Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

Εισαγωγή

Σχετικά με το UT Permian Basin Online

Ανακαλύψτε τι ξεχωρίζει τα διαδικτυακά προγράμματα της UT Permian Basin από άλλα.

Το UT Permian Basin κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μαθητές. Ως αποτέλεσμα, το πανεπιστήμιο έχει γίνει ηγέτης στην διαδικτυακή εκπαίδευση, γνωστό για την έμπνευση της επιτυχίας των φοιτητών μέσω διαπιστευμένων διαδικτυακών προγραμμάτων, οικονομικά δίδακτρα και ενός συνεργατικού διαδικτυακού μαθησιακού περιβάλλοντος όπου οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν πτυχίο UT Permian Basin από οπουδήποτε στον κόσμο.

Το UT Permian Basin Online σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 • Βολικό - Τα προγράμματα είναι 100% online και μπορούν να ολοκληρωθούν με τον δικό σας ρυθμό.
 • Προσιτό - Τα προγράμματά μας είναι οικονομικά αποδοτικά, με χαμηλότερο κόστος ανά πίστωση από άλλα παρόμοια προγράμματα σε όλη τη χώρα.
 • Ευέλικτη - Τα μαθήματα ειδικά για το πρόγραμμα έχουν διάρκεια οκτώ εβδομάδων και έξι ημερομηνίες έναρξης όλο το χρόνο.
 • Φήμη - Τα διαδικτυακά μας προγράμματα είναι πλήρως διαπιστευμένα.
 • Προσβάσιμο - Η σχολή αποτελείται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες και διδακτορικά.

Σχετικά με τη λεκάνη Permian

Όπου η παλιά δύση συναντά τον νέο αιώνα.

Δεν υπάρχει μέρος σαν τη λεκάνη Permian - μια άγρια, άθικτη ομορφιά γεμάτη με τσέπες σύγχρονης ανάπτυξης. Το Rugged συναντά το West Texas chic.

Αγαπάμε τον απέραντο γαλάζιο ουρανό μας, αλλά γνωρίζουμε ότι το Δυτικό Τέξας είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Το Permian Basin φιλοξενεί ευγενικούς, εργατικούς, αισιόδοξους ανθρώπους που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ έναν ξένο.

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε το δικό σας μέλλον, αυτό είναι όπου ανήκετε.

Σχετικά με τη λεκάνη

Μια «λεκάνη» είναι ένας απλός γεωλογικός όρος για μια βουτιά ή κατάθλιψη στην επιφάνεια της γης - συνήθως προκαλείται από διάβρωση πάνω από το έδαφος και σεισμούς βαθιά από κάτω.

Εκτείνεται από το ανατολικό Νέο Μεξικό και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του Δυτικού Τέξας (Lubbock στα βόρεια, το Rio Grande Valley στα νότια), η λεκάνη Permian είναι στην πραγματικότητα μια συλλογή μικρότερων λεκανών. Συνολικά, η λεκάνη Permian καλύπτει 75.000 τετραγωνικά μίλια, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες λεκάνες της Βόρειας Αμερικής.

Αλλά αυτή είναι η γεωλογία. Από την οπτική γωνία του λαϊκού, το Permian Basin είναι στην πραγματικότητα μια εκπληκτική έκταση αμερικανικής γης με μοναδική ομορφιά. Νιώθεις ότι μπορείς να δεις τη γη να συναντά τον ουρανό σε απόσταση.

Η λεκάνη Permian έχει κάτι για όλους.

Οδησσός & Midland: Urban Country

Για γενιές, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έφτασαν στο Δυτικό Τέξας αναζητώντας ελευθερία, περιπέτεια και περιουσία στις πετρελαιοπηγές. Οι πόλεις που έχτισαν έχουν αναπτυχθεί προς τα πάνω και προς τα έξω, δημιουργώντας σύγχρονα αστικά κέντρα διακεκομμένα κατά μήκος της λεκάνης Permian - συμπεριλαμβανομένων των δύο που το UTPB καλεί σπίτι.

Το σπίτι της κεντρικής πανεπιστημιούπολης του UT Permian Basin, η Οδησσός είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του Δυτικού Τέξας. Μια διαφορετική πόλη με πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1880, η Οδησσός έχει υποστεί σημαντικές μεταμορφώσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Πριν από λίγο καιρό, το περιοδικό Forbes κατέταξε την Οδησσό ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μικρές πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και μόλις 15 λεπτά κάτω, το I-20 κάθεται στο Midland. Η πανεπιστημιούπολη Midland του UTPB φιλοξενεί τις σχολές μουσικής και μηχανικής μας και το Κέντρο Ενέργειας και Οικονομικής Διαφοροποίησης. Ως το σπίτι του πρώην Προέδρου Τζορτζ Μπους Μπους και μεγάλων παγκόσμιων εταιρειών όπως το Chevron και το Concho, η Οδησσός προσφέρει ένα βάθος κύρους και ευκαιριών που μπορούν να ταιριάξουν λίγες πόλεις όπως αυτή.

Κάθε μέρα, ο πολιτισμός αυτών των ειδικών πόλεων μεγαλώνει βαθύτερα.

Καθισμένος στο Μέλλον της Ενέργειας

Στις αρχές του 21ου αιώνα, η λεκάνη Permian - η οποία κάποτε ήταν η πηγή τεράστιου εφοδιασμού με πετρέλαιο - φάνηκε να εξασθενεί σε σημασία.

Αλλά οι νέες τεχνολογίες αποκάλυψαν το αντίθετο: Υπήρχε περισσότερο πετρέλαιο παγιδευμένο στο έδαφος κάτω από τη λεκάνη Permian από ό, τι θα μπορούσε κανείς να μαντέψει. Χάρη στις εξελίξεις στην εξερεύνηση ενέργειας, η λεκάνη Permian ονομάστηκε γρήγορα το μεγαλύτερο απόθεμα πετρελαίου στον πλανήτη. Η αυλή μας αναμένεται να τροφοδοτήσει τις αμερικανικές και παγκόσμιες οικονομίες για τουλάχιστον τις επόμενες δύο δεκαετίες.

Με αυτήν την ανακάλυψη, ο λαιμός του δάσους μας έχει δει μια έκρηξη στην οικονομική δραστηριότητα. Διότι, καθώς όλο και περισσότερη ενέργεια προέρχεται, άλλες βιομηχανίες εμφανίστηκαν δίπλα της - συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και της χρηματοδότησης, της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, των κατασκευών, της ψηφιακής τεχνολογίας, των μεταφορών και του δημόσιου τομέα.

Με άλλα λόγια, η τελευταία «έκρηξη του πετρελαίου» προκάλεσε μια μεγαλύτερη «οικονομική άνθηση» που ήδη αποδίδει μεγάλα μερίσματα στους φοιτητές και τους επαγγελματίες που εκμεταλλεύονται αυτήν την ευκαιρία μια φορά στη γενιά.

Η Ακαδημαϊκή Καρδιά του Δυτικού Τέξας

Δεν καυχιόμαστε όταν αποκαλούμε UT Permian Basin την «ακαδημαϊκή καρδιά του Δυτικού Τέξας». Αλλά είμαστε σίγουροι ότι είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα.

Διότι κάθε μέρα, βοηθάμε μερικούς από τους καλύτερους μαθητές του κόσμου να αξιοποιήσουν τα πάθη τους και να σχεδιάσουν την προσοδοφόρα καριέρα τους. Παίρνουμε μια σύγχρονη εκπαίδευση με προσιτό κόστος. Και θα βρούμε καινοτόμους τρόπους για να παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη, διαφορετική και εντελώς διασκεδαστική εμπειρία στο κολέγιο οπουδήποτε.

Ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας.

Αποστολή, Όραμα & Ιστορία

Από πού ήρθαμε, πού πηγαίνουμε.

Η αποστολή μας

Ως περιφερειακό, ολοκληρωμένο ίδρυμα, το Permian Basin του Πανεπιστημίου του Τέξας εξυπηρετεί μια διαφορετική κοινότητα φοιτητών από την περιοχή, το κράτος και όχι μόνο. Μέσα από την αριστεία στη διδασκαλία, τη μάθηση, την έρευνα και τη δημόσια υπηρεσία με επίκεντρο τους φοιτητές, το Πανεπιστήμιο καλλιεργεί αφοσιωμένους πολίτες και επηρεάζει ζωές ενώ προωθεί την τεχνολογία και τα δημόσια συμφέροντα του Δυτικού Τέξας.

Η ιστορία της λεκάνης Permian UT

Ξεκινήσαμε ως πείραμα. Το 1969, το νομοθετικό σώμα του Τέξας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πανεπιστήμιο «ανώτερου επιπέδου» στην Οδησσό, δηλαδή ένα κολέγιο που δέχθηκε μόνο κατώτερους, ηλικιωμένους και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Αλλά πριν ξεκινήσει η κατασκευή του νέου σχολείου, μια αγωγή διέκοψε τα πράγματα. Ο ενάγων αμφισβήτησε την εγκυρότητα των ιδιοκτησιών του Πανεπιστημίου. Η εργασία σταμάτησε.

Τελικά, το Ανώτατο Δικαστήριο του Τέξας παρενέβη, αποφασίζοντας υπέρ του Πανεπιστημίου. Οι μπουλντόζες πυροβολήθηκαν και, τον Απρίλιο του 1972, η νέα πανεπιστημιούπολη της UT Permian Basin έσπασε το έδαφος.

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα - στις 4 Σεπτεμβρίου 1973 - το Πανεπιστήμιο άνοιξε για μαθήματα. Η κατασκευή δεν ήταν όμως πλήρης, έτσι οι 1.112 μαθητές σε αυτήν την πρώτη τάξη σπούδασαν σε προσωρινά κτίρια και ρυμουλκούμενα. Θα χρειαζόταν σχεδόν ένας χρόνος πριν ολοκληρωθούν οι μόνιμες εγκαταστάσεις της UT Permian Basin.

Γρήγορη προώθηση 18 χρόνια: Το νομοθετικό σώμα του Τέξας αποφάσισε για άλλη μια φορά να αλλάξει την πορεία του UTPB ψηφίζοντας ένα νομοσχέδιο που μετέτρεψε το σχολείο σε ένα τετραετές ίδρυμα. Το πρώτο μάθημα πρωτοεμφανιζόμενου - γνωστό στην πανεπιστημιούπολη ήταν το Pioneer Freshmen - εντάχθηκε το φθινόπωρο του 1991.

Από τα ταπεινά, πειραματικά ξεκίνημά μας, το UT Permian Basin έχει αναπτυχθεί σχεδόν σε κάθε κατεύθυνση.

Κανένα σχολείο δεν είναι σαν το UT Permian Basin. Ίσως γι 'αυτό κανένα σχολείο δεν έχει ιστορία σαν τη δική μας.

Μαζί, είμαστε γεράκια.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Odessa

  4901 East University, 79762, Odessa

  • Midland

   1310 North F.M. 1788, 79707, Midland

   Ερωτήσεις