Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Oakland City University

Oakland City University

Oakland City University

Εισαγωγή

Online προγράμματα

Oakland City University καθιστά ευκολότερο από ποτέ να κερδίσει το βαθμό που θέλετε, δεν έχει σημασία όπου ζείτε. ευρεία επιλογή των μεταπτυχιακών και προπτυχιακών προγραμμάτων σε απευθείας σύνδεση βαθμός μας δίνει όχι μόνο απεριόριστες επιλογές σταδιοδρομίας, αλλά και σας επιτρέπει να φτάσετε την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους σας σε λιγότερο χρόνο σε προσιτό κόστος. Στο ΜΣΕ, δεχόμαστε μέχρι να διπλασιάσει το ποσό των πιστώσεων μεταφοράς αποδεκτή σε άλλα κολέγια και τα πανεπιστήμια, καθώς και πλήρη προηγούμενες εκτιμήσεις εμπειρία, να μειώσουν το κόστος σας ακόμη περισσότερο.

Δείτε αναλυτικό κατάλογο μας σε απευθείας σύνδεση βαθμούς, και να δούμε πόσο βολικό 5 εβδομάδων περιστροφή τάξη μας και η ευέλικτη σε απευθείας σύνδεση παράδοση μπορεί να σας μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο της καριέρας σας.

HEAD Στον πυρήνα του Ιδρύματος ΜΣΕ είναι μια δέσμευση να παρέχει μια απαράμιλλη εκπαίδευση στις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες. Αυτή η ευρεία εκπαιδευτική εμπειρία προετοιμάζει τους μαθητές μας με τη γνώση που απαιτείται για να εφαρμόσει τις αρχές που έμαθαν στην τάξη με τα προβλήματα και τα ζητήματα του σήμερα.

ΚΑΡΔΙΑ Η παρασκευή της κεφαλής χωρίς την σύνδεση με την καρδιά αφήνει ένα πρόσωπο κενό σκοπό. Το Πανεπιστήμιο πιστεύει ότι η πνευματική συγκρότηση του ατόμου είναι κρίσιμη για την επιτυχία ενός μαθητή. Πλούσια στην παράδοση της ονομασίας Γενική Προδρόμου ΜΣΕ προσφέρει στους σπουδαστές, καθηγητές και το προσωπικό την ευκαιρία να ερευνήσει τη δική τους πίστη και να αναπτύξουν μια κατανόηση του τι πραγματικά πιστεύουν και τη δυνατότητα να εκφράσουν την πίστη τους προφορικά.

ΧΕΡΙΑ Γνώση χωρίς τη δυνατότητα να εφαρμόσει γίνεται λίγο περισσότερο από μια ακαδημαϊκή άσκηση. Το Ίδρυμα ΜΣΕ δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να ex-press την πίστη τους και ακαδημαϊκά επιτεύγματα μέσα από οργανωμένες αντιδράσεις, όπως η διεθνής ταξίδια αποστολής και κοινωνικής υπηρεσίας.

ΓΙΑΤΙ OCU ONLINE;

ΤΑΧΕΙΑ μαθήματα Oakland City University είναι μακριά είτε 5 ή 8 εβδομάδες. Με πολλαπλές ημερομηνίες έναρξης, μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα την εκπαίδευσή σας για να ταιριάζει το πρόγραμμά σας.

ΒΟΛΙΚΌΣ Μελέτη οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μας να είναι εύκολο να πάρει την καλύτερη πίστη-βασισμένη εκπαίδευση δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε.

ΥΨΗΛΉ ΠΟΙΌΤΗΤΑ Γίνετε μέλος θερμή πίστη με βάση την κοινότητα μας και να έχουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΌΣ ΜΣΕ προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική χριστιανική εκπαίδευση. Με την απευθείας σύνδεση των προγραμμάτων μας μπορείτε να αποθηκεύσετε για τα έξοδα μετακίνησης και μπορεί να μειώσει το χρόνο που απογειωθεί από την εργασία.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Oakland City

    138 North Lucretia Street Oakland City, Indiana 47660, 47660, Oakland City

Ερωτήσεις