Keystone logo
© Domus Academy
Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Εισαγωγή

Το Pegaso Online University, επιλεγμένο από περισσότερους από 90.000 φοιτητές , είναι εύχρηστο, ευέλικτο και κατάλληλο για όλους: νέους, ενήλικες, εργαζόμενους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Χάρη στο Pegaso Online University μπορείτε να σπουδάσετε όπου και όποτε θέλετε και να λάβετε εξετάσεις σε οποιαδήποτε από τις 91 διαθέσιμες τοποθεσίες σε όλη την Ιταλία.

Τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά διαδικτυακά μαθήματά μας αποτελούν μια μοναδική εκπαιδευτική προσφορά στην Ιταλία. Χάρη στις καλύτερες διδακτικές μεθοδολογίες και την πιο ισχυρή τεχνολογία, η Pegaso σας υποστηρίζει ανά πάσα στιγμή για τους επαγγελματικούς στόχους και τα όνειρά σας, προβάλλοντας στον κόσμο της εργασίας ή στη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης.

Εκτός από την υψηλή τους ποιότητα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Pegaso είναι πραγματικά βολικά χάρη σε περισσότερες από 500 συμφωνίες που υπογράφηκαν από το Πανεπιστήμιο με τις μεγαλύτερες ιταλικές εταιρείες.

155992_pexels-photo-3769021.jpeg

Ποιοι είμαστε?

I-University: Ευφυΐα, Ανεξαρτησία, Ενσωμάτωση. Αυτά είναι τα Εκπαιδευτικά Κριτήρια που χαρακτηρίζουν το Pegaso Online University, του οποίου η αποστολή έγκειται στην επίτευξη μιας πλήρους αλληλεπίδρασης μεταξύ της Ακαδημίας και των φοιτητών, προσανατολίζεται στη συνεχή βελτίωση των πολιτιστικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων και πληροί το δικό του παιδαγωγικό μοντέλο του η συνεχής εκπαίδευση (η διά βίου μάθηση) και το «προσωπικό περιβάλλον μάθησης», που καθιστούν την εκμάθηση κεντρική αξία.

Ιδρύθηκε με υπουργικό διάταγμα στις 20 Απριλίου 2006 (GU αρ. 118, 23 Μαΐου 2006 - Συνηθισμένο Συμπ. 125), το Pegaso Online University είναι μια Ακαδημία βασισμένη σε σύγχρονα και αποτελεσματικά τεχνολογικά πρότυπα στον τομέα της ηλεκτρονικής μάθησης .

Τα ακαδημαϊκά πτυχία που εκδίδονται στο τέλος των μαθημάτων έχουν την ίδια νομική αξία με τα πτυχία που εκδίδονται από τα παραδοσιακά πανεπιστήμια.

Με την ικανότητα να ανταποκρίνεται με ευέλικτο και αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες των μαθητών, ο Πήγκασο παρακολουθεί επαρκώς τους εκπαιδευτικούς και εργασιακούς σκοπούς στα επιλεγμένα μαθήματα σπουδών, διασφαλίζοντας μια πλήρη και εξατομικευμένη ανεξαρτησία της διδασκαλίας. Χωρίς οποιαδήποτε φυσική παρουσία αλλά συνεχώς σημαδεμένο, τα μαθήματα επιτρέπουν, παρά την ιδιαιτερότητά τους, να παρακολουθούν ταυτόχρονα τον μαθητή και να παρακολουθούν το συνεχές επίπεδο μάθησής του, επίσης μέσω των συχνών ευκαιριών του για αξιολόγηση και αυτοαξιολόγηση.

Οι ειδικοί της διδακτικής υποστήριξης που υποστηρίζουν καθηγητές (ο δάσκαλος, ο μέντορας και ο προπονητής) βοηθούν τον μαθητή καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου σπουδών του, με σκοπό να επιτύχει μια τέλεια ισορροπία της μάθησης με βάση την επιβεβαίωση των δικών του δυνατοτήτων. Τα εξαιρετικά τεχνολογικά και διαδραστικά εργαλεία, όπως η Εκμάθηση Τηλεόρασης και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Μάθηση, εμπλέκουν τον μαθητή σε μια πραγματικά μοναδική και αποτελεσματική εκπαιδευτική εμπειρία.

Όλα αυτά - προφανώς - χωρίς να αγνοούμε τη μεγάλη προσοχή στην Εθνική και Διεθνή Έρευνα, καθώς και στην προώθηση της κατάρτισης της νέας γενιάς σε ερευνητικές δραστηριότητες.

Στον ευρωπαϊκό και μη ευρωπαϊκό τομέα, σύμφωνα με τις γενικές αρχές που αναμένονται από το δικό του καταστατικό, το Pegaso Online University προωθεί τη διεθνή ανάπτυξη της διδασκαλίας, της έρευνας και των μελετών, επίσης και ιδίως μέσω πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ διαφορετικών χωρών και με τη συνεργασία άλλων αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον ευρωπαϊκό χώρο.

Πώς να μελετήσετε

Η εκπαιδευτική μέθοδος του Πανεπιστημίου Pegaso Online περιλαμβάνει τη χρήση εκπαιδευτικών μαθημάτων που αποτελούνται από μαθησιακά αντικείμενα (μονάδες μαθησιακού περιεχομένου), στα οποία συγκλίνουν πολλά εργαλεία, υλικά και υπηρεσίες που ενεργούν με συνεργικό τρόπο στο εκπαιδευτικό και μαθησιακό ταξίδι του μαθητή. Ο μαθητής, πράγματι, έχει:

  • Το γραπτό κείμενο της τάξης, με βιβλιογραφικές αναφορές και σημειώσεις.
  • Παρουσιάσεις (εμπλουτισμένα κείμενα, γραφήματα εικόνων και πίνακες) που σχολιάστηκαν προφορικά από τον λέκτορα.
  • Μαθήματα-κλιπ, διαθέσιμα σε συγχρονικό και α-συγχρονικό τρόπο.

155993_pexels-photo-5198252.jpeg

Πώς μπορείτε να κάνετε τις εξετάσεις σας;

Η τελική εξέταση πραγματοποιείται με την παρουσία στα υποκαταστήματα μας σε όλη τη χώρα και ανατίθεται στην επιτροπή που ορίζεται από τον Κοσμήτορα και διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό -λεκτρολόγο. Τα εγκριθέντα κριτήρια για την αξιολόγηση καθορίζονται από τα αποτελέσματα ενός ορισμένου αριθμού ενδιάμεσων δοκιμών (το διαδικτυακό τεστ μάθησης-εξέτασης, τη σύνθεση-ανάπτυξη, τις ενδεχόμενες εργαστηριακές δραστηριότητες κ.λπ.).

  • Η ποιότητα συμμετοχής στις διαδικτυακές δραστηριότητες (παρακολούθηση και ποιότητα των παρεμβάσεων που μπορούν να παρακολουθούνται μέσω της πλατφόρμας).
  • Τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων είναι παρόντα στις πανεπιστημιακές δομές

Κέντρα

Τα κέντρα του Πανεπιστημίου Pegaso Online είναι μετατοπισμένα σε μερικά από τα πιο διάσημα κτίρια και ιστορικές δομές της πόλης στην οποία βρίσκεται. μέρη υψηλού ιστορικού και πολιτιστικού προφίλ, ως απόδειξη της πανεπιστημιακής αρχής και της εκτίμησής της μεταξύ των ιδρυμάτων που είχαν αναγνωρίσει τη δέσμευση, όπως η ποιότητα, το υψηλό διδακτικό προφίλ και ως εκ τούτου έχουν χορηγήσει τη χρήση.

Ωστόσο, η επιλογή να παρευρεθείς σε τέτοια υπέροχα κέντρα δεν έγινε για λόγους εικόνας, αλλά επειδή θεωρείται η πιο άνετη εγγύηση του μαθητή, κατά τη διάρκεια της μακράς ακαδημαϊκής του πορείας, του υψηλότερου βαθμού υποστήριξης, σεβασμού και εγκάρδιας.

Η υλικοτεχνική προσοχή, η θέση, οι συνδέσεις και η δεκτικότητα των κέντρων ήταν τα κύρια στοιχεία της επιλογής του Πανεπιστημίου, διότι στο Πήγασο όλα εμπλέκονται ο φοιτητής.

Τοποθεσίες

  • Rome

    Palazzo Bonadies Lancellotti Via di S. Pantaleo, 66 - 00186 - Roma, , Rome

    Ερωτήσεις