Keystone logo
© BIMM University
ShippingCollege

ShippingCollege

ShippingCollege

Εισαγωγή

Παγκόσμια προσόντα για παγκόσμιες θέσεις

Shipping College είναι ένα παγκόσμιο κολλέγιο με γραφεία στο Λονδίνο.

Προσφέρουμε παγκόσμια προσόντα για παγκόσμιες θέσεις .

Ενώστε τον συναρπαστικό κόσμο της ναυτιλίας, της αποστολής εμπορευμάτων, της εφοδιαστικής και του πολυεθνικού εμπορίου μέσω των διεθνών μας διαδικτυακών μαθημάτων.

Τα μαθήματά μας σας παρέχουν τις πρακτικές γνώσεις για να προωθήσετε την καριέρα σας ή να συμμετάσχετε στον κόσμο του παγκόσμιου εμπορίου στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας διαθέτουν υψηλά προσόντα στους τομείς τους με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας.

Κάθε φοιτητής έχει ανατεθεί ένα προσωπικό e-δάσκαλο για να τον καθοδηγήσει και να τον βοηθήσει με τις σπουδές του.

Γιατί να μας επιλέξετε

1. Τα μαθήματα μας

Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα και εξατομικευμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας και είναι της υψηλότερης ποιότητας. Τα μαθήματά μας είναι πρακτικά και εύκολα κατανοητά και εφαρμόσιμα στο εργασιακό περιβάλλον. Το διαδικτυακό σας μάθημα διευκολύνεται από τον προσωπικό σας e-Tutor και σας αποστέλλεται ένα Προσωπικό Σχέδιο Μαθημάτων κάθε εβδομάδα από τον e-Tutor σας για να σας βοηθήσει να τηρήσετε το πρόγραμμα σπουδών σας.

2. Οι Επιτυχίες των Φοιτητών μας

Οι μαθητές μας συνεχίζουν να επιτυγχάνουν τους προσωπικούς τους επιχειρηματικούς στόχους εμπλουτίζοντας τη βάση γνώσεων τους μέσω των μαθημάτων μας. Αυτό τους δίνει την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες και να επιταχύνουν την επαγγελματική τους εξέλιξη.

3. Παγκόσμια Διαπίστευση και Σύνθεση

Τα μαθήματά μας είναι διαπιστευμένα και αναγνωρισμένα από το World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege βρίσκεται στο UK Register of Providers Learning (UKRL).

4. Μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον

Στο ShippingCollege το μοναδικό μας περιβάλλον μάθησης σάς επιτρέπει να εκπληρώσετε τις μαθησιακές σας φιλοδοξίες και να το κάνετε αυτό στον χρόνο σας και με τον ρυθμό σας. Αυτό θα ήταν στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, όπου έχετε εύκολη διαδικτυακή πρόσβαση στις ενότητες μας. Είμαστε προσβάσιμοι σε όλους τους μαθητές σε όλο τον κόσμο.

5. Η ηλεκτρονική μας Campus και το Παγκόσμιο Δίκτυο

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της διαδικτυακής μας πανεπιστημιούπολης, έχοντας πρόσβαση στην πύλη μαθημάτων και στη βιβλιοθήκη μας. Πρόσφατα προσθέσαμε ένα φόρουμ μαθητών για ερωτήσεις και δικτύωση. Θα γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου που δημιουργήσαμε μέσω του διαδικτυακού μας Φοιτητικού Φόρουμ.

6. Εκπαιδευτικοί Επαγγελματίες

Οι συγγραφείς μαθημάτων μας είναι διεθνείς ειδικοί με 20+ χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον εξειδικευμένο κλάδο. Είμαστε αναγνωρισμένοι ως επαγγελματίες εκπαίδευσης. Οι επαγγελματικές μας άδειες, οι ενώσεις και οι συνδρομές μας βοηθούν να κρατάμε επαφή με την ναυτιλιακή κοινότητα, την ίδια ναυτιλιακή κοινότητα στην οποία σας εκπαιδεύουμε να γίνετε μέλος ή να βοηθήσετε την ανάπτυξή σας σε αυτήν.

Η Αποστολή και το Όραμά μας

Η μάθηση είναι πιο ενδυναμωτική από το να διδαχθεί

Η αποστολή μας

Η αποστολή της ShippingCollege είναι να παρέχει στους φοιτητές μια δυναμική εκπαίδευση βασισμένη στην αριστεία και την ευελιξία που δημιουργεί διαρκή αξία και συνάφεια για την εξελισσόμενη σταδιοδρομία.

Η μάθηση είναι πιο ενδυναμωτική από ό, τι να διδαχθεί, γι 'αυτό εστιάζουμε στην πρακτικά εφαρμόσιμη γνώση. Προσφέρουμε δεξιότητες στην αναζήτηση των εφαρμοστέων αποτελεσμάτων.

Το όραμά μας

ShippingCollege θα είναι ο αναγνωρισμένος ηγέτης στην εξέλιξη της ηλεκτρονικής μάθησης για τις ναυτιλιακές εταιρείες ναυτιλίας, εκκαθάρισης και προώθησης και την παγκόσμια εφοδιαστική.

Ζώντας τις αξίες μας

Επιτυγχάνουμε την αποστολή μας με τη διαβίωση των αξιών μας, με στόχο την επίτευξη των υψηλότερων επιπέδων:

 • Σεβασμός: Η σχολή και το προσωπικό της ShippingCollege Διοίκησης διατηρούν το ύψιστο σεβασμό μεταξύ τους, των φοιτητών μας, των κοινοτήτων μας και του περιβάλλοντος μας.
 • Καινοτομία: εκτιμούμε τις νέες, βιώσιμες ιδέες και τους προωθούμε αυστηρά για να εξασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο του μαθήματος είναι σχετικό και αφοσιωμένο.
 • Προσανατολισμένη στην υπηρεσία: Με οδηγίες και καθοδήγηση, εξυπηρετούμε τις ανάγκες των μαθητών μας με γνώσεις και δεξιότητες, τοποθετώντας τους άλλους μπροστά μας.
 • Ομαδική εργασία: Υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, πετυχαίνουμε περισσότερο από ό, τι είναι δυνατόν ξεχωριστά.
 • Ακεραιότητα: Η προσωπική και επαγγελματική συμπεριφορά μας καθοδηγείται από την ειλικρίνεια, την ηθική και τη συνείδηση.

Επίτευξη του σκοπού μας

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν τα όνειρά τους. Κάνουμε την κατάρτιση προσβάσιμη, διεγερτική και βολική για ανυπόμονα μυαλά παγκοσμίως.

Αφιερωμένο στη διατήρηση του σκοπού και των αξιών της ShippingCollege , η σχολή μας:

 • Προσπάθειες για συνεχή ανανέωση και καινοτομία
 • Δημιουργεί μια συμμετοχική και συνεργατική κουλτούρα
 • Συμμετέχει σε συνεχή ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανάπτυξη
 • Αξίζει την ποικιλομορφία και ενθαρρύνει το σεβασμό των συνεισφορών όλων των πολιτισμών
 • Υποστηρίζει την επιτυχία και διατηρεί την ποιότητα

Ποιότητα εξυπηρέτησης και ευελιξία επιλογών μελέτης

 • Παροχή ευέλικτου ποιοτικού περιεχομένου μαθήματος που απαιτείται πρακτικά στον συγκεκριμένο τομέα σπουδών.
 • Εστιάζοντας στην εξάσκηση πρακτικών δεξιοτήτων και τεχνικών
 • Παροχή ηλεκτρονικών μαθημάτων για προσέγγιση ευέλικτης μάθησης

Ποιότητα εξυπηρέτησης

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι η ποιότητα της υπηρεσίας θα πρέπει να είναι η ορατή προετοιμασία, το περιβάλλον της τάξης, η βασική υγιεινή, το μέγεθος της τάξης ή η καλά προετοιμασμένη δομή του μαθήματος.

Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η πραγματική ποιότητα της υπηρεσίας είναι αόρατες ιδιότητες – η ικανότητα των δασκάλων, η γενναιοδωρία της υποστήριξης και της φροντίδας και η καρδιά του κολεγίου για τους φοιτητές, παρόλο που αυτές οι δύο ιδιότητες θα πρέπει να έχουν ισορροπία.

Στο ShippingCollege παρέχουμε αυτές τις αόρατες ιδιότητες.

Ευελιξία των επιλογών μελέτης

Η ευέλικτη μέθοδος μάθησης μας αποδεικνύει τη φροντίδα και την υποστήριξή μας προς τους μαθητές και τους μαθητές μας.

Προσωπικοί ηλεκτρονικοί διδάσκοντες που καταλαβαίνουν και ακούν τους μαθητές τους.

Η κατανόησή μας ότι οι μαθητές μας εργάζονται συχνά με πλήρη απασχόληση και απαιτούν ευελιξία και κατανόηση για την επίτευξη των στόχων τους.

Τοποθεσίες

 • UK Online

  ShippingCollege Suite 19411 20-22 Wenlock Road London, N1 7GU, UK Online

  Ερωτήσεις