Keystone logo
Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Εισαγωγή

Καινοτόμο πρόγραμμα JD μας

Ο δικηγόρος του 21ου αιώνα έχει να κάνει περισσότερο από ακριβώς την εκδίκαση υποθέσεων στο δικαστήριο. Θα χρειαστείτε τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται συμφωνίες, σχέδια συμβάσεων, οικισμοί της βιοτεχνίας και να μεσολαβήσει διαφορών. Του Πανεπιστημίου Texas A & M University School του νόμου, έχουμε να καλύπτονται. καινοτόμο πρόγραμμα μας JD τονίζει τη σημασία του πραγματικού κόσμου νομικές γνώσεις που θα σας προετοιμάσει πλήρως για όλες τις πτυχές της καριέρας σας.

Texas A & M: Επενδύοντας στο μέλλον σας

Από τη στιγμή που έγινε μέρος του Texas A & M University το 2013, έχουμε επενδύσει σημαντικούς πόρους για να ενισχύσει την αξία του πτυχίου σας και να βελτιώσει την εμπειρία σας ενώ είστε εδώ στο σχολείο του νόμου. Έχουμε πολλά περισσότερα συναρπαστικές αλλαγές στα έργα, αλλά έχουμε ήδη λάβει πολλά μέτρα για να επενδύσει στο μέλλον σας.

Μονοπάτια προς την επιτυχία

Υπάρχουν περισσότερα από ένα είδος δικηγόρου. Στον 21ο αιώνα, δικηγόρους σερβίρουν μια μεγάλη ποικιλία των πελατών σε διάφορες χωρητικότητες και σε αμέτρητες βιομηχανίες. Του Πανεπιστημίου Texas A & M University School του νόμου, μπορείτε να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοικτές ακολουθώντας μια ευρεία εκπαίδευση. Ή μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις διαφορετικές διαδρομές που προσφέρουμε. Μέσα σε κάθε μία από αυτές τις διαδρομές, μπορείτε ακόμα να επιλέξετε να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους τομείς της πρακτικής, όπως η πνευματική ιδιοκτησία ή το πετρέλαιο και το δίκαιο του φυσικού αερίου.

Fort Worth / Ντάλας

Επιλέγοντας ένα σχολείο του νόμου σημαίνει ότι επιλέγετε το σπίτι σας για τα επόμενα χρόνια, και δεν θα βρείτε καλύτερο μέρος για να μάθουν και να ζήσουν από Φορτ Γουόρθ. Fort Worth προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα της ζωής, μια κοινότητα δικαίου που καλωσορίζει και τους συμβούλους τους νέους δικηγόρους, καθώς και την πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα των εργοδοτών σε διάφορες ρυθμίσεις πρακτική, συμπεριλαμβανομένων δικηγορικά γραφεία, κυβερνητικές υπηρεσίες, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τα νομικά τμήματα των εταιρειών.

Texas A & M University School του νόμου μη διάκρισης Πολιτικής

Texas A & M University School του νόμου παρέχει ίσες ευκαιρίες στο πρόγραμμα της νομικής εκπαίδευσης για όλους τους αιτούντες για την εισαγωγή, είναι εγγεγραμμένοι φοιτητές και αποφοίτους χωρίς διακρίσεις ή διαχωρισμό λόγω της φυλής, χρώματος, θρησκείας, εθνικής καταγωγής, φύλου, ηλικίας, αναπηρίας, την ιδιότητα του απόστρατου , σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου ή έκφρασης φύλου. Επιπλέον, το Texas A & M University School του νόμου παρέχει ΔΕΠ και άλλους υπαλλήλους με ίσες ευκαιρίες στις προσλήψεις, διατήρηση, προαγωγή και την ιδιοκτησία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΗΛΕ-Texas A & M'S ΔΙΚΑΙΟ

Προσφέρουμε δύο προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, τόσο σε περιοχές όπου η γνώση και οι δεξιότητες είναι σήμερα σε μεγάλη ζήτηση: Διαχείριση περιουσίας και Διαχείρισης Κινδύνων.

Τα προγράμματα είναι εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, Η οποία δίνει επαγγελματίες και φοιτητές οι οποίοι έχουν προσωπικές υποχρεώσεις τους ευκαμψία που χρειάζονται για να μάθουν και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες με ελάχιστη διαταραχή στην ήδη γεμάτη ζωή τους. Στα προγράμματά μας, δεν τίθεται μόνο μια κάμερα στο πίσω μέρος του μια τάξη για να καταγράψει διάλεξη ενός καθηγητή. Η προσέγγιση αυτή είναι ξεπερασμένη και αναποτελεσματική. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούμε state-of-the-art τεχνικές παιδαγωγικές ότι επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε απευθείας σύνδεση μάθησης. Κάθε μάθημα είναι ειδικά παρασκευασμένα με τους φοιτητές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο μυαλό.

Κάθε πρόγραμμα διαρκεί περίπου έξι εξάμηνα για να ολοκληρωθεί, και με την ολοκλήρωση, θα έχετε την ευκαιρία να μας επισκεφθείτε στο σχολείο του νόμου για να λάβετε ένα τίμησε "Aggie Ring", κάνοντάς σας ένα μέλος ζωή της εκτεταμένης Aggie δικτύου.

Διαθέσιμα Προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

 • Διαχείριση περιουσίας
 • Διαχείρισης Κινδύνων

Δύο βαθμούς - ένα ισχυρό πρόγραμμα σπουδών

Οι δύο διαφορετικοί βαθμοί που προσφέρονται για κάθε πρόγραμμα-ένα LL.M. μεταπτυχιακό πτυχίο για τους δικηγόρους (Για όσους έχουν ήδη λάβει JD), και Οι πλοίαρχοι των Νομολογία (M.Jur.) Για τα μη-δικηγόρος επαγγελματίες. Ενώ οι μη δικηγόροι μπορούν να έχουν ένα επιπλέον υποχρεωτικό μάθημα ή προ-απαιτούμενη από το νόμο των ΗΠΑ, για να τους θέσει σε ισότιμη βάση με τους συμπατριώτες του δικηγόρου τους, οι δομές και το περιεχόμενο του προγράμματος είναι τότε ουσιαστικά το ίδιο, ανεξάρτητα από το καθεστώς JD.

Τοποθεσίες

 • Fort Worth

  Texas A&M University School of Law 1515 Commerce Street , TX 76102, Fort Worth

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις