Keystone logo
© BIMM University
Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Η Unicaf έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο του Σάφολκ για να προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Σάφολκ

Το Πανεπιστήμιο του Σάφολκ είναι ένα μετασχηματιστικό πανεπιστήμιο, που απορροφά τις καλύτερες πανεπιστημιακές παραδόσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και τις ευθυγραμμίζει με ένα κοινό του εικοστού πρώτου αιώνα και έναν σύγχρονο κόσμο απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. Είμαστε μια ξεχωριστή, ακμάζουσα ακαδημαϊκή κοινότητα που έχει σαφή και άμεσο αντίκτυπο. Σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τις ζωές - ατόμων και κοινοτήτων - προς το καλύτερο.

Σχετικά με τη συνεργασία με τη Unicaf

Η συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου του Suffolk και της Unicaf συγκεντρώνει τους πόρους και τις δυνατότητες και των δύο οργανισμών για να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις μάθησης και προγράμματα που παρέχονται πλήρως διαδικτυακά στις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος επαγγελματιών.

Η Unicaf είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα διαθέσιμα προγράμματα υποτροφιών. Το πρόγραμμα υποστηρίζει φοιτητές που κατοικούν στην Αφρική και παρέχει ευκαιρίες για σπουδές στα διαδικτυακά προγράμματα που προσφέρονται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Σάφολκ με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Ο πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος Υποτροφιών Unicaf είναι να καταστήσει την εκπαίδευση προσιτή για φοιτητές που ζουν σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές και να τους παρέχει ευκαιρίες να ακολουθήσουν προχωρημένες ακαδημαϊκές σπουδές και να αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα.

Τα προγράμματα που προσφέρονται μέσω της εταιρικής σχέσης παραδίδονται με διεθνή προοπτική με στόχο να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές είναι προετοιμασμένοι για απασχόληση στην παγκόσμια αγορά και ότι θα λάβουν απόδοση της επένδυσης στην εκπαίδευση. Η Unicaf, ως εταίρος διαδικτυακής παράδοσης του Πανεπιστημίου του Σάφολκ, καθιστά τα προγράμματα του Πανεπιστημίου διαθέσιμα στο Διαδίκτυο παρέχοντας ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον ηλεκτρονικής μάθησης που συμπληρώνεται από μεγάλη έμφαση στην πολυεπίπεδη υποστήριξη φοιτητών.

Οι εταίροι έχουν μεγάλη εμπειρία στην παροχή ποιοτικής, καινοτόμου διδασκαλίας και μάθησης και στην παροχή συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης.

Το Πανεπιστήμιο του Σάφολκ είναι υπεύθυνο για την ακαδημαϊκή ποιότητα των προγραμμάτων και απονέμει τα πτυχία.

Η Unicaf είναι ο παγκόσμιος συνεργάτης παράδοσης του Πανεπιστημίου του Σάφολκ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπεύθυνος για την πρόσληψη, την εισαγωγή, την εγγραφή και την υποστήριξη διαδικτυακών μαθητών σε πανεπιστημιακά βραβεία που έχουν εγκριθεί για εξ αποστάσεως ηλεκτρονική παράδοση. Με την επιτυχή ολοκλήρωση, οι απόφοιτοι θα λάβουν ένα βραβείο του Πανεπιστημίου του Σάφολκ.

Προγράμματα

Το Πανεπιστήμιο του Σάφολκ προσφέρει πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες για προπτυχιακούς υποψηφίους για να σπουδάσουν ONLINE για τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών:

 • MSc Δημόσια Υγεία
 • Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων
 • Πτυχίο Πληροφορικής
 • Νόμος LLB

Αναπόσπαστο μέρος της πανεπιστημιακής προσέγγισης είναι ο μαθησιακός σχεδιασμός μαθημάτων ηλεκτρονικής μάθησης και η θεσμική δέσμευση να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής ανάλυσης, προβληματισμού και επίλυσης προβλημάτων ανώτερης τάξης.

Διαδικτυακή εμπειρία

Η διαδικτυακή μάθηση έχει φέρει επανάσταση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Ως διαδικτυακός φοιτητής, μπορείτε να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό και χρόνο, με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Αλλά η μελέτη για το πτυχίο σας στο διαδίκτυο μπορεί επίσης να εγείρει ορισμένα ερωτήματα και ανησυχίες. Είναι μια νέα και άγνωστη εμπειρία, επομένως είναι φυσικό να είστε αβέβαιοι για το τι να περιμένετε και πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία.

Ενώ ο Σύμβουλος Σπουδαστών σας θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία εκ των προτέρων και θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα από την πρώτη επαφή έως την αποφοίτηση, προσφέρουμε επίσης τις ακόλουθες σύντομες στιγμές ως εισαγωγή στην Διαδικτυακή Εκπαιδευτική Εμπειρία.

Τα κυριότερα σημεία της διαδικτυακής μάθησης

Τα μαθήματά σας θα πραγματοποιούνται σε διαδικτυακό περιβάλλον. Μπορείτε να συνδεθείτε οποιαδήποτε στιγμή κατά την άνεσή σας. Μόλις συνδεθείτε, θα επικοινωνήσετε με τους καθηγητές και τους συμφοιτητές σας, θα διαβάσετε κείμενα που σας έχουν ανατεθεί, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ψηφιακό υλικό, θα δημοσιεύσετε εργασίες και θα σχολιάσετε τις εργασίες άλλων μαθητών. Ενώ απαιτείται να συνδέεστε τουλάχιστον δύο ξεχωριστές ημέρες κάθε εβδομάδα, φυσικά θα επωφεληθείτε πολύ από την τακτική και συχνότερη παρουσία.

Η διαδικτυακή σας εμπειρία μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί σε ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης μάθησης που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία για τους μαθητές. Εκτός από την εκπαιδευτική πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με καθηγητές και συμφοιτητές, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ηλεκτρονικά εγχειρίδια που σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επισημάνετε, να σχολιάσετε, να δημιουργήσετε σελιδοδείκτες, να αναζητήσετε, να κατεβάσετε και να αυτοαξιολογήσετε.

Κάθε ενότητα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ευθυγραμμιστεί με την προσδοκία του βάθους και του εύρους της μελέτης που απαιτείται για την επίτευξη ενός βραβείου σε ένα δεδομένο επίπεδο. Σύμφωνα με διεθνείς συμφωνίες, κάθε απονομή εκφράζεται ως ένας αριθμός πιστωτικών μονάδων για να γίνει το επίτευγμα μεταφερόμενο και διαφανές στους μελλοντικούς εργοδότες και σε άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κατά τον προγραμματισμό των μαθησιακών δραστηριοτήτων σε κάθε πρόγραμμα, υπάρχει η προσδοκία ότι ο μέσος μαθητής θα αφιερώσει περίπου δέκα ώρες συνολικού χρόνου μελέτης για να επιτύχει 1 «μόρια» (αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες, ανάγνωση, γραφή, εργασίες αξιολόγησης, χρόνο επικοινωνίας σε φόρουμ συζήτησης ή παρακολούθηση εικονικών σεμιναρίων και εργαστηρίων). Για παράδειγμα, ένας υποψήφιος που συμμετέχει σε μια ενότητα 20 μονάδων που διαρκεί οκτώ εβδομάδες θα μπορούσε να αναμένεται να αφιερώνει κατά μέσο όρο 25 ώρες μελέτης κάθε εβδομάδα (200 ώρες συνολικά) προκειμένου να επιτύχει τα μαθησιακά αποτελέσματα της ενότητας και να ολοκληρώσει τις αξιολογήσεις . Αν και δεν υπάρχει σκληρός και γρήγορος κανόνας για αυτό (για παράδειγμα, κάθε υποψήφιος θα έχει ένα μοναδικό προφίλ όσον αφορά τον χρόνο που θα του πάρει για να διαβάσει και να κατανοήσει το εκπαιδευτικό υλικό ή να ολοκληρώσει γραπτή εργασία), η παρακάτω λίστα εργασιών μπορεί να βοηθήσει να κατανοήσετε τη χρονική δέσμευση που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματός σας:

Μέσα σε μια τυπική ενότητα, οι υποψήφιοι θα πρέπει κάθε εβδομάδα να:

 • Προγραμματίστε το χρόνο μελέτης τους σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που καθορίζεται στην ενότητα και καθοδηγείται από τον εκπαιδευτή
 • Διαβάστε περιπτωσιολογικά και βασικά υλικά από ηλεκτρονικά βιβλία και άλλες πηγές
 • Συμμετέχετε σε φόρουμ συζήτησης, διαβάζοντας συνεισφορές, κάνοντας συνεισφορές και απαντώντας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις
 • Προετοιμάστε διαμορφωτικές εργασίες που έχουν ρυθμιστεί (για παράδειγμα, υποβάλετε ένα σχέδιο απάντησης σε μια ερώτηση για σχόλια)
 • Προετοιμάστε γραπτές εργασίες και υποβάλετέ τις εντός προθεσμίας για επίσημη βαθμολόγηση και ανατροφοδότηση (συνήθως αυτή δεν είναι εβδομαδιαία εργασία αλλά μπορεί να απαιτείται, συνήθως στο τέλος μιας ενότητας)
 • Αναλογιστείτε τη μάθησή σας και ανατροφοδοτήστε την εμπειρία σας από την ενότητα στους εκπαιδευτές και την ομάδα συνομηλίκων σας

Παρόμοια με μια τάξη στην πανεπιστημιούπολη, η διαδικτυακή εμπειρία μάθησης θα περιλαμβάνει εκτεταμένη συμμετοχή και αλληλεπίδραση με καθηγητές και συμφοιτητές. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης το διαδικτυακό φόρουμ για να επικοινωνήσετε με συμβούλους, βοηθούς διδασκαλίας και ειδικούς σε θέματα διδασκαλίας.

Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς το πτυχίο σας, θα δικαιούστε να συμμετάσχετε σε μία από τις δύο ετήσιες τελετές αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Σάφολκ.

Οι αλληλουχίες των ενοτήτων ξεκινούν πολλές φορές το χρόνο με βάση τη ζήτηση, ώστε να έχετε την ευκαιρία να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε το πρόγραμμα σπουδών σας περισσότερες από μία περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, παρέχοντάς σας έτσι την ευελιξία που δεν συναντάτε συχνά στα περισσότερα προγράμματα πρόσωπο με πρόσωπο.

Θα παίρνετε μία ενότητα τη φορά. Αυτή η προηγμένη μέθοδος εκμάθησης που έχει σχεδιαστεί για ενήλικες σάς επιτρέπει να εστιάσετε ολόκληρη την εστίασή σας σε μια θεματική περιοχή πριν προχωρήσετε στην επόμενη, ενώ σας επιτρέπει επίσης να αποκτήσετε το πτυχίο σας σε επιταχυνόμενο χρονικό πλαίσιο.

Το πτυχίο που κερδίζετε θα έχει την ίδια αξία, αποδοχή και αξιοπιστία με οποιοδήποτε ισοδύναμο πτυχίο που αποκτάται σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον πανεπιστημιούπολης.

Τοποθεσίες

 • Ipswich

  Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Ερωτήσεις