Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

Εισαγωγή

Η ιστορία μας

The College for Adult Learning που δημιουργήθηκε ως Καταχωρημένος Οργανισμός Εκπαίδευσης (RTO) το 2009 και μέσω της αφοσίωσής μας σε πρακτικές λύσεις εκπαίδευσης εστιασμένες στα αποτελέσματα με απαράμιλλη υποστήριξη και ευελιξία, κάναμε μια πραγματική διαφορά σε χιλιάδες ζωές τα τελευταία 10 χρόνια.

Ιδρυθήκαμε από μια ομάδα αφοσιωμένων ανώτερων στελεχών από τον τομέα TAFE/Πανεπιστημίου, εμπνευσμένοι από ενήλικες μαθητές σε όλη την Αυστραλία που απελπίζονται για σχετικά μαθήματα, προσαρμοσμένη μάθηση, πρακτικές επιλογές σπουδών, ολοκληρωμένη υποστήριξη, δεξιότητες έτοιμες για εργασία και πραγματικά αποτελέσματα.

Γιατί να σπουδάσω με CAL;

Πώς καθοδηγούμε τους μαθητές μας στην επιτυχία

Το όραμά μας στο The College for Adult Learning επικεντρώνεται στη δημιουργία πραγματικών αποτελεσμάτων για τους μαθητές.

Είμαστε δεσμευμένοι να βοηθάμε τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω προσαρμοσμένων μαθημάτων μάθησης, ελκυστικού και σχετικού με τη βιομηχανία περιεχομένου μαθημάτων, επιπλέον πόρων και εργαλείων μελέτης. Λάβετε απεριόριστη καθοδήγηση και υποστήριξη από έμπειρους επαγγελματίες.

Πιστεύουμε ότι κάνουμε τη διαφορά.

Έχουμε τρεις κατευθυντήριες αρχές που διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο παρέχουμε κατά παραγγελία διαδικτυακά μαθήματα σε μαθητές στο CAL. Η μελέτη μαζί μας ξεπερνά μόνο ένα κομμάτι χαρτί. Με ένα μάθημα CAL, εμπνευστείτε να διαμορφώσετε τον δικό σας κόσμο-λάβετε απαράμιλλη υποστήριξη, εφαρμοστέες δεξιότητες και γνώσεις στην πραγματική ζωή και απολαύστε ευέλικτη μάθηση.

Ανακαλύψτε τι μας ξεχωρίζει.

Μαθήματα σχεδιασμένα για επιτυχία

Αφιερώνουμε χρόνο για να ερευνήσουμε και να σχεδιάσουμε τα προπονητικά μας προϊόντα για επιτυχία και ειδικευόμαστε περήφανα στη δημιουργία των μαθημάτων που απαιτούν οι βιομηχανίες και οι μελλοντικοί ηγέτες - όπως εσείς - χρειάζονται.

 • Δημιουργηθήκαμε για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν τη διαφορά στην καριέρα τους. Αυτό σημαίνει παράδοση σχετικών μαθημάτων που έχουν σχεδιαστεί για την ανάπτυξη δεξιοτήτων εστιασμένων στο μέλλον και τη δημιουργία πραγματικών αποτελεσμάτων. Αναπτύσσουμε τα μαθήματά μας για να έχουμε μια ισχυρή εστίαση στο χώρο εργασίας, σχεδιάζουμε τις αξιολογήσεις μας γύρω από πρακτικές εφαρμογές του μαθήματος και προσαρμόζουμε το περιεχόμενό μας ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κλάδου. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι τα μαθήματά μας παρέχουν το σχετικό περιεχόμενο και τις δεξιότητες που απαιτούνται στον σημερινό εργασιακό χώρο και στις βιομηχανίες του αύριο .
 • Η έρευνά μας για τις ανάγκες ενός σύγχρονου εργατικού δυναμικού διαπίστωσε ότι οι εργοδότες αναζητούν δυναμικούς ηγέτες , όχι μόνο ειδικούς. Οι εργοδότες αναζητούν όλο και περισσότερο μεταβιβάσιμες ομαδικές ηγεσίες και δεξιότητες διαχείρισης έργων, για να διασφαλίσουν ότι έχουν ένα δυναμικό εργατικό δυναμικό που εστιάζει στο μέλλον.
 • Να είστε σίγουροι ότι με πιστοποίηση CAL, θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να αναπτύξετε τις σχετικές τεχνικές δεξιότητες και γνώσεις αλλά και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες που καθιστούν έναν επιτυχημένο ηγέτη.

Μοναδικό πρόγραμμα διπλού διπλώματος

Να είστε σίγουροι ότι με πιστοποίηση CAL, θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να αναπτύξετε τις σχετικές τεχνικές δεξιότητες και γνώσεις αλλά και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες που καθιστούν έναν επιτυχημένο ηγέτη. Θέλουμε να έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην καριέρα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε μια σουίτα ολοκληρωμένων μαθημάτων διπλού διπλώματος και διπλών προσόντων για να προσφέρουμε περισσότερες δεξιότητες σε ζήτηση.

Εξοικονομήστε εκατοντάδες ώρες χρόνου μελέτης

 • Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα επιλέγοντας ένα ολοκληρωμένο δίπλωμα διπλώματος. Τα μαθήματα μας συνδυάζουν τις μονάδες από δύο ξεχωριστά προσόντα για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό πακέτο που σας εξοικονομεί εκατοντάδες ώρες χρόνου μελέτης.

Μοναδικά σύνολα δεξιοτήτων που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος

 • Οι μονάδες μας επιλέγονται με το χέρι σε συνεννόηση με τους ηγέτες της βιομηχανίας και έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν ολιστικά και μελλοντικά μαθήματα. Βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό που ταιριάζει με τις δεξιότητες και τις φιλοδοξίες σας για καριέρα.

Δύο εθνικά αναγνωρισμένα προσόντα

 • Θα βγείτε στην κορυφή με δύο ξεχωριστά προσόντα με την ολοκλήρωση του μαθήματός σας. Η ενσωμάτωση διαπιστευμένων μαθημάτων σάς δίνει πρακτικές δεξιότητες σεβαστές σε όλους τους κλάδους και απλές Pathways για περαιτέρω εκπαίδευση.

Επικεντρωθείτε στους μαθητές μας καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους

Εδώ, στο CAL, δεσμευόμαστε για την επιτυχία των μαθητών μας - από την εγγραφή έως την αποφοίτηση και πέρα.

Κάθε μέλος της ομάδας CAL είναι αφοσιωμένο στο να σας βοηθήσει να πετύχετε στο ταξίδι μάθησης.

 • Σε αντίθεση με τα TAFE, τα πανεπιστήμια και τους μεγάλους RTO, δεν θα αντιμετωπιστείτε ως αριθμός μόνο στο CAL . Η δέσμευσή μας για εσάς ξεκινά με τον χρόνο για να κατανοήσετε τους στόχους σας, παρέχοντας εξατομικευμένες και ευέλικτες λύσεις μάθησης και καθοδηγείται από παθιασμένους μέντορες και ομάδες υποστήριξης.
 • Ως άτομο με τις δικές σας περιστάσεις, έχετε μοναδικές ανάγκες κατάρτισης και ο στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι με τρόπο που να λειτουργεί για εσάς. Θα προσαρμόσουμε ένα πρόγραμμα εκμάθησης και θα δημιουργήσουμε ένα Pathway για να φιλοξενήσουμε εσάς και την εμπειρία σας. Ανεξάρτητα από τον στόχο της καριέρας σας, θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί.
 • Απολαύστε απαράμιλλη υποστήριξη, όταν τη χρειάζεστε. Κατανοούμε ότι ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο μάθησης και χρειάζεται διαφορετικά επίπεδα και τύπους υποστήριξης. Προσφέρουμε αρκετές επιλογές υποστήριξης, όπως ζωντανή συνομιλία γρήγορης απόκρισης, προγραμματισμένες συνεδρίες προπόνησης ατομικά με έναν έμπειρο εκπαιδευτή εκμάθησης, check-in από τη φιλική ομάδα υποστήριξης και άλλα.

Απαράμιλλη υποστήριξη και ευελιξία

Όταν σπουδάζετε με CAL, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είμαστε δεσμευμένοι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους της καριέρας σας. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, δεν χρεώνουμε ακριβά τέλη για RPL, μεταφορές μαθημάτων ή προαιρετική παράταση 6 μηνών. Σκοπός μας είναι να σας υποστηρίξουμε με τον τρόπο που χρειάζεστε, σε όλο το ταξίδι μάθησης και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα προσόντα σας.

Χωρίς τέλη για RPL

 • Θέλουμε να σας αναγνωρίσουμε για τις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητές σας. Η αναγνώριση για προηγούμενη μάθηση (RPL) είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τους ήδη καταρτισμένους επαγγελματίες να επιτύχουν γρηγορότερα ένα προσόν. Σε αντίθεση με άλλους RTO, δεν χρεώνουμε τέλος εφαρμογής για RPL ή τέλος ανά μονάδα για RPL.

Χωρίς τέλη για μεταφορές ή αναβολές

 • Στη CAL, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε ένα Pathway που ταιριάζει καλύτερα στους στόχους της καριέρας σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε μηδενικά τέλη για τη μεταφορά μαθημάτων στους μαθητές μας. Για να ικανοποιήσουμε την πολυάσχολη ζωή των μαθητών μας, προσφέρουμε δωρεάν αναβολή 90 ημερών και προσφέρουμε επίσης μία δωρεάν παράταση 6 μηνών.

Εγγύηση 30 ημερών χωρίς κίνδυνο

 • Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει η πορεία σας. Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι το μάθημα δεν είναι σωστό, μπορείτε να κάνετε ανάληψη εντός των πρώτων 30 ημερών για πλήρη επιστροφή των τελών του μαθήματος σας μείον μια μικρή αμοιβή διοίκησης 150 $. Σε αντίθεση με άλλους RTO που προσφέρουν έως και 14 ημέρες περιόδων επιστροφής χρημάτων, στο CAL προσφέρουμε 30 ημέρες στους μαθητές μας.

Επανεγγραφές και επεκτάσεις

 • Για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να συνεχίσουν το μαθησιακό τους ταξίδι, προσφέρουμε δωρεάν παράταση 6 μηνών για να διασφαλίσουμε ότι είναι στην καλύτερη θέση για να ολοκληρώσουν το μάθημά τους. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε εκ νέου εγγραφές. Δεν θα χρεώσουμε ποτέ ολόκληρο το τέλος μαθημάτων για επανεγγραφές (ισχύουν ορισμένες χρεώσεις).

Πραγματικά αποτελέσματα για την καριέρα σας

Επικεντρωνόμαστε στην παροχή πραγματικών αποτελεσμάτων, όχι μόνο σε ένα κομμάτι χαρτί.

 • Ένας από τους λόγους για τους οποίους επιλέγουμε χειροκίνητα τους Learning Coaches μας είναι για να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι έχουν την εμπειρία και τη νοοτροπία για να παρέχουν πολύτιμη καθοδήγηση στους μαθητές μας . Αυτό ξεπερνά την εργασία μέσω μιας αξιολόγησης, είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές να μιλήσουν με κάποιον που ήταν εκεί και το έκανε αυτό. Μια ευκαιρία να απορρίψετε ιδέες από κάποιον, να έχετε μια βαθύτερη κατανόηση της ηγεσίας και πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως.
 • Οι Εκπαιδευτικοί μας Προπονητές δεν είναι μόνο εκπαιδευτές, είναι ηγέτες και μέντορες του κλάδου -και είναι διαθέσιμοι σε όλους τους μαθητές μας για να κάνουν κράτηση για υποστήριξη ατομικά.

Εγγύηση πραγματικών αποτελεσμάτων

Η εγγύηση πραγματικών αποτελεσμάτων μας είναι η δέσμευσή μας για εσάς και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας, διασφαλίζοντας ότι οι σπουδές σας θα σας αποφέρουν πραγματικά οφέλη.

Αυτή η εγγύηση είναι μέρος της συνεχούς εργασίας μας για να σας υποστηρίξουμε πέρα από το ταξίδι σπουδών σας. Η ομάδα μας, οι αξιολογήσεις και τα σχόλιά μας επικεντρώνονται στο να σας βοηθήσουν στην καριέρα σας και όχι μόνο να περάσετε την πορεία σας.

Τοποθεσίες

 • Mitcham

  Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Ερωτήσεις