Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Εισαγωγή

Το University of Essex Online παρέχει 100% διαδικτυακά και μερικής απασχόλησης μαθήματα σε επιχειρήσεις, πληροφορική, εκπαίδευση, υγεία, νομική, εγκληματολογία και ψυχολογία. Τα προσόντα που προσφέρουμε περιλαμβάνουν πτυχία CertHEs και Bachelors σε προπτυχιακό επίπεδο και πτυχία PG Certs, PG Dips και Masters σε μεταπτυχιακό επίπεδο, με διάρκεια σπουδών που κυμαίνονται από 8 μήνες έως 4 χρόνια.

Μπορείτε να μελετήσετε μαζί μας από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο και τη στιγμή που ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά σας. Το μάθημά σας θα παραδοθεί μέσω ενός υπερσύγχρονου εικονικού περιβάλλοντος μάθησης (VLE), το οποίο σας παρέχει 24/7 πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας πόρους, συμπεριλαμβανομένων εκπομπών διαλέξεων, φόρουμ συζητήσεων, ζωντανών σεμιναρίων και συνεδριών Q&A, καθώς και ως εκτενής ηλεκτρονική βιβλιοθήκη.

Ακόμη και οι αξιολογήσεις σας θα ολοκληρωθούν εξ ολοκλήρου online – κανένα από τα μαθήματά μας δεν έχει υποχρέωση να ταξιδέψει σε εγκαταστάσεις δοκιμών ή εξεταστικά κέντρα. Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των μαθημάτων μας δεν έχει καθόλου εξετάσεις! Για τα λίγα μαθήματα που έχουν απαιτήσεις εξετάσεων, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό σύστημα παρακολούθησης που σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε αυστηρές ακαδημαϊκές εξετάσεις από την άνεση του σπιτιού σας. Διαφορετικά, θα ολοκληρώνετε γραπτές εργασίες, θα συμμετέχετε σε φόρουμ συζητήσεων ή θα γράφετε αντανακλαστικές καταχωρήσεις ημερολογίου.

Είτε είστε ένας έμπειρος επαγγελματίας που θέλει να προχωρήσει στην καριέρα σας είτε ένας πρόσφατος πτυχιούχος που θέλει να ενισχύσει το βιογραφικό του, η διαδικτυακή μελέτη είναι ένας οικονομικά αποδοτικός, βολικός και ευέλικτος τρόπος για να προχωρήσετε.

Γιατί να μελετήσετε μαζί μας;

Είμαστε ένας από τους μακροβιότερους παρόχους 100% διαδικτυακών πτυχίων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα τα μαθήματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για διαδικτυακή παράδοση, συνδυάζοντας τη διδασκαλία χρυσού προτύπου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε εκπαίδευση κορυφαίας κατηγορίας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε βαθμολογηθεί με Silver στο Teaching Excellence Framework (TEF) που έχει αναλάβει το Office for Students (OfS). Αυτό αναγνωρίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εμπειρίες μαθητών υψηλής ποιότητας, με εξαιρετικές βαθμολογίες που επιτυγχάνονται για το μαθησιακό περιβάλλον και την ακαδημαϊκή υποστήριξη – καθώς και για την αξιολόγηση της διδασκαλίας και την ανατροφοδότηση. Στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών του 2023 (NSS), το 95% των συμμετεχόντων συμφώνησε ότι το μάθημα τους βοήθησε να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για το μέλλον, ενώ το 94% είπε ότι το μάθημά τους ήταν πνευματικά διεγερτικό.

Οι διαδικτυακοί μας εκπαιδευτές είναι κορυφαίες αρχές και ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς τους. Είναι παθιασμένοι με αυτά που διδάσκουν και συνδυάζουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη βιομηχανική πρακτική με την ακαδημαϊκή απόδοση υψηλής ποιότητας, προσφέροντάς σας μια απαράμιλλη μαθησιακή εμπειρία.

Η ομάδα μας από αφοσιωμένους συμβούλους σπουδαστών και ειδικούς σε δεξιότητες μελέτης σας παρέχει καθοδήγηση και ακαδημαϊκή υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης από την πρώτη μέρα μέχρι την αποφοίτησή σας. Η ομάδα θα είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει καθώς προχωράτε στις σπουδές σας. Όποια και αν είναι η ερώτηση ή το ζήτημα, θα συνεργαστούν μαζί σας για να βρείτε μια λύση.

Όλα τα προσόντα μας απονέμονται και επικυρώνονται από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, ένα βραβευμένο πανεπιστήμιο με 50ετή κληρονομιά διδασκαλίας και έρευνας αριστείας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών σας, θα κληθείτε να αποφοιτήσετε από την πανεπιστημιούπολη Colchester του Πανεπιστημίου του Έσσεξ. Θα λάβετε το ίδιο πιστοποιητικό με τους φοιτητές που εδρεύουν στην πανεπιστημιούπολη - ο τρόπος σπουδών σας αναφέρεται μόνο στο ακαδημαϊκό σας αντίγραφο.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Χρεώσεις και επιλογές χρηματοδότησης

Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον εαυτό σας και την καριέρα σας. Τα δίδακτρα μας είναι τα ίδια για όλους τους φοιτητές, στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς – και περιλαμβάνουν όλο το διδακτικό υλικό και την απαιτούμενη ανάγνωση. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις για αξιολογήσεις ή επαναλήψεις!

Προσφέρουμε επίσης στους φοιτητές μια σειρά από εκπτώσεις στα δίδακτρα, υποτροφίες και επιλογές πληρωμής για τα διαδικτυακά μας μαθήματα.*

 • Έκπτωση για αποφοίτους: Οι απόφοιτοι από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ ή το University of Essex Online δικαιούνται έκπτωση 10%.
 • Έκπτωση πλήρους πληρωμής: Πληρώστε εκ των προτέρων το πλήρες δίδακτρο και θα λάβετε έκπτωση 5%.
 • Διεθνής υποτροφία: Μερική υποτροφία διαθέσιμη σε διεθνείς φοιτητές που διαμένουν σε συγκεκριμένες περιοχές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • Φοιτητικό δάνειο: Τα προγράμματα CertHE και τα πτυχία Bachelors και Masters προορίζονται για φοιτητικά δάνεια από το Student Finance England.
 • Μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών: Διαθέσιμο για όσους χρηματοδοτούνται από τον εαυτό τους.

*Λάβετε υπόψη ότι μπορούν να εφαρμοστούν έως δύο εκπτώσεις ή υποτροφίες, ενώ δύο υποτροφίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν συνδυαστικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και τις υποτροφίες μας και για να συζητήσετε την επιλεξιμότητά σας, επικοινωνήστε με την ομάδα Εισδοχής μας.

Στατιστικά Αποφοίτων

Κατάταξη

ΤΕΦ

Είμαστε περήφανοι που έχουμε βαθμολογηθεί με Silver στο Teaching Excellence Framework (TEF) που έχει αναλάβει το Office for Students (OfS). Αυτό αναγνωρίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εμπειρίες μαθητών υψηλής ποιότητας, με εξαιρετικές βαθμολογίες που έχουν επιτευχθεί για το μαθησιακό περιβάλλον και την ακαδημαϊκή υποστήριξη – καθώς και αξιολόγηση διδασκαλίας και ανατροφοδότηση.

ΕΣΥ

Το University of Essex Online επιτυγχάνει αριστεία στη διδασκαλία, τη μάθηση και την ακαδημαϊκή υποστήριξη στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών του 2023 (NSS).

Τοποθεσίες

 • Leeds

  Albion Street, LS1 5ES, Leeds

 • QM88+QV

  QM88+QV, Ηνωμένο Βασίλειο

Chat with students

Ερωτήσεις