Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Εισαγωγή

η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του The New England School of English είναι να παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα και πολιτισμό: να παρέχει ένα διανοητικά προκλητικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας σε ένα ζεστό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Εν ολίγοις, στόχος μας είναι να παρέχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για εκμάθηση αγγλικών.

Γιατί NESE ;

Πλήρης Γλωσσική και Πολιτιστική Εμβάπτιση

Στο NESE , οι μαθητές μαθαίνουν περισσότερα από μια απλή γλώσσα. μαθαίνουν και την αμερικανική κουλτούρα. Οι μαθητές μας πετυχαίνουν γρήγορα επειδή η εντατική εκπαίδευση της αγγλικής γλώσσας σε συνδυασμό με την πλήρη πολιτιστική εμβάπτιση έχει αποδειχθεί ότι μεγιστοποιεί την εκμάθηση της γλώσσας. Στις NESE , οι μαθητές παρακολουθούν εντατικά μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και έχουν την ευκαιρία να πάνε στο σπίτι τους σε μια αμερικανική οικογενειακή κατοικία ή σε έναν κοιτώνα το βράδυ. Όλη την ημέρα, κάθε μέρα, το εντατικό μας πρόγραμμα εκθέτει τους μαθητές στην αμερικανική γλώσσα και κουλτούρα, παρέχοντας την ευκαιρία για την ταχύτερη δυνατή εκμάθηση γλωσσών.

Εξαιρετικοί Δάσκαλοι

Λόγω της εξαιρετικής φήμης του, NESE προσελκύει δασκάλους που είναι κάτοχοι προπτυχιακών ή προχωρημένων πτυχίων από ορισμένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Harvard, Yale και Columbia. Ανεξάρτητα από το πού απέκτησαν τα πτυχία τους οι καθηγητές μας, NESE οι δάσκαλοι είναι δυναμικοί επαγγελματίες με εξαιρετική διδακτική εμπειρία που έχουν επιλεγεί να διδάξουν στο NESE λόγω του υψηλού επιπέδου εξειδίκευσης και αφοσίωσής τους.

Μικρές Τάξεις

Το μέσο μέγεθος της τάξης μας είναι 12 μαθητές. Οι μικρές τάξεις εξασφαλίζουν ζωηρές συζητήσεις, συχνή συμμετοχή των μαθητών και εντατική αλληλεπίδραση μαθητή-δασκάλου.

Εντατικά και Ημιεντατικά Προγράμματα Πέντε Μέρες την εβδομάδα

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο Εντατικό Πρόγραμμα του NESE από τις 9:00 έως τις 3:15 κάθε μέρα ή στο Ημιεντατικό Πρόγραμμα του NESE από τις 9:00 έως τις 12:00 κάθε μέρα. Και τα δύο προγράμματα προσφέρουν 10 επίπεδα γλωσσικής και πολιτιστικής εκπαίδευσης, πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις NESE και δυνατότητα επιλογής είτε σε κοιτώνα είτε σε οικιακή διαμονή.

Μαθήματα επιλογής και μετά το σχολείο

Εκτός από τα εντατικά ακαδημαϊκά μας μαθήματα, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα επιλογής και μετά το σχολείο για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους πιο γρήγορα. Τα μαθήματα επιλογής και μετά το σχολείο περιλαμβάνουν προετοιμασία TOEFL®, Business English, Legal English, Pronunciation και University Preparation. NESE προχωρημένοι φοιτητές μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μαθήματα στην περιοχή που τους ενδιαφέρει στο Harvard Extension School και σε άλλα κολέγια της περιοχής. (Λάβετε υπόψη ότι πέντε μαθητές πρέπει να εγγραφούν για να πραγματοποιηθεί ένα μάθημα μετά το σχολείο NESE .)

Επίσημες μεταγραφές και πιστοποιητικά

Στο τέλος κάθε συνεδρίας, θα λαμβάνετε μια μεταγραφή NESE που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την επάρκειά σας στα αγγλικά και το ακαδημαϊκό σας επίτευγμα σε κάθε τομέα δεξιοτήτων. Θα λάβετε επίσης ένα Πιστοποιητικό Παρακολούθησης NESE για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμά μας και με την επιτυχή ολοκλήρωση του πιο προχωρημένου επιπέδου του NESE , θα σας απονεμηθεί το Δίπλωμα NESE . Επιπλέον, εάν επιτύχετε ακαδημαϊκή αριστεία, θα αναγνωριστείτε ως "Honors Student". Μια σημείωση αυτού θα εμφανιστεί στην επίσημη μεταγραφή NESE σας.

Μια ιδανική πόλη, ένα ιδανικό πανεπιστημιακό περιβάλλον

NESE βρίσκεται δίπλα στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στο κέντρο της πλατείας Χάρβαρντ στο Κέμπριτζ. Η πλατεία Χάρβαρντ είναι ένα επίκεντρο της φοιτητικής δραστηριότητας και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και δυναμικά φοιτητικά κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. NESE απέχει μόλις 100 μέτρα από τους σταθμούς τρένων και λεωφορείων και 10 λεπτά από το κέντρο της Βοστώνης. Απέχουμε επίσης λιγότερο από δύο ώρες από το υπέροχο σκι, την ιστιοπλοΐα στον ωκεανό και το όμορφο, ιστορικό Cape Cod.

Ευέλικτο πρόγραμμα

Προσφέρουμε εντατικές συνεδρίες 4 εβδομάδων που ξεκινούν σε 12 διαφορετικές χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας στα αγγλικά τη στιγμή που ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά σας.

Εκ των προτέρων ρυθμίσεις διαμονής

Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν σε μια αμερικανική οικογενειακή κατοικία ή σε κοιτώνα. Επειδή NESE κάνει όλες τις ρυθμίσεις στέγασης πριν οι φοιτητές φύγουν από τη χώρα τους, είτε οι φοιτητές επιλέξουν να ζήσουν σε οικογενειακή κατοικία είτε σε κοιτώνα, μπορούν να πάνε απευθείας από το αεροδρόμιο στο νέο τους σπίτι. NESE δεν χρεώνει καμία χρέωση για τη διευθέτηση στέγασης.

Ένα πρόγραμμα για επαγγελματίες

Λόγω της ευελιξίας του προγράμματος σπουδών NESE , οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν τα μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν. Αυτό είναι ιδανικό για επαγγελματίες που η δουλειά τους δεν τους επιτρέπει να ακολουθήσουν το εντατικό πρόγραμμα σπουδών μας. Εκτός από το κανονικό εντατικό μας πρόγραμμα, η ιδιωτική διδασκαλία και τα NESE μαθήματα επιλογής είναι μερικές από τις επιλογές στο NESE για επαγγελματίες.

Ένα πρόγραμμα για φοιτητές

Το εντατικό μας πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθά τους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εκτός από τα εντατικά μαθήματά μας, προσφέρουμε ένα μάθημα προετοιμασίας TOEFL®, την εξέταση Institutional TOEFL® κάθε μήνα και ένα μάθημα Πανεπιστημιακής Προετοιμασίας. Προσφέρουμε επίσης εκτεταμένη εκπαιδευτική συμβουλευτική και μια υπηρεσία τοποθέτησης στο πανεπιστήμιο, μια βιβλιοθήκη πανεπιστημιακών πόρων για να βοηθήσουμε τους μαθητές να σχεδιάσουν μελλοντικές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες και την εισαγωγή σε πανεπιστήμια της περιοχής χωρίς να κάνουν TOEFL®.

Δωρεάν Συμβουλευτική και Υπηρεσίες

Η γκάμα των δωρεάν υπηρεσιών μας είναι εκτεταμένη: τοποθέτηση στέγασης πριν την άφιξη, πανεπιστημιακή συμβουλευτική και τοποθέτηση, χρήση NESE εγκαταστάσεων υπολογιστή, απεριόριστη χρήση NESE ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Διαδικτύου, NESE μεταγραφές και πιστοποιητικά και παροχή συμβουλών από τους έμπειρους αντιπροσώπους μας σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Ερωτήσεις