Keystone logo
© ©University of Central Lancashire
University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

Εισαγωγή

172814_button_read-more-about-uclan-online-on-their-website3.png

Πιστεύουμε ότι αξίζετε την κατάλληλη υποστήριξη για να επωφεληθείτε από τυχόν ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Γι 'αυτό δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε προγράμματα σπουδών που μπορείτε να μελετήσετε οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Με την ευελιξία που παρέχεται από τα διαδικτυακά μαθήματα μερικής απασχόλησης, μπορείτε να αποκτήσετε άριστη εκπαίδευση χωρίς να χρειαστεί να μετεγκαταστήσετε, να αφιερώσετε χρόνο από την καριέρα σας ή να θυσιάσετε προσωπικές δεσμεύσεις.

Ποιοι είμαστε

Κατατάχθηκε στα πέντε κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου με τον μεγαλύτερο αριθμό μεταπτυχιακών νεοσύστατων επιχειρήσεων - Υπηρεσία Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης, 2017-18 Κορυφαίο 6,8% των πανεπιστημίων παγκοσμίως - Κατάταξη Παγκόσμιου Πανεπιστημίου, 2020-21 Βραβευμένο ασήμι για υψηλής ποιότητας διδακτικές και εξαιρετικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις - Πλαίσιο διδασκαλίας αριστείας (TEF) Κατατάχθηκε πρώτη για χρήματα που επενδύθηκαν σε υπηρεσίες ευημερίας των φοιτητών - Πίνακας League Welfare League, 2020

Μαθήματα που δημιουργήθηκαν για εσάς

Είστε παθιασμένοι με την προώθηση της εκπαίδευσής σας και θέλουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο απλό. Γι 'αυτό τα μαθήματά μας είναι μερικής απασχόλησης και διαδικτυακά - για να σας δώσουμε την ευελιξία να προγραμματίσετε τις σπουδές σας γύρω από τις υπόλοιπες δεσμεύσεις σας.

Αποκτήστε πρόσβαση στις ενότητες, τις αναθέσεις και τα διαδικτυακά σεμινάρια σας ανά πάσα στιγμή χάρη στον Canvas, την έξυπνη διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής ή tablet, μαζί με μια αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Επιπλέον, για μεγαλύτερο έλεγχο του χρόνου σας, όλες οι ενότητες έχουν σχεδιαστεί για να μελετούνται σε εβδομαδιαίες δόσεις, με την επιλογή να παρακολουθείτε ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια ή να τα παρακολουθείτε αργότερα. Με αυτήν την προσέγγιση, μπορείτε να σχεδιάζετε κάθε εβδομάδα και να αναπτύσσετε ένα στυλ μελέτης που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Η δική σας εικονική τάξη

Σκεφτείτε τον Canvas ως το κέντρο σας για όλα όσα σχετίζονται με το πτυχίο σας. Εκτός από το να κρατάτε όλο το υλικό των μαθημάτων σας σε ένα μέρος, σας συνδέει επίσης με μια σειρά διαφορετικών υπηρεσιών, όπως:

 • Σχόλια από τους δασκάλους σας σχετικά με τις εργασίες
 • Οι μαθητές μας και σύμβουλοι IT
 • Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου
 • Διαδικτυακά φόρουμ για συμμετοχή σε ομαδικές συζητήσεις με τους συναδέλφους σας

Υποστήριξη σε όλη τη διαδρομή

Εκτός από τα μαθήματα που καθοδηγούνται από εκπαιδευτικούς, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία μαθητή.

Θα έχετε στη διάθεσή σας μέλη του Πανεπιστημίου για να σας καθοδηγήσουν με τα πάντα, από την υποβολή της αίτησής σας έως την προετοιμασία για την επόμενη συνέντευξη εργασίας.

Επιπλέον, με τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις προαιρετικές εκδηλώσεις μας και τις πολυάριθμες φοιτητικές υπηρεσίες, ο χρόνος σας στο μάθημα θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε την ανάπτυξή σας τόσο ως άτομο όσο και ως επαγγελματίας.

Πρόσφατα εισαγάγαμε μια ειδική τιμή για όλους τους αιτούντες για την ημερομηνία έναρξης του Οκτωβρίου 2021 – μπορείτε να κερδίσετε το MA/MSc σας για 8.120 £, με διαθέσιμα πρόσθετα προγράμματα πληρωμής.

Φοιτητική ζωή

Ακόμα κι αν θα μελετάτε εξ αποστάσεως, δεν θα μελετάτε μόνοι. Θα σας υποστηρίξουμε σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας.

Ποιος θα συναντήσετε

 • Σύμβουλοι μαθημάτων
 • Σύμβουλοι σπουδαστών
 • Ακαδημαϊκή ομάδα
 • Ομάδα σταδιοδρομίας
 • Συμμαθητές
 • Αποφοίτηση

Επιπλέον υποστήριξη

 • Ζωντανές εκδηλώσεις (φυσικές και εικονικές)
 • Συμβουλευτική, ψυχική υγεία και ευεξία
 • Βιβλιοθήκη και Ομάδα Εκπαίδευσης Βιβλιοθήκης


Εισαγωγές

Πώς να εφαρμόσει

 • Επικοινωνήστε με τους Συμβούλους Μαθημάτων μας
 • Ερευνήστε την πορεία σας
 • Ελέγξτε τις απαιτήσεις εισόδου
 • Πληρείτε τις Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας
 • Συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα έγγραφα
 • Γράψτε την προσωπική σας δήλωση
 • Υποβάλετε την αίτησή σας

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Δάνεια

Φοιτητές από διάφορες τοποθεσίες μπορεί να είναι επιλέξιμοι για φοιτητικό δάνειο. Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα.

Αγγλία

Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για Μεταπτυχιακό Δάνειο.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο GOV.UK - Master's Loan για περισσότερες πληροφορίες.

Σκωτία

Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μεταπτυχιακό δάνειο μερικής απασχόλησης.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Student Awards Agency Scotland για περισσότερες πληροφορίες.

Ουαλία

Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για Μεταπτυχιακό Μάστερ Χρηματοοικονομικά.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Student Finance Wales για περισσότερες πληροφορίες.

Βόρεια Ιρλανδία

Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για δάνειο με δίδακτρα μεταπτυχιακών σπουδών.

Επισκεφτείτε το Student Finance Northern Ireland για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΗΠΑ

Ίσως μπορείτε να υποβάλετε αίτηση διαδικτυακά για ιδιωτικό φοιτητικό δάνειο Sallie Mae. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Sallie Mae για περισσότερες πληροφορίες.

Εάν υποβάλετε αίτηση για το δάνειο, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τον ομοσπονδιακό σχολικό μας κωδικό και τον αριθμό αναγνώρισης του Γραφείου Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (OPE ID). Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα αυτοπιστοποίησης αιτούντος δανείου ιδιωτικής εκπαίδευσης και να μας το στείλετε μέσω email.

Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τον Εκτιμητή Ποσού Πληρωμής Φοιτητικού Δανείου της Sallie Mae για να υπολογίσετε τις επιλογές αποπληρωμής σας.

Λάβετε υπόψη ότι οι επιταγές Sallie Mae ενδέχεται να χρειαστούν έως και έξι εβδομάδες για να φτάσουν. Για να διασφαλίσετε ότι δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, επικοινωνήστε με την ομάδα συμβούλων μαθημάτων. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Preston

  Fylde Road, PR1 2HE, Preston

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις