Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Εισαγωγή

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School είναι ένα Business School με πιστοποίηση EduQua στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Το σχολείο προσφέρει προγράμματα ανώτερων πτυχίων στις Επιχειρήσεις και τη Διοίκηση. Η σχολή μας είναι μοναδική στην προσφορά πολλών προγραμμάτων MBA με βασικές τεχνικές εξειδικεύσεις. Τα 100% διαδικτυακά μας προγράμματα είναι κατάλληλα για φοιτητές από όλο τον κόσμο που θα ήθελαν να λάβουν εκπαίδευση υψηλής ποιότητας από ένα κορυφαίο European Business School με προσιτά δίδακτρα. Αξιοποιούμε τα δίκτυα, τη γνώση, την εμπειρία και τη γεωγραφική εξάπλωση προς όφελος των μαθητών μας.

Η αποστολή μας

Ως ίδρυμα που εστιάζει στην έρευνα, διεξάγουμε καινοτόμα και διεθνώς αναγνωρισμένα επιχειρηματικά προγράμματα με θετικό αντίκτυπο στην επιχειρηματική ανάπτυξη και την κοινωνική ανάπτυξη.

Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε την επιχειρηματική συμπεριφορά και την έρευνα μέσω:

 • Ανάπτυξη και επέκταση ενός διεθνούς δικτύου κορυφαίων ακαδημαϊκών και ανταλλαγών εταίρων για την παροχή ενός παγκόσμιου περιβάλλοντος έρευνας και διδασκαλίας.
 • Ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων ειδικά για τον κλάδο με τη συμμετοχή βασικών ηγετών κοινής γνώμης.
 • Ανάπτυξη ηγετών για να επωμιστούν την κοινωνική ευθύνη και να αντιμετωπίσουν μοναδικές πνευματικές και προσωπικές προκλήσεις.
 • Ανάπτυξη ώριμων και αυτοδύναμων προσωπικοτήτων με διαπολιτισμική ικανότητα και κριτική σκέψη.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να είμαστε μεταξύ των κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων στην Ευρώπη και να αναγνωριστούμε διεθνώς για καινοτόμα επιχειρηματικά προγράμματα που βοηθούν τις επιχειρήσεις και τα ιδρύματα να παραμείνουν σε μια ευνοϊκή καμπύλη ανάπτυξης. Η έρευνά μας θα έχει ακμάζουσα επίδραση στις επιχειρηματικές πρακτικές, την ηγεσία και την ακαδημαϊκή βιβλιογραφία. Θα αναπτύξουμε ηγέτες με παγκόσμια εμβέλεια, οι οποίοι θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους για να συνεργαστούν με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία για να κάνουν μια πολύτιμη, εποικοδομητική και ηθική διαφορά.

Οι αξίες μας

 • Οι ακόλουθες αξίες μας διέπουν στην εκπλήρωση της αποστολής και του οράματός μας:
  • Ακαδημαϊκή αριστεία, δεξιότητες ειδικότητας και εστίαση στην έρευνα.
  • Ηγεσία σκέψης και καινοτομία.
  • Κριτική σκέψη, δικαιοσύνη και ακεραιότητα.
  • Ηθική, κοινωνική ευθύνη, ευεργεσία, υπευθυνότητα, υπευθυνότητα και διαφάνεια.
 • Έχουμε μια ατέρμονη προσέγγιση για την υπέρβαση των προσδοκιών για ποιότητα και εξυπηρέτηση σε ό,τι κάνουμε. Η διαμόρφωση της καριέρας των μαθητών μας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Για να επιτευχθεί αυτό, διερευνώνται όλα τα πιθανά μέσα που κυμαίνονται από την καθοδήγηση έως την παρουσίαση και την αναφορά ενώπιον του σχετικού κλάδου.
 • Εκτιμούμε όλους τους μαθητές μας και επενδύουμε στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη και εξέλιξη και τους βοηθάμε στην επαγγελματική τους πορεία από τις βασικές ανάγκες μέχρι την αυτοπραγμάτωση.
 • Σχεδιάζουμε με σύνεση για τους μαθητές μας παρακολουθώντας τις βασικές αλλαγές στον κλάδο και λαμβάνοντας κατάλληλες ενέργειες που τους προετοιμάζουν έγκαιρα για να ανταποκριθούν στις μελλοντικές προκλήσεις.

Διαδικτυακή Διδακτική Προσέγγιση

Η διδακτική προσέγγιση που εφαρμόζουμε στοχεύει στον εντοπισμό των ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών και των επαγγελματικών φιλοδοξιών κάθε ατόμου. Με βάση αυτή την κατανόηση, τίθεται σε εφαρμογή η πιο αποτελεσματική εξατομικευμένη λύση καθοδήγησης, έτσι ώστε το άτομο να μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Πιστεύουμε ακράδαντα στην ιδέα ότι κάθε άτομο έχει τα δικά του δυνατά σημεία και μπορούν να αξιοποιηθούν μέσω της σωστής πλατφόρμας μάθησης και προσέγγισης. Οι μαθητές στο Rushford γνωρίζουν πλήρως ότι η αυτογνωσία έχει εξίσου σημασία με την ακαδημαϊκή γνώση.

Στο Rushford, χρησιμοποιούμε τις τεχνολογίες του Διαδικτύου για να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα της μάθησης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα παρέχουμε στους μαθητές όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να είναι επιτυχημένοι.

Ο Ράσφορντ απασχολεί έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης από τον κλάδο ως μέντορες για τους φοιτητές, προκειμένου να τους παρέχει πραγματικές προοπτικές του κλάδου. Αυτό βοηθά τους επίδοξους επαγγελματίες μας να αποκτήσουν μια διεπαφή με τον ίδιο τον κλάδο. Η καθοδήγηση παρέχει πολλές συμβουλές σχετικά με την κατάρτιση και τον προγραμματισμό σταδιοδρομίας.

Πιστεύουμε στην προετοιμασία των μαθητών μας για καταστάσεις της πραγματικής ζωής μέσω εμπειριών από πρώτο χέρι, με την εφαρμογή εικονικών συνεδριών μέσω των αποτελεσματικών διαδικτυακών πλατφορμών εκπαίδευσης μας.

Οι διαπιστεύσεις μας

138943_EduQua_LogoPhone.png

Πιστοποιημένο ελβετικό ίδρυμα EduQua

Rushford Business School είναι πιστοποιημένο από την EduQua, ένα ελβετικό σήμα ποιότητας για ιδρύματα περαιτέρω εκπαίδευσης. Το EduQua είναι ένας φορέας διαπίστευσης που αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται από την Ελβετική Συνομοσπονδιακή Κυβέρνηση.

Το EduQua είναι η πρώτη πιστοποίηση ποιότητας για δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελβετία και αναγνωρίζεται, υποστηρίζεται και εγκρίνεται από τους ακόλουθους οργανισμούς:

• Ελβετική Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση
• Ελβετική Διάσκεψη των Καντονιακών Υπουργών Παιδείας (EDK)
• Κρατική Γραμματεία Οικονομικών Υποθέσεων (SECO)
• Swiss Conference for Professional Training Department (SBBK)
• Ελβετική Ένωση Τμημάτων Απασχόλησης (VSAA)
• Ελβετική Ομοσπονδία για την Εκπαίδευση Ενηλίκων (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Συμβούλιο Διαπίστευσης Επιχειρηματικών Σχολών και Προγραμμάτων

Rushford Business School είναι μέλος του «Creditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

Το ACBSP είναι ο μόνος παγκόσμιος οργανισμός διαπίστευσης, ο οποίος διαπιστεύει επιχειρηματικά προγράμματα σε επίπεδο συνεργατών, απολυτηρίου και μεταπτυχιακών πτυχίων παγκοσμίως από το 1988. Rushford Business School αποτελεί μέρος μιας συνδρομής που εκτείνεται σε περισσότερες από 60 χώρες. Τα μέλη του ACBSP είναι από τους καλύτερους εκπαιδευτικούς στους αντίστοιχους τομείς τους, που ενδιαφέρονται να μάθουν καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, να βελτιώσουν την παροχή προγραμμάτων επιχειρηματικής εκπαίδευσης και να δημιουργήσουν αξία για τους μαθητές τους.

189796_qs-star-rating_la-voz_logo-03-web.jpeg

Ο Ράσφορντ έχει λάβει βαθμολογία 5 αστέρων για τη διδασκαλία και τη διαδικτυακή μάθηση. με συνολική βαθμολογία 4 αστέρων μέσω του φημισμένου συστήματος αξιολόγησης με αστέρια QS. Η συνολική βαθμολογία τεσσάρων αστέρων με αστέρια QS αποτελεί απόδειξη της ποιότητας και της φήμης ενός ινστιτούτου και αποτελεί μια διάσημη διάκριση.

172483_166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.png

Rushford Business School είναι μέλος του «Διεθνούς Συμβουλίου Διαπίστευσης για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση (IACBE)» Το IACBE διαπιστεύει επιχειρηματικά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχία σε επίπεδο συνεργατών, πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως. Όλοι οι τρόποι παράδοσης, οι πανεπιστημιουπόλεις, οι τοποθεσίες και οι χώροι διδασκαλίας, καθώς και όλα τα επιχειρηματικά προγράμματα ανεξαρτήτως επιπέδου πτυχίου, θα περιλαμβάνονται κανονικά στην αναθεώρηση διαπίστευσης του IACBE.

179310_prme_un_500.jpeg

Ως οργανισμός, είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της πρωτοβουλίας Principles for Responsible Management Education (PRME). Το PRME είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2007 από το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών για να ενθαρρύνει τις σχολές επιχειρήσεων και τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο να ενσωματώσουν τη βιωσιμότητα στα προγράμματα σπουδών και την έρευνα.

189889_aacsb-business-education-alliance-member.png

Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Ο AACSB είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός διαπίστευσης που ιδρύθηκε το 1916 που υποστηρίζει, προωθεί και προάγει την ποιοτική διδασκαλία, μάθηση και έρευνα σε σχολές επιχειρήσεων. Με την ένταξή μας στο AACSB, αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας για αριστεία, υποστηρίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας σε όλες τις πτυχές των ακαδημαϊκών μας λειτουργιών. Η συνδρομή μας μας επιτρέπει να είμαστε μέρος ενός δικτύου με περισσότερες από 800 σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως που μοιράζονται βέλτιστες πρακτικές για την προώθηση της εκπαίδευσης σε επιχειρήσεις και διαχείριση.

189890_BGA_Member_logo-1-300x300.png

Rushford Business School είναι περήφανο μέλος του Business Graduates Association (BGA). Η Business Graduate Association είναι μέρος του AMBA, ενός διεθνούς φορέα μελών και διασφάλισης ποιότητας για κορυφαίες και υψηλών δυνατοτήτων σχολές επιχειρήσεων που μοιράζονται μια αφοσίωση στον θετικό αντίκτυπο, τις υπεύθυνες πρακτικές διαχείρισης και τη δια βίου μάθηση.

Στατιστική

Με φοιτητές από περισσότερες από 80 χώρες και περισσότερους από 5000 αποφοίτους σε όλο τον κόσμο, η αυξανόμενη παγκόσμια κοινότητα μας αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων των μαθητών στο Rushford.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Rushford Business School

  Το Rushford Campus βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Λουκέρνης. Αυτή η τοποθεσία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα μέσα μαζικής μεταφοράς για την καλύτερη συνδεσιμότητα και ευκολία. Η λίμνη της Λουκέρνης απέχει μόλις 6 λεπτά με το λεωφορείο από την πανεπιστημιούπολη.

  Η εγκατάσταση προσφέρει γενναιόδωρες αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες διαλέξεων εξοπλισμένες με λευκούς πίνακες και προβολείς. μια βιβλιοθήκη; μια καφετέρια και χώρους αναψυχής για τους μαθητές να χαλαρώσουν και να κοινωνικοποιηθούν.

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Τοποθεσίες

   • Geneva

    James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

    • Lucerne

     Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

     • Geneva

      Rue de la Cité,1, 1204, Geneva

      • Valencia

       Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

       • Valencia

        Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

        Προγράμματα

        Ερωτήσεις