Keystone logo
© SBCC
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Εισαγωγή

Santa Barbara City College (SBCC) Οι διεθνείς φοιτητές έπαιζαν πάντα έναν ουσιαστικό ρόλο στη ζωή του Santa Barbara City College . Santa Barbara City College καλωσορίζει διεθνείς φοιτητές και τους ενθαρρύνει να χρησιμοποιούν όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Φοιτητών και το προσωπικό του Διεθνούς Προγράμματος Υποστήριξης Φοιτητών (ISSP). Santa Barbara City College βρίσκεται στη Santa Barbara της Καλιφόρνια, γνωστό και ως American Riviera. Μόλις 100 βήματα από την παραλία, Santa Barbara City College προσφέρει μια από τις πιο όμορφες πανεπιστημιουπόλεις της χώρας. Φωλιασμένο ανάμεσα στον Ειρηνικό Ωκεανό και τα βουνά Santa Ynez, είναι κοντά στην πρωτεύουσα της βιομηχανίας ψυχαγωγίας του κόσμου, το Λος Άντζελες στα νότια, το Σαν Φρανσίσκο στα βόρεια και το Λας Βέγκας στα ανατολικά. Οι 283 ημέρες ηλιοφάνειας και η μοναδική τοποθεσία του προσφέρουν πολλές δραστηριότητες όλο το χρόνο. Το προσωπικό του γραφείου του Διεθνούς Προγράμματος Υποστήριξης Φοιτητών προσπαθεί να παρέχει στους διεθνείς φοιτητές την ευκαιρία να επωφεληθούν από ένα υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών, καθώς και από πνευματικά διεγερτικές και διασκεδαστικές κοινωνικές και εξωσχολικές δραστηριότητες. Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στο Santa Barbara City College για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην Αγγλική γλώσσα μέσω του Προγράμματος Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα (ESL) ή να ολοκληρώσουν πτυχίο συνεργάτη, πιστοποιητικό επίτευγμα ή δίπλωμα ή ένα βραβείο ικανότητας ή τμήματος μέσω του Ακαδημαϊκού Προγράμματος. Η παρακολούθηση για ένα έτος Gap (για ένα έτος ή ένα εξάμηνο) ή η εγγραφή σε άλλο ίδρυμα των ΗΠΑ ενώ στο Santa Barbara City College είναι επίσης επιλογές για διεθνείς φοιτητές. Santa Barbara City College προσφέρει προγράμματα 250 πτυχίων, 80 πιστοποιητικά και 28 πλήρως διαδικτυακά προγράμματα, πτυχία και πιστοποιητικά. Επιλεγμένο ως το #1 Value Community College 3 συνεχόμενα χρόνια, καθώς και έχοντας λάβει το Aspen Prize for Community College Excellence, Santa Barbara City College είναι μια εξαιρετική επιλογή για διεθνείς φοιτητές ακαδημαϊκά και οικονομικά.

Το όραμά μας

Santa Barbara City College προσπαθεί να οικοδομήσει μια κοινωνικά συνειδητή κοινότητα, όπου η γνώση και ο σεβασμός επιτρέπουν στα άτομα να μεταμορφώνουν τον κόσμο μας.

Η αποστολή μας

Ως κολέγιο δημόσιας κοινότητας αφιερωμένη στην επιτυχία κάθε μαθητή. . .

Santa Barbara City College καλωσορίζει όλους τους μαθητές. Το Κολλέγιο παρέχει ένα ποικίλο περιβάλλον μάθησης και ευκαιρίες στους μαθητές να εμπλουτίσουν τη ζωή τους, να προχωρήσουν τη σταδιοδρομία τους, να ολοκληρώσουν πιστοποιητικά, να αποκτήσουν πτυχία συνεργατών και να μεταφερθούν σε τετραετή ιδρύματα.

Το Κολλέγιο έχει δεσμευτεί να ενθαρρύνει μια δίκαιη, χωρίς αποκλεισμούς, με σεβασμό, συμμετοχική και υποστηρικτική κοινότητα αφιερωμένη στην επιτυχία κάθε μαθητή.

Βασικές αρχές μας

Santa Barbara City College βασικές αρχές της Santa Barbara City College καθοδηγούν όλες τις πτυχές της διδασκαλίας, της οργάνωσης και της καινοτομίας:

 • Πολιτικές, πρακτικές και προγράμματα με επίκεντρο τον σπουδαστή
 • Συμμετοχική διακυβέρνηση
 • Ένα ψυχολογικά και φυσικά υποστηρικτικό περιβάλλον
 • Ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών σε μια ποικιλία μαθητών
 • Η επιδίωξη της αριστείας σε όλες τις προσπάθειες κολέγιο.

Ο Χάρτης μας

Η αποστολή και οι βασικές αρχές της Santa Barbara City College τιμά τη δέσμευσή μας για το πνεύμα και την πρόθεση του θεμελιώδους πλαισίου των Κολλεγίων της Καλιφόρνια, όπως περιγράφεται στον Κώδικα Εκπαίδευσης Καλιφόρνιας §66010.4:

 • Πρωτοβάθμια αποστολή: Ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση σε επίπεδο κατώτερου τμήματος. την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της Καλιφόρνιας και της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας μέσω της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και των υπηρεσιών.
 • Βασικές και σημαντικές λειτουργίες: Οδηγίες αποκατάστασης, ESL, διδασκαλία μη εμπιστοσύνης ενηλίκων (σε περιοχές που ορίζονται ως προς το συμφέρον του κράτους) και υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών.
 • Επιτρεπόμενη Λειτουργία: Μαθήματα κοινοτικών υπηρεσιών.

Εισαγωγές

Απαιτήσεις εισδοχής

Πριν υποβάλετε αίτηση, βεβαιωθείτε ότι πληροίτε αυτές τις προϋποθέσεις εισδοχής:

 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ισοδύναμο GPA 2,00 ΗΠΑ ή υψηλότερο. Δεν απαιτείται απολυτήριο γυμνασίου για μαθητές 18 ετών και άνω.
 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 17 ετών ή μεγαλύτεροι μέχρι την ημερομηνία έναρξης του πρώτου εξαμήνου. Οι μαθητές που είναι κάτω των 18 ετών πρέπει να υποβάλουν ένα αντίγραφο των παρακάτω "μικρών εντύπων" μαζί με την αίτησή τους και ένα αντίγραφο του απολυτηρίου γυμνασίου τους πριν από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.
 • Απαιτήσεις επάρκειας Αγγλικών για εισαγωγή στο Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις μας (π.χ. μαθήματα, σχολή ξένων γλωσσών, τυποποιημένα τεστ κ.λπ.). Δεν απαιτούμε TOEFL/IELTS.
 • Οι μετεγγραφόμενοι μαθητές από σχολεία ξένων γλωσσών στις ΗΠΑ πρέπει να έχουν 80% παρακολούθηση ή υψηλότερη στο σχολείο ξένων γλωσσών και να πληρούν μία από τις Απαιτήσεις Αγγλικής επάρκειας.
 • Επαρκής χρηματοδότηση για το εκτιμώμενο κόστος σπουδών.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Φάση Εξάμηνο

Η αίτηση ανοίγει τον Ιανουάριο του 2023!

Προθεσμίες:

1 Ιουνίου για νέους φοιτητές

15 Ιουνίου για μετεγγραφόμενους/τρέχοντες φοιτητές F-1 στις ΗΠΑ

Εαρινό εξάμηνο

15 Οκτωβρίου για νέους φοιτητές

1 Νοεμβρίου για μετεγγραφόμενους/τρέχοντες φοιτητές F-1 στις ΗΠΑ

Καλοκαιρινή συνάντηση

Το Summer Session 2023 είναι ανοιχτό μόνο σε φοιτητές που μεταφέρονται από άλλο ίδρυμα των ΗΠΑ.

1 Απριλίου

Απαιτήσεις Βίζας

Τρέχοντες σπουδαστές F-1 στις ΗΠΑ

Εάν μεταβαίνετε στο SBCC από άλλο σχολείο στις ΗΠΑ, ολοκληρώστε τα παραπάνω βήματα και ανεβάστε τα ακόλουθα πρόσθετα έγγραφα στην ηλεκτρονική σας αίτηση:

 • Αντίγραφο βίζας F-1
 • Φόρμα άφιξης/αναχώρησης I-94 - Στον σύνδεσμο, κάντε κλικ στο "Λήψη του πιο πρόσφατου I-94".
 • Αντίγραφο του I-20
 • Επαλήθευση Φόρμας Κατάστασης - Οι μαθητές πρέπει να είναι "σε κατάσταση". Ο σύμβουλος στο τρέχον ίδρυμά σας θα πρέπει να επαληθεύσει και να υπογράψει αυτό το έντυπο.

Αφού κάνετε αίτηση

 • Θα ξεκινήσουμε την επεξεργασία των αιτήσεων για την Άνοιξη 2023 έως την 1η Σεπτεμβρίου. Μετά την 1η Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις θα διεκπεραιωθούν εντός 3 εβδομάδων από την ημερομηνία υποβολής μιας πλήρους αίτησης. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι αιτήσεις πρέπει να έχουν την προσωπική διεύθυνση email του μαθητή στην αίτηση.
 • Στους δεκτούς φοιτητές θα σταλεί Προσφορά Εισδοχής, I-20 και Οδηγίες Εγγραφής μέσω email.
 • Το Έντυπο I-20 είναι ένα μη μεταναστευτικό έγγραφο που θα χρειαστείτε για να κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα F-1 σε Πρεσβεία ή Προξενείο των ΗΠΑ στη χώρα σας.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Santa Barbara City College προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υποτροφιών στους τρέχοντες, μεταφερόμενους και νεοεισερχόμενους φοιτητές του.

Οι εγγεγραμμένοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση μία φορά το χρόνο τον Φεβρουάριο. Εάν απονεμηθεί, τα χρήματα εκταμιεύονται για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος σε δύο μέρη: τα μισά το χειμερινό εξάμηνο και τα μισά το εαρινό εξάμηνο. Τα ποσά κυμαίνονται από πολύ μικρά: $100-750 και μεγαλύτερα $1000-2500 με κάποιες παραλλαγές μεταξύ

Κατάταξη

Το SBCC κατατάχθηκε μεταξύ των καλύτερων κολεγίων για μεταπτυχιακό τίτλο με βάση τη βαθμολογία μισθού

Στις 28 Ιανουαρίου 2020, η Optimal (πρώην ο Όμιλος Εκπαίδευσης SR) κυκλοφόρησε το GradReports, συγκρίνοντας τους μισθούς περισσότερων από 4,6 εκατομμυρίων αποφοίτων κολεγίων για να καθορίσει τους μισθούς για περισσότερα από 885 πτυχία κολεγίου. Στη συνέχεια, οι βαθμολογίες χρησιμοποιήθηκαν για την κατάταξη των καλύτερων κολεγίων στις ΗΠΑ για το 2021 σε επίπεδο συνεργατών, πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου. Santa Barbara City College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατέλαβε την 11η θέση στην κατηγορία των Best Associate Degrees

Η παροχή διαθεσιμότητας στις Βαθμολογίες Μισθών έρχεται σε μια βολική στιγμή για τους υποψήφιους φοιτητές που σκέφτονται τις επιλογές τους, καθώς η τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει αλλάξει ριζικά από τον COVID-19. Οι οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία έχουν μεγεθύνει την ανάγκη για ανάλυση κόστους-οφέλους για την απόκτηση πτυχίου κολεγίου, ειδικά κάτω από τη σκιά μιας ήδη διαφαινόμενης κρίσης φοιτητικού χρέους.

Αυτό το περασμένο έτος δημιούργησε μια ατμόσφαιρα τεράστιας οικονομικής πίεσης και αβεβαιότητας, δήλωσε ο CEO της Optimal, Sung Rhee, και τώρα περισσότερο από ποτέ, οι μαθητές και οι οικογένειές τους χρειάζονται δεδομένα που να καταδεικνύουν τα αποτελέσματα των κερδών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σχεδιάζουν για το μέλλον και αισθάνονται επίσης σίγουροι για τις αποφάσεις τους.

Η βαθμολογία μισθών του GradReports βασίζεται στις μέσες αποδοχές των αποφοίτων το έτος μετά την αποφοίτησή τους, χρησιμοποιώντας δεδομένα από την κάρτα βαθμολογίας του κολεγίου του Υπουργείου Παιδείας των ΗΠΑ. Η βαθμολογία συγκρίνει τον διάμεσο μισθό αποφοίτων για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σε ένα σχολείο με τον διάμεσο μισθό αποφοίτων για το ίδιο πρόγραμμα σε άλλα σχολεία, επιτρέποντας στους υποψήφιους μαθητές να δουν ποια σχολεία προσφέρουν κορυφαίες αποδοχές για αυτό το πρόγραμμα. Στη συνέχεια, κάθε σχολείο λαμβάνει μια συνολική βαθμολογία μισθού ανά επίπεδο πτυχίου για να απεικονίσει τα κολέγια που προετοιμάζουν τους μαθητές για μια σταδιοδρομία με υψηλές αποδοχές, ανεξάρτητα από την ειδικότητα. Αυτή η συνολική βαθμολογία βασίζεται στο πόσο καλά αποδίδει το σχολείο σε όλα τα προγράμματα που προσφέρει, σταθμισμένη με την εγγραφή μαθητών σε κάθε πρόγραμμα.

Μια αξιολόγηση των μισθών των αποφοίτων σε επίπεδο μεταπτυχιακού διπλώματος σε σχεδόν 700 κοινοτικά κολέγια, τεχνικές σχολές και άλλα ιδρύματα, αποκάλυψε ότι το 87 τοις εκατό των 100 κορυφαίων σχολείων είναι δημόσια κολέγια. Οι απόφοιτοι της Καλιφόρνια είχαν ιδιαίτερα καλές επιδόσεις, με οκτώ από τα 25 κορυφαία κολέγια να βρίσκονται στην Καλιφόρνια.

Το SBCC προσφέρει πάνω από 100 πτυχία συνεργατών σε θεματικά πεδία που κυμαίνονται σε οτιδήποτε, από τη Λογιστική έως την Επαγγελματική Νοσηλευτική.

Ένα πρόσφατο δελτίο τύπου από την Optimal θεωρεί το GradReport ως παράγοντα πρόβλεψης των δυνατοτήτων κέρδους και της απόδοσης επένδυσης [απόδοση επένδυσης] για μία από τις πιο κρίσιμες επενδύσεις που θα κάνει ποτέ ένας μαθητής.

 • 2020 Βαθμολογήθηκε #1 από τα 50 καλύτερα κοινοτικά κολέγια με την καλύτερη αξία στη χώρα.
 • 2019 Βαθμολογήθηκε #1 από τα 50 καλύτερα κοινοτικά κολέγια με την καλύτερη αξία στη χώρα.
 • 2018 Βαθμολογήθηκε #1 από τα 50 καλύτερα κοινοτικά κολέγια με την καλύτερη αξία στη χώρα.

Τοποθεσίες

 • Santa Barbara

  721 Cliff Drive Santa Barbara, CA, 93109, Santa Barbara

 • Santa Barbara

  Cliff Drive,721, 93109, Santa Barbara

  Ερωτήσεις