Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Εισαγωγή

Η Quantic είναι μια νέα ηλεκτρονική σχολή επιχειρήσεων που συνδέει μια αυστηρή εκπαίδευση MBA απευθείας με τα θετικά αποτελέσματα σταδιοδρομίας και ένα παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων.

Επιχειρηματικά Προγράμματα

Quantic προσφέρει δύο εξαιρετικά επιλεκτικά προγράμματα πτυχίου επιχειρήσεων - το ελεύθερο MBA και ριζικά προσιτές Executive MBA. Τα μαθήματα παραδίδονται στην εφαρμογή Quantic στην κινητή συσκευή σας ή στον υπολογιστή σας με μάθημα μεγέθους μικρού μεγέθους, διαδραστικά μαθήματα και συνοδευτική πλατφόρμα μαθησιακής μάθησης. Το καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο μεταφέρει το βάρος των υψηλών διδασκαλιών στους εργοδότες που πληρώνουν για να προσλάβουν τους εξαιρετικούς μαθητές μας.

Έξυπνα ταλέντα

Το ενσωματωμένο δίκτυο καριέρας της Quantic, Smartly Talent, επιτρέπει στους φοιτητές και τους αποφοίτους να αναζητούν ανοικτές θέσεις και να συνδέονται άμεσα με κορυφαίες εταιρείες. Βάλτε τις επιχειρηματικές σας γνώσεις στη δουλειά και κερδίστε τη σταδιοδρομία που σας αξίζει. Να μορφωθούν. Προσλαμβάνομαι.

Η Καντική Ομάδα

Από τους εμπειρογνώμονές μας στον τομέα των επαγγελματικών περιεχομένων στους προγραμματιστές και τους μηχανικούς μας, στην εκτελεστική μας ηγετική ομάδα - έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα πρωτοπόρων. Είμαστε η ίδια βασική ομάδα που οδήγησε τη Rosetta Stone από τις ρίζες της στη μεγαλύτερη, πιο καινοτόμο εταιρεία εκμάθησης γλωσσών στον κόσμο.

Αποστολή

Η αποστολή της Quantic School of Business and Technology είναι να προσφέρει τα πιο καινοτόμα, υψηλής ποιότητας online εκπαιδευτικά προγράμματα που συνδέονται άμεσα με θετικά αποτελέσματα σταδιοδρομίας στον τομέα των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας.

Οραμα

Η Quantic επιδιώκει να επανεξετάσει την μεταπτυχιακή εκπαίδευση για τον 21ο αιώνα, χρησιμεύοντας ως πρότυπο για ένα νέο είδος σχολείου: αξιοποίηση της παιδαγωγικής και τεχνολογικής καινοτομίας και έντονη κατανόηση της δύναμης των επαγγελματικών δικτύων για την παροχή βέλτιστων μαθησιακών εμπειριών και σταδιοδρομίας για τους μαθητές μας.

Η ιστορία μας

Το Quantic ξεκίνησε με τρεις ερωτήσεις: τι θα μπορούσατε να μάθετε σε οποιοδήποτε θέμα, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή; Τι θα συμβεί αν το εκπαιδευτικό αυτό σύστημα συνδεθεί με ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο; Και τι εάν ένα νέο επιχειρησιακό μοντέλο θα μπορούσε να το κάνει ριζικά οικονομικό, ή ακόμα και δωρεάν;

Από αυτό το αρχικό όραμα, οι ιδρυτές μας πρότειναν να δημιουργήσουν ένα νέο είδος μεταπτυχιακού σχολείου.

Η ομάδα ξεκίνησε με την επινόηση μιας πρωτοποριακής διδακτικής μεθόδου, την εφαρμογή της στη δημιουργία του σύγχρονου προγράμματος σπουδών μας. Αφού απέδειξε την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά της σε σύγκριση με τα παραδοσιακά προγράμματα, η ομάδα ανέπτυξε ένα μοναδικό επιχειρησιακό μοντέλο που μετατοπίζει το κόστος της εκπαίδευσης σε μια επιμελημένη ομάδα εργοδοτών που επιδιώκει να προσλάβει σπουδαστές μέσω της ολοκληρωμένης πλατφόρμας ταλέντου μας. Και τέλος, μέσα από μια αυστηρή διαδικασία εισαγωγής και τον έλεγχο εργοδότη, η ομάδα δημιούργησε τη βάση για ένα πολύτιμο, αποκλειστικό δίκτυο αποφοίτων και εταιρικών εταίρων.

Σήμερα, η Quantic είναι υπερήφανη που προσφέρει ένα δωρεάν MBA και ένα προσιτό Executive MBA σε φιλόδοξους φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Είναι ένας συναρπαστικός δρόμος μπροστά. Ελπίζουμε να είστε μέρος του ταξιδιού.

Διαδραστική μάθηση. Επαναπροσδιορισμός του μέλλοντος της εκπαίδευσης.

Παιδαγωγικά Μηχανική

Δεν βιντεοσκοπημένα βίντεο διαλέξεων. Δεν κουραστικά εγχειρίδια. Απλά διασκεδαστική διαδραστική εκπαίδευση που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη μάθηση δραματικά ευκολότερη και ταχύτερη.

Διαδραστική μάθηση

111665_iphone-coffee-illustration-a7f47487.jpg

Με δεκαετίες εμπειρίας στην εκπαιδευτική τεχνολογία, καθώς και μια παιδαγωγική πεποίθηση στη βιωματική μάθηση, Έξυπνα έχει επανεκτείνει την εκπαίδευση ενηλίκων με διαδραστική, κινητή-πρώτη μάθηση που ονομάζουμε "Ενεργός Μάθηση".

Μεγαλύτερη εξέλιξη

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Πέρασαν οι παθητικές προσεγγίσεις των βιντεοφωνικών κεφαλαίων και της μακρόχρονης πεζογραφίας. Αντ 'αυτού, τα μαθήματα Smartly προκαλούν συνεχώς πρόκληση για τους μαθητές, απαιτώντας αλληλεπιδράσεις κάθε οκτώ δευτερόλεπτα. Καθώς κάθε μάθημα 5-10 λεπτών βασίζεται σε προηγούμενα μαθήματα, οι μαθητές δοκιμάζουν την κατανόησή τους ενώ αντιμετωπίζουν νέο υλικό μαθήματος σε μια μάθηση βασισμένη πρόοδο της μάθησης που εξασφαλίζει την πρόοδο των μαθητών.

Μην διδάσκετε και δοκιμάζετε ...

111667_dont-teach-and-test-illustration-995a30c5.jpg

Για πολύ καιρό, η διαδικτυακή εκπαίδευση έχει συστηματοποιήσει τις λιγότερο αποτελεσματικές πρακτικές διδασκαλίας στην τάξη, τις πληροφορίες μετάδοσης, και έπειτα τις δοκιμές για την κατανόηση του μαθητή. Οι φορείς εκμετάλλευσης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης έχουν κολλήσει με αυτό το παθητικό παράδειγμα, παρά την κακή δέσμευση και αποτελεσματικότητα.

... Δοκιμάστε να διδάξετε!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Με την ενεργό μάθηση, το διδακτικό μας πρόγραμμα προτρέπει αμέσως τον μαθητή να σκεφτεί ως πρωταγωνιστής. Δεν είμαστε δάσκαλος, αλλά μάλλον μέντορας και δάσκαλος, παρέχοντας δραστηριότητες όπου οι μαθητές συμμετέχουν, παίρνοντας αποφάσεις με άμεση ανατροφοδότηση. Δοκιμάζουμε να μην επιβεβαιώσουμε την κατανόηση αλλά μάλλον ως ευκαιρία να διδάξουμε.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Washington

    3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Προγράμματα

Ερωτήσεις