Keystone logo
© BIMM University
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Εισαγωγή

Δημιουργήστε τις δεξιότητες του πραγματικού κόσμου για να εξελίξετε την καριέρα σας

Τα διαδικτυακά μαθήματα MSc του University of Bath θα σας δώσουν αυστηρές πνευματικές προκλήσεις και εμπειρία στον πραγματικό κόσμο, παρέχοντάς σας μια πύλη για πρωτοποριακή έρευνα και περιζήτητες σταδιοδρομίες. Γεμάτο με ελκυστικό, προκλητικό περιεχόμενο, τα διαδικτυακά μας μαθήματα MSc επικεντρώνονται στους τομείς των επιχειρήσεων, των οικονομικών και των ψηφιακών δεξιοτήτων αιχμής, καθώς παρέχουμε τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις, απαραίτητες για τα σύγχρονα περιβάλλοντα εργασίας. Ψηφίστηκε 8ο καλύτερο γενικό Πανεπιστήμιο από τους Times και τον Sunday Times Good University Guide 2023 και κατατάχθηκε ως το κορυφαίο 150 πανεπιστήμιο στην QS World University Rankings 2024, το Πανεπιστήμιο του Μπαθ έχει φήμη για την έρευνα και τη διδασκαλία της αριστείας που απευθύνεται σε φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

Τα μαθήματά μας επικεντρώνονται στην εφαρμογή του πραγματικού κόσμου, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις νέες γνώσεις σας αμέσως στην καριέρα σας, δίνοντάς σας τα εργαλεία για να κάνετε θετικές αλλαγές στην εργασία αμέσως μόλις ξεκινήσετε τις σπουδές. Τα διαδικτυακά MSc μας επικεντρώνονται στους τομείς των επιχειρήσεων, της οικονομίας και των ψηφιακών δεξιοτήτων αιχμής, καθώς παρέχουμε τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις, απαραίτητες για τα σύγχρονα εργασιακά περιβάλλοντα. Μέσω των στενών δεσμών μας με βιομηχανίες και υποψήφιους εργοδότες –πολλοί από τους διδάσκοντες μας έχουν εκτενή εμπειρία στον κλάδο– στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ θα σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε την επιτυχία στο χώρο εργασίας.

Μάθετε περισσότερα

Αναγνωρισμένο για τις προοπτικές διδασκαλίας, έρευνας και μεταπτυχιακών σπουδών του, τα διαδικτυακά μαθήματα MSc του University of Bath έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όσους θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους χωρίς να διακόπτουν την τρέχουσα εργασία ή τις υποχρεώσεις τους στον τρόπο ζωής. Το ευέλικτο εικονικό περιβάλλον μάθησης σας προσφέρει τη δυνατότητα να μελετάτε με μερική απασχόληση στο διαδίκτυο, ενώ συνεχίζετε να επιτυγχάνετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Χρειάζεστε απλώς μια συσκευή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο και θα μπορείτε να συνδεθείτε στο VLE μας, το οποίο είναι λογικό και εύκολο στην πλοήγηση. Από την πρώτη μέρα του μαθήματός σας, θα έχετε πρόσβαση στην εκτενή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και θα μπορείτε να αξιοποιήσετε μια σειρά από καινοτόμα διαδικτυακά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις σπουδές σας. Θα γίνετε επίσης μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας ειδικών ακαδημαϊκών και συμφοιτητών. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια διεθνή προοπτική στον επιλεγμένο τομέα σπουδών σας, διευρύνοντας τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

«Το πρόγραμμα με ωφέλησε με περισσότερους τρόπους από ό,τι μπορούσα να φανταστώ και πραγματικά συνέβαλε στο να εξασφαλίσω τους δύο προηγούμενους ρόλους μου, από τους οποίους και οι δύο είναι προσανατολισμένοι στα δεδομένα. Επιπλέον, μου επέτρεψε να αναπτυχθώ περαιτέρω στην επαγγελματική μου καριέρα». - Ross Gray, Business Analytics online φοιτητής MSc

Εφαρμοσμένα Οικονομικά (Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές Αγορές) online MSc

Από την πολιτική αβεβαιότητα μέχρι τις απαιτήσεις χρηματοδότησης και προσλήψεων, τα οικονομικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής λήψης αποφάσεων. Το διαδικτυακό MSc Applied Economics με Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές Αγορές σας μεταφέρει πέρα από τις ερευνητικές εργασίες και στον πραγματικό κόσμο, δίνοντάς σας ιδέες που μπορείτε να θέσετε σε δράση από την πρώτη μέρα. Το Πανεπιστήμιο του Μπαθ είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει ένα διαδικτυακό Master of Science στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και δίνοντας έμφαση στην πρακτική αντί της θεωρίας, παρέχουμε στους πιεσμένους επαγγελματίες την ευκαιρία να προωθήσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους στα οικονομικά, τραπεζικά και χρηματοοικονομικά .

Τεχνητή Νοημοσύνη Online MSc

Αυτό το διαδικτυακό MSc στην Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ιδανικό εάν παρακινείστε από τις προκλήσεις και τις άπειρες δυνατότητες της προώθησης της τεχνητής νοημοσύνης. Συνδυάζοντας την επιστήμη των δεδομένων και τη ρομποτική με τις πιο τεχνικές πτυχές του προγραμματισμού και της μηχανικής μάθησης, το μάθημα Master Artificial Intelligence παρέχει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε την τεχνητή νοημοσύνη και να καλύψετε την αυξανόμενη ζήτηση για ειδικούς σε αυτήν τη συναρπαστική, προσανατολισμένη στο μέλλον και ταχέως αναπτυσσόμενη ειδικότητα .

Business Analytics online MSc

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της επιστήμης δεδομένων και της διαχείρισης επιχειρήσεων, το Business Analytics online MSc σάς εξοπλίζει με τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες και τεχνογνωσία για να ανεβείτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Παραδίδεται από το διαπιστευμένο από το EQUIS και το AMBA Bath School of Management, θα αποκτήσετε τις στρατηγικές δεξιότητες, τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων που είναι ζωτικής σημασίας στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, ανοίγοντας την καριέρα σας σε μια σειρά από συναρπαστικές διοικητικές και συμβουλευτικές επιχειρήσεις ρόλους αναλυτών. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε λογισμικό αιχμής και αναλυτικά εργαλεία μέσω της συνεργασίας μας με την IBM.

Πληροφορική Online MSc

Γίνετε μέλος μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ένα διαδικτυακό MSc στην Επιστήμη Υπολογιστών, από το Πανεπιστήμιο του Μπαθ. Το μάθημά μας, το οποίο επικεντρώνεται στη βιομηχανική χρήση των υπολογιστών, θα σας δώσει σχετικές ψηφιακές δεξιότητες και τεχνικές ικανότητες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε μια σειρά από συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες ακόμα κι αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό. Θα διδαχθείτε από εμπνευσμένους ακαδημαϊκούς ερευνητές, των οποίων η δουλειά οδηγεί το δρόμο στην τεχνητή νοημοσύνη, την αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Εξαιτίας αυτού, πολλοί από τους απόφοιτους της πανεπιστημιούπολης έχουν εξασφαλίσει θέσεις σε τεράστιες εταιρείες όπως η Electronic Arts, η Nokia και η KPMG.

Διοίκηση Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας σε απευθείας σύνδεση MSc

Συνδυάστε τη δική σας ώθηση και φιλοδοξία με την ακαδημαϊκή αριστεία και τις γνώσεις που παρέχονται από το διαδικτυακό MSc της Επιχειρηματικής Διαχείρισης και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου του Bath. Αυτό το διαδικτυακό μεταπτυχιακό μάθημα, που παρέχεται από το διαπιστευμένο από το EQUIS και την ABMA Bath School of Management, παρέχει συναρπαστικές νέες προοπτικές για τους παραδοσιακούς επιχειρηματικούς κλάδους, θέτοντας σε κίνηση ένα ταξίδι δια βίου επιχειρηματικότητας. Είτε επεκτείνετε μια οικογενειακή επιχείρηση, δημιουργείτε μια νέα επιχείρηση ή επιδιώκετε να έχετε θετικό αντίκτυπο μέσα από την εταιρεία σας, η κορυφαία σχολή μας στον κόσμο θα σας βοηθήσει να σας μεταφέρει εκεί.

Μηχανική Διοίκηση Επιχειρήσεων σε απευθείας σύνδεση MSc

Αναπτύξτε μια σε βάθος κατανόηση των εννοιών ηγεσίας της μηχανικής και της τεχνολογίας, ενώ αποκτάτε τις δεξιότητες και την κατανόηση των επιχειρήσεων, των λειτουργιών και της στρατηγικής για να τις εφαρμόσετε σε ένα μηχανολογικό πλαίσιο. Οι μελέτες θα περιλαμβάνουν επιχειρηματική ανάλυση, ανάπτυξη προϊόντων και διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το μάθημα συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία και τα βιομηχανικά δίκτυα από τη Σχολή Μηχανικών & Σχεδιασμού και τη διαπιστευμένη από EQUIS και ABMA Σχολή Διοίκησης.

Διαδικτυακή μάθηση που είναι ενεργή και αφοσιωμένη

Το ευέλικτο εικονικό περιβάλλον μάθησης μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να μελετάτε με μερική απασχόληση στο διαδίκτυο, ενώ συνεχίζετε να επιτυγχάνετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Το εικονικό μας περιβάλλον μάθησης είναι λογικό και εύκολο στην πλοήγηση, προσφέροντας πρόσβαση σε όλο το σχετικό υλικό μαθημάτων. Εκτός από την ύπαρξη πολλών πόρων στα χέρια σας, θα μπορείτε να περιηγηθείτε στην εκτενή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου από την πρώτη μέρα των σπουδών σας. Θα γίνετε επίσης μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας ειδικών ακαδημαϊκών και συμφοιτητών. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια διεθνή προοπτική στον επιλεγμένο τομέα σπουδών σας, διευρύνοντας τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

«Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η ελευθερία να σπουδάζεις σε ένα πανεπιστήμιο που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους μαθητές του χωρίς να χρειάζεται να ξεριζώσεις όλη σου τη ζωή για να επωφεληθείς από ένα τόσο χρήσιμο και ενδιαφέρον μάθημα». - Jess Crees, Computer Science online φοιτητής MSc

Πηγαίνετε περαιτέρω με το Πανεπιστήμιο του Μπαθ

Μαρτυρίες Φοιτητών

Κατάταξη

  • Κατατάχθηκε στο 5ο* καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • Κατατάχθηκε στη 2η* στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά
  • Κατατάχθηκε στην 8η* για μεταπτυχιακές προοπτικές στα Οικονομικά
  • Κατετάγη 3ος* σε Επιχειρήσεις και Διοικητικές Σπουδές
  • Κατατάχθηκε στην 6η* στην Επιστήμη Υπολογιστών

Τοποθεσίες

  • Bath

    Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Ερωτήσεις