MSc στην επιστήμη των τροφίμων και την ανθρώπινη διατροφή
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Champaign, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Διάρκεια
1 - 3 έτος
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
USD 712 / per credit *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2024
* Ανά ώρα πίστωσης (απαιτούνται 32 ώρες πίστωσης για ολοκλήρωση). Συνολικό κόστος 22.784 $
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Ανθρώπινης Διατροφής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις είναι υπερήφανο που προσφέρει ένα διαδικτυακό πτυχίο Masters of Science. Πολλοί από τους μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα είναι επαγγελματίες. Η επιλογή ηλεκτρονικής παράδοσης καθιστά το πρόγραμμα προσβάσιμο σε μαθητές σε διάφορες τοποθεσίες, οι οποίοι μπορεί επίσης να εξισορροπούν ένα πρόγραμμα ταξιδιού για την καριέρα τους.
Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών εκτός πανεπιστημίου δημιουργήθηκε το 1973 και εκατοντάδες φοιτητές έχουν αποκτήσει πτυχία MS μέσω του προγράμματος. Το ζωντανό διαδικτυακό σύστημα παράδοσης, που ξεκίνησε το 2010, διατηρεί το υψηλής ποιότητας πρόγραμμα MS χωρίς διατριβές για το οποίο είναι γνωστό αυτό το σεβαστό Πανεπιστήμιο.
Είσοδος στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Επιστήμης Τροφίμων MS
Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν το διαδικτυακό πτυχίο MS στην Επιστήμη Τροφίμων πρέπει να υποβάλουν αίτηση για είσοδο στο Graduate College του Πανεπιστημίου του Ιλινόις στο Urbana-Champaign. Είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο διαδικτυακό μάθημα χωρίς να είστε στο πρόγραμμα πτυχίων ή να σημειώσετε πρόοδο προς ένα πτυχίο MS.
COVID-19 προσωρινές αλλαγές για τη διαδικασία αίτησης
Λόγω του αντίκτυπου COVID-19 στα κέντρα δοκιμών, το FSHN θα παραιτηθεί προσωρινά από την απαίτηση GRE του τμήματος για όλους τους υποψηφίους της άνοιξης / του φθινοπώρου 2021.
Επίσης, το Graduate College θα αποδεχτεί προσωρινά τα αποτελέσματα των εξετάσεων Duolingo English Test για εξετάσεις που λαμβάνονται από την 1η Φεβρουαρίου έως την 1η Αυγούστου 2021. Το Duolingo English Test θα γίνει δεκτό ως εναλλακτικό των TOEFL και IELTS για απόδειξη της αγγλικής επάρκειας για τους υποψηφίους που επηρεάζονται.
Για είσοδο στο μεταπτυχιακό κολέγιο
Απαιτείται πτυχίο απολυτηρίου. Είναι επιθυμητό, αλλά δεν απαιτείται, αυτός ο βαθμός να σχετίζεται με φυσικές, βιολογικές, γεωργικές ή μηχανικές επιστήμες.
Τα απαιτούμενα μαθήματα ιστορικού περιλαμβάνουν γενική χημεία, οργανική χημεία, μικροβιολογία, φυσική και λογισμός. Εάν είστε ανεπαρκείς σε αυτούς τους τομείς σπουδών, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα αλληλογραφίας, άλλα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ή παραδοσιακά μαθήματα στην τάξη (σε κοινοτικό κολέγιο ή τετραετές ίδρυμα) για να ικανοποιήσετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Το TOEFL απαιτείται από όλους τους φοιτητές που έχουν σπουδάσει σε ένα μη αγγλόφωνο ίδρυμα πριν από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις ΚΑΙ δεν είχαν 2 από τα τελευταία 5 χρόνια πλήρους φοίτησης σε αγγλόφωνο ίδρυμα ή έχουν λάβει προχωρημένο πτυχίο (ισοδύναμο MS ή καλύτερο) από αγγλόφωνο ίδρυμα.
Πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή
Κατά την υποβολή αιτήσεων στο Διαδίκτυο, επιλέξτε 10KS0037MSU [Επιστήμη Τροφίμων και Ανθρώπινη Διατροφή (Διαδικτυακή) -MS].
Όλα τα υποστηρικτικά υλικά (αντίγραφα από όλα τα πανεπιστήμια που παρευρέθηκαν, τρεις επιστολές αναφοράς και προσωπική δήλωση) πρέπει να παραληφθούν έως την προθεσμία που έχει σταλεί για να ληφθεί πλήρως υπόψη για αποδοχή κατά τον συγκεκριμένο όρο. Τα υποστηρικτικά υλικά που υποβάλλονται μετά την προθεσμία ενδέχεται να οδηγήσουν σε καθυστέρηση της αίτησης σε μελλοντικό εξάμηνο.
Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων: Άνοιξη - 1 Οκτωβρίου Φθινόπωρο - 1 Μαΐου
Διαδικτυακές προσφορές μαθημάτων
Τα διαδικτυακά μαθήματα συντονίζονται μέσω του Κέντρου Καινοτομίας στη Διδασκαλία και τη Μάθηση (CITL). Επισκεφθείτε τον ιστότοπο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα και για να εγγραφείτε σε τρέχοντα μαθήματα. Δεν χρειάζεται να γίνετε δεκτοί στο Graduate College πριν εγγραφείτε σε μαθήματα. Ωστόσο, για την πίστωση του μαθήματος για να υπολογίζετε στο MS σας στο πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων, πρέπει να έχετε εισαχθεί στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή να ζητήσετε να μεταφερθούν οι πιστώσεις των μαθημάτων μετά την εισαγωγή σας.
Το διαδικτυακό πρόγραμμα MS Food Science προσφέρει ένα έως τρία μαθήματα κάθε εξάμηνο, συμπεριλαμβανομένου του θερινού εξαμήνου. Όλα τα διαδικτυακά μαθήματα είναι ΖΩΝΤΑΝΑ και ο μαθητής πρέπει να είναι διαθέσιμος για παρακολούθηση κατά τη διάρκεια του μαθήματος που αναφέρεται.
Παρακάτω θα βρείτε μια πλήρη λίστα μαθημάτων. Όλα τα διαδικτυακά μαθήματα είναι ζωντανά.
FSHN 414 Χημεία τροφίμων
Εξετάζει τις χημικές πτυχές των κύριων συστατικών τροφίμων: νερό, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπίδια. ιδιότητες χρωστικών, αλάτων και διασπορών τροφίμων. Προαπαιτούμενο: Οργανική χημεία. 3 ώρες.
FSHN 440 Εφαρμοσμένες στατιστικές μέθοδοι
Στατιστικές μέθοδοι που περιλαμβάνουν σχέσεις μεταξύ πληθυσμών και δειγμάτων · συλλογή, οργάνωση και ανάλυση δεδομένων · και τεχνικές δοκιμής υποθέσεων με εισαγωγή στην παλινδρόμηση, συσχέτιση και αναλύσεις διακύμανσης που περιορίζονται στον πλήρως τυχαιοποιημένο σχεδιασμό και στον τυχαιοποιημένο πλήρη σχεδιασμό μπλοκ. Προαπαιτούμενο: Άλγεβρα. 4 ώρες.
FSHN 460 Μηχανική Επεξεργασίας Τροφίμων
Εξετάζει την εφαρμογή των αρχών μηχανικής διεργασίας στη μετατροπή των πρώτων γεωργικών υλικών σε τελικά τρόφιμα. Τα θέματα περιλαμβάνουν μονάδες και διαστάσεις, ισοζύγια υλικών, ισοζύγια ενέργειας, θερμοδυναμική, μεταφορά θερμότητας, ψυχομετρία, ψύξη και μηχανικούς διαχωρισμούς. Προαπαιτούμενα: Φυσική και λογισμός. 3 ώρες.
FSHN 461 Επεξεργασία Τροφίμων I
Αρχές, λειτουργικές μονάδες και εφαρμογές συντήρησης και επεξεργασίας τροφίμων με διαδικασίες υψηλής θερμοκρασίας, ψύξης και κατάψυξης. περιλαμβάνουν μεταφορά θερμότητας, κινητική, χημικές και μικροβιακές αλλαγές στα τρόφιμα ως αποτέλεσμα της επεξεργασίας. διάλεξη. Προαπαιτούμενο: Χημεία τροφίμων, μικροβιολογία και μηχανική τροφίμων. 4 ώρες.
FSHN 464 Ποτά Επιστήμη & Τεχνολογία
Διερευνά την έρευνα, την επιστήμη και την τεχνολογία της παραγωγής ασφαλών, υψηλής ποιότητας ποτών μέσω της εφαρμογής των χημικών τροφίμων, της μικροβιολογίας των τροφίμων και των αρχών επεξεργασίας τροφίμων. 2 ώρες.
Μηχανική συσκευασίας FSHN 469
Διεπιστημονική μελέτη των υλικών, των μηχανημάτων, της έρευνας, του σχεδιασμού, των τεχνικών, των περιβαλλοντικών πτυχών, της ηθικής και των οικονομικών που χρησιμοποιούνται στην παγκόσμια βιομηχανία συσκευασίας με έμφαση στην εφαρμογή βελτιωμένων τεχνολογιών για τα προβλήματα που είναι μοναδικά στη συσκευασία τροφίμων. Θα δοθεί έμφαση στην ευρεία φύση των συσκευασιών που βασίζονται σε συστήματα σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Προαπαιτούμενο: χημεία, φυσική, λογισμός. 3 ώρες.
FSHN 471 Τροφίμων και Βιομηχανικής Μικροβιολογίας
Σχέση μικροοργανισμών με την παραγωγή και συντήρηση τροφίμων, με τη βιομηχανική ζύμωση και επεξεργασία και την αποχέτευση. Προαπαιτούμενο: Οργανική χημεία και πειραματική μικροβιολογία. 3 ώρες.
FSHN 517 Ζυμωμένα και αποσταγμένα ποτά
Η τεχνολογία παραγωγής, η μικροβιολογία και η χημεία (συμπεριλαμβανομένης της χημικής σύνθεσης, της χημικής γεύσης και της χημείας γήρανσης) των ζυμωμένων και αποσταγμένων ποτών. Προαπαιτούμενο: Κατάσταση μεταπτυχιακού φοιτητή ή ένα μάθημα μικροβιολογίας τροφίμων και ένα μάθημα χημείας τροφίμων ή βιοχημείας. 2 ώρες.
FSHN 518 Χημεία λιπιδίων σε τρόφιμα
Λεπτομερής εξέταση των χημικών και φυσικών ιδιοτήτων των λιπιδίων στα τρόφιμα. Προαπαιτούμενο: χημεία τροφίμων. 3 ώρες.
FSHN 519 Χημεία και ανάλυση γεύσης
Παρέχει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές τα εργαλεία και την κατανόηση που απαιτούνται για τη μελέτη σύνθετων συστημάτων γεύσης τροφίμων. Οι μαθητές θα μάθουν: 1) σύγχρονες τεχνικές ανάλυσης που χρησιμοποιούνται στη χημική αξιολόγηση συστημάτων γεύσης τροφίμων, 2) αποδεκτές τεχνικές για την αισθητηριακή αξιολόγηση της γεύσης των τροφίμων, 3) προσεγγίσεις για συνδυασμένη αισθητηριακή-αναλυτική αξιολόγηση της γεύσης των τροφίμων, και 4) αρχές χημεία γεύσης τροφίμων με έμφαση σε ορισμένα καλά κατανοητά συστήματα γεύσης. 4 ώρες.
FSHN 595 Επιστήμη τροφίμων για προχωρημένα θέματα
Λεπτομερείς διαλέξεις ή / και εργαστηριακές μελέτες επιλεγμένων θεμάτων στην Επιστήμη Τροφίμων. Η μελέτη μπορεί να είναι εξειδικευμένα θέματα σε οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τομείς: (Α) Χημεία Τροφίμων. (Β) Μικροβιολογία τροφίμων (Γ) Διατροφή (Δ) Επεξεργασία Τροφίμων / Μηχανική. 1 έως 4 ώρες. Τα θέματα που προσφέρονται περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε:
Προηγμένα Θέματα στην Αισθητηριακή Επιστήμη
Αυτό το μάθημα θα ασχοληθεί με πιο σε βάθος και τρέχοντα θέματα της Αισθητηριακής Επιστήμης πέραν του πεδίου ενός προπτυχιακού εισαγωγικού αισθητηρίου. Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν είναι η φυσιολογική και ψυχολογική βάση για την αισθητηριακή αξιολόγηση, Thurstonian Modeling in Difference Tests, πολυπαραγοντικές στατιστικές μέθοδοι για αισθητηριακές μελέτες. Οι μαθητές θα συζητήσουν και θα επικρίνουν τις τρέχουσες ερευνητικές εργασίες στην αισθητηριακή επιστήμη και θα αναπτύξουν μια πρόταση για έρευνα αισθητηριακής αξιολόγησης. 3 ώρες.
Ενζυμολογία τροφίμων
Αρχές ενζυματικών αντιδράσεων, παράγοντες που επηρεάζουν τη δραστηριότητα των ενζύμων και χρήση ενζύμων σε εφαρμογές ανάλυσης και επεξεργασίας τροφίμων. Συζητά την επίδραση παραμέτρων όπως η συγκέντρωση του υποστρώματος και του ενζύμου, το pH, η θερμοκρασία και οι αναστολείς στην ενζυματική δραστηριότητα. Παρέχει ειδικότητα και μηχανισμό δράσης των ενζύμων στο πλαίσιο του ρόλου τους στα τρόφιμα, λαμβάνοντας υπόψη παραδείγματα που επιλέγονται από ένζυμα που έχουν σημασία για την επιστήμη των τροφίμων. περιλαμβάνουν διαλέξεις και ασκήσεις που χρησιμοποιούνται συνήθως στη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα στην ενζυμολογία τροφίμων. Τακτικές συζητήσεις για πρόσφατα έγγραφα από ομότιμους κριτές που ασχολούνται με μεγάλες κατηγορίες ενζύμων. Προαπαιτούμενη Βιοχημεία. 3 ώρες.
Ασφάλεια τροφίμων για παγκόσμια ασφάλεια τροφίμων
Πώς μπορεί η ασφάλεια των τροφίμων να προωθήσει τη διαθεσιμότητα και την πρόσβαση σε πολιτιστικά κατάλληλα τρόφιμα για όλους τους ανθρώπους; Οι μαθητές θα διερευνήσουν αυτό το ερώτημα, εμπλέκοντας στη βιβλιογραφία σχετικά με το βάρος των μεταδοτικών ασθενειών, των τεχνολογιών αξιολόγησης και διαχείρισης κινδύνων και των ειδικών κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων.
Διατροφή για υγεία και φυσική κατάσταση
Οι μαθητές θα εξετάσουν μακροοικονομικές και μικροθρεπτικές ανάγκες, ενεργειακά συστήματα, διατροφή και αθλητικά συμπληρώματα, διαχείριση βάρους, βελτίωση της υγείας και πρόληψη ασθενειών. Το μάθημα θα δώσει έμφαση στα θρεπτικά συστατικά και τα συστατικά των τροφίμων που είναι διαθέσιμα ή σε ανάπτυξη που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της υγείας και των αθλητικών επιδόσεων με έμφαση στον τρόπο ενσωμάτωσης αυτών των πληροφοριών στις βιομηχανίες της επιστήμης των τροφίμων. Παραγωγή & Τεχνολογία λαχανικών. Οι μαθητές θα διερευνήσουν την ασφάλεια και τη χρήση πρώτων υλών φρούτων και λαχανικών από τη συγκομιδή έως την ενσωμάτωση σε ένα τελικό αναλώσιμο αγαθό.
Σχέσεις με το νερό στα τρόφιμα
Προηγμένη μελέτη της συμπεριφοράς του νερού και των στερεών σε συστατικά και πραγματικά συστήματα τροφίμων, ειδικά σε σχέση με την ασφάλεια και τη σταθερότητα των τροφίμων. Τα κυριότερα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν τις ιδιότητες του νερού, τη δραστηριότητα του νερού, την κινητικότητα του νερού και την κινητικότητα των στερεών (για παράδειγμα, τη μετάβαση γυαλιού). Πρακτικές τεχνικές για τη μέτρηση αυτών των παραμέτρων, συμπεριλαμβανομένων των ισοθερμιών προσρόφησης, της φασματοσκοπίας πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού και της απεικόνισης και της θερμιδομετρίας διαφορικής σάρωσης, συζητούνται λεπτομερώς. 4 ώρες.
FSHN 598 Ειδικά Προηγμένα Προβλήματα
Επιβλεπόμενη έρευνα για ειδικά προβλήματα στην Επιστήμη Τροφίμων. Το έργο πρέπει να εγκριθεί από τον σύμβουλο θέματος πριν από την έναρξη του εξαμήνου.
Απαιτήσεις προγράμματος
Για να αποκτήσουν το διαδικτυακό πτυχίο μη διατριβής, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν 32 ώρες μαθημάτων και να περάσουν επιτυχώς μια προφορική εξέταση. Οι φοιτητές που έχουν κερδίσει έως και 12 ώρες πτυχίου μεταπτυχιακών σπουδών ενώ εγγράφηκαν ως μη πτυχιούχοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Urbana-Champaign μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αυτές τις ώρες και έως και 12 ώρες πτυχίου μεταπτυχιακών σπουδών σε άλλο ίδρυμα. Όλοι οι φοιτητές πρέπει να κερδίσουν βαθμό Β ή καλύτερα για να μεταφέρουν οποιοδήποτε μάθημα σε μεταπτυχιακό.
Κατά μέσο όρο, οι μαθητές παρακολουθούν ένα μάθημα ανά εξάμηνο, το οποίο μεταφράζεται σε περίπου 11 εξάμηνα μαθημάτων. Η προφορική εξέταση γίνεται αφού ένας μαθητής έχει ολοκληρώσει και τις 32 ώρες μαθημάτων και συνιστάται ιδιαίτερα να προετοιμαστεί ένας μαθητής για περίπου 2-3 μήνες πριν από την προφορική εξέταση.
Έτσι, για τους μαθητές που παίρνουν ένα μάθημα κάθε φορά, ο βαθμός διαρκεί περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί. Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε περισσότερες από μία τάξεις κάθε εξάμηνο. Ωστόσο, είναι η σύσταση του Τμήματος ότι ένας φοιτητής δεν συμμετέχει σε περισσότερες από δύο τάξεις σε ένα εξάμηνο.
Εισαγωγές
Εκθεσιακός χώρος
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (PhD) από την Έρευνα στην Επιστήμη των Τροφίμων
- Online
Online Master στην Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
- Madrid, Ισπανία
- Spain Online, Ισπανία
Ασφάλεια τροφίμων MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (Διαδικτυακή μάθηση)
- Online