Online Master of Science στην Ασφάλεια των Τροφίμων
University of Arkansas Online
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Online USA
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Ζητήστε πληροφορίες
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Εισαγωγή
Το πρόγραμμα ασφάλειας τροφίμων έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται. Η διεπιστημονική φύση του επιτρέπει στους μαθητές να μάθουν από καταξιωμένους καθηγητές σε όλες τις γεωργικές, τις τροφές και τις βιοεπιστήμες. Αυτό το πρόγραμμα διευρύνει τις επιστημονικές γνώσεις σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων, τη διασφάλιση της ποιότητας και την αξιολόγηση του κινδύνου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν προαχθεί σε διάφορα επίπεδα διευθυντικών και εκτελεστικών επιπέδων σε παγκόσμιες εταιρείες.
Το πρόγραμμα βασίζεται σε πρότυπα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των αρχών ανάλυσης κινδύνου και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) και νόμων και κανονισμών για την ασφάλεια των τροφίμων. Τονίζει τις προληπτικές διαδικασίες, τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και τα επιστημονικά θεμέλια που καθοδηγούν τα βιομηχανικά πρότυπα όπως η μικροβιολογία των τροφίμων, η τοξικολογία και η επιδημιολογία.