Keystone logo
SFH StudyFromHome Υποστηρίζοντας τη διδασκαλία
SFH StudyFromHome

Υποστηρίζοντας τη διδασκαλία

Wolverhampton, Ηνωμένο Βασίλειο

8 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 399

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

 • Προϋποθέσεις: Υποστήριξη διδασκαλίας
 • Φορέας Απονομής: TQUK
 • Υποστήριξη: 12 μήνες
 • RQF Καταχωρήθηκε: Ναι - 32 πιστωτικά σημεία (601/2731/4)
 • Ofqual Αναγνωρισμένο: Ναι
 • Εκτιμώμενος χρόνος μελέτης: 180 ώρες

* Η τοποθέτηση σε ένα σχολείο τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα απαιτείται για τη διάρκεια του μαθήματος.

Εάν δεν είστε σε θέση να αποκτήσετε την εθελοντική εργασία τότε θα πρέπει να εξετάσετε την υποστήριξη της διδασκαλίας και της μάθησης στα σχολεία επιπέδου 3 βραβείο.

Οι λεπτομέρειες πληρωμής

 • Πλήρης Πληρωμή: £ 399
 • Πληρωμή σε στάδια: Η πρώτη σας πληρωμή θα είναι £ 99, τότε θα δημιουργηθεί άμεση χρέωση για επτά μηνιαίες πληρωμές ύψους £ 50. Διατίθεται μόνο σε φοιτητές με τραπεζικό λογαριασμό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι αυτή η σωστή πορεία για μένα;

Υπάρχουν πολλοί τίτλοι βοηθών διδασκόντων και ο προσδιορισμός εκείνου που σας ταιριάζει καλύτερα μπορεί συχνά να είναι δύσκολος. Έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε πότε ένα προσόν είναι γνήσιο και επίσης να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Τι μαθαίνω;

Το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης Διδασκαλίας και Μάθησης στα Σχολεία Επίπεδο 3 είναι κατάλληλο για όσους ήδη εργάζονται ή εθελοντικά σε ένα σχολείο στο ρόλο του βοηθού διδασκαλίας, Βοηθός τάξης ή βοηθός υποστήριξης εκμάθησης. Επικεντρώνεται στους φοιτητές που υποστηρίζουν άμεσα τη διδασκαλία και μάθηση των μαθητών σε μια περιοχή που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες.

Το δίπλωμα είναι πλήρως αναγνωρισμένο και αποδεκτό από το OFSTED και πληροί τους όρους των φοιτητών ως βοηθός διδασκαλίας επιπέδου 3.

Πως δουλεύει

Η υποστήριξη παρέχεται για έως και 12 μήνες, αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς πόσο γρήγορα εργάζεστε μέσα στο μάθημα. Ο εκτιμώμενος χρόνος μελέτης είναι 180 ώρες, οπότε αν υπολογίζετε κατά μέσο όρο περίπου 5-6 ώρες την εβδομάδα, θα ολοκληρώσετε σε 8-9 μήνες.

Το μάθημα παραδίδεται σε έντυπη μορφή σε φακέλους. Αυτά είναι δικά σας ώστε να μπορείτε να γράφετε πάνω τους, να σημειώνετε κλπ. Το πακέτο σας θα περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το μάθημά σας, συμπεριλαμβανομένων των μαθήματά σας, των εκπαιδευτικών και των πληροφοριών υποστήριξης. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται ένας οδηγός μελέτης που εξηγεί πώς να ξεκινήσετε μαζί με περιεκτικές σημειώσεις μελέτης για κάθε στοιχείο του μαθήματος.

Η υποστήριξη παρέχεται καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος μέσω ενός διδάσκοντος, ο οποίος μπορεί να στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οποτεδήποτε πρέπει να συναντήσετε οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι. Υπάρχει επίσης μια ομάδα υποστήριξης μέσω τηλεφώνου. Μη διστάσετε να ρωτήσετε αν είστε βέβαιοι!

Το μάθημα χωρίζεται σε έντεκα μονάδες. Στο τέλος κάθε μονάδας, θα ολοκληρώσετε μια εργασία που θα στείλετε ηλεκτρονικά στο δάσκαλό σας. Μια εργασία είναι ένα σύνολο ερωτήσεων με βάση τη μονάδα που μόλις μελετήσατε. Εάν υπάρχουν τομείς για βελτιώσεις ή κάτι που έχετε παρεξηγηθεί, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να υποβάλλετε ξανά. Παράλληλα, θα συγκεντρώσετε ένα χαρτοφυλάκιο αποδεικτικών στοιχείων. Εδώ μπορείτε να τεκμηριώσετε παραδείγματα εργασιών και δραστηριοτήτων που ολοκληρώνετε στην τάξη. Τα δελτία σας θα υπογραφούν από τον δάσκαλο που εργάζεστε μαζί στην τάξη.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχουν εξετάσεις! Μόλις ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες αποστολής / χαρτοφυλακίου που ολοκληρώνετε το μάθημα.

Προυποθέσεις εισόδου

Πρέπει είτε να είστε μισθωτοί είτε να έχετε πρόσβαση σε μία τουλάχιστον εργασία εθελοντικά σε ένα σχολικό περιβάλλον κατηγορίας υποδοχής ή παραπάνω. Αυτό μπορεί να χωριστεί, για παράδειγμα, δύο πρωινά την εβδομάδα ή δύο απογεύματα.

Αν χάσετε μια εβδομάδα για οποιονδήποτε λόγο αυτό είναι εντάξει, η σύσταση είναι απλώς να εξασφαλίσετε ότι έχετε αρκετό χρόνο στην τάξη για να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για να ολοκληρώσετε την πορεία.

Περίληψη

Μονάδα 1: Κατανοήστε την ανάπτυξη παιδιών και νέων

Αυτή η μονάδα παρέχει γνώση και κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσονται τα παιδιά και οι νέοι από τη γέννηση έως τα 19 έτη, συμπεριλαμβάνοντας θεμελιώδεις θεωρητικές προοπτικές. Περιλαμβάνει επίσης τα μέτρα που λαμβάνονται όταν εντοπίζονται διαφορές στην ανάπτυξη και τις πιθανές επιπτώσεις των μεταβάσεων στην ανάπτυξη των παιδιών και των νέων.

Μονάδα 2: Κατανόηση του τρόπου διαφύλαξης της ευημερίας των παιδιών και των νέων

Αυτή η μονάδα παρέχει τη γνώση και την κατανόηση που απαιτούνται για τη στήριξη της προστασίας των παιδιών και των νέων. Η μονάδα περιέχει υλικό σχετικά με την ηλεκτρονική ασφάλεια.

Ενότητα 3: Υποστήριξη της υγείας και της ασφάλειας των παιδιών και των νέων

Αυτή η μονάδα παρέχει τη γνώση, την κατανόηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την υποστήριξη της υγείας και της ασφάλειας των παιδιών και των νέων. Απαιτεί επίδειξη ικανότητας για την αναγνώριση των κινδύνων και την ανάληψη αξιολογήσεων κινδύνου στο πλαίσιο της εργασίας.

Μονάδα 4: Να εμπλακεί στην προσωπική ανάπτυξη των παιδιών και των νέων

Αυτή η μονάδα απευθύνεται σε όσους εργάζονται σε χώρους υγείας ή κοινωνικής φροντίδας ή με παιδιά ή νέους σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων. Η μονάδα εξετάζει την προσωπική εξέλιξη και την αντανακλαστική πρακτική, οι οποίες είναι θεμελιώδεις για τους ρόλους αυτούς

Ενότητα 5: Υποστήριξη μαθησιακών δραστηριοτήτων

Αυτή η μονάδα παρέχει τη γνώση, την κατανόηση και τις δεξιότητες για την υποστήριξη μαθησιακών δραστηριοτήτων. Απαιτεί την ικανότητα να υποστηρίζει τον κύκλο σχεδιασμού, παράδοσης, αξιολόγησης και επανεξέτασης.

Ενότητα 6: Προώθηση της θετικής συμπεριφοράς των παιδιών και των νέων

Αυτή η μονάδα παρέχει τη γνώση, την κατανόηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την προώθηση της θετικής συμπεριφοράς των παιδιών και των νέων. Απαιτεί επίδειξη ικανότητας για την προώθηση θετικής συμπεριφοράς, τη διαχείριση ακατάλληλης συμπεριφοράς, την αντιμετώπιση προκλητικής συμπεριφοράς και την συμβολή στις αναθεωρήσεις των πολιτικών συμπεριφοράς και συμπεριφοράς.

Μονάδα 7: Ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων με παιδιά, νέους και ενήλικες

Αυτή η μονάδα καλύπτει τις ικανότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων με παιδιά, νέους και ενήλικες.

Ενότητα 8: Προώθηση της ισότητας, της πολυμορφίας και της ένταξης στην εργασία με παιδιά και νέους

Αυτή η μονάδα παρέχει τη γνώση, την κατανόηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την προώθηση της ισότητας, της πολυμορφίας και της ένταξης στην εργασία με παιδιά και νέους. Απαιτεί επίδειξη στην προώθηση της ισότητας και της πολυμορφίας και στη στήριξη της ένταξης.

Ενότητα 9: Αξιολόγηση υποστήριξης για μάθηση

Αυτή η μονάδα παρέχει τη γνώση, την κατανόηση και τις δεξιότητες που υποστηρίζουν την αξιολόγηση της μάθησης. Απαιτεί επίδειξη ικανότητας χρήσης στρατηγικών αξιολόγησης για την προώθηση της μάθησης, στήριξη των μαθητών να αναθεωρήσουν τις στρατηγικές μάθησης και την επίτευξή τους και να συνεργαστεί με τον εκπαιδευτικό για να επανεξετάσει την αξιολόγηση για τις διαδικασίες μάθησης και τα αποτελέσματα.

Ενότητα 10: Επικοινωνία και επαγγελματικές σχέσεις με παιδιά, νέους και ενήλικες

Αυτή η μονάδα παρέχει τη γνώση και την κατανόηση που στηρίζει την αποτελεσματική επικοινωνία και επαγγελματικές σχέσεις με παιδιά, νέους και ενήλικες.

Μονάδα 11: Τα σχολεία ως οργανισμοί

Αυτή η μονάδα στοχεύει να προετοιμάσει τον εκπαιδευόμενο για να εργαστεί σε ένα σχολείο. Καλύπτει τη γνώση και κατανόηση της διάρθρωσης της εκπαίδευσης, του τρόπου με τον οποίο οργανώνονται τα σχολεία, του σχολικού ήθους, της αποστολής, των στόχων και των αξιών, των νομοθετικών και πολιτικών πλαισίων και του ευρύτερου πλαισίου στο οποίο λειτουργούν τα σχολεία.

Αποτέλεσμα μαθήματος

Αυτό το μάθημα παρέχει επιτυχημένους φοιτητές με προσόντα από το TQUK, που ρυθμίζεται από την Ofqual. Το TQUK είναι ένας αναγνωριστικός οργανισμός αναγνωρισμένος από τον κανονισμό του Office of Qualifications and Examination (Ofqual) στην Αγγλία και από την ουαλική κυβέρνηση.

Πρόκειται για προσόντα με βάση τις ικανότητες που είναι κατάλληλα για όλους τους ρόλους στο σχολείο, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του χώρου, των διαχειριστών κ.λπ., καθώς και εκείνων που εργάζονται άμεσα με παιδιά και νέους. Επιδιώκει να αναπτύξει τη γνώση και την κατανόηση ότι όλοι όσοι εργάζονται σε ένα σχολικό περιβάλλον θα χρειαστούν και καλύπτουν τομείς όπως η διαφύλαξη, η επικοινωνία και η κατανόηση του σχολικού πλαισίου.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα

 • Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Μάθησης και Διδασκαλίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
  • Kingston upon Thames, Ηνωμένο Βασίλειο
 • MA στην Εκπαίδευση
  • New York, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 11 περισσότερο
 • Κλινική Εκπαίδευση (Διαδικτυακή Εκπαίδευση) MSc, PgCert, PgDip, PgProfDev
  • Online