Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

Εισαγωγή

Όραμα & Αποστολή

Όραση Το όραμα του Πανεπιστημίου των Cumberlands είναι να είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο ελεύθερων τεχνών που ενθαρρύνει την πνευματική και πνευματική ανάπτυξη, την ηγεσία και την εξυπηρέτηση.

Cumberlands θα αξιοποιήσει τα ομόλογα ιστορία, την τοποθεσία, και κοντά φοιτητών και διδασκόντων του να γίνει ένα όργανο προάγγελος, ένα ξεχωριστό είδος κέντρου μάθησης, μια ανεξάρτητη πρωτοποριακό πανεπιστήμιο του 21ου αιώνα, που είναι ασυνήθιστα αφιερωμένο στην προετοιμασία των νέων για το μέλλον.

Για να γίνει αυτό, Cumberlands θα:

Παραμένει ένα σχετικά μικρό προπτυχιακό πανεπιστημιακό, με περίπου 1.600 προπτυχιακούς φοιτητές. Συνεχίσει να αυξάνεται τα προγράμματα μεταπτυχιακών και ενηλίκων προσανατολισμένη προς τις αναδυόμενες επαγγελματικών ευκαιριών, καθένα από τα οποία διαθέτει superior διδασκαλίας, εφαρμόζεται μάθηση και εμπειρίες. Να εδράζεται στις φιλελεύθερες τέχνες, συνεχίζοντας παράλληλα να αναπτύξει μεθόδους παράδοσης που εργάζονται για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της μάθησης των μαθητών. Δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα περιβάλλον για μάθηση και επαγγελματική ανάπτυξη.

Αποστολή Πανεπιστήμιο των Cumberlands έχει υπηρετήσει ιστορικά φοιτητές κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, από τις όμορφες ορεινές περιοχές του Κεντάκι, Τενεσί, Δυτική Βιρτζίνια, Βιρτζίνια, τη Γεωργία, τη Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα, Οχάιο και την Αλαμπάμα, που παραδοσιακά έχουν περιγραφεί ως Απαλάχια. Ο αντίκτυπος του Πανεπιστημίου μπορεί να δει κανείς τα επιτεύγματα των αποφοίτων του, οι οποίοι έχουν αναλάβει τους ρόλους της ηγεσίας σε αυτή την περιοχή και σε όλο το έθνος.

Ενώ βρίσκεται στο θέρετρο όπως η περιοχή του Απαλάχια, με έμφαση κυρίως στην εξυπηρέτηση την όμορφη ορεινή περιοχή, το πανεπιστήμιο τώρα φτάνει σε κάθε κατάσταση και σε όλο τον κόσμο μέσα από το σώμα των φοιτητών και αποφοίτων.

UC συνεχίζει να προσφέρει πολλά υποσχόμενες φοιτητές όλων των υποβάθρων ένα πρόγραμμα ευρείας βάσης φιλελεύθερες τέχνες εμπλουτισμένο με τις χριστιανικές αξίες. Το Πανεπιστήμιο επιδιώκει την αριστεία σε όλες τις προσπάθειές της και αναμένει από τους φοιτητές παρόμοια αφοσίωση προς την κατεύθυνση αυτή. Τη δέσμευσή του για ένα ισχυρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα συνδέεται με τη δέσμευση για μια ισχυρή ηθική εργασίας. Cumberlands ενθαρρύνει τους μαθητές να σκέφτονται κριτικά και δημιουργικά έτσι ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα για τη ζωή της αρμόδιας υπηρεσίας και της ηγεσίας. Αυτή η εστίαση των προπτυχιακών προγραμμάτων του επεκτείνεται και παρέκταση σε μεταπτυχιακά του προγράμματα. Τα προγράμματα αυτά συμβάλουν, επίσης, κριτική και δημιουργική σκέψη κατά την επιδίωξη του "ζωή πιο άφθονα" τόσο για το άτομο και την κοινωνία. Στο Cumberlands, μεταπτυχιακών σπουδών προετοιμάζει τους επαγγελματίες να είναι υπηρέτης-ηγέτες σε κλάδους και τις κοινότητές τους, που συνδέουν την έρευνα με την πρακτική και τη γνώση με την ηθική λήψη αποφάσεων.

Δέσμευση να Φιλελευθέρων Τεχνών Με την πεποίθηση ότι η ελευθερία είναι το αποτέλεσμα του σεβασμού της αλήθειας και την ανησυχία για την ανθρωπότητα, το Πανεπιστήμιο των Cumberlands, μέσα από ένα παραδοσιακό πρόγραμμα φιλελεύθερες τέχνες, επιχειρεί να προωθήσει στους μαθητές του μια αυξημένη ευαισθητοποίηση και την ευαισθησία στην αναζήτηση της αλήθειας και μια βαθύτερη ευθύνη απέναντι ανθρωπότητα.

Το Πανεπιστήμιο επιδιώκει να βαθμολογήσει τους άνδρες και τις γυναίκες με τις χριστιανικές αξίες που προέρχονται από την πνευματική και διανοητική εμπειρία εντός της πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς και από τους παραδοσιακούς ακαδημαϊκούς κλάδους.

Αυτοβοήθειας μέσω της εργασίας-μελέτης Από την ίδρυσή της το 1888, η λειτουργία αυτο-βοήθειας υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του Πανεπιστημίου του Cumberlands.

Cumberlands πιστεύει ότι το προνόμιο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα πρέπει να βασίζεται σε κίνητρα, την ικανότητα, το χαρακτήρα και το σκοπό και όχι από το ποσό των χρημάτων που ένας μαθητής ή οι γονείς του θα μπορούσε να έχει. Το πιο υγιεινό είδος της οικονομικής βοήθειας έγκειται στο να βοηθήσει το μαθητή να βοηθήσει τον εαυτό του. Ένα πρόγραμμα βοήθειας φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξουν ιδιότητες της λιτότητας και της αυτοδυναμίας, όπως και το πρόγραμμα εργασίας-μελέτης σε Cumberlands.

Μεγάλο μέρος της οικονομικής βοήθειας σε Cumberlands δίνεται σε μορφή αμειβόμενη απασχόληση. Το πρόγραμμα εργασίας είναι προαιρετική και το ποσό της εργασίας εξαρτάται από την ικανότητα και την ανάγκη.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί φοιτητές έχουν κερδίσει τις δαπάνες κολλεγίων τους. Συνεχίζεται η απασχόληση και η προώθηση εξαρτάται από την ποιότητα της εργασίας που πραγματοποιείται. Στο Cumberlands μαθητές λαμβάνουν επίσημη εκπαίδευση για ελάχιστο κόστος και αν δεν έχουν τα χρήματα, που πληρώνουν για ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσής τους, κάνοντας την καθημερινή δουλειά στην καφετέρια το κολέγιο, στο τμήμα συντήρησης, στο Appalachian προγράμματα προσέγγισης, ως φοιτητής βοηθούς, φωτογράφοι, ταχυδρομικοί υπάλληλοι και γραμματείς μερικής απασχόλησης.

Οι ευκαιρίες αυτο-βοήθειας που παρέχεται σε πάνω από εξακόσιους φοιτητές που εργάζονται κατά μέσο όρο δώδεκα ώρες την εβδομάδα υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη. Οι μαθητές διδάσκονται την αξία του αμεσότητα, τη βιομηχανία, την αξιοπιστία και την πρωτοβουλία.

Ανάπτυξη μέσω της συντήρησης και Η δήλωση της αποστολής του Πανεπιστημίου των Cumberlands δηλώνει σαφώς τη θέση του Πανεπιστημίου σχετικά με την αξία της εργασίας και υπηρεσιών σε τρίτους. Το Πρόγραμμα Υπηρεσία / Εργασία και Ηγεσία επικεντρώνεται στην πεποίθηση ότι οι φοιτητές θα πρέπει να τοποθετούνται σε θέσεις όπου μπορεί να εμφανίσουν ευκαιρίες για την υπηρεσία και την ηγεσία. Οι μαθητές καλούνται να εμπλακούν σε μια σχεδιασμένη δράση της πανεπιστημιούπολης ή της κοινότητας υπηρεσία, ταυτόχρονες δραστηριότητες ηγεσία, και την εργασία πριν από την αποφοίτησή του. Κάθε φοιτητής πρέπει να προτείνει ένα αποδεκτό σχέδιο για σαράντα τουλάχιστον ώρες πανεπιστημιούπολη υπηρεσία / κοινότητα ή να λάβει μέρος στο Κολλέγιο Workstudy Προγράμματος.

Για να παρέχουν σε όλους τους φοιτητές με την κατάρτιση ηγεσίας, ως αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος, κάθε φοιτητής που εμπλέκονται στη δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών ή έργου, θα πρέπει επίσης να λάβουν μέρος σε διάφορα σεμινάρια ηγεσίας. Ο στόχος αυτής της δραστηριότητας δεν είναι μόνο για να κάνουν τους μαθητές να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους σε άλλους μέσω της υπηρεσίας / εργασιακή εμπειρία, αλλά και να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες για να οργανώσει και να οδηγήσουν τους άλλους σε παρόμοιες δραστηριότητες.

Για να καταγράψει το πλήρες φάσμα των δραστηριοτήτων στις οποίες ο μαθητής έχει εμπλακεί στο Πανεπιστήμιο των Cumberlands, μια "Υπηρεσία Ηγεσία Αντίγραφο» θα πρέπει να αναπτυχθούν για κάθε μαθητή. Αυτή η μεταγραφή θα είναι ένα μόνιμο μέρος του ρεκόρ του κάθε μαθητή και θα διαβιβάζονται κατόπιν αιτήματος του μαθητή μαζί με του / ακαδημαϊκό ρεκόρ της.

Διαπίστευση Πανεπιστήμιο των Cumberlands είναι διαπιστευμένο από το Νοτίου Συνδέσμου κολέγια και τα σχολεία της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια την ανάθεση συνεργάτης, απολυτηρίου, οι πλοίαρχοι, ειδικός της εκπαίδευσης και διδακτορικό βαθμούς. Αρχική ημερομηνία πιστοποίησης ήταν το 1964. Πρόσφατες ημερομηνία επαναβεβαίωση είναι το 2006. Επόμενη ημερομηνία επαναβεβαίωση είναι Class του 2016. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή σχετικά με κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30.033 έως 4097 ή καλέστε 404-679-4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Πανεπιστημίου των Cumberlands. Για να δείτε την τρέχουσα κατάσταση του Πανεπιστημίου των Cumberlands, πηγαίνετε σε αυτό το σύνδεσμο στην ιστοσελίδα SACCOC: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 Πανεπιστήμιο των Cumberlands είναι μια ιδιωτική, πίστη και βασίζονται φορέα που είναι διέπεται από ένα Διοικητικό συμβούλιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από πολύ αγαπητό άτομα από γύρω από το κράτος του Κεντάκυ και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πανεπιστήμιο των Cumberlands συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς καταστατικό της μη διάκρισης και δεν συμμετέχει σε απαγορευμένες διακρίσεις με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνικότητα, την εθνική καταγωγή, το φύλο, την ηλικία, την αναπηρία ή γενετικές πληροφορίες. Το Πανεπιστήμιο μπορεί να κάνει διακρίσεις με βάση τη θρησκεία σε κάθε θέση εργασίας προκειμένου να εκπληρώσει τον σκοπό του.

Πανεπιστήμιο των προγραμμάτων εκπαίδευσης των Cumberlands «περαιτέρω κρατική διαπιστευμένοι μέσω Διοικητικό Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Επαγγελματικών Προτύπων του Κεντάκυ (EPSB)

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Ερωτήσεις