Keystone logo
Universidad Europea

Universidad Europea

Universidad Europea

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 1995, το Universidad Europea έχει συνολικά 17.000 φοιτητές ανάμεσα στις 4 πανεπιστημιούπολη του στην Ισπανία. Το 30% είναι διεθνείς φοιτητές, με πάνω από τον μέσο όρο αριθμό διεθνών φοιτητών στο φοιτητικό μας σώμα, θα ζήσετε μια πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Έχουμε περισσότερες από 300 συμφωνίες και μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια διεθνή ανταλλαγή σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Μάθετε περισσότερα εδώ .

89% των μαθητών μας απασχολούνται εντός ενός έτους από την αποφοίτησή τους.

Αποστολή

Να προσφέρουμε στους φοιτητές μας μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, εκπαιδεύοντας ηγέτες και επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός παγκόσμιου κόσμου, να συνεισφέρουν αξία στα επαγγέλματά τους και στην κοινωνική πρόοδο μέσω επιχειρηματικού πνεύματος και κοινωνικής δέσμευσης. Να δημιουργήσουμε και να μεταφέρουμε γνώση μέσω εφαρμοσμένης έρευνας, συμβάλλοντας επίσης στην πρόοδο και την τοποθέτηση στον εαυτό μας στην πρωτοπορία της τεχνικής και πνευματικής ανάπτυξης.

Οραμα

Στο Universidad Europea , θεωρούμε την ακαδημαϊκή αριστεία έναν από τους στρατηγικούς μας πυλώνες. Έτσι, το εκπαιδευτικό μας μοντέλο έχει υιοθετήσει τις αρχές του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης με βάση την ολιστική μάθηση του ατόμου. Σε αυτό το μοντέλο, ο καθηγητής είναι ένας μέντορας καθώς και ένας σύμβουλος που υποστηρίζει τον φοιτητή καθ 'όλη τη διάρκεια της πανεπιστημιακής του ζωής. Ο σπουδαστής, από την άλλη πλευρά, χαρτογραφεί το δικό του εκπαιδευτικό ταξίδι, αναπτύσσοντας τις γνώσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τις αξίες που απαιτεί η κοινωνία αυτή τη στιγμή.

Αξίες

 • Συνεργαζόμενοι: Φέρνουμε τη σφραγίδα της έγκρισης που ξεχωρίζει για το επιχειρηματικό μας πνεύμα: είμαστε αποφασισμένοι και τολμηροί, θέτοντας τον μαθητή στο προσκήνιο. Συνεργαζόμαστε και εργαζόμαστε μαζί για να εφαρμόσουμε τις βέλτιστες πρακτικές στο ίδρυμά μας.
 • Διεθνής: Ως μέλη του Δικτύου Laureate, έχουμε παγκόσμιο προσανατολισμό και πεδίο εφαρμογής, διατηρώντας παράλληλα ισχυρές τοπικές ρίζες. Προσφέρουμε διεθνείς πόρους για την υποστήριξη και ενίσχυση της τοπικής εκπαίδευσης. Το μέγεθος και η επιρροή του Δικτύου Laureate μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους επαγγελματίες και τους σπουδαστές μας εξαιρετικές ευκαιρίες. Είμαστε μια πολυπολιτισμική οργάνωση που σέβεται την ποικιλομορφία και σέβεται όλες τις πολιτιστικές προοπτικές και τα χαρακτηριστικά.
 • Αναλυτικό: Εφαρμόζουμε μια αυστηρή διαδικασία αυτοαξιολόγησης για να αυξήσουμε συνεχώς τις πληροφορίες και τις γνώσεις μας, ώστε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας. Αυτή η αντανακλαστική προσέγγιση, με βάση την ανάλυση των δεδομένων, μας ξεχωρίζει από άλλους θεσμούς.
 • Αξιόπιστο: Αν θέλουμε να είμαστε "εδώ για καλό", πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των μαθητών μας και των οικογενειών τους, των εργοδοτών και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Όλα τα επίπεδα του οργανισμού μας υπόκεινται στις υψηλότερες απαιτήσεις. εργαζόμαστε με ακεραιότητα και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για τις ενέργειές μας.
 • Έμφαση: Είμαστε επιχειρηματίες. προσπαθούμε να είμαστε ελκυστικοί και είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε τους υπολογιζόμενους κινδύνους, ενώ ταυτόχρονα βασίζουμε τις αποφάσεις μας σε έναν ορθολογικό, αντανακλαστικό σχεδιασμό. Είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες και να κάνουμε θετικές αλλαγές προκειμένου να εμπλουτίσουμε την εμπειρία των μαθητών μας. Αναζητούμε νέους τρόπους βελτίωσης της μάθησης χωρίς σύνορα και μετατροπής του παραδοσιακού εκπαιδευτικού μοντέλου. Έχουμε μια καινοτόμο νοοτροπία και παρέχουμε στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας την ευκαιρία να αμφισβητήσουν το status quo. Εφαρμόζουμε δημιουργικές προσεγγίσεις στην εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις. Ποτέ δεν παύουμε να διερευνάμε νέες προσεγγίσεις, νέες τεχνολογίες, νέα επιχειρηματικά μοντέλα και νέες θεωρίες. Είμαστε ηγέτες, όχι οπαδοί.
 • Υπεύθυνος: Η ανάληψη ευθύνης για τα αποτελέσματα των φοιτητών μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επανάστασής μας στον τομέα της εκπαίδευσης. Εστιάζουμε στους μαθητές και τους εργοδότες να προσαρμόσουν τα προγράμματά μας στις ανάγκες τους. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε υψηλά ποσοστά διατήρησης, αποφοίτησης και απασχολησιμότητας, ώστε οι μαθητές μας να ενταχθούν στην αγορά εργασίας να έχουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Στατιστική

Universidad Europea έχει συνολικά 17.000 φοιτητές μεταξύ των 4 πανεπιστημιουπόλεων του στην Ισπανία. Το 30% είναι ξένοι φοιτητές.

Το 89% των φοιτητών μας απασχολούνται εντός ενός έτους από την αποφοίτησή τους.

  Κατάταξη

  Ακαδημαϊκή αριστεία

  Universidad Europea έχει κερδίσει συνολικά 4 αστέρια - από τα 5 πιθανά - στη διάσημη διεθνή κατάταξη διαπίστευσης πανεπιστημιακής ποιότητας «QS Stars». Universidad Europea πέτυχε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη - 5 αστέρια - σε απασχολησιμότητα, εκπαίδευση, εγκαταστάσεις και κοινωνική ευθύνη.

  Universidad Europea έχει επίσης λάβει το σήμα αριστείας Europea 500+ από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Διαχείριση Ποιότητας (EFQM). Αυτή είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που μπορεί να δώσει αυτός ο οργανισμός και που αναδεικνύει την άριστη διαχείριση των οργανισμών.

  Τοποθεσίες

  • Madrid

   Universidad Europea de Madrid Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

  • Valencian Community

   Paseo de la Alameda, 7, 46010, Valencian Community

   • Alcobendas

    Avenida de Fernando Alonso,8, 28108, Alcobendas

    • Valencia

     Valencia, Ισπανία

    • Villaviciosa de Odón

     Villaviciosa de Odón, Ισπανία

     Προγράμματα

     Ερωτήσεις