
Μάθημα in
κουζίνα κύριο IHK Hotelfernschule Poppe+Neumann

Υποτροφίες
Εισαγωγή
Επισκόπηση
Ο σεφ είναι κάτι περισσότερο από έναν τίτλο. Οι πιο παραδοσιακές γαστρονομικές μεταπτυχιακά είναι η βάση για την επιτυχή είσοδο στο επίπεδο της διαχείρισης και της διαχείρισης σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, στην κοινότητα εστίασης, στο χώρο της εστίασης - αλλά και στη βιομηχανία, την εκπαίδευση και πολλούς άλλους τομείς. Εδώ, το επάγγελμα του σεφ προσφέρει κάτι περισσότερο από τον επισκέπτη προσανατολισμένη εργασία στην κουζίνα. Οι σεφ θεωρείται ιδανικό ηγέτες για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και την εμπορία των γαστρονομικών προϊόντων και υπηρεσιών. Και, επίσης, από τις catering αμέτρητες προοπτικές και τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται.
προοπτικές
απόφοιτοι Poppe & Neumann του σεφ Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε όλο τον κόσμο εργασίας, όπως
- Διευθυντής, Διευθυντής Λειτουργιών
- μάγειροι σεφ, διευθυντής της κουζίνας
- Οι σχεδιαστές των Τροφίμων
- Σύμβουλοι, σύμβουλοι επιχειρήσεων
- ειδικούς πωλήσεων στη βιομηχανία
- επιθεωρητές τροφίμων
- Τρόφιμα & Ποτά Διευθυντής
- Ειδικός καθηγητές στις επαγγελματικές σχολές και στα δημόσια ή ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα
ή να σπουδάσουν επειδή έχουν αποκτήσει με τον αρχιτεχνίτη, την εισδοχή κολέγιο ή να τρέξει επιτυχημένες επιχειρήσεις. Η αρχιτεχνίτη είναι και παραμένει - εθνικές και διεθνείς - το κεντρικό δομικό στοιχείο για τις σταδιοδρομίες για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία σε θέση ηγεσίας / διαχείρισης στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία, στο catering, catering, βιομηχανία και - αν μη τι άλλο - η στερεή βάση για μια επιτυχή αυτοαπασχόληση.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε
Μάγειρες έχουν ολοκληρώσει νεοεισερχόμενους επαγγελματικής κατάρτισης, ειδικευμένων και ανειδίκευτων εργαζομένων και της οικογένειάς τους εργαζόμενους με τουλάχιστον 5 ½ χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο της κουζίνας
περιεχόμενο των μαθημάτων
Το κράτος-πιστοποιημένα και εγκεκριμένα βέβαια πλοίαρχος σεφ CCI χαρακτηρίζεται από την ώριμη, με βάση τα έγγραφα επαγγελματικής μελέτης πρακτική. Όπως όλα μάθησης εξ αποστάσεως Neumann Poppe και είναι επίσης η πορεία σεφ ΚΠΕ σχεδιαστεί για την απασχόληση και την κατάρτιση μπορεί να φροντίσει σχετικά με τον καλύτερο τρόπο.
Βάση για το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι ο «κανονισμός για τις εξετάσεις για να γίνει αναγνωρισμένα προσόντα Πιστοποιημένα σεφ» από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Φρανκφούρτης.
Αν δεν έχετε λάβει ακόμη την δοκιμασία επάρκειας εκπαιδευτή που αποτελεί μέρος της προετοιμασίας σας για τον σεφ εξετάσεις πλοίαρχο και μία από τις προϋποθέσεις εισαγωγής.
Ausbildereignung εξέταση ΚΠΕ (ADA)
Η προετοιμασία για την ΚΠΕ δοκιμασία επάρκειας εκπαιδευτή καλύπτει το πρώτο μέρος του αρχιτεχνίτη «επαγγελματίες και εργάζονται εκπαιδευτικά προσόντα» από συνεχίζεται (επιστολές) των επτά μάθηση ενότητες:
- εισαγωγή Μάθημα
- Ενέργεια: Ελέγξτε τις απαιτήσεις εκπαίδευσης και της κατάρτισης σχεδίου
- Δράση: Προετοιμασία κατάρτισης και να βοηθήσει στην πρόσληψη των εκπαιδευομένων
- Δράση: εκπαίδευση εκτελέσει I
- Δράση: εκπαίδευση εκτελέσει II
- Δράση: πλήρης εκπαίδευση
- Προσομοίωση Εξετάσεων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών
τελικό σχέδιο
Αμέσως πριν από τη δοκιμή τους αποφοίτους μας να συμμετάσχουν σε δυόμισι ημέρες επαλήθευσης εντατικοποίηση Σεμινάριο και τοποθετήστε στη συνέχεια στην γραπτή, προφορική και πρακτική εξέταση πριν από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Frankfurt am Main μέρος.
Η προετοιμασία για τις εξετάσεις master chef αποτελείται από 16 διδακτικές γράμματα και ένα περιφερειακό βιβλίο σύντροφος μαζί και να αντιμετωπίζονται - πρακτικό - τα ακόλουθα θέματα, σύμφωνα με την DIHK πλαίσιο:
προσόντα που αφορούν τις επιχειρήσεις
Η subtest «δεξιότητες της οικονομίας που σχετίζονται με» αποτελείται από τους ακόλουθους τομείς προσόντα:
- Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων
- Λογιστική
- Νομική και Φορολογική
- διαχείριση
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να ελεγχθεί:
- Οικονομικών δομών,
- Επιχειρηματικές λειτουργίες και η αλληλεπίδρασή τους
- Start-ups και νομικών μορφών - Συνενώσεις Επιχειρήσεων
- θεμελιώδεις πτυχές της λογιστικής
- Χρηματοοικονομική Λογιστική
- λογιστική διαχείριση
- Αξιολόγηση των οικονομικών μεγεθών
- προϋπολογισμού
- έννομες σχέσεις
- Φορολογικά Θέματα
- οργάνωση των επιχειρήσεων
- τη διαχείριση του προσωπικού
- ανάπτυξη του προσωπικού
Ειδικά προσόντα δράση
Αξιολόγηση προτεραιότητας: «συμπεριφορά των εργαζομένων και την προώθηση της»
- προσδιορισμό ποιοτικών και ποσοτικών αναγκών σε προσωπικό
- δημιουργούν τις προδιαγραφές εργασίας, τα σχέδια εργασίας και περιγραφές
- Επιλέξτε προσωπικό, την ανάπτυξη και να παρακινήσει την εξέταση της καταλληλότητάς τους, καθώς και τις λειτουργικές απαιτήσεις
- Το προσωπικό εισάγουν στην περιοχή ευθύνης τους, έκδοσης εντολών εργασίας και τις οδηγίες και εποπτεύει την ορθή εκτέλεσή τους
- μέτρα για την ανάπτυξη του προσωπικού να πληρούν τις προϋποθέσεις και στοχευμένα κίνητρα, λαμβάνοντας υπόψη τις λειτουργικές ανάγκες και τα συμφέροντα των εργαζομένων σχεδιάζουν και αιτία
- Οι εργαζόμενοι σχετικά με την αξιολόγηση της απόδοσης και της συμπεριφοράς και εκδίδει αναγνωρισμένα πιστοποιητικά
Αξιολόγηση έμφαση του «σχεδίου, την εκτέλεση και την παρακολούθηση των διαδικασιών»
- αναπτύξει ιδέες για φαγητό και προσφέρει υπηρεσίες catering
- λειτουργίας και την ανάπτυξη οργάνωση του χώρου εργασίας εξετάζει επίσης τη δυνατότητα ανάθεσης σε τρίτους
- Δημιουργία εργασίας και προγραμματισμός
- υπολογίζουν το κόστος και να κάνει τις τιμές
- εξασφαλιστεί η ασφάλεια της εργασίας, την υγιεινή και τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος
Προσόντα επικεντρωθεί: «προμηθεύονται προϊόντα και να διατηρήσει»
- ανοικτές πηγές και τη χρήση
- συγκρίνουν και να αξιολογήσουν τις προσφορές
- κατάστημα τροφίμων σωστά
- Διαρκή αγαθά κατάλληλο για την εργασία για την προετοιμασία και τη διατήρηση
- Εφαρμόστε τα μέτρα υγιεινής και προστασίας του περιβάλλοντος και τη χρήση ενέργειας από οικονομική άποψη
- καθιέρωση απαιτούμενη επένδυση
Αξιολόγηση έμφαση της «τεχνολογίας τροφίμων και διατροφικών γνώσεων για την εφαρμογή»
- Πρώτες ύλες, με εποχιακά, φιλόξενη, την τιμή και το χρονοδιάγραμμα event-driven τροφίμων και να εξηγήσει
- Βαθμολογήστε τροφίμων σε αγαθά που πωλούνται και εργασίας
- αξιολογήσει ποσοτικά και ποιοτικά θρεπτικά συστατικά των τροφίμων
- εφαρμόζουν μεθόδους της διατροφικής κατάστασης, - να γνωρίζει τις προσφορές τροφίμων σε βιώσιμη διατροφή για την υγεία-συνειδητή, καθώς και τις πιο κοινές ασθένειες που σχετίζονται με τη διατροφή
Προσόντα επικεντρωθεί: «για να ενημερώσει τους επισκέπτες και τα προϊόντα στην αγορά»
- αναπτύξουν δραστηριότητες προώθησης
- δημιουργήσουν ατομικές προσφορές για ειδικές περιπτώσεις
- τεχνικές κύρια παρουσίαση
- Προετοιμασία συμβουλών και των πωλήσεων κλήσεις
Zulassungssvoraussetzungen
Έχουν ένα επαγγελματικό προσόν ως σεφ.
Οι εκπαιδευτές ολίσθησης (ADA) - αυτό θα ολοκληρωθεί, αν δεν είναι ήδη παρούσα, ως μέρος του μαθήματος Masters στο Poppe & Neumann Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας θα έχουν τουλάχιστον 3 χρόνια σχετική εμπειρία κατά τη στιγμή της δοκιμής.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε έξι μήνες μετά την προπόνησή σας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όπως θα συνεχίσει να εργάζεται παράλληλα με τις σπουδές και έτσι έχουν το χρόνο των δοκιμών την απαραίτητη επαγγελματική πείρα.
Δεν χρειάζεται πτυχίο στη μαγειρική
Οι εκπαιδευτές ολίσθησης (ADA) - αυτό θα ολοκληρωθεί, αν δεν είναι ήδη παρούσα, ως μέρος του μαθήματος Masters στο Poppe & Neumann έχετε τη στιγμή της δοκιμής τουλάχιστον οκτώ χρόνια σχετικής εμπειρίας Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε με 5 ½ χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, καθώς κατά τη διάρκεια της μελέτες συνεχίζουν να λειτουργούν και ως εκ τούτου έχουν το χρόνο των δοκιμών την απαραίτητη επαγγελματική πείρα.
διάρκεια της μελέτης και το κόστος
Οργάνωση του χρόνου
Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση (30 μήνες συμπ. Ada εξετάσεις 24 μήνες χωρίς Ada εξετάσεις)
Σε αυτή τη φάση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σας μπορείτε να πάρετε το μάθημά σας σε μηνιαία σειρά. Το πρόγραμμα σπουδών σας προετοιμάζει για τις εξετάσεις για σεφ Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Σεμινάριο 1 (δοκιμασία επάρκειας εκπαιδευτή 4 ημέρες)
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης «εκπαίδευση των εκπαιδευτών», μετά από αξιολόγηση και βαθμολόγηση των εργασιών του εξωτερικού ελέγχου από αυτό, σας καλούμε να πάρετε ένα σεμινάριο και εξετάσεις μπλοκ 4 ημερών.
Το σεμινάριο οδηγούς για πολλά χρόνια Christoph Ladewig, ο ιδιοκτήτης και ο διευθυντής του ξενοδοχείου Fernschule Poppe & Neumann (ακόμη και για πολλά χρόνια ελεγκτή του IHK Frankfurt am Main).
Σας προσκαλούμε στην εκπαίδευση ξενοδοχείο του σχολείου αλληλογραφία Poppe & Neumann και έχουν ληφθεί μέριμνα από εμάς, βέβαια, πριν από αυτό, ότι μένετε υγιής κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών και να τρέφονται.
Σεμινάριο και δοκιμές λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο εκπαίδευση, που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμοι πρώτες δύο εντατική ημέρες σε γραπτή εξέταση Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο λαμβάνει χώρα στο χώρο του ξενοδοχείου.
Μετά τη γραπτή δοκιμασία προφορική εξέταση και η διδασκαλία ασκείται και από την τέταρτη ημέρα θέσει το πριν - είχε ταξιδέψει στην εκπαίδευση Hotel - Επιτροπή Ελέγχου του Εμπορικού Επιμελητηρίου εξέτασή σας.
Σεμινάριο 2 (5 ημέρες)
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του συνόλου της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, μετά από αξιολόγηση και βαθμολόγηση των εργασιών του εξωτερικού ελέγχου, εμείς σας (περίοδος συμμετοχής) προσκαλούν στο πρώτο μέρος της επαλήθευσης εντατικοποίηση σεμινάριο.
Στο μπλοκ των πέντε ημερών «προετοιμαστούν για την γραπτή σχετικές εξετάσεις οικονομία Qualifkationen» Είναι από ειδικευμένους καθηγητές μας - που παρασκευάζονται με λεπτομέρειες για τις επόμενες γραπτή εξέταση «των επιχειρήσεων που σχετίζονται με δεξιότητες» - μακρά επιτυχημένη επαγγελματίες του κλάδου. Στο σεμινάριο, το περιεχόμενο της γραπτής εξέτασης θα πρέπει να αντιμετωπίζονται εντατικά και ελέγχου προσανατολισμό.
Τώρα έχετε έξι εβδομάδες για να εδραιώσει το περιεχόμενο και ως εκ τούτου να θέσει το στάδιο για την επακόλουθη μπλοκ σεμιναρίου.
Σεμινάριο 3 (5 ημέρες)
Το τρίτο μέρος της φάσης φοίτηση είναι να προετοιμάσει τους - και πάλι υπό την ηγεσία της σχολής μας - για τα επόμενα γραπτή εξέταση «δράση συγκεκριμένων δεξιοτήτων», καθώς και τις απαιτήσεις της πρακτικής και προφορικές εξετάσεις.
Έξι εβδομάδες αργότερα (ο χρόνος που η ΚΠΕ χρειάζεται για την αξιολόγηση των γραπτών εξετάσεων) όλοι οι συμμετέχοντες ταξιδέψει και πάλι στην πρακτική και προφορική εξέταση IHK. Χάρη στην άριστη προετοιμασία και επίβλεψη Συνεχίζουμε master σας στα χέρια.
Φυσικά, εμείς θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων σχετικά με τη διαμονή και εστίασης κατά τη διάρκεια σεμιναρίων και εξετάσεων.
βασική
Μπορείτε πάντα να εγγραφείτε - φυσικά ξεκινάει κάθε μήνα στον 1ο ή 15ο
Δίδακτρα
Εκχώρηση είναι οι εκπαιδευτές συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων δοκιμασία επάρκειας € 149.00 ανά μήνα (συνολικό κόστος € 4,470.00).
Χωρίς δοκιμή εκπαιδευτή ικανότητας (επειδή έχετε ήδη αποθηκευμένο) είναι τα δίδακτρα μηνιαία € 147.00 (συνολικό κόστος € 3,528.00).
κανονική περίοδο
Η κανονική περίοδος για την πορεία συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών εκπαιδευτή ικανότητας είναι 30 μήνες. Χωρίς εκπαιδευτή δοκιμασία επάρκειας είναι 24 μήνες.
Φυσικά μπορείτε να - χωρίς επιπλέον κόστος - ή να συντομεύσει εξ αποστάσεως σας ξεχωριστά και να τεντώσει. Το μόνο εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα πρέπει να μάθουν και, φυσικά, με την προϋπόθεση ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής κατά τη στιγμή της δοκιμής.
Χρηματοδότηση και προώθηση
μηνιαία πληρωμή
Στο Poppe & Neumann πληρώσει τα δίδακτρα σας στην άνεση των μηνιαίων ποσοστών φυσικά.
σώσει τους φόρους
Μπορείτε να κάνετε έως και € 4.000,00 ετησίως για την εκπαίδευση σας σε Poppe & Neumann φόρο ως δαπάνες που σχετίζονται. Για ότι θα πάρετε στο τέλος του ημερολογιακού έτους ένα πιστοποιητικό για την αντιστάθμιση του φόρου μισθωτών υπηρεσιών έτους.
Bildungsscheck
Για να αντιμετωπιστεί η επικείμενη έλλειψη ειδικευμένων εργατών, πολλά κράτη έχουν ξεκινήσει τη δική τους χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Ως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την ειδική επιχορήγηση για τις δαπάνες κατάρτισης.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
HACCP Food Safety System for Restaurants and Other Catering Services (Free Online Course With Certificate)
- Online
Food Safety and Hygiene in the Catering Industry (Free Online Course With Certificate)
- Online
Δίπλωμα Εστίασης & Μαγειρικής (Μάθημα Μαγειρικής)
- Online