Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Εισαγωγή

Μέσω της θετικής ενθάρρυνσης από τις κυβερνήσεις και τη βιομηχανία (εταιρείες Fortune 500), παρέχουμε εκπαίδευση σε διάφορα πτυχία Business και είμαστε μια πλήρως διαδικτυακή διεθνής σχολή επιχειρήσεων.

Αποστολή

Παρέχετε μια εκπαιδευτική πλατφόρμα γνώσης παγκόσμιας κλάσης για επαγγελματίες του Project Controls.

Οραμα

Γίνετε ο πάροχος εκπαίδευσης Project Controls της επιλογής σας και αναπτύξτε μελλοντικούς ηγέτες με ισχυρό αίσθημα ευθύνης, ακεραιότητας και πάθους.

Αξίες

Προωθήστε την επαγγελματική συμπεριφορά που προάγει την εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Δείχνει υπευθυνότητα, δικαιοσύνη, σεβασμό, εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα.

Σκοπός

Να διδάξει και να εκπαιδεύσει τη γενιά του σήμερα. Δώστε τους τις δεξιότητες, τη στάση και τις γνώσεις για να πετύχουν. Αντιμετωπίστε τις αυριανές προκλήσεις του κλάδου και ενσταλάξτε ένα θετικό όραμα για τον μετριασμό των προβλημάτων με μια συνεχή νοοτροπία για να γίνετε ηγέτες με αυτοπεποίθηση στον τομέα τους.

Οφέλη για τους μαθητές

Παγκόσμια παρουσία

Η παγκόσμια εμπειρία εκπαίδευσης του Σχολείου μας σας δίνει το πλεονέκτημα να υποβάλετε αίτηση για οποιαδήποτε διεθνή προσφορά εργασίας με σιγουριά.

Το PCiBS παρέχει εκπαίδευση πλαισίου διαχείρισης εταιρικών έργων σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Εκπαιδευτές με υψηλά προσόντα

Οι βασικοί δάσκαλοι έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα / Ph.D. και εκτεταμένη εμπειρία διαχείρισης έργων σε διάφορους κλάδους όπως Υγεία, Πετρέλαιο & Αέριο, Πετροχημικά, Χημικά, Διεργασίες, Εξόρυξη (πάνω και υπόγεια), Πληροφορική, Κατασκευές κ.λπ.

Αποτελεσματικό και Πρακτικό

Τα μαθήματά μας παρέχουν την ευκαιρία να προωθήσετε την καριέρα σας με επαγγελματικά σχετικές διαδικτυακές προσφορές που σας εξοπλίζουν με δεξιότητες και γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν αμέσως στην εργασία.

Οι ειδικοί του προγράμματος μας

Έχουμε έναν τεράστιο αριθμό ειδικών διαχείρισης έργων και ελέγχου έργων που αποτελούν μέρος της ομάδας μας. Ο λέκτορας με τη μεγαλύτερη εμπειρία εργάζεται ενεργά στη βιομηχανία έργων για περισσότερα από 45 χρόνια. Όλοι οι καθηγητές PCiBS έχουν είτε πτυχίο Εμπορίου, Μαθηματικών, Μηχανικής ή Διοίκησης. Οι περισσότεροι από τους διδάσκοντες έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα / Ph.D.

Πώς μπορείτε να ωφεληθείτε

Η εκπαίδευση του Online Project Controls εστιάζεται στη σημαντική συμβολή στην «πράσινη» διαχείριση και στη διεθνή ώθηση προς αυτές τις πολύ σημαντικές περιβαλλοντικές ανησυχίες. Αυτό έχει την υποστήριξη της κυβέρνησης, καθώς οι διαδικασίες θα αυξήσουν τη βιωσιμότητα κάθε έργου και θα το κάνουν πιο αποτελεσματικό.

Ανάπτυξη κοινότητας

Η ανάπτυξη των κοινοτήτων είναι υπέρ της κυβέρνησης, καθώς το PCiBS θέλει να μπορεί να αυξήσει την ενδυνάμωση της κοινότητας σε μεγάλο βαθμό.

Γιατί να σπουδάσετε στο Project Controls International Business School (PCiBS)

Τι μας κάνει διαφορετικούς

Παγκόσμια Εμπειρία

Η εκπαίδευση με βάση τις ικανότητες βασίζεται στην έκδοση πιστοποιητικών ικανοτήτων και στη λήψη σχετικής αναγνώρισης για τις δεξιότητες που έχουν αποκτηθεί για να βοηθήσουν τους μαθητές στα ατομικά αναπτυξιακά τους σχέδια (IDP), ενώ οι μαθητές λαμβάνουν κριτική από ειδικούς από τους διδάσκοντες για εργασίες και εκθέσεις.

Παγκόσμια παρουσία

Project Controls International Business School / Project Consulting & Integrated Business Services cc (PCiBS) / Ernest Lehman University (ELU) παρέχει διεθνή εκπαίδευση και έχει παγκόσμια παρουσία που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο.

Επί του παρόντος, βρισκόμαστε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά και την Αφρική, καθώς και προσθέτοντας την Ευρώπη και την Αυστραλία στην παγκόσμια παρουσία μας.

Τοποθεσίες

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Ερωτήσεις