Keystone logo
University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

Εισαγωγή

Αυτή είναι η ώρα σας - μελετήστε ένα μεταπτυχιακό 100% διαδικτυακά

Γίνετε ηγέτης στον τομέα σας με 100% διαδικτυακό μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ. Ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου, τα προγράμματά μας είναι επικεντρωμένα στην καριέρα, διεθνώς επικεντρωμένα και διδάσκονται με έμπειρο τρόπο.

Αναγνωρισμένο ως παγκόσμιο ίδρυμα «top-100» (QS World University Rankings 2024) και μέλος του κύρους Russell Group, το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ προκαλεί και αναπτύσσει κορυφαία μυαλά για περισσότερο από έναν αιώνα - μια παράδοση που συνεχίζεται σήμερα, ανεξάρτητα από το πού ή πώς μελετάς.

 • Κορυφαίος πάροχος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και μικτής μάθησης στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Κατατάχθηκε στα κορυφαία 20 για τη βιολογική και την επιστήμη των υπολογιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Κατατάχθηκε στην 19η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για σπουδές επιχειρήσεων και διαχείρισης
 • Top 10 Best Online MBA στην Ευρώπη
 • 3ο πιο στοχευμένο πανεπιστήμιο κορυφαίων εργοδοτών του Ηνωμένου Βασιλείου (High Fliers Research 2023)
 • 14ο Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου (The Complete University Guide 2024)
 • Παγκόσμια κορυφαία 100 πανεπιστήμια (QS World University Rankings 2023)

Τα ευέλικτα διαδικτυακά προγράμματα εκμάθησης του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ θα σας συνδέουν με διεθνείς καθηγητές και συναδέλφους, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κορυφαία επιστημονική έρευνα, κρίσιμες δεξιότητες σταδιοδρομίας, ενημερωμένη παγκόσμια προοπτική και επαγγελματικούς δεσμούς τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Ως κορυφαίος πάροχος εξ αποστάσεως και μικτής μάθησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνικές ψηφιακής εκμάθησης για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να μελετάτε όποτε και όπου σας βολεύει.

Το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ έχει τη δύναμη και την ποικιλία προγραμμάτων που ταιριάζουν στις ατομικές σας ανάγκες και ενδιαφέροντα, που υποστηρίζονται από την ακαδημαϊκή τεχνογνωσία και επιρροή, την υποστήριξη και τις εγκαταστάσεις ενός κορυφαίου 100 δημοσίου πανεπιστημίου έρευνας και διδασκαλίας. Θα επωφεληθείτε τόσο από την ακαδημαϊκή όσο και από την προσωπική ανάπτυξη για να επιτύχετε την επιτυχία και να διασφαλίσετε ότι το πτυχίο σας αποτελεί πλεονέκτημα στις μελλοντικές σας προοπτικές.

 • 1ο AMBA-διαπιστευμένα online πτυχία MBA και MSc επιχειρήσεων
 • Κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο με αποφοίτους που εκτείνονται σε 178 χώρες
 • Σχεδόν το 80% των εργοδοτών των ΗΠΑ και το 70% των Καναδών εργοδοτών είναι ιδιαίτερα δεκτικοί στα πτυχία του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Όντας διαδικτυακός φοιτητής, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η επιλογή του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ για τις σπουδές μου ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει. Η παγκόσμιας κλάσης φήμη και το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου έχουν αμφισβητήσει και διευρύνει τις γνώσεις μου, προετοιμάζοντάς με να αντιμετωπίσω τις επιχειρηματικές προκλήσεις του πραγματικού κόσμου με σιγουριά». Alexander Oketch, Online MBA, Κένυα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τα ακόλουθα 100% online μεταπτυχιακά προγράμματα:

 • Online MBA
 • Online MSc International Management
 • Online Masters of Public Administration (διατίθενται σύντομα μαθήματα)
 • Online LLM στον τομέα της ενέργειας και του περιβαλλοντικού δικαίου
 • Online MSc Βιοπληροφορική
 • Online PGCert Design for Learning Environments (διατίθενται σύντομα μαθήματα)
 • Διαδικτυακό MSc Ψυχικής Υγείας

Προκαλέστε τον εαυτό σας να προωθήσει τα όρια της γνώσης και να επηρεάσει τις ζωές των ανθρώπων – ανακαλύψτε περισσότερα σήμερα.

Κατάταξη

Ένα παγκόσμιο ίδρυμα των 100 κορυφαίων (QS World University Rankings 2022)

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Μαρτυρίες Φοιτητών

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • UK Online

  The University of Birmingham, Edgbaston

  Ερωτήσεις