Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο TIC High School, ένα από τα πιο πρακτικά πανεπιστημιακά γυμνάσια προετοιμασίας στον Καναδά!

Είμαστε ένα PrivateSchool Advanced Placement (AP) με πολλές εμπειρίες εκτός της τάξης, συνεχή καθοδήγηση και μαθήματα του 21ου αιώνα.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας συναντάμε για να σχεδιάσουμε την πορεία σας προς την αυξανόμενη επιτυχία!

Το Τορόντο είναι η μεγαλύτερη πόλη στον Καναδά

Toronto International College (TIC), που ιδρύθηκε το 2003, στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των φοιτητών από τον Καναδά και από όλο τον κόσμο. Απευθυνόμαστε σε φοιτητές που απαιτούν ατομική προσοχή και/ή φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν την έντονη προετοιμασία για την εισαγωγή σε έγκριτα καναδικά πανεπιστήμια και κολέγια.

Το TIC είναι ένα μοναδικό προπαρασκευαστικό σχολείο για μαθητές που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα και/ή να προετοιμαστούν ακαδημαϊκά, πολιτιστικά και γλωσσικά για πανεπιστήμιο ή κολέγιο.

Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας του Οντάριο σε ένα εντατικό, δομημένο μαθησιακό περιβάλλον. ειδικά για διεθνείς φοιτητές. Οι φοιτητές μας είναι έτοιμοι να υποβάλουν αίτηση και να περάσουν με επιτυχία σε μεταδευτεροβάθμια ιδρύματα στον Καναδά.

Εκτίμηση

Η ακαδημαϊκή αξιολόγηση των φοιτητών βασίζεται σε ένα συνδυασμό συνεχούς αξιολόγησης της εργασίας του μαθήματος, όπως δοκίμια, έργα, δοκιμές και εργασίες, που αποτελούν το 70% του συνολικού βαθμού του μαθήματος. Μια τελική εξέταση στο τέλος κάθε ενότητας αντιστοιχεί στο 30% του συνολικού βαθμού μαθημάτων.

Απαιτήσεις αποφοίτησης

Το πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας του Οντάριο κατατάσσεται 4ο συνολικά παγκοσμίως. Το δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Οντάριο (OSSD) απαιτεί τη συμπλήρωση 30 μονάδων μαθημάτων, το τεστ γραμματισμού του δευτεροβάθμιου σχολείου του Οντάριο (OSSLT) ή

Ontario Secondary School Literacy Course (OSSLC) και 40 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Εισαγωγές

 • Βήμα 1

Συμπληρώστε τη συνημμένη Αίτηση Διεθνούς Φοιτητή. Δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία καθώς οι αιτήσεις διεκπεραιώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να κάνετε αίτηση πολύ νωρίτερα, επειδή ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την υποβολή αίτησης για άδεια Καναδικής Σπουδής.

 • Βήμα 2

Στείλτε το συμπληρωμένο Έντυπο Αίτησης Διεθνούς Φοιτητή με όλα τα δικαιολογητικά και το απαιτούμενο τέλος αίτησης στο Γραφείο Εισδοχής.

Η υποστηρικτική τεκμηρίωση περιλαμβάνει:

 1. Απόδειξη επάρκειας αγγλικής γλώσσας (TOEFL ή οποιαδήποτε άλλη διεθνώς αναγνωρισμένη εξέταση αγγλικών)
 2. Ακαδημαϊκές μεταγραφές για προηγούμενα σχολεία που είχατε παρακολουθήσει
 3. Βιογραφικό (Εάν έχετε κάποια εργασιακή εμπειρία)
 • Βήμα 3

Θα αξιολογήσουμε την αίτησή σας: με βάση τα ακαδημαϊκά σας προσόντα και τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας για το πρόγραμμα σπουδών που έχετε επιλέξει.

 • Βήμα 4

Θα επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της αίτησής σας. Εάν η αίτησή σας είναι επιτυχής, θα δημιουργήσουμε ένα πακέτο για εσάς, το οποίο θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 1. Αλληλογραφία που αναφέρει το πρόγραμμα στο οποίο έχετε εισαχθεί και την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος. Θα υποδείξουμε τυχόν προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται πριν επιβεβαιωθεί η εγγραφή.
 2. Τιμολόγιο για δίδακτρα και άλλες χρεώσεις.
 3. Πληροφορίες για τις υπηρεσίες φοιτητών, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης υγείας, της διαμονής κ.λπ.
 • Βήμα 5

Για να αποδεχτείτε την προσφορά τοποθέτησης σε ένα από τα προγράμματά μας θα χρειαστεί να πληρώσετε τα δίδακτρα και τις λοιπές οφειλόμενες χρεώσεις. Αυτό θα περιλαμβάνει το κόστος εγγραφής και τα δίδακτρα, συνήθως για το πρώτο ακαδημαϊκό έτος. Η πληρωμή του οφειλόμενου ποσού θα πρέπει να γίνει σε δολάρια Καναδά στο Κολλέγιο της επιλογής σας με τραπεζικό λογαριασμό, χρηματική εντολή ή τραπεζικό έμβασμα T/T. Μετά τη λήψη των διδάκτρων σας, θα σας στείλουμε την επίσημη Επιστολή Αποδοχής και μια απόδειξη για τα δίδακτρα ή την απόδειξη κατάθεσης διδάκτρων που απαιτούνται για να υποβάλετε αίτηση για Βίζα Προσωρινής Διαμονής και Άδεια Σπουδών.

 • Βήμα 6

Υποβάλετε αίτηση για βίζα προσωρινής διαμονής και άδεια σπουδών στην κατάλληλη καναδική πρεσβεία, Ύπατη Αρμοστεία ή Προξενείο στη χώρα σας. Ο χρόνος επεξεργασίας θα ποικίλλει και είναι καλύτερο να κάνετε αίτηση το συντομότερο δυνατό. Οι κύριες απαιτήσεις για τη βίζα προσωρινής διαμονής και την άδεια σπουδών είναι:

 1. Συμπληρωμένο έντυπο: Αίτηση για άδεια σπουδών
 2. Απόδειξη Αποδοχής (Αυτή είναι η πρωτότυπη Επιστολή Αποδοχής που εκδόθηκε από το Κολλέγιο που σκοπεύετε να εγγραφείτε)
 3. Αποδεικτικό ταυτότητας (Ένα έγκυρο διαβατήριο και τέσσερις επιπλέον φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου)
 4. Απόδειξη Οικονομικής Υποστήριξης (Πρέπει να είστε σε θέση να αποδείξετε ότι θα μπορείτε να στηρίξετε τον εαυτό σας οικονομικά όσο βρίσκεστε στον Καναδά)
 5. Μια ιατρική αξιολόγηση όπως απαιτείται από τους κανονισμούς για ορισμένες χώρες.

Ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με την Προσωρινή: Βίζες διαμονής και άδειες σπουδών μπορούν να ληφθούν από την πλησιέστερη καναδική διπλωματική αποστολή.

 • Βήμα 7

Αφού εγκριθεί η αίτησή σας για Βίζα Προσωρινής Διαμονής και Άδεια Σπουδών από την Καναδική Πρεσβεία, είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε τη μετακόμισή σας στον Καναδά. Οι συντονιστές υπηρεσιών φοιτητών στο Κολλέγιο που σας είχαν αποδεχθεί μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτήν τη μετάβαση και θα χαρεί να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε λεπτομέρεια της μετακόμισής σας.

 • Βήμα 8

Όταν μπαίνετε στον Καναδά πρέπει:

 1. Ικανοποιήστε έναν υπάλληλο μετανάστευσης ότι θα φύγετε από τον Καναδά στο τέλος των σπουδών σας
 2. Έχετε γίνει δεκτός από το Κολλέγιο που έχετε υποβάλει αίτηση για εισαγωγή
 3. Αποδείξτε ότι έχετε αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον Καναδά για να πληρώσετε τα δίδακτρα, τα έξοδα διαβίωσης για τον εαυτό σας και τα μέλη της οικογένειας που συνοδεύουν, καθώς και για το μεταφορικό μέσο για εσάς και τα μέλη της οικογένειας που συνοδεύουν.
 • Βήμα 9

Καλωσήρθατε στον Καναδά!! Bienvenue au Canada!! Πρέπει να επικοινωνήσετε με το Κολλέγιο και να εγγραφείτε για το εξάμηνο αφού φτάσετε στο Τορόντο.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Κατάταξη


Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τοποθεσίες

 • Toronto

  Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

  Ερωτήσεις