Keystone logo

Tecnológico de Monterrey

A logo

Εισαγωγή

Tecnológico de Monterrey ιδρύθηκε το 1943 χάρη στο όραμα του Don Eugenio Garza Sada και μιας ομάδας επιχειρηματιών που δημιούργησαν μια μη κερδοσκοπική ένωση που ονομάζεται Enseñanza e Investigación Superior, AC

Tecnológico de Monterrey είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ίδρυμα χωρίς πολιτικούς και θρησκευτικούς δεσμούς.

Το έργο του Tecnológico de Monterrey και όλων των πανεπιστημιουπόλεων του υποστηρίζεται από ενώσεις πολιτών που αποτελούνται από πολυάριθμες ομάδες εξαιρετικών ηγετών από όλη τη χώρα που είναι αφοσιωμένοι στην ποιότητα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κάθε χρόνο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αυτών των ενώσεων πολιτών συναντώνται για να καθορίσουν τους στόχους που θα καθοδηγήσουν τις σημαντικές αποφάσεις που θα βοηθήσουν το Tecnológico de Monterrey να επιτύχει τον στόχο του να οδηγήσει την ανάπτυξη των κοινοτήτων και του έθνους.

Tecnológico de Monterrey χαίρει της υποστήριξης της εθνικής κοινότητας, η οποία συμμετέχει στις κληρώσεις που διοργανώνει το ίδιο το ίδρυμα για την επέκταση του προγράμματος υποτροφιών και των επενδύσεών του σε υποδομές.

Tecnológico de Monterrey απολαμβάνει το καθεστώς της Σχολής Ελεύθερου Πανεπιστημίου, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σκοπός

Tecnológico de MonterreyΟ στόχος του είναι να παράγει πληροφορίες ικανές να μεταμορφώνουν ζωές.

Χρησιμοποιούμε εκπαιδευτικές εμπειρίες για να διαμορφώσουμε άτομα σε παράγοντες αλλαγής που είναι πρόθυμοι να εργαστούν προς όφελος όλων—άτομα που αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη ζωή τους και γνωρίζουν ότι οι πράξεις τους μπορούν να μεταμορφώσουν άλλους—ικανούς, ταλαντούχους, ειλικρινείς, αφοσιωμένους, εμπλεκόμενους οραματιστές με παγκόσμια προοπτική και επιχειρηματικό πνεύμα, όχι μόνο στο πανεπιστήμιο αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Η εκπαίδευση του μαθητή μας είναι ένα ζωτικό συστατικό της ικανότητάς μας να αριστεύουμε. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να μεταμορφώσουν την οικονομική, πολιτική, περιβαλλοντική και κοινωνική τους πραγματικότητα σε κοινωνικό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Οραμα

«Ηγεσία, καινοτομία και επιχειρηματικότητα για την ανθρώπινη άνθηση».

Μοντέλο Tec21

Το Tec21 επιτρέπει τον σχηματισμό στερεών και ολοκληρωμένων δεξιοτήτων που θα σας βοηθήσουν να λύσετε δημιουργικά και στρατηγικά τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

Γιατί είναι μοναδικό;

Το μοντέλο μάθησης που βασίζεται σε προκλήσεις βασίζεται σε τέσσερα βασικά στοιχεία:

Μάθηση με βάση την πρόκληση

Η μάθηση των φοιτητών κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών τους επικεντρώνεται στη σχέση του μαθητή με τον δάσκαλό του και με το περιβάλλον, στο οποίο οι μαθητές αναπτύσσουν πειθαρχικές και εγκάρσιες δεξιότητες, λύνοντας προκλήσεις που συνδέονται με πραγματικά προβλήματα και επιδεικνύοντας την κυριαρχία τους μέσω διαφόρων αποδεικτικών στοιχείων μάθησης. Σε αυτό το Μοντέλο αμφισβητείται η κεντρική μονάδα μάθησης.

Εξατομίκευση και ευελιξία

Πριν επιλέξετε μια καριέρα, τώρα επιλέγετε έναν δρόμο:

1. Θα αποκτήσεις τα θεμελιώδη στοιχεία της περιοχής, θα γνωρίζεις σχετικές σταδιοδρομίες και θα επιβεβαιώσεις ποια καριέρα να επιλέξεις.

2. Θα αναπτύξετε τις βασικές ικανότητες της σταδιοδρομίας σας μέσα από πιο εστιασμένες προκλήσεις, διευρύνοντας παράλληλα την πανεπιστημιακή εμπειρία σας.

3. Θα συνεχίσετε να ενισχύετε τις δεξιότητές σας και να δίνετε στην καριέρα σας την προσωπική σας πινελιά με βάση τα ενδιαφέροντα, τα πάθη και τα σχέδιά σας, μέσα από το ευρύ φάσμα συγκεντρώσεων, διαμονών και πιστοποιητικών που διατίθενται.

Εμπνευσμένοι Δάσκαλοι

Οι καθηγητές μας είναι πρωταγωνιστές μιας από τις πιο βαθιές μεταμορφώσεις στην ιστορία της Tec και μιας αλλαγής παραδείγματος που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των εθνικών και διεθνών ακαδημαϊκών κύκλων.

Ποιες διδακτικές πρακτικές τους διακρίνουν; Δημιουργούν ενεργά περιβάλλοντα μάθησης και βρίσκουν στις προκλήσεις ένα έναυσμα για τη διαμόρφωση των πειθαρχικών και εγκάρσιων δεξιοτήτων που χρειάζεστε ως μαθητής, καθοδηγώντας σας να μεταφέρετε αυτή τη γνώση σε πραγματικά πλαίσια. Επιπλέον, είναι ενημερωμένοι και συνδέονται με την πρακτική και την εργασία τους με πολυεπιστημονικό τρόπο.

Επιλογή για εισαγωγή 1

Επιλογή για εισαγωγή 1

Τοποθεσίες

  • Eugenio Garza Sada 2501, 64849, Monterrey

  • Avenida General Ramón Corona 2514, 45138, Guadalajara

  • Epigmenio González 500 Fracc. San Pablo, 76130, Santiago de Querétaro

  • Campus Santa Fe, 01389, Mexico City

  • Ciudad de México Campus, 14380, Mexico City

Ερωτήσεις