Keystone logo
The Los Angeles Film School Online Bachelor of Science στη Ζωή, Συγκέντρωση Οπτικών Εφέ
The Los Angeles Film School Online

Bachelor of Science στη Ζωή, Συγκέντρωση Οπτικών Εφέ

Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

36 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Sep 2024

USD 54.000 / per year *

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

* Συνολικό τέλος φοίτησης. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.

Εισαγωγή

Η σημερινή βιομηχανία ψυχαγωγίας χρειάζεται καλλιτέχνες σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Το πρόγραμμα Visual Effects μας μεταφέρει όλο τον αγωγό παραγωγής, από storyboarding, σκίτσο και μοντελοποίηση σε animation χαρακτήρα, ειδικά εφέ και τελικό compositing. Είστε έτοιμοι να φέρετε την τέχνη σας στην οθόνη;

Το πρόγραμμα σπουδών Animation Bachelor of Science είναι ένα πρόγραμμα πτυχίου 120 ωρών που χορηγείται 100% μέσω του μοναδικού μας Learning Management System (LMS) - μιας ασφαλούς διαδικτυακής πλατφόρμας που χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες πολυμέσων και είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο μέσω το διαδίκτυο. Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να προβάλουν περιεχόμενο βίντεο, να λαμβάνουν και να υποβάλλουν εργασίες και εργασίες, να λαμβάνουν εξετάσεις και κουίζ, να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές τους και να αξιολογούν τις βαθμίδες και την πορεία των μαθημάτων. Το περιβάλλον μάθησης μέσω διαδικτύου χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διαδραστικών και διαδικτυακών μέσων για τη δημιουργία ποικίλων διδακτικών υλικών για τη στήριξη δυναμικών, αυτο-κατευθυνόμενων και συνεργατικών μαθησιακών δραστηριοτήτων. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές ένα πιο ποικίλο εύρος επιλογών μάθησης και να προωθήσουν μια πιο ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των σπουδαστών και των εκπαιδευτών.

Ricardo Rocha / Unsplash

So this was shot in the middle of the night, on an old pier in which only a few people use for fishing with a rod. This pier is located in the city of Almada, and the city on the backgroud is Lisboa.

Τι να περιμένεις

Το Online Animation Degree με συγκέντρωση στα Visual Effects ξεκινά με τις βασικές αρχές της τέχνης που παράγεται από υπολογιστή. Θα μάθετε τις έννοιες της τέχνης πίσω από την κινούμενη εικόνα, το σχέδιο και άλλες παραδοσιακές μορφές έκφρασης ενώ εργαζόμαστε με τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τους εμψυχωτές της βιομηχανίας για να δημιουργήσουν ένα τελικό προϊόν. Οι σπουδαστές αναπτύσσουν τα ίδια στοιχεία κινούμενων με ηλεκτρονικό υπολογιστή, που εμφανίζονται σε ταινίες, τηλεόραση, διαφημίσεις και πολλά άλλα.

  • Το πρόγραμμα Bachelor of Science in Animation είναι 120 ώρες πίστωσης και 36 μήνες σε μήκος.
  • Κάθε τάξη παραδίδεται 100% μέσω του μοναδικού Learning Management System (LMS).
  • Τα μαθήματα περιλαμβάνουν Storyboarding

Πως δουλεύει

Το πρόγραμμα σπουδών μας παραδίδεται 100% στο διαδίκτυο μέσω του Learning Management System, μιας ασφαλούς πλατφόρμας πολυμέσων πολυμέσων που είναι προσβάσιμος όλο το 24ωρο.

Η σχολή κινηματογράφου του Λος Άντζελες - Online Learning από τη σχολή κινηματογράφου του Λος Άντζελες στο Vimeo.

Εξοπλισμός και λογισμικό

Οι δημιουργικοί άνθρωποι χρειάζονται δημιουργικά εργαλεία. Ως ψηφιακός εμψυχωτής, ο υπολογιστής σας γίνεται καμβάς, παλέτα και πινέλο all-in-one. Ως φοιτητής, θα λάβετε ένα TechKit που περιλαμβάνει το δικό σας ισχυρό φορητό υπολογιστή που έχει φορτωθεί με επιλεγμένο λογισμικό βιομηχανίας. *

* Ειδικοί τύποι εργαλείων και πληροφοριών εργαλείων μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Στόχοι

Το Bachelor of Science in Animation, με μια συγκέντρωση στο σχεδιασμό περιβάλλοντος και χαρακτήρων, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές τη γνώση και κατανόηση της 3-D μοντελοποίησης, των υλικών, των υφασμάτων, των ροών εργασίας των αγωγών και της ενσωμάτωσης, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας τους χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα παιχνίδια στον κλάδο του Computer Animation. Οι γνώσεις που θα μάθουν θα ικανοποιήσουν τους μαθητές για θέσεις εισόδου στο επίπεδο των κινηματογραφικών ταινιών και των βιομηχανιών παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών όπως καλλιτέχνες μοντελοποίησης χαρακτήρων, περιβάλλοντος και καλλιτέχνες εμφάνισης. Εκτός από την ισχυρή 3-D εστίαση γραφικών υπολογιστών γραφικών, οι μαθητές θα οικοδομήσουν άλλες δεξιότητες σε περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και πλήρη ψηφιακά μαθήματα που θα ενισχύσουν τις ευκαιρίες τους σε συναφείς τομείς. Εκτός από την τεχνική επάρκεια και τη δημιουργική ανάπτυξη, το πρόγραμμα σπουδών βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν κριτική σκέψη, επίλυση προβλημάτων και αναλυτικές δεξιότητες που συμβάλλουν στη μάθηση της ζωής και παρέχουν εργαλεία που θα βοηθήσουν στη διατήρηση μακράς και παραγωγικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον υπολογιστή, βιομηχανία.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις