβλιοθηκονόμος
 • Εκπαιδευτήρια βιβλιοθηκών / Webinars σε δευτερογενή έρευνα

Τοποθεσίες

 • Roanoke

  Roanoke, Ηνωμένες Πολιτείες

Ερωτήσεις