Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

Εισαγωγή

Το Χόλιγουντ είναι η ιστορία μας

Σχεδόν 100 χρόνια μετά την αφοσίωση της Sunset Boulevard, η Λέσχη Κινηματογράφου του Λος Άντζελες άνοιξε τις πόρτες της. Σε μια ιστορία που περιλαμβάνει εικονικές στιγμές, από τη δημιουργία του Walk of Fame μέχρι το Hollywood Sign, είμαστε ένα νέο κεφάλαιο. Ηλιοβασίλεμα πήγε από το να είναι ένα βοοειδή μονοπάτι στο τέλος του αιώνα στην παγκοσμίου φήμης λεωφόρο όπου η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σήμερα.

Από πού ξεκίνησαν όλα

RCA Studio Β

Το ίδρυμά μας είναι χτισμένο σε μια πλούσια ιστορία της ψυχαγωγίας του Χόλιγουντ - κυριολεκτικά. Το κτίριο που βρίσκεται στο 6363 Boulevard Sunset ήταν αρχικά το ιστορικό κτίριο RCA, ένα στούντιο ηχογράφησης, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από θρυλικούς καλλιτέχνες όπως ο Elvis Presley, ο The Rolling Stones, ο Grateful Dead, ο Henry Mancini και άλλοι από τότε που άνοιξε πόρτες στις 21 Απριλίου 1964, στη δεκαετία του 1970.

Denise Jans / Unsplash

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpg

Η αποστολή μας είναι η Εκπαίδευση Σου

Ας μεγαλώσουμε μαζί

Όταν ανοίξαμε το LAFS, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα σχολείο όπου οι σημερινοί επαγγελματίες του κλάδου θα μπορούσαν να μοιραστούν τις γνώσεις τους με μια νέα γενιά κινηματογραφιστών, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Το 2009, παρουσιάσαμε ένα πτυχίο Associate in Computer Animation, διευρύνοντας σημαντικά τις εκπαιδευτικές προσφορές μας. Το 2012, πραγματοποιήσαμε πρεμιέρα στο πρώτο πτυχίο πανεπιστημίου με το Entertainment Business. Η ανάπτυξή μας συνεχίζεται ακόμα και τώρα, καθώς οικοδομούμε ισχυρούς διαδικτυακούς τίτλους στο Graphic Design και την Ψηφιακή Κινηματογράφηση, για να αναφέρουμε μόνο λίγους. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, αλλά το ταξίδι είναι ανταμείβοντας και συναρπαστικό και δεν έχει τελειώσει.

Online Degrees

Τα συναρπαστικά μας online πανεπιστημιακά και πανεπιστημιακά προγράμματα παραδίδονται στο διαδίκτυο 100% μέσω του εξαιρετικού μας Συστήματος Διαχείρισης Μάθησης.

Ψηφιακή Φιλμογραφία - Online

Πρόγραμμα Βαθμολογίας Bachelor of Science

Οι μαθητές μας μαθαίνουν όλο το φάσμα της παραγωγής. Το πρόγραμμά μας σας προετοιμάζει να έχετε τις αισθητικές αξίες, την κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων και τις αναλυτικές δεξιότητες που χρειάζονται για να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε μια μακρά και παραγωγική σταδιοδρομία στη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Διασκέδαση Επιχειρήσεις - Online

Πρόγραμμα Βαθμολογίας Bachelor of Science

Οι επαγγελματίες των επιχειρήσεων ψυχαγωγίας αποτελούν την κινητήρια δύναμη της επιτυχίας κάθε ταινίας, συναυλίας, άλμπουμ, αθλητικής ομάδας και ερμηνευτή. Με το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα, θα μάθετε πώς να αναπτύξετε τις δημιουργικές ιδέες που απαιτούνται για την προώθηση και προώθηση των εμπορικών σημάτων ψυχαγωγίας.

Γραφιστική - Online

Πρόγραμμα Βαθμολογίας Bachelor of Science

Το πρόγραμμά μας σας προετοιμάζει για να γίνει ένας πρωτοποριακός πρωτοπόρος. Μάθετε πώς να αντιληφθείτε ιδέες, να δημιουργήσετε ελκυστικές εικόνες και να μεταφέρετε μηνύματα μέσω της φωτογραφίας, των γραφικών κινήσεων, της εκτύπωσης, του web και του σχεδιασμού εμπειρίας.

Παραγωγή Μουσικής - Online

Συνεργάτης του προγράμματος σπουδών για την επιστήμη

Μάθετε τι χρειάζεται για να μετατρέψετε ένα τραγούδι από μια ιδέα σε μια καλά παραγόμενη και επιτυχημένη ηχογράφηση. Το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα επικεντρώνεται σε τρεις τομείς μελέτης: τη σύνθεση, την παραγωγή και την επιχειρηματική πλευρά της διαχείρισης της μουσικής.

Animation - Online

Πρόγραμμα Βαθμολογίας Bachelor of Science

Δημιουργήστε νέους κόσμους με τις δεξιότητες που θα μάθετε από το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα ηλεκτρονικού animation. Θα αναπτύξετε το ατομικό σας καλλιτεχνικό στυλ, ενώ θα μάθετε το ίδιο λογισμικό και τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για τη δημιουργία γραφικών για ταινίες, τηλεόραση, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Sunset Boulevard

Μια χρονολογική σειρά

1904

22 μίλια μακριά και ακολουθώντας ένα παλιό μονοπάτι των βοοειδών, η Sunset Boulevard ήταν αφιερωμένη τον Μάιο του 1904. Ήλιος ίσως ήταν το όνομά της, αλλά το μεγάλο άνοιγμα της λεωφόρου ήταν η αυγή μιας νέας εποχής στην ιστορία του LA, ως παρέλαση των αυτοκινήτων, τραβηγμένα βαγόνια και ηλεκτρικά βαγόνια που πετάχτηκαν πάνω από το δρόμο που συνδέθηκε τώρα στο κέντρο της πόλης με την τότε ανεξάρτητη πόλη του Χόλιγουντ.

1923

Βρίσκεται στο Mt. Lee με ψηλά γράμματα 45 ποδιών, το λογότυπο του Χόλιγουντ δημιουργήθηκε αρχικά το 1923 ως διαφήμιση για μια τοπική κατοικία που ονομάζεται Hollywoodland. Το 1949, το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ δήλωσε ότι πρέπει να αφαιρεθεί το "Χωριό", εξηγώντας το "Χόλιγουντ" ώστε να αντικατοπτρίζει ολόκληρη την περιοχή και όχι μόνο την ανάπτυξη.

1929

Η πρώτη παρουσίαση των Βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου 1929 στο ξενοδοχείο Hollywood Roosevelt με κοινό 270 ατόμων. Το κόστος για ένα εισιτήριο επισκέπτη στην τελετή ήταν μόλις $ 5 και το πρώτο βραβείο Όσκαρ δόθηκε στον Emil Jannings ως Καλύτερος Ηθοποιός για τις παραστάσεις του στην τελευταία διοίκηση και στο The Way of All Flesh.

1958

Αποτελείται από περισσότερα από 2.300 αστέρια, ο περίπατος της φήμης τρέχει 1,3 μίλια από Gower να La Brea. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ, EM Stuart, πρότεινε τον περίπατο ως μέσο για "... τη διατήρηση της δόξας μιας κοινότητας που το όνομά της σημαίνει γοητεία και ενθουσιασμό στις τέσσερις γωνιές του κόσμου." Η κατασκευή άρχισε το 1958.

1911

Η Nestor Motion Picture Company άνοιξε το πρώτο κινηματογραφικό στούντιο στο Χόλιγουντ, νοικιάζοντας τότε το κτίριο Blondeau Tavern, στη γωνία των Sunset και Gower, για $ 40 το μήνα. Η πρώτη κινηματογραφική σκηνή χτίστηκε πίσω από την ταβέρνα.

1927

Το κινεζικό θέατρο Grauman άνοιξε στις 18 Μαΐου 1927. Το πρώτο χειρόγραφο και η υπογραφή του υγρού τσιμέντου ήταν από τον αρχιτέκτονα κατασκευής, τον Jean Klossner, που υπέγραψε το έργο του στο δεξιό περίπτερο αφίσας, όπου μπορεί να το δει ακόμα σήμερα.

1942

Η Capitol Records, που ιδρύθηκε στις 4 Ιουνίου 1942, ήταν η πρώτη ετικέτα που βασίζεται στη Δυτική Ακτή στις ΗΠΑ. Το 1956, δυτικά του Χόλιγουντ και του Αμπέλου, άνοιξε το Capitol Records Tower. Ο σχεδιασμός του κτιρίου βασίστηκε σε μεταπτυχιακά σχολικά σχέδια του Lou Naidorf και είναι μόνο σύμπτωση που μοιάζει με μια στοίβα δίσκων σε ένα πικάπ.

1999

Σχεδόν 100 χρόνια μετά την αφιέρωση της Sunset Boulevard, το ιστορικό κτήριο RCA στο 6363 Sunset, που χρησιμοποιείται από τον Elvis και τους Rolling Stones, γίνεται η σχολή κινηματογράφου του Λος Άντζελες. Τον Μάιο του 1999, ο Oliver Stone ηγείται της τελετής εγκαινίων και ξεκινά το ρόλο μας στη χρυσή κληρονομιά του Χόλιγουντ.

Τοποθεσίες

  • Los Angeles

    6363 SUNSET BOULEVARD, , Los Angeles

Ερωτήσεις