Keystone logo
Sabio

Sabio

Sabio

Εισαγωγή

Ξεκινήστε την καριέρα σας στην τεχνολογία με το Coding Bootcamp του Sabio

Τι κάνει το Sabio Coding Bootcamp μοναδικό;

Είτε έχετε τεχνογνωσία στην τεχνολογία είτε θέλετε να περάσετε από μια διαφορετική καριέρα, η καθηλωτική μάθηση που θα λάβετε από τους εκπαιδευτές μας που είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες μηχανικοί θα σας εξοπλίσει για να ευδοκιμήσετε ως μηχανικός λογισμικού σε οποιαδήποτε εταιρεία. Οι μαθητές μας έχουν την επιλογή να ειδικευτούν περαιτέρω είτε στο Node.js είτε στο .NET και διδάσκονται να κατανοούν τις έννοιες που υπάρχουν σε όλες τις γλώσσες κωδικοποίησης.

Το πρόγραμμα πλήρους στοίβας κωδικοποίησης bootcamp είναι ολοκληρωμένο, σας εκπαιδεύει σε δεξιότητες μηχανικής λογισμικού μαζί με μαλακές δεξιότητες που θα σας οπλίσουν για να εντυπωσιάσετε τους στρατολόγους, να είστε ηγέτης ομάδας και να διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση.

Δουλέψαμε ακούραστα για να κάνουμε τα προγράμματα μας όσο το δυνατόν πιο προσιτά σε όποιον πληροί τις προϋποθέσεις για το μάθημα προσφέροντας μαθήματα πλήρους, μερικής απασχόλησης και διαδικτυακά, καθώς και χρηματοδότηση από βετεράνους και αναβαλλόμενες επιλογές πληρωμής.

 • Εκπαίδευση Συνέντευξης
 • Κοινότητα μεντόρων
 • Ενεργό παγκόσμιο δίκτυο Sabio που είναι επιχειρηματίες, διαχειριστές προϊόντων και προγραμματιστές.

163646_Capturadepantalla35_edited.jpg

Επιλογές εκπαίδευσης Bootcamp για πλήρη στοίβα κωδικοποίησης

 • Bootcamp πλήρους απασχόλησης κωδικοποίησης

Γρήγορη μετάβαση σε μια νέα καριέρα στον τομέα της μηχανικής λογισμικού με την εγγραφή μας στο bootcamp κωδικοποίησης πλήρους απασχόλησης.

 • Bootcamp κωδικοποίησης μερικής απασχόλησης

Το bootcamp κωδικοποίησης μερικής απασχόλησης φιλοξενεί άτομα που μεταβαίνουν από τη βιομηχανία υπηρεσιών ή οποιονδήποτε εργάζεται εντός μη παραδοσιακών ωρών εργασίας.

 • Night Time Coding Bootcamp

Εγγραφείτε για το εντυπωσιακό, νυχτερινό μας bootcamp κωδικοποίησης, το οποίο είναι προσαρμοσμένο ώστε να ταιριάζει στο πρόγραμμα όσων εργάζονται σε κανονική εργασία 9-5.

Το μανιφέστο Sabio

1. Πιστεύουμε ότι η καριέρα σας δεν επηρεάζει μόνο εσάς, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Sabio είναι μια κοινότητα που σας υποστηρίζει με χοντρές και λεπτές γραμμές, είτε πρόκειται για οικογενειακές υποχρεώσεις, είτε για χρονικούς περιορισμούς είτε για αποφάσεις ζωής.

2. Σας χρωστάμε δουλειά.

Sabio δεν μπορεί να σας προσφέρει εγγύηση τοποθέτησης θέσης εργασίας, καθώς είναι παράνομη στην Καλιφόρνια και δεν επιτρέπεται από έναν αριθμό οικονομικών συνεργατών. Ωστόσο, το πρόγραμμά μας είναι δομημένο για να σας παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την πρώτη σας δουλειά ως προγραμματιστής και, προσφέρουμε πρώτης τάξεως επαγγελματική υποστήριξη για τους μαθητές μας ανεξάρτητα από το πότε αποφοίτησαν.

3. Εξελισσόμαστε και βελτιωνόμαστε πάντα.

Το πρόγραμμα σπουδών μας επανεκτιμάται και ενημερώνεται συνεχώς με τη συμβολή των εταιρικών μας συνεργατών και δημιουργείται από 100% πρωτότυπο, ελεγμένο υλικό. Οι εκπαιδευτές μας συγκεντρώνονται κάθε εβδομάδα για να συζητήσουν τις βέλτιστες πρακτικές και να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις διδακτικές τους ικανότητες.

4. Επενδύουμε στις δυνατότητές σας ως άτομο.

Αυτό δεν σημαίνει μόνο δουλειά. Σημαίνει την εμπιστοσύνη σας, την προοπτική σας και τις μαλακές σας δεξιότητες πέρα από την κωδικοποίηση. Θέλουμε να αποφοιτήσετε από το Sabio ως το άτομο και τον επαγγελματία που θέλετε να γίνετε.

5. Επιβάλλουμε μια πολιτική 100% χωρίς BS.

Ποτέ δεν διογκώνουμε αριθμούς επιτυχίας ή μισθούς. Ποτέ δεν πιέζουμε μια σκληρή πώληση στις προοπτικές. Δεν θα μας δείτε ποτέ να παραλείπουμε ή να υπερβάλλουμε. Θα μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε τη λέξη μας.

6. Πιστεύουμε ότι ένα bootcamp κωδικοποίησης θα πρέπει να είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία.

Θα κάνετε φίλους που διαρκούν μια ζωή. Θα ανακαλύψετε πόσο έξυπνοι και ικανοί είστε πραγματικά. Θα σκεφτείτε τη ζωή σας ως "πριν" και "μετά" Sabio .

7. Δουλεύουμε σκληρά και γελάμε πολύ.

Η τεχνολογία δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Στο Sabio , θα βρείτε μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και διασκέδασης.

8. Ζούμε για τις «αχα» στιγμές.

Τη στιγμή που το παίρνεις. Τη στιγμή που θα λύσετε λαμπρά ένα δύσκολο πρόβλημα κωδικοποίησης. Τη στιγμή που μεταβαίνεις από φοιτητής σε επαγγελματίας. Ζούμε για εκείνες τις στιγμές.

9. Έχουμε την πλάτη σας.

Ό, τι κι αν σας κρατάει πίσω, θα σας βοηθήσουμε να το ξεπεράσετε. Είμαστε η ομάδα σας.

Προγράμματα Bootcamp για κωδικοποίηση Sabio

Διδάξαμε άτομα με τεχνολογικό υπόβαθρο, Βετεράνους, εμπόρους, αποφοίτους λυκείου και όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, να διαπρέπουν στη βιομηχανία μηχανικής λογισμικού. Το Πρόγραμμα Coding Bootcamp σας εκπαιδεύει σε πλήρη ανάπτυξη ιστοσελίδων στοίβα με την επιλογή να ειδικευτείτε στο Node.js ή .NET.

Προσφέρουμε μαθήματα πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και διαδικτυακά, έτσι ώστε να μην έχετε εμπόδια που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε καριέρα στην τεχνολογία.

Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές διαδρομές καριέρας για να διαλέξετε μόλις περάσετε από το bootcamp πλήρους κωδικοποίησης στοίβας. Δεν χρειάζεται να είστε σίγουροι για την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε κατά την εγγραφή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και οι εκπαιδευτές και μέντορές μας θα σας βοηθήσουν να χαράξετε μια πορεία προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια και μετά το μάθημα.

Με τι θα απομακρυνθείτε;

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας, θα έχετε κερδίσει τα ακόλουθα

 • Παγκόσμιο δίκτυο

Παγκόσμιο δίκτυο Sabio που είναι επιχειρηματίες, διαχειριστές προϊόντων και προγραμματιστές

 • Καθαρή διαδρομή καριέρας

Θα έχετε ανοδική κινητικότητα και μια σαφή πορεία προς μεγάλες μελλοντικές προοπτικές.

 • Αυτοπεποίθηση

Sabio απόφοιτοι του Sabio φεύγουν από την πανεπιστημιούπολη μεταμορφωμένοι και σίγουροι. Αυτό συμβαίνει γιατί ολόκληρη η ομάδα μας εργάζεται με συνέπεια για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε αυτό που σας αξίζει.

Η εξαιρετική εκπαίδευση οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εκπαιδεύουμε μηχανικούς λογισμικού από το 2013 με το πρόγραμμα σπουδών bootcamp με πλήρη κωδικοποίηση στοίβας.

Οι απόφοιτοί μας τώρα εργάζονται σε αυτές τις εκπληκτικές εταιρείες:

163647_Capturadepantalla34_edited.jpg

Τοποθεσίες

 • Los Angeles

  The Row. 777 S Alameda Street 2nd Floor, 90021, Los Angeles

  • Irvine

   300 Spectrum Center Dr, 92618, Irvine

   • Culver City

    400 Corporate Pointe, , Culver City

    • California City

     California City, Ηνωμένες Πολιτείες

     Προγράμματα

      Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

      Ερωτήσεις