Keystone logo
Peru State College Master of Science στην Εκπαίδευση - Πρόγραμμα σπουδών και οδηγίες
Peru State College

Master of Science στην Εκπαίδευση - Πρόγραμμα σπουδών και οδηγίες

USA Online, Ηνωμένες Πολιτείες

19 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 371 / per credit *

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

* 370,75 $ ανά ώρα πίστωσης. Χωρίς πρόσθετα τέλη ανά πιστωτική ώρα

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Το Master of Science στην Εκπαίδευση - Πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να προωθήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν το Master of Science στην Εκπαίδευση σε Κοόρτη ή Κανονική μορφή μας. Και τα δύο προγράμματα προσφέρονται εντελώς διαδικτυακά.

Επιλογές πτυχίου

Μορφή κοόρτης

Ολοκληρώστε αυτό το επιταχυνόμενο διαδικτυακό πρόγραμμα διάρκειας 36 πιστωτικών ωρών σε μόλις 19 μήνες ως μέρος μιας συνεργατικής και υποστηρικτικής κοινότητας μαθητών που εργάζονται για τον ίδιο στόχο. Η μορφή κοόρτης συνδυάζει μαθήματα οκτώ εβδομάδων και τεσσάρων εβδομάδων που ακολουθούνται από το πρόγραμμα των καθηγητών πλήρους απασχόλησης. Η εγγραφή ολοκληρώνεται από το Γραφείο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων.

Κανονική μορφή

Αυτό το ευέλικτο ηλεκτρονικό πρόγραμμα 36 ωρών με πίστωση μπορεί να ολοκληρωθεί με πιο ευέλικτο ρυθμό λαμβάνοντας τα βασικά μαθήματα προγράμματος σπουδών και διδασκαλίας και επιλέγοντας μαθήματα προγράμματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Οι τακτικοί διαδικτυακοί φοιτητές μπορούν να αρχίσουν να παρακολουθούν μαθήματα σε οποιαδήποτε συνεδρία προσφέρεται Η εγγραφή ολοκληρώνεται από τον μαθητή.

Τι κάνει το πρόγραμμα μοναδικό;

 • Τα μαθήματα και οι οδηγίες είναι πλήρεις, κυρίως διαδικτυακά.
 • Όλα τα προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών στο Peru State College είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών (NCATE).
 • Η συμπληρωματική έγκριση ESL περιορίζεται σε άτομα που κατέχουν θεματική / πεδία.
 • Οι πρακτικές εμπειρίες διδασκαλίας και οι μαθητές διασφαλίζουν μαθησιακές ευκαιρίες που δεν μπορούν να συνδυαστούν στην τάξη του κολεγίου.
 • Οι συνεργασίες σχολείου / μαθητών δημιουργούν αυθεντικές εμπειρίες με τους μαθητές πάνω και πέρα από την τάξη του κολεγίου.

Εισαγωγές

 • Αίτηση εισαγωγής
 • Επίσημα αντίγραφα - δεν απαιτείται για τους αποφοίτους του Peru / Chadron / Wayne State College
 • 2 Έντυπα προτάσεων - κατά προτίμηση από έναν επόπτη / διευθυντή και συνεργάτη
 • Αντίγραφο πιστοποιητικού διδασκαλίας
 • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Επεξεργασία

Χρειάζονται 24 ή περισσότερες ώρες για την επεξεργασία της αίτησής σας στο σύστημα πληροφοριών των φοιτητών μας και στη συνέχεια θα λάβετε ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Γραφείο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων που θα δηλώνει ότι είστε δεκτοί στο Peru State υπό όρους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το φάκελο ανεπιθύμητων ή ανεπιθύμητων μηνυμάτων για αυτές τις πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κατά την υποβολή της αίτησης, γίνετε αποδεκτοί υπό όρους και δικαιούστε να εγγραφείτε για το εξάμηνο που υποβάλατε αίτηση. Η υπό όρους προϋπόθεση εξαρτάται από την υποβολή των απαιτούμενων υλικών, που αναφέρονται παραπάνω. Η αποτυχία υποβολής αυτών των εγγράφων θα σας εμποδίσει να εγγραφείτε για μελλοντικά εξάμηνα ». Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να υποβάλουν τα έγγραφα εισδοχής τους το συντομότερο δυνατό.

Γιατί το Peru State College ;

 • Τα μέλη της Σχολής έχουν πραγματική εμπειρία στην αστυνόμευση, τις διορθώσεις, την αποφυλάκιση και την δοκιμασία με έμφαση στην προσέγγιση ενός εκπαιδευτή-ασκούμενου στην διδασκαλία.
 • Όλα τα μαθήματα προσφέρονται online και στην πανεπιστημιούπολη.
 • Το πρόγραμμα μαθημάτων ενημερώνεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται στα βιομηχανικά πρότυπα.
 • Κερδίστε εύκολα έναν ανήλικο για να διευρύνετε τις γνώσεις και να βελτιώσετε τις προοπτικές απασχόλησης.

Το πλεονέκτημα του κολλεγίου του Περού

 • Μεταφορά έως και 90 μονάδων
  Peru State College Online διευκολύνει τη μεταφορά έως και 90 ωρών πίστωσης, καθιστώντας το πτυχίο Διοίκησης Ποινικής Δικαιοσύνης ακόμη πιο προσιτό.
 • Εθνικά αναγνωρισμένο για προσιτή τιμή
  Criminal Justice - Διοίκηση είναι ένα από τα πολλά προγράμματα στο Peru State College Online που προσφέρει σε εθνικό επίπεδο αναγνωρισμένη οικονομική προσιτότητα και αξία.

Εισαγωγές

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα