Keystone logo
Open University

Open University

Open University

Εισαγωγή

Απελευθερώστε τη φιλοδοξία σας

Θέλετε να πετύχετε τη φιλοδοξία σας; Μελετήστε μαζί μας και θα συμμετάσχετε σε πάνω από 2 εκατομμύρια φοιτητές που έχουν επιτύχει την καριέρα και τους προσωπικούς τους στόχους με το The Open University .

Πρωτοστατήσαμε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για περισσότερα από 50 χρόνια, φέρνοντας το πανεπιστήμιο κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε, ώστε να μπορείτε να μελετάτε στη ζωή σας, με την υποστήριξη ειδικών δασκάλων σε κάθε βήμα. Στην πραγματικότητα, οι μαθητές μας μάς βαθμολόγησαν με 88% για τη συνολική ικανοποίηση των φοιτητών και καταταγήκαμε στην τρίτη θέση στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών του 2021. Αυτό σημαίνει ότι όταν πρόκειται να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, δεν θα μπορούσες να είσαι σε καλύτερα χέρια.

Η φιλοδοξία σας. Η αποστολή μας.

Αποστολή

Η αποστολή του Open University είναι να είναι ανοιχτό σε ανθρώπους, μέρη, μεθόδους και ιδέες.

Προωθούμε τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες και την κοινωνική δικαιοσύνη παρέχοντας πανεπιστημιακή εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε όλους όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους και να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους.

Μέσω της ακαδημαϊκής έρευνας, της παιδαγωγικής καινοτομίας και της συνεργατικής συνεργασίας επιδιώκουμε να είμαστε παγκόσμιοι ηγέτης στον σχεδιασμό, το περιεχόμενο και την παροχή υποστηριζόμενης ανοιχτής μάθησης.

Οραμα

Το όραμά μας είναι να προσεγγίσουμε περισσότερους μαθητές με μάθηση που αλλάζει τη ζωή που καλύπτει τις ανάγκες τους και εμπλουτίζει την κοινωνία.

Αξίες

Για την επίτευξη της αποστολής μας, δεσμευόμαστε και καθοδηγούμαστε από τις διαρκείς Open University της ενσωμάτωσης, της καινοτομίας και της ανταπόκρισης.

Τι είναι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση;

Οι προσβάσιμοι πόροι μελέτης και οι οδηγίες ειδικού καθηγητή σημαίνουν ότι θα έχετε την ευελιξία να μελετάτε όποτε και όπου θέλετε. Όποιες και αν είναι οι περιστάσεις σας, αποκτήστε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό προσόν.

Πετύχετε τους στόχους σας μέσω μερικής ή πλήρους φοίτησης στο The Open University .

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα είναι διαφορετική από τη μελέτη που έχετε κάνει πριν – σχολείο, κολέγιο, ακόμη και πανεπιστήμιο. Αλλά θα είναι παρόμοιο με πολλούς τρόπους επίσης.

Με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση OU, θα έχετε υλικό μελέτης και διαδικτυακή πύλη μελέτης, έναν ειδικό δάσκαλο, φόρουμ φοιτητών, μαθησιακές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Ως το μόνο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου αφιερωμένο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε τι να περιμένετε ως φοιτητής OU. Συγκεντρώσαμε λοιπόν μια σειρά σύντομων οδηγών για ορισμένες από τις πτυχές της μελέτης μαζί μας.

Μπορώ να το κάνω?

Το πού ξεκινάς στη ζωή δεν πρέπει να περιορίζει το πού πηγαίνεις! Όποια και αν είναι η φιλοδοξία σας, εάν είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά, διαβάστε παρακάτω, ελάτε σε επαφή και ξεκινήστε.

Περισσότεροι από 170.000 φοιτητές πετυχαίνουν τους στόχους τους μελετώντας μαζί μας. Τώρα είναι η σειρά σας να συμμετάσχετε μαζί τους.

Υποστηρίζεται η ανοιχτή μάθηση

Το OU διδάσκει μέσω της δικής του μοναδικής μεθόδου εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, που ονομάζεται «υποστηριζόμενη ανοιχτή μάθηση, η οποία είναι:

Ευέλικτο – οι μαθητές εργάζονται όπου και όταν επιλέγουν να ταιριάζουν με τις δουλειές, τις οικογένειες και άλλες υποχρεώσεις

All-inclusive - οι μαθητές λαμβάνουν όλα τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρειάζονται για να μελετήσουν

Υποστηρικτικά – οι προσωπικοί δάσκαλοι παρέχουν ακαδημαϊκή τεχνογνωσία, καθοδήγηση και ανατροφοδότηση και εκτελούν ομαδικά σεμινάρια. και ειδικοί σύμβουλοι είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν με άλλες πτυχές της μελέτης OU

Κοινωνικά – οι μαθητές συγκεντρώνονται σε σεμινάρια, ημερήσια σχολεία και άτυπες ομάδες μελέτης. και μέσω διαδικτυακών διασκέψεων, δικτύων μελέτης και φόρουμ μαθημάτων.

Υποστήριξη φροντιστηρίου

Το OU διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερους από 5.000 καθηγητές – το μεγαλύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι δάσκαλοι σημειώνουν εργασίες, παρέχουν λεπτομερή γραπτά σχόλια και προσφέρουν υποστήριξη στους μαθητές μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συνδιάσκεψης με υπολογιστή. Τρέχουν επίσης ομαδικά ή διαδικτυακά σεμινάρια και ημερήσια σχολεία. Μερικοί είναι μέλη του προσωπικού πλήρους απασχόλησης, αλλά οι περισσότεροι είναι συνεργάτες λέκτορες: ειδικοί στο αντικείμενό τους που συνδυάζουν την εργασία τους ως δάσκαλοι με άλλες ακαδημαϊκές ή βιομηχανικές θέσεις εργασίας.

Εκτίμηση

Οι σπουδαστές αξιολογούνται μέσω εργασιών με σήμανση καθηγητή και υπολογιστή, προφορικές ή πρακτικές αξιολογήσεις, εργασίες, εξετάσεις, διατριβές και χαρτοφυλάκια. Η εξωτερική εξέταση διασφαλίζει ότι διατηρούμε τα ακαδημαϊκά πρότυπα και παρέχουμε μια ανεξάρτητη άποψη της διαδικασίας αξιολόγησης.

Η παγκόσμια φήμη μας

Το Open University ιδρύθηκε από τον Βασιλικό Χάρτη στις 23 Απριλίου 1969.

Έχουμε προχωρήσει πολύ από τότε, καινοτομούμε συνεχώς σε κάθε βήμα για να διασφαλίσουμε ότι η ιδρυτική μας αποστολή που επιτρέπει την πρόσβαση στην εκπαίδευση για όλους – παραμένει τόσο επίκαιρη τώρα όσο πριν από περισσότερα από 50 χρόνια.

Φέρνοντας το πανεπιστήμιο σε εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε

Είμαστε το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και η πιο δημοφιλής επιλογή για φοιτητές μερικής φοίτησης.

 • Είμαστε το κορυφαίο πανεπιστήμιο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στον κόσμο (The Times World University Rankings).
 • Η ευέλικτη εκμάθησή μας σημαίνει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ατόμων και των μεγάλων εργοδοτών σε όλο τον κόσμο.
 • Το δίκτυό μας με περισσότερους από 5.000 ειδικούς καθηγητές παρέχει καινοτόμο, διορατική διδασκαλία και πολλοί συνδυάζουν τη δουλειά τους ως καθηγητές με ακαδημαϊκούς ή βιομηχανικούς ρόλους.
 • Είμαστε παγκοσμίως αναγνωρισμένοι ως οι ειδικοί στις τεχνολογίες εκμάθησης, πρωτοστατώντας στην έρευνα που οδηγεί τις καινοτομίες στη διδασκαλία.

Εξαιρετική έρευνα

Το OU υποστηρίζει μια ποικιλόμορφη κοινότητα περισσότερων από 900 μεταπτυχιακών φοιτητών έρευνας, που εκτελούν έργα αιχμής για διδακτορικά και επαγγελματικά διδακτορικά.

 • Κατατάξαμε στο πρώτο τρίτο των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου στο Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας (REF) 2014 χρησιμοποιώντας τη βαθμολογία ισχύος Times Higher Education.
 • Ήμασταν 5οι για τη συνολική ικανοποίηση στην Έρευνα Μεταπτυχιακής Ερευνητικής Εμπειρίας (PRES) 2019.

Τα μαθήματά μας υποστηρίζονται από την έρευνά μας και υπόκεινται σε αυστηρό εξωτερικό έλεγχο.

Επιπλέον, ένα παγκόσμιο κορυφαίο πρόγραμμα έρευνας σε στρατηγικές διδασκαλίας και εκπαιδευτικές τεχνολογίες διασφαλίζει ότι το υλικό μας είναι αποτελεσματικό και κατάλληλο για υποστηριζόμενη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μεγάλης κλίμακας.

Διεθνής αναγνώριση

Open University απονέμονται είναι συγκρίσιμα με αυτά που απονέμονται από άλλα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην πραγματικότητα, πολλοί εργοδότες και οργανισμοί σε όλο τον κόσμο απασχολούν Open University και κατανοούν ότι ένα πτυχίο OU είναι ίσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο με ένα πτυχίο από οποιοδήποτε άλλο βρετανικό πανεπιστήμιο.

 • Το Business School μας ανήκει σε μια ελίτ ομάδα που έχει κερδίσει τριπλή διαπίστευση και από τις τρεις κορυφαίες ενώσεις διαπίστευσης διαχείρισης στον κόσμο.
 • Το OU είναι ένα από τα τρία μόνο ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν λάβει διαπίστευση στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναγνωρισμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης των Μεσαίων Πολιτειών (MSCHE). Το MSCHE είναι μια εθελοντική, μη κυβερνητική ένωση μελών που ορίζει, διατηρεί και προωθεί την εκπαιδευτική αριστεία σε ιδρύματα με διαφορετικές αποστολές, φοιτητικούς πληθυσμούς και πόρους. Είμαστε μέλη από το 2005 και η διαπίστευσή μας επιβεβαιώθηκε εκ νέου το 2020.

Βραβεία

 • Επιλεγμένη λίστα για το βραβείο Times Higher Education «Business School of the Year», 2013, 2014, 2016 και 2017
 • Πέντε φιναλίστ και δύο νικητές στα διεθνή βραβεία AMBA «Student of the Year».
 • Επιλεγμένη λίστα για το Βραβείο Καινοτομίας του Association of MBAs (AMBA) 2015
 • Νικητής δύο βραβείων κλάδου για το διαδικτυακό μας εργαλείο MBA Business Case Builder (βοηθά τους υποψήφιους φοιτητές να δημιουργήσουν μια συναρπαστική επιχειρηματική υπόθεση για χορηγία εργοδότη): Χρυσό στην κατηγορία των ετήσιων Heist Awards «Καλύτερη χρήση καινοτομίας και δημιουργικής σκέψης») και Silver στον κύκλο CASE Βραβεία Αριστείας («Κατηγορία μεμονωμένων υπο-ιστότοπων)
 • Το OUBS εμφανίζεται στο Innovations That Inspire της AACSB για σημαντική επένδυση σε δωρεάν διαδικτυακούς πόρους εκμάθησης το 2016
 • Νικητής της κατηγορίας Business Partnership στα Guardian University Awards 2017 για τη συνεργασία μας με την εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών True Potential LLP
 • Ένας νικητής στα διεθνή βραβεία AASCB Influential Leader το 2019

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Funding your studies

Δεν πληρώνετε τίποτα προκαταβολικά – πάνω από το 80% των φοιτητών μας στην Αγγλία χρηματοδοτούν τις σπουδές τους με δάνειο μερικής απασχόλησης δίδακτρα (μερικές φορές ονομάζεται φοιτητικό δάνειο), που σημαίνει ότι δεν πληρώνουν τίποτα προκαταβολικά.

Δάνειο με δίδακτρα μερικής απασχόλησης

 • Θα καλύψουν το σύνολο των τελών της ενότητας σας.
 • Είναι ανοιχτά σε όλους – η καταλληλότητα δεν βασίζεται στο εισόδημά σας και δεν υπάρχει όριο ηλικίας.
 • Δεν θα επιστρέψετε ούτε μια δεκάρα μέχρι να κερδίσετε πάνω από 27.295 £ ετησίως.

Δάνειο OUSBA

Πληρώστε τις αμοιβές σας σε δόσεις με δάνειο από Open University Student Budget Accounts Ltd.

Χορηγία εργοδότη

Ο εργοδότης σας θα μπορούσε να πληρώσει εν μέρει ή πλήρως τις αμοιβές της ενότητας σας.

Υποτροφίες και άλλη υποστήριξη

Ανάλογα με τις περιστάσεις σας, θα μπορούσατε να δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση για ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:

Δωρεάν μονάδα OU Access

Εάν το οικογενειακό σας εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 25.000 £, θα μπορούσατε να πάρετε δωρεάν μία από τις εισαγωγικές μας μονάδες Access.

Χρηματοδότηση δαπανών σχετικών με τη μελέτη

Αφού ξεκινήσετε τις σπουδές, εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση σε αποζημιώσεις για ορισμένες πρόσθετες δαπάνες σπουδών.

Ταμείο Υποτροφιών Φροντιστών

Εάν είστε ή υπήρξατε πρόσφατα μη αμειβόμενος φροντιστής, μπορεί να είστε σε θέση να σπουδάσετε ένα πλήρες πτυχίο OU δωρεάν.

Υποτροφία Φροντιστών

Εάν παρέχετε μη αμειβόμενη φροντίδα σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας, μπορεί να δικαιούστε 250 £ για δαπάνες που σχετίζονται με τη μελέτη.

Φροντίδα Έμπειρη Υποτροφία

Εάν είχατε ποτέ τη φροντίδα μιας Τοπικής Αρχής, μπορεί να δικαιούστε 250 £ για δαπάνες που σχετίζονται με τη μελέτη.

Επίδομα μαθητών με αναπηρία (DSA)

Θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση σε οικονομική υποστήριξη για τα έξοδα σπουδών που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της αναπηρίας σας.

Ταμείο Υποτροφιών Βετεράνων Αναπήρων

Εάν έχετε τραυματιστεί στη στρατιωτική θητεία ή ως αποτέλεσμα της στρατιωτικής σας θητείας, θα μπορούσατε να σπουδάσετε ένα πλήρες πτυχίο OU δωρεάν.

Υποτροφίες Open Futures

Εάν ταυτίζεστε ότι προέρχεστε από μαύρο, ασιατικό ή άλλη μειονοτική εθνοτική καταγωγή, θα μπορούσατε να λάβετε 500 £ για έξοδα σπουδών ή διαβίωσης.

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Milton Keynes

  Walton Hall, Kents Hill, MK7 6BJ, Milton Keynes

  • Milton Keynes

   Milton Keynes, Ηνωμένο Βασίλειο

   • The City

    Walton Hall, Kents Hill, MK7 6AA, The City

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις