Keystone logo
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Εισαγωγή

Ένα μονοπάτι της ανάπτυξης, τα επιτεύγματα και την επιτυχία!

Εμείς στο City University of Sao Paulo - UNICID, είμαστε ένα μοντέλο ιδρύματος στην εθνική πανόραμα, δεσμευτεί για την εκπαίδευση και την καινοτομία.

Η φήμη και η δύναμη που έχουμε επιτύχει στη χώρα είναι το αποτέλεσμα 40 χρόνια αφοσίωσης, συνεχή ενημέρωση και υψηλές επενδύσεις σε υποδομές.

Οι επόμενες γραμμές είναι ένας απολογισμός για το πώς φτιάξαμε αυτή την ιστορία επιτυχίας.

Θα διατηρήσουμε στην ιστορία μας τη σοβαρότητα και τον κύριο στόχο να εκπαιδεύσει περισσότερους ικανούς επαγγελματίες από το 1972, όταν ο θεσμός δημιουργήθηκε από μια ομάδα εκπαιδευτικών με επικεφαλής τον καθηγητή Ρέμο Rinaldi. Αυτή τη στιγμή, ήμασταν ακόμα γνωστή ως Σχολή της Ανατολικής Ζώνης του Σάο Πάολο (FZL).

Ήταν η πρώτη για την εγκατάσταση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή Σάο Πάολο της Tatuapé, στο ανατολικό τμήμα της πόλης, καθώς επίσης και η πρώτη που προσφέρει το μάθημα στο Φυσιοθεραπεία το 1984, εν εξελίξει εξέλεξε ως ένα από τα καλύτερα στη Βραζιλία από το διάσημο Οδηγό Σπουδών, που δημοσιεύτηκαν από Editora Απρίλιο.

Το 1992, αναγνωρίστηκε ως ένα πανεπιστήμιο, αρχίσαμε να καλέσετε το City University του Σάο Πάολο - UNICID.

Το 1995, θα πρωτοπορήσει στην Τηλεπικοινωνιών μαθημάτων της με το σημείο αναφοράς για πολλά άλλα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπό την καθοδήγηση του MEC.

Το 2000, το σύνολο των προπτυχιακών Πανεπιστήμιο (Ιστορία, Εκπαίδευση, Λογοτεχνία, Επιστήμες Ζωής, Μαθηματικών και Φυσικής Αγωγής) ήρθε να περιληφθούν στο πρόγραμμα κατάρτισης των εκπαιδευτικών, για να ανταποκριθεί στην εκπαιδευτική πολιτική του MEC, η οποία συνέστησε μια νέα δυναμική μέσα σε μια διεπιστημονική προοπτική. Το πρόγραμμα έχει γίνει σημείο αναφοράς στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων δεκαετιών, μπορούμε να ενισχύσουμε μας πολλά στον τομέα της υγείας και αρχίσαμε να εξεταστεί μία αναφορά στο θέμα αυτό. Κατά την πρώτη, προσφέραμε την Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας και Οδοντιατρικής και το 2004 αρχίσαμε να προσφέρουν τα μαθήματα της Ιατρικής και της Βιοϊατρικής, που ιδρύθηκε με τη μέγιστη βαθμολογία για την MEC. Σήμερα, προσθέτουμε 32 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και πάνω από 6000 πτυχιούχους και δρουν στην αγορά, καθιστώντας τα πιο πολυσύχναστα και πιο διάσημο μαθήματα από επαγγελματικούς τομείς.

Το 2008, η Μηχατρονική Μηχανικού στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος έχουν γίνει μέρος της λίστας μας των προπτυχιακών μαθημάτων. Επιπλέον, θα ξεκινήσει η νέα μαθήματα Τεχνολογίας Προπτυχιακά στον κατασκευαστικό τομέα, Γραφιστική, μεταξύ άλλων.

Το 2009, άρχισε να προσφέρει το μάθημα της Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας, η οποία δίνει στερεό υπόβαθρο και έχει την εστίαση διάκριση για την αειφορία.

Άλλα ισχυρά κλινικές μας και τα εργαστήρια μας είναι εξοπλισμένα με πολύ εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και το διδακτικό προσωπικό μας είναι πολύ έμπειροι και προσόντα. Διδάξτε δέσμευση, χρειαζόμαστε την αφοσίωση και χρεώνουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των αποτελεσμάτων και τη συνεχή αναζήτηση για νέα και ενημερώσεις στην περιοχή.

Είμαστε πλέον ένα από τα καλύτερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας που συνδυάζει στέρεες γνώσεις της επαγγελματικής δεοντολογίας και ότι πηγαίνει πάντα σύμφωνα με τις καινοτομίες της παγκόσμιας αγοράς, προσφέροντας περισσότερα από 60 προπτυχιακά μαθήματα και Τεχνολογίας Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά προγράμματα Λατώ Sensu και καθ 'εαυτής, πρόσωπο, τους τομείς υγείας, επιχείρηση, επικοινωνία, Νομικών Επιστημών, Θετικών και του τουρισμού, μεταξύ άλλων, και πολλά μαθήματα επέκταση και Συνεργασίες Προγράμματα στη Βραζιλία και στο εξωτερικό. Το έτος 2012, το έτος της UNICID καραντίνας, σηματοδότησε μια στιγμή και επέκταση του θεσμού, η οποία έγινε μέλος του Σταυρού του Νότου για την Εκπαίδευση, που αποτελείται από το Κολλέγιο Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP? Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP? Πανεπιστήμιο κέντρο Ενότητα, Caraguatatuba - SP? Πανεπιστήμιο Franca, Franca SP? Πανεπιστήμιο Κέντρο της Federal District, Μπραζίλια - DF, Σαν Σεμπαστιάν College, Σαν Σεμπαστιάν - SP? Σχολή Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP? Lady Πανεπιστήμιο του κέντρου μας Υποστηρικτής, Salto και του ITU - SP, και το Πανεπιστήμιο της πόλης του Σάο Πάολο, Σάο Πάολο - SP, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα ισχυρότερο λειτουργία, ανταγωνιστική και ικανή να προσφέρει καλύτερα εκπαιδευτικά επιλογές για την εκπαίδευση των μαθητών μας

Θα συνεχίσει να γράψω αυτή την ιστορία των μεγάλων επιτευγμάτων και της επιτυχίας!

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
  • Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

Ερωτήσεις