Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Εισαγωγή

Το SIT Graduate Institute προσφέρει διεθνώς επικεντρωμένα μεταπτυχιακά, πιστοποιητικά και προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης στους τομείς της διεθνούς εκπαίδευσης, της αειφόρου ανάπτυξης, της ανθρωπιστικής βοήθειας, της κλιματικής αλλαγής και των διεθνών σχέσεων. Από το 1964, η SIT προετοιμάζει επαγγελματίες για να είναι επιτυχημένοι σε διαπολιτισμικά και διεθνή περιβάλλοντα.

Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών και Πιστοποιητικών σε ποικίλες περιοχές και μορφές περιεχομένου

Το SIT Graduate Institute προετοιμάζει φοιτητές από όλο τον κόσμο για να είναι αποτελεσματικοί ηγέτες, επαγγελματίες και πολίτες. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα και τα προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης του SIT έχουν τις ρίζες τους στο μοντέλο της βιωματικής εκπαίδευσης, όπου η μάθηση εμφανίζεται στο πλέγμα θεωρίας και πράξης. Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται για να γίνουν επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης που έχουν επιβλητική γνώση της θεωρητικής βάσης του επαγγέλματός τους. εμπειρία στον τομέα? και συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων, των αξιών και της ηθικής τους.

Το SIT είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας (NECHE) μέσω της Επιτροπής για τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι έρευνες σχετικά με το καθεστώς διαπίστευσης θα πρέπει να απευθύνονται στο διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος.

Τα άτομα μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με:
Επιτροπή Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης
Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης Νέας Αγγλίας
209 Burlington Road | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

Το SIT έχει εγκριθεί να συμμετάσχει στο Εθνικό Συμβούλιο για τις Συμφωνίες Αμοιβαίας Κρατικής Εξουσιοδότησης.

Εισαγωγές

SIT Graduate Institute Τα μέλη του προσωπικού εισαγωγών εργάζονται ένα προς ένα με κάθε υποψήφιο. Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε σε όλη τη διαδικασία, από την αρχική έρευνα έως την εγγραφή στο πρόγραμμα.

Τα υβριδικά μας προγράμματα μερικής απασχόλησης ξεκινούν το καλοκαίρι και τα πλήρους απασχόλησης, παγκόσμια πτυχία ξεκινούν το φθινόπωρο. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του προγράμματος που σας ενδιαφέρει για τις ακριβείς ημερομηνίες του προγράμματος. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Admissions για τυχόν ερωτήσεις στο [email protected].

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Όλοι οι δεκτοί φοιτητές με αποδεδειγμένα προσόντα θα ληφθούν αυτόματα υπόψη για τα διαθέσιμα βραβεία. Δεν απαιτείται πρόσθετη αίτηση.

Πρόγραμμα Κίτρινη Κορδέλα για Βετεράνους των ΗΠΑ

SIT Graduate Institute Συμμετέχει με υπερηφάνεια στοΠρόγραμμαYellow Ribbon, δίνοντας τη δυνατότητα στους βετεράνους των ΗΠΑ και στα εξαρτώμενα μέλη τους να αποκτήσουν πτυχίο.

Υποτροφίες Merit

Βραβεία με βάση την ισχύ της εφαρμογής σας το πρόγραμμα SIT Graduate Institute σας.

Εκπτώσεις στα δίδακτρα

Το Alumni Advantage, είναι ένα βραβείο 10.000 $ για αποφοίτους των προγραμμάτων The Experiment in International Living, SIT Study Abroad ή International Honours, για να επιτρέψει στους αποφοίτους να συνεχίσουν το μαθησιακό τους ταξίδι εντός της SIT και της ευρύτερης κοινότητας World Learning.

Το βραβείοSIT Partners τιμά τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες. Αυτό το βραβείο των 10.000 $ είναι διαθέσιμο σε τρέχοντες υπαλλήλους συνεργατών στο SIT Graduate Institute και σχολεία αποστολής στο SIT Σπουδές στο εξωτερικό. Η εταιρείαSIT έχει σχεδόν 300 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για την υποτροφία συνεργατών SIT , υποβάλετε ένα ερώτημα εδώ.

Το Vermonter, είναι ένα βραβείο 8.000 $ για υποψηφίους που ζουν στο Βερμόντ, όπου η πανεπιστημιούπολη του SITεδρεύει από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, όταν ιδρύθηκε ως κέντρο εκπαίδευσης για το Σώμα Ειρήνης. Ως περήφανο μέλος της κοινότητας του Βερμόντ, SIT είναι αφοσιωμένος στην ενίσχυση του εργατικού δυναμικού του Βερμόντ, στην προώθηση των ηγετικών δεξιοτήτων εντός της πολιτείας και στην παροχή παγκόσμιων ευκαιριών για τους κατοίκους του Βερμόντ.

Το βραβείο Northern Neighbors επιδιώκει να επεκτείνει τις παγκόσμιες ευκαιρίες του SITγια τους κατοίκους της πολιτείας που γειτονεύουν με την ιστορική πανεπιστημιούπολη του SITστο Βερμόντ. Αυτό το βραβείο των 5.000 δολαρίων απευθύνεται σε αιτούντες που διαμένουν στη Νέα Αγγλία εκτός του Βερμόντ, το οποίο περιλαμβάνει το Κονέκτικατ, το Μέιν, τη Μασαχουσέτη, το Νιου Χάμσαϊρ και το Ρόουντ Άιλαντ, καθώς και την Πολιτεία της Νέας Υόρκης, και επικεντρώνεται στην υποστήριξη των πολιτών με παγκόσμια σκέψη σε αυτές τις πολιτείες.

Επιπλέον πληροφορίες

Οι εκπτώσεις στα δίδακτρα δεν ισχύουν για το Διδακτορικό του SITστην Παγκόσμια Εκπαίδευση (EdD).

Η επιλεξιμότητα για μία από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στα δίδακτρα μπορεί να περιορίσει την πρόσβαση σε πρόσθετες υποτροφίες που βασίζονται στην αξία. Για επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με την οικονομική βοήθεια, επικοινωνήστε με το [email protected].

Στατιστικά Αποφοίτων

Μαρτυρίες Φοιτητών

Γιατί να σπουδάσετε στο SIT Graduate Institute

Στο School for International Training, είμαστε κάτι περισσότερο από ένα πανεπιστήμιο – είμαστε μια δυναμική δύναμη αλλαγής σε ένα ταχέως εξελισσόμενο παγκόσμιο τοπίο. Ως το μοναδικό διαπιστευμένο από τις ΗΠΑ ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που συνδέεται με μια διεθνή ΜΚΟ, η αποστολή μας είναι σαφής: να σας δώσουμε τη δυνατότητα να φέρετε μια παγκόσμια προοπτική στην καριέρα σας και να δημιουργήσετε ουσιαστικό αντίκτυπο στον κόσμο μας.

Η πλούσια ιστορία του SIT χρονολογείται πριν από περισσότερα από 60 χρόνια, ξεκινώντας από το γραφικό νότιο Βερμόντ ως ένα από τα κύρια κέντρα εκπαίδευσης για τους εθελοντές του Σώματος Ειρήνης. Σήμερα, η παγκόσμια πανεπιστημιούπολη μας εκτείνεται σε σχεδόν 30 κέντρα εκμάθησης σε 29 χώρες, όπου παρέχουμε βιωματικά προπτυχιακά προγράμματα και μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. Αυτά τα κέντρα μάθησης προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για προσωπική μάθηση, πολιτιστική εμβάπτιση και πρόσωπο με πρόσωπο αλληλεπίδραση με καθηγητές, συνομηλίκους και κοινοτικούς εταίρους των οποίων οι προοπτικές είναι μη δυτικές και αποικιοκρατικές. Θα δημιουργήσετε σχέσεις και θα δημιουργήσετε δίκτυα που διευρύνουν τις προοπτικές σας και ενθαρρύνουν την ανεκτίμητη διαπολιτισμική κατανόηση.

Μάθετε περισσότερα: https://graduate. SIT .edu/about/global-university/

Τοποθεσίες

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Ισλανδία

    • Zanzibar

     Zanzibar, Τανζανία

     • Quito

      Quito, Ισημερινός

      • Lilongwe

       Lilongwe, Μαλάουι

       • Kampala

        Kampala, Ουγκάντα

        • Durban

         Durban, Νότια Αφρική

         • Geneva

          Geneva, Ελβετία

          • Amman

           Amman, Ιορδανία

           • New Delhi

            New Delhi, Ινδία

            • Milimani East

             Milimani East, Κένυα

             • Kisumu

              Kisumu, Κένυα

              • Santiago

               Santiago, Χιλή

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

                • Lisbon

                 Lisbon, Πορτογαλία

                 Ερωτήσεις